تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 10 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس به خدا و روزقيامت ايمان دارد،بايد ميهمانش راگرامى دارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1825088781




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

همسفری آئودی و گوگل در ماه +تصاویر


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
Lunar Xprize همسفری آئودی و گوگل در ماه +تصاویر

مسابقه Lunar Xprize؛
همسفری آئودی و گوگل در ماه +تصاویر
شرکت گوگل در سال ۲۰۰۷ مسابقه‌ای با نام Lunar Xprize را برای رقابت در سفر به ماه آغاز کرد. اکنون شرکت آئودی با پیوستن به این رقابت، هیجان آن را به بالاترین سطح ممکن رسانده است.



به گزارش سرویس کشکول جام نیوز، گوگل مدتی قبل برای ایجاد هیجان و رقابت بیشتر برای ساخت ماه‌ نورد، مبلغی معادل ۹۸ میلیارد تومان (۳۰ میلیون دلار)‌ را در این حوزه سرمایگذاری کرده بود. طبق این مسابقه شرکت کنندگان باید دستگاهی هوشمند را برای طی کردن مسافتی معادل ۵۰۰ متر در سطح ماه را تولید کنند تا بعد از طی کردن مسافت مورد نظر قادر به ارسال ویدیویی با کیفیت بالا به زمین باشد.  

  در این چند سال عمده شرکت‌های رقابت کننده، مستقل و تحقیقاتی بوده‌اند. اکنون اتفاقی جالب در این رقابت افتاده است. آئودی تولید‌کننده خودروهای با کیفیت رسما از ورود این شرکت به رقابت گوگل پرده‌ برداشته است.  

  آئودی با همکار گروهی از محققان با نام Part Time Scientists وسیله‌ای چهار چرخ و کاربردی را به نام Quattro معرفی کرده‌اند. آئودی با تلفیق موتور الکترونیکی آئودی R8 و استفاده از لوازم بسیار سبک، این ماه‌ نورد خودران را تولید می‌کند. به گفته‌ی آئودی نام کامل این خودرو "آئودی لانر کواترو" است.  

  به گفته‌ی گروه "پارت تایم" و آئودی این ماه نورد اکنون مراحل آزمایشی را در فضایی مشابه سطح ماه برای عرضه در سال ۲۰۱۷ طی می‌کند. البته با توجه به تاخیر آئودی در پیوستن به این رقابت، دو گروه GLXP و Asrobotic and Hakuto در مرحله‌ای جلوتر از آئودی قرار گرفته‌اند. این دو شرکت سال آینده اولین ماه نوردهای خود را ارسال می‌کنند. هرچند این تنها یک مسابقه علمی است اما نباید فراموش کرد که هر شرکتی به ماه برسد، برنده نهایی علم فناوری خواهد بود.  

  صبحانه 206  



۰۷/۰۴/۱۳۹۴ - ۱۵:۰۰




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن