تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس سنت نيكويى را بنا نهد، اجرى برابر اجر همه عمل‏كنندگان به آن عمل تا روز قي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826166310




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بدهی دولت به بانک ها چقدر است؟


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: وزیر راه و شهرسازی گفت: دولت ۲۰۰ هزار میلیارد تومان به بانک‌ها بدهی دارد و باید برای آن بازار بدهی ایجاد شود.

به گزارش تراز ، عباس آخوندی در گردهمایی نقشه راه تامین مالی مسکن اظهار داشت: وقتی قدرت وام دهی بانک‌ها ۱۲ درصد GDP (تولید ناخالص داخلی) کاهش می یابد، چگونه می توان به رشد ۶ درصدی در GDP رسید.

آخوندی با اشاره به اینکه اگر قدرت وام دهی بانک‌ها به ۸۰ درصد هم برسد به توسعه ۶ درصدی نمی رسیم، گفت: باید سازمانی برای حل این موضوع ایجاد شود. بروکراسی اداری ایران در ساختار ادارات دولتی می تواند نظام ایجاد کند برای مدیریت خروج از بحران اما لازمه آن اعلام وضعیت بازار بدهی است.

وی با اشاره به اینکه اگر این نظام ایجاد نشود باز هم روش پینگ پنگی بین دولت، قوه قضاییه و بانک‌ها ادامه می یابد، افزود: در کشورهای پیشرفته ساختار مستقلی برای این کار ایجاد شده است تا به نحوی وضعیت مالی بانک‌ها بازسازی شود اما لازمه اولیه آن، اعلام وضعیت فوق العاده است.

وزیر راه و شهرسازی، یکی از ابزارهای مهم در دنیا برای خروج از بحران پس از سال ۲۰۰۷ را بازگشت بانک‌های توسعه ای اعلام کرد و گفت: یکی از عمده ترین دلایل وجود بانک‌های توسعه ای تشکیل آثار خارجی مثبت است که با آن می توان به یک وحدت رسید.

وی ادامه داد: یکی از بحث‌هایی که در مورد صندوق پس انداز مسکن یکم مطرح می شد، این بود که این صندوق طرف تقاضا را تحریک می کند در حالی که هم عرضه و هم تقاضا با یکدیگر پوشش داده می شوند.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه بخش عمده بانک‌های ایران به سمت اعتبارات کوتاه مدت رفته اند، افزود: همین موضوع باعث کاهش نرخ رشد سرمایه گذاری در ایران شده است که یکی از راه‌های غلبه بر این وضعیت ایجاد بانک‌های توسعه ای است که به سمت اعتبارات بلند مدت می رود.

آخوندی به نقش بازار سرمایه اشاره کرد و گفت: از سال ۸۶ تاکنون راجع به صندوق زمین و ساختمان و سایر ابزارهای مختلف صحبت شده اما سهم آنها یک در هزار هم نیست که یکی از دلایل آن نبود نهاد تسهیل گر است.

وی با اشاره به اینکه تزریق نقدینگی از سوی بانک مرکزی که در گذشته انجام شد، آثار وحشتناک تورمی داشت، گفت: اعطای تسهیلات کوتاه مدت با نرخ سود بالا هم موجب افزایش رکود در اقتصاد می شود، ضمن آنکه دولت تمایل به خروج کل اقتصاد از رکود دارد در حالی که بانک‌ها به سمت تک پروژه ای می روند.

وزیر راه و شهرسازی یکی از وظایف بانک‌های توسعه ای را خدمات مشاوره ای و مدیریتی دانست و افزود: بانک‌های مسکن، صنعت و معدن و کشاورزی همواره خدمات تخصصی مشاوره ای می‌دادند و نمی توان این اهداف را از یک بانک تجاری درخواست داشت.

آخوندی ادامه داد: اما در گذشته به جای اینکه این نهادها بانک‌ها را ساماندهی کنند، دولت خودش مسکن ساخت و از بانک مرکزی پول برداشت.

وزیر راه و شهرسازی با اینکه میزان تسهیلات بانک‌های توسعه ای در دنیا به هزار میلیارد دلار رسیده است، گفت: صددرصد سهام بانک‌های توسعه ای در ۷۴ درصد بانک‌های توسعه ای جهان مربوط به دولت است، بنابراین ما نیز در بخش حوزه مالی مسکن نیاز به لیدر داریم که نباید رقیب بانک‌های تجاری باشد.

آخوندی با بیان اینکه نقش رهبری سازمان‌ها در ایران سرکوب شده است و ما نیاز به نقش رهبر در حوزه مسکن داریم، اظهار داشت: یا باید برای گروه های کم درآمد هزینه ها را به دولت تحمیل کنیم و یا با یک نظام مالی سازمان یافته این اقدام انجام شود.

وی، کشور هند را یکی از نمونه های موفق در ۲۰ سال گذشته برای برنامه های املاک و مستغلات دانست و گفت: بانک مسکن باید به عنوان یک هماهنگ کننده عمل کند و اینکه رقیب سایر بانک‌ها باشد، همچنین انتشار اوراق بهادار برای تامین مالی پروژه ها و انتشار اوراق قرضه از دیگر موضوعاتی است که باید پیگیری شود.

وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه در ایران قانون‌های خوبی وجود دارد اما اجرا نشده است، اظهار داشت: قانون حمایت از پس انداز مسکن و قانون تشکیل بانک رهنی از قوانینی است که ابزارهای مختلفی را در اختیار ما قرار می دهد.

آخوندی با تاکید بر اینکه برای تبدیل بانک مسکن به بانک توسعه ای باید سیاست‌های نظارتی تغییر کند، افزود: تدوین سیاست‌های اعتباری ناظر بر بانک‌های توسعه ای و تبدیل سیاست‌های اجرایی بانک مسکن از دیگر اقداماتی است که باید انجام شود.

وی به نهادسازی مالی اشاره کرد و افزود: شرکت تامین سرمایه مسکن، لیزینگ مسکن، موسسات پس انداز و تسهیلات منطقه ای، نهاد اعتبارسنجی و رتبه بندی اعتباری و موسسه بیمه اعتباری رهنی از دیگر مواردی است که باید اجرا شود.

وزیر راه و شهرسازی در پایان گفت: بیانیه ماموریت بانک مسکن به مثابه بانک توسعه ای را با همکاری بانک مسکن تهیه کرده ایم که به زودی رسانه ای می شود.


منبع: مهر



زمانبندی انتشار: 9 تير 1394 - 12:48





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن