واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:
مدیر منطقه ویژه علم و فناوری یزد خبر داد؛ حمایت دولت از سرمایه گذاران در منطقه ویژه استانها > یزد - مدیر سازمان عامل منطقه ویژه علم و فناوری یزد گفت: 85 درصد صنایع مستقر در استان حاصل سرمایه گذاری بخش خصوصی است و امیدواریم با سرمایه گذاری این بخش در حوزه منطقه ویژه علم و فناوری، بتوانیم در حوزه علم و فناوری پیشتاز باشیم.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از یزد، مهدی سالاری روز گذشته در جلسه تبیین اهداف و برنامه های منطقه ویژه علم و فناوری یزد با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی و سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای استاندار یزد، مدیر کل دفتر فناوری اطلاعات، ارتباطات و امنیت و مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی و بین الملل برگزار شد تصریح کرد که منطقه ویژه علم و فناوری نقش متولی حوزه علم و فناوری را بر عهده دارد و از سرمایه گذاری بخش خصوصی در این منطقه استقبال می کند.
سالاری، ضرورت تشکیل منطقه ویژه علم و فناوری در استان یزد را وجود برخی محدودیت ها، مزیت ها و پتانسیل موجود در استان دانست و گفت: محدودیت منابع آب، عدم بهره وری بهینه از منابع پایه، تاکید بر اقتصاد بر مبنای ساختار صنعتی و سنتی و عدم تناسب موقعیت شغلی با نیروهای انسانی در استان دلیل ضرورت تشکیل منطقه ویژه علم و فناوری در استان یزد است.
وی، مزیت های استان یزد را موقعیت جغرافیایی آن و جایگاه ترانزیتی ممتاز آن در کشور عنوان کرد و اظهار داشت: وجود پتانسیل های همچون منابع انسانی علمی و قوی، دانشگاه یزد، دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی، پارک علم و فناوری به عنوان دومین پارک ایجاد شده در کشور و شرکتهای دانش بنیان دلیل دیگر ضرورت تشکیل منطقه علم و فناوری در استان است.
مدیر سازمان عامل منطقه ویژه علم و فناوری یزد تصریح کرد: استان یزد دارای هشتاد و نه هزار و 231 نفر دانشجو و صد و هشتاد و هشت هزار و 949 نفر دانش آموز در مقاطع مختلفی تحصیلی است که این خود می تواند دلیلی دیگر جهت تشکیل منطقه ویژه علم و فناوری باشد.
وی وضعیت با سوادی در استان یزد را مناسب دانست و اظهار داشت: حدود 87 درصد از ساکنین استان با سواد هستند که این یک ظرفیت مناسب موجود در استان است که برتشکیل منطقه ویژه علم و فناوری را ضرورت می بخشد.
سالاری در ادامه گفت: استان یزد دارای یک مرکز فناوری، 10 مرکز رشد فناوری و 285 شرکت فناور مشغول به کار در سطح استان می باشد که این مزیت هم اهمیت تشکیل منطقه علم و فناوری در استان را نشان می دهد.
وی در جایی دیگر از سخنان خود به پتانسیل های صنعتی موجود در استان شامل وجود صنایع ملی و مادر همچون معادن و فولاد، بخش خصوصی توانمند و زیرساخت های توسعه صنعتی از قبیل شهرک های صنعتی یزد، میبد، اردکان و مهریز عنوان کرد و گفت: یکی از مزیتهای استان یزد در زمینه صنعت وجود بخش خصوصی توانمند و علاقه مند به سرمایه گذاری در صنعت است که بر این اساس 85 درصد از صنایع موجود در استان یزد توسط بخش خصوصی سرمایه گذاری شده است.
مدیرسازمان عامل منطقه ویژه علم و فناوری یزد در خصوص تعداد شهرکها و خوشه های صنعتی در استان اظهار داشت: در استان یزد 14 شهرکت صنعتی و 15 ناحیه صنعتی وجود دارد که بر این اساس استان یزد توانسته است رتبه ششم در زمینه برتری صنعتی در کشور را به خود اختصاص دهد.
وی تصریح کرد: نگرش غالب در منطقه ویژه علم و فناوری هم افزایی و هم پیوندی در بین عناصر اصلی در توسعه علم و فناوری است.
سالاری در ادامه ماموریت منطقه ویژه علم و فناوری را تحقق اقتصاد دانش بنیان دراستان و ایجاد شرایط رقابتی و هم افزایی در بین عناصر بیان نمود.
وی برخی از ویژگی های سازمان منطقه ویژه علم و فناوری را عدم تمرکز دارایی ها به خصوص در زمین،مدیریت یکپارچه و مستقیم بواسطه یک سازمان مستقل و ایفای نقش مکمل و ایجاد کننده حلقه های مفقود توسعه علم و فناوری دراستان بیان کرد. سالاری در پایان سخنان خود به اهم فعالیتهای انجام شده در زمینه تحقق منطقه ویژه علم و فناوری استان اشاره نمود.
کلید واژه ها: استان یزد -
یکشنبه 7 تیر 1394 - 13:38:23
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]