واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
توصیه های مشاور؛
3 نکته برای کاهش اختلاف همسران پس از تولد فرزند
عمدتا تولد فرزند جدید آنقدر وقت مادر را به خود اختصاص می دهد که عمدتا زوجین از هم فاصله می گیرند.
رسول اکرم صلی الله علیه و آله: رمضان ماهى است كه ابتدايش رحمت است و ميانه اش مغفرت و پايانش اجابت و آزادى از آتش جهنم. به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، پنج سال است که ازدواج کردم اوایل روابط زناشوییمون خوب بود ولی از وقتی دخترم به دنیا آمده همه چیز بهم ریخته نمیتونم خوب به شوهرم برسم فکر میکنم داره از من زده میشه لطفا راهنمایی ام کنید. عمدتا تولد فرزند جدید آنقدر وقت مادر را به خود اختصاص می دهد که عمدتا زوجین از هم فاصله می گیرند. لذا برای کاهش این مشکلات توصیه می شود که:
١. انجام کارهای روزمره:
به جای اینکه دائماً در مورد انجام وظایف و مسئولیت های محوله یکدیگر را سرزنش کرده و یا مقصر بدانید، در انجام کارها با یکدیگر همکاری داشته باشید. یاد بگیرید که در برخورد با مسائل و چالش ها، خونسردی و آرامش خود را حفظ کنید و فراموش نکنید که این اوقات گذراست و زندگی شما به حال طبیعی خود باز می گردد. فرزند شما همیشه تا این حد کوچک و ناتوان و نیازمند به مراقبت دائم نمی ماند بنابراین سعی کنید به خاطر این تغییرات موقتی واکنش شدید نشان ندهید. ٢. مقررات تنظیم کنید:
لازم است که شما و همسرتان میان همکاری و مداخله یک مرز شخصی قائل شوید یعنی علاوه بر اینکه سعی می کنید در انجام وظایف و مسئولیت ها مربوط به کودک با هم همکاری و همیاری داشته باشید از طرف دیگر وارد حیطه مسئولیتی همسرتان نشوید. مثلا دائماً در مورد نحوه شیر دادن، تعویض لباس و ... به همسر خود تذکر ندهید و یا سعی نکنید نحوه در آغوش گرفتن کودک را به شوهرتان آموزش دهید.
٣. اوقاتی را برای یکدیگر صرف کنید:
- به خاطر داشته باشید که در هر مرحله از زندگی زناشویی که باشید لازم است اوقاتی را به همسرتان اختصاص دهید. این تخصیص زمان می تواند از روزی 2 ساعت در شبانه روز تا روزهای پایانی هفته را شامل شود.
سعی کنید در ایام هفته حداقل زمانی را پیدا کرده و صرف گفتگو با یکدیگر کنید و مسائل و مشکلات خود را با یکدیگر در میان بگذارید و در احساسات خود با هم شریک شوید. به خاطر داشته باشید زمانی که شما اوقاتی را صرف برقراری رابطه با همسرتان می کنید در اصل این زمان صرف شادی و خوشبختی آینده فرزندتان می شود. - حتماً زمان هایی را به تنهایی و بدون حضور فرزندتان با یکدیگر صرف کنید. برای مثال زمانی که نوزادتان در خواب است و یا مشغول بازی است، فرصت مناسبی برای آن است که شما زمانی را به یکدیگر اختصاص دهید. اگر ملاحظه می کنید که نگهداری از فرزندتان برای شما بسیار وقت گیر شد. تا حدی که نمی توانید به نیازهای همسرتان توجهی داشته باشید حتماً از کمک اطرافیان مانند مادر خودتان، مادر همسرتان و یا حتی پرستار کودک بهره بگیرید. فراموش نکنید صحبت کردن از اساسی ترین و اصولی ترین روش هایی است که در کاهش تعارضات زناشویی نقش موثر دارد. هر چند امکان دارد تصور کنید که با وجود این همه مشغله فرصت انجام این کار را ندارید اما این بسیار مهم است که شما بتوانید با بحث ها و گفتگوهای کوچک از درگیری ها مشاجرات بزرگ جلوگیری کنید. لذا سعی کنید در ایام هفته حداقل زمانی را پیدا کرده و صرف گفتگو با یکدیگر کنید و مسائل و مشکلات خود را با یکدیگر در میان بگذارید و در احساسات خود با هم شریک شوید. به خاطر داشته باشید زمانی که شما اوقاتی را صرف برقراری رابطه با همسرتان می کنید در اصل این زمان صرف شادی و خوشبختی آینده فرزندتان می شود. تبیان /2021
۰۸/۰۴/۱۳۹۴ - ۱۲:۰۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]