تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 دی 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):ما اهل بیت رسول خدا(ص) وسیله ارتباط خدا با مخلوقاتیم ما برگزیدگان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844724786




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

«مرگ» کسب و کار این زنان است!


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
«مرگ» کسب و کار این زنان است!




«ورود زنان به عرصه توزیع و فروش موادمخدر»، آمارها حکایت تلخی از این پدیده اجتماعی دارند و روایت می کنند، طی اردیبهشت و خرداد سال جاری در کشور، 434 زن به خاطر فروش موادمخدر و حضور در باندهای مختلف فروش مواد دستگیر شده اند.





خبرگزاری ایرنا: «ورود زنان به عرصه توزیع و فروش موادمخدر»، آمارها حکایت تلخی از این پدیده اجتماعی دارند و روایت می کنند، طی اردیبهشت و خرداد سال جاری در کشور، 434 زن به خاطر فروش موادمخدر و حضور در باندهای مختلف فروش مواد دستگیر شده اند.

در دو ماه اشاره شده - اردیبهشت و خرداد - 9 هزار و 472 مرد نیز در ارتباط با توزیع و فروش مواد مخدر دستگیر شده اند.

این در حالیست که میزان کشف شده در این مدت نیز 66 تن انواع مواد مخدر بوده است.

براساس آمارهای اعلام شده، از یک میلیون و 325 هزار فرد معتاد در کشور 10 درصد را زنان تشکیل می دهند و متاسفانه براساس نظر کارشناسان، آمار زنان مصرف کننده موادمخدر و روان گردان ها در کشور به طرز فزاینده ای در حال افزایش است.

طبق آمار ستاد مبارزه با مواد مخدر که برگرفته از آمارهای پزشکی قانونی است، 279 زن معتاد در سال 93 جان خود را از دست داده اند که این آمار بسیار نگران کننده است زیرا نسبت به سال 92 این آمار 33 درصد رشد دارد.

همچنین در این مدت دو هزار و 468 معتاد مرد جان خود را از دست دادند که نسبت به مدت مشابه سال قبل سه درصد کاهش دارد.

ظاهرا زنان در طول چند سال اخیر هم در نرخ ابتلا به اعتیاد و به تبع آن مرگ و میر آن از مردان پیشی گرفته اند و شاید همین بلیه است که باعث شده برای درآوردن خرج ابتلای خود و نزدیکانشان به توزیع مواد روی بیاورند. اما چرا چنین شده است؟ برای پاسخ باید یک به یک پیش رفت و پاسخ به این سووال را گام به گام و در چند وجه تشریح کرد.

افزایش آمار زنان معتاد در سال های گذشته

روانپزشک کارشناسی علوم تربیتی، علت های مختلفی را برای افزایش آمار زندان معتاد در کشور عنوان کرده و می گوید: آمار زنان معتاد طی سال های گذشته دو برابر افزایش یافته و علل مختلفی می تواند در این امر دخیل باشد که تبلیغات دروغین شبکه های ماهواره ای از جمله این علل به شمار می آید.

«پریناز فاتح پور» دو علت را از علل مهم در ابتلای زنان به اعتیاد دخیل دانسته و می افزاید: برخی زنان به علت فریب خوردن و یا اجبار می خواهند وفاداری و علاقه به مرد مورد نظر خود را اثبات کنند و به همین علت به اعتیاد روی می آورند. علت بعدی نیز وجود باوری دروغین مبنی بر این است که مواد مخدر صنعتی و روانگردان اعتیاد آور نیست.

وی ادامه می دهد: در این میان هم بعضی از مردان برای سوءاستفاده در توزیع و فروش مواد مخدر، زنان را به تار عنکبوتی خود می کشند.

فاتح می افزاید: از سوی دیگر کنجکاوی و خودبزرگ نمایی برای عقب نماندن از غافله دوستان از علل دیگر بروز اعتیاد در زنان است. متاسفانه مراکز ترک اعتیاد ویژه زنان بسیار محدود است و نمی توان اقدامات درمانی و پیشگیری از آسیب های اجتماعی را برای آنان انجام داد.

این روانپزشک ادامه می دهد: با توجه به دستگاه عصبی و فیزیکی زنان، مواد مخدر صنعتی و روانگردان ها تا شش برابر مردان، روی زنان اثر منفی دارد و در مدت کوتاهی زنان را دچار پیری زودرس، یائسگی و مرگ ناخواسته می کند.

فاتح پور تصریح می کند: بسیاری از زنان به علت نداشتن اطلاعات کافی از عواقب اعتیاد، به مصرف مواد روی می آورند، آنان در بار نخست مصرف، احساس شادی و خوشایند کاذبی می کنند و این موضوع باعث می شود که در روزهای دیگر مقدار بیشتری از مواد را مصرف کنند.

وی همچنین موضوع دیگری را نیز مد نظر قرار داد و آن اینکه زنان هنوز به دلیل قبح اجتماعی، اعتیادشان را مخفی می کنند و حتی خیلی از آنان به عنوان مصرف کننده آمفتامین، نمی دانند معتاد هستند زیرا به صورت فردی مصرف می کنند و به اندازه مردان معتاد آگاهی ندارند.

فاتح پور می گوید: اطلاع رسانی، آموزش و مهارت «نه گفتن» از سوی زنان و دختران و ایجاد مراکز درمان اعتیاد قدم های موثر در رهایی این قشر از جامعه به اعتیاد است.

وی خاطرنشان می کند: مافیای مواد مخدر تمام قدرت و امکانات خود را برای نابودی جوانان بویژه زنان متمرکز کرده اند و مقابله با آنان، نیازمند عزم ملی و جهاد اجتماعی است؛ بنابراین برای توفیق کامل در راه مبارزه با مواد مخدر باید مردم کنار دولت قرار گیرند.

کمبود فضای کافی برای مجرمان موادمخدر

معاون اداری، مالی و امور مجلس ستاد مبارزه با موادمخدر در خصوص فعالیت های زنان در عرصه توزیع موادمخدر می گوید: فروش موادمخدر چه توسط زنان و چه توسط مردان به عنوان یک مشکل جدی است که گریبان جوانان کشور را می گیرد.

«سیدنجیب حسینی» ادامه می دهد: یکی از مشکلات جدی در زمینه مجرمان موادمخدر کمبود فضای فیزیکی برای نگهداری آنان است که با همکاری شهرداری تهران اقداماتی برای این موضوع انجام شده است.

وی تصریح می کند: اکنون 18 مرکز با عنوان مرکز ماده 16 در کشور برای نگهداری و بازتوانی معتادان زن و مرد در کشور وجود دارد که ظرفیت اردوگاهها بیش از 38 هزار نفر است.

حسینی خاطرنشان می کند: در تهران به خاطر وجود 15 هزار معتاد کارتن خواب زن و مرد، قرار است فاز اول اردوگاه فشافویه با ظرفیت 2500 نفر راه اندازی شود اما این اردوگاه در مجموع ظرفیت 10 هزار نفر را دارد که تا پایان سال جاری با راه اندازی آن بخش عظیمی از مجرمان زن و مرد را جمع آوری خواهیم کرد.

وی ادامه می دهد: مجرمان موادمخدر را چه زن باشد چه مرد نگهداری و بازتوانی می کنیم.

معاون اداری، مالی و امور مجلس ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه در حوزه اعتیاد زنان جای نگرانی وجود دارد، می گوید: متاسفانه رشد اعتیاد در زنان از پنج درصد کل جمعیت معتادان کشور به 10 درصد در حال افزایش است.

حسینی ادامه می دهد: این موضوع خطر از بین بردن کانون گرم خانواده را به همراه خواهد داشت، به همین منظور در حال رصد محیط های آرایشگاه بخاطر توزیع قرص های لاغری و زیبایی اندام هستیم تا عواملی که که زنان و خانواده را گرفتار کرده، آسیب شناسی شود.

وی تصریح می کند: همچنین برای عملیاتی شدن این موضوع، کمیته زنان و خانواده در دبیرخانه ستاد مبارزه با موادمخدر تشکیل شده و همچنین از سوی وزیر کشور به عنوان دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر نیز مشاور زنان و خانواده جهت کاهش اعتیاد در حوزه زنان منصوب شده است.

حسینی با بیان اینکه بخش عظیمی از جرایم مربوط به اعتیاد است، تصریح می کند: منشا 65 درصد همسرآزاری، 55 درصد طلاق ها، 30 درصد کودک آزاری و 25 درصد قتل ها مربوط به حوزه اعتیاد بویژه روانگردان ها است.

وی با بیان اینکه از میان یک میلیون و 325 هزار نفری معتادان در کشور، 58 درصد معتادان در میانگین سنی 15 تا 34 سال قرار دارند، ادامه می دهد: براساس این آمارها، میزان معتادان در رده سنی 15 تا 19 سال 14درصد، سنین 19 تا 24 سال نیز 16 درصد، سنین 24 تا 29 سال حدود 14 درصد و در میانگین سنی 35 تا 39 سال نیز 16 درصد است.

تعداد مراکز و تنوع مواد روانگردان و مخدر در میان زنان بیشتر شده است

معاون درمان سابق ستاد مبارزه با موادمخدر نیز می گوید: از آنجا تعداد مراکز و تنوع مواد روانگردان و مخدر در میان زنان در چند سال گذشته بیشتر شده، متاسفانه آمار مصرف این مواد و اعتیاد زنان نیز افزایش چشمگیری دارد.

سعید صفاتیان ادامه می دهد: اغلب دختران 16 تا 17 ساله گرایش زیادی به موادمخدر و روانگردان ها دارند و کمتر مشاهده می شود که یک بانوی 40 ساله به این روانگردان ها اعتیاد پیدا کند.

وی همچنین به توزیع موادمخدر در آرایشگاه ها و سالن ها و باشگاه های ورزشی ویژه بانوان اشاره کرده و می گوید: اغلب این مراکز که بطور غیرقانونی و غیرمجاز فعالیت دارند به مکانی برای خرید موادمخدر دختران جوان معتاد تبدیل شده است.

رییس کارگروه کاهش تقاضای اعتیاد کمیته مستقل مبارزه با مواد مخدر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه می دهد: مشکلات شخصیتی، اضطراب، بیماری های جسمی، شکست تحصیلی و عشقی و تحت فشار بودن از سوی خانواده و یا مسوولیت پذیرنبودن خانواده ها در قبال فرزندانشان از جمله دلایل گرایش زنان و دختران جوان ما به موادمخدر است.

صفاتیان تصریح می کند: این مجموعه عوامل باعث می شود که میزان مصرف موادمخدر بویژه روانگران ها نیز در زنان بیشتر شود.

افزایش قرص های روانگردان خطری جدی برای بانوان

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر نیز با بیان اینکه افزایش مصرف داروهای روانگردان و قرص های لاغری خطری بالقوه است، می گوید: پارسال آمار مرگ و میر در معتادان مردان یک درصد اما در میان زنان 33 درصد بود که متاسفانه آمار اعتیاد در زنان به عنوان یک هشدار جدی محسوب می شود.

علیرضا جزینی ادامه می دهد: به همین منظور باید در حوزه زنان یک اقدام مضاعف داشته باشیم و در این راستا در مرکز استان ها مرکز ویژه درمان زنان راه اندازی شده که این موضوع می تواند تاثیرگذار باشد.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر، استفاده از قرص های لاغری را یک تهدید جدی برای زنان دانسته و تصریح می کند: بدون تجویز پزشک نباید از این قرص ها استفاده کرد زیرا باعث افزایش میزان مرگ و میر می شود.

وی ادامه می دهد: زمانیکه چه مرد چه زن به مقوله اعتیاد وارد شوند، باید روزی شاهد حضور آنان در زمینه فروش موادمخدر باشیم که این معضل و آسیب اجتماعی جدی است که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

جزینی با بیان اینکه 40 درصد جرایم ناشی از اعتیاد به موادمخدر است، تصریح می کند: مشارکت مردم و توجه بیشتر خانواده ها می تواند در این زمینه تاثیرگذار باشد.







تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن