واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۷ تير ۱۳۹۴ (۱۲:۳۲ب.ظ)
رونمايي از سند هويتي شهيد فخرالدين رحيمي از شهداي ۷ تير لرستان موج - خرمآباد - طي مراسمي که امروز، هفتم تير، در خرمآباد برگزار شد، از سند هويتي شهيد سيدفخرالدين رحيمي از شهداي حادثه هفتم تير استان لرستان رونمايي شد.
به گزارش خبرگزاري موج از خرمآباد، طي مراسمي که امروز، هفتم تير، به مناسبت گراميداشت ياد و خاطره شهداي هفتم تير در خرمآباد برگزار شد، از سند هويتي شهيد سيدفخرالدين رحيمي از شهداي حادثه هفتم تير استان لرستان رونمايي شد.
در اين مراسم که در کنار قبر مطهر شهيد رحيمي واقع در قبرستان خضر خرمآباد برگزار شد، حسين ميردريکوند، مدير کل ثبت احوال لرستان، با بيان اينکه در سطح کشور گنجينه آثار و مشاهير لرستان و شهدايي که ستارهدار هستند، تشکيل شده است، گفت: از سند هويتي اين شهدا رونمايي ميشود و سپس گنجينهاي براي هميشه ماندگار و بهعنوان سند انقلاب باقي خواهد ماند.
وي با بيان اينکه استان لرستان تنها استاني است که شناسنامه شهدا را به خانوادههاي آنها بهصورت نمادين اهدا ميکند، ادامه داد: البته در داخل و محتواي شناسنامهاي شهدا، با شناسنامههاي مردم عادي، تفاوتهايي وجود دارد.
در ادامه مراد روشني، مدير کل بنياد شهيد و امور ايثارگران لرستان، با بيان اينکه عزت و صلابت شهيد رحيمي براي ما درس بزرگي است، گفت: اين مراسم به جهت تجليل از مقام اين شهيد بزرگوار و نيز رونمايي از شناسنامه شهيد برگزار شده است.
وي اظهار کرد: تهيه سند هويتي شهدا يک کار ملي است که در استان لرستان با شتاب بيشتري در حال انجام و تاکنون بههمت اداره کل ثبت احوال استان سند هويتي تعدادي از شهداي استان تهيه و از آنان رونمايي شده است.
روشني با اشاره به ساماندهي مزار شهداي استان، تصريح کرد: جمعاً شش هزار و 267 مزار شهيد در لرستان موجود است که تاکنون 69 درصد مزارها ساماندهي شده، 6 درصد در حال اجرا و 25 درصد از آن باقيمانده که در آينده نزديک کار ساماندهي آنها به اتمام خواهد رسيد.
مدير کل بنياد شهيد و امور ايثارگران لرستان با بيان اينکه در بهشت رضا و قبرستان خضر خرمآباد 334 مزار شهيد وجود دارد، گفت: امروز نيز 30 مزار شهيد در اين مکان که ساماندهي شدهاند رونمايي ميشود.
همچنين در مراسمي که به همين مناسبت در ازنا برگزار شد، از سند هويتي شهيد صادقي از ديگر شهداي هفتم تير رونمايي شد.
يادآور ميشود، سيد فخرالدين رحيمي، از شهداي روحاني لرستان در سال 1323 هجري، شمسي در شهر خرمآباد و در يک خانواده روحاني متولد شد. پدرش حجتالاسلام و المسلمين سيد علياکبر رحيمي از علماي بزرگ شهر بود که نسب او به حضرت امام موسي بن جعفر(ع) ميرسيد.
سيد فخرالدين پس از پايان تحصيلات متوسطه در سال 1339 براي تحصيل علوم ديني به شهر مقدس قم عزيمت نمود و در حوزه علميه آن شهر مشغول به تحصيل شد.
در سال 1341 که زمزمههاي نهضت اسلامي به رهبري امام خميني(ره) به گوش ميرسيد، وي در حال فعاليت سياسي عليه رژيم منحوس پهلوي دستگير و به مدت شش ماه روانه زندان شد و پس از آن وي همچنان به مبارزات جدي ضد نظام شاهنشاهي ميپرداخت تا اينکه حکم اعدام غيابي عليه او در نيمه اول سال 1357 صادر شد اما اين امر او را در مبارزاتش جسورتر نمود.
ارتباط شهيد رحيمي با جوانان و عشاير لرستان به جو مبارزات در اين استان رونق ميبخشيد.وي با قرار دادن مسجد علوي خرمآباد بهعنوان کانون مشتعل عليه رژيم طاغوت فعاليتها و مبارزات مردم و جوانان را در شهر و استان مديريت ميکرد.
شهيد رحيمي بارها در کميته ضد خراب کاري و زندانهاي ديگر رژيم پهلوي، زنداني شد و به شهرهاي « ايرانشهر» و «اقليد» فارس تبعيد شد.
شهيد سيد فخرالدين رحيمي در تبعيد با چند تن از روحانيون بزرگوار از جمله «سيدعلي خامنهاي» و «محمدکاظم راشديزدي» آشنا ميشود که اين آشناييها باعث خوشحالياش ميشود.
پس از پيروزي انقلاب اسلامي شهيد رحيمي از سوي مردم شريف و قدردان خرمآباد بهعنوان نماينده مجلس انتخاب شد.وي اينبار در سنگر مجلس شوراي اسلامي تمام توان خود را بهکار بست تا براي مردم استان و بهويژه شهر خرمآباد منشأ خير و برکت باشد.
وي سرانجام در هفتم تير 1360 در انفجار دفتر حزب جمهوري توسط منافقين کوردل به درجه رفيع شهادت نايل آمد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 114]