واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۶ تير ۱۳۹۴ (۲۱:۴۵ب.ظ)
عضو هيات رئيسه کميسيون امنيت ملي و سياست مجلس: طولاني شدن مذاکرات به نفع هيچ کس نيست موج- نماينده مردم آران و بيدگل در مجلس نهم شوراي اسلامي با تاکيد بر اين که نبايد مذاکرات طولاني و کشدار شود گفت: زمان بر شدن مذاکرات به نفع هيچ کدام از طرفين مذاکرات به خصوص ايران نيست.
به گزارش خبرگزاري موج، عضو هيات رئيسه کميسيون امنيت ملي و سياست مجلس شوراي اسلامي با اشاره به احتمال تمديد زمان مذاکرات تاکيد کرد: مذاکرات به مرحله سخت و پيچيده رسيده است و از آن جايي که بحث بر سر منافع ملي ايران است، نبايد منافع را فداي زمان کنيم.
عباسعلي منصوري آراني با تاکيد بر اين که مذاکرات هستهاي ايران با گروه 1+5 به مرحله سخت و پيچيده اي رسيده است، گفت: در چنين شرايطي بايد بستر مناسبي شکل بگيرد تا موضوعات به درستي بررسي و در نهايت تصميم گيري شود. بنابراين زمان مي تواند نقش مهمي در رسيدن به تصميم درست بازي کند.
وي عنوان کرد: البته از آنجايي که طرف مقابل سعي دارد امتيازي از ايران بگيرد و مذاکره کنندگان ما تاکيد بر حفظ منافع ملي دارد و بحث منافع ملي در ميان است، نبايد منافع را فدا و قرباني زمان کنيم و اصرار داشته باشيم در زمان تعيين شده مذاکره به پايان برسد.
اين عضو کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي اظهار داشت:مذاکره کنندگان ايراني تلاش دارند که در مذاکرات منافع ملي آسيبي نبيند. با اين حال اعتقاد دارم اگر اراده اي براي به نتيجه رسيدن و پايان دادن به مذاکرات در طرف مقابل باشد، مي توان در زمان مقرر شده به توافق نهايي دست يافت.
تمديد زمان مذاکرات محدود باشد
وي توصيه کرد: با اين وجود اگر لازم به تمديد زمان براي مذاکرات بود، توصيه مي شود محدوديتي براي تمديد در نظر گرفته شود و همچنين زمان طولاني انتخاب نشود چراکه کشدار شدن مذاکرات به نفع نيست.
منصوري آراني تاکيد کرد: طرف مقابل با تمديد زمان به دنبال عبور از خطوط قرمز و شفاف ايران در مذاکرات و توافق هسته اي بنابراين نبايد اجازه داد با تمديد زمان طولاني مدت به اهدافشان دست يابند.
نماينده مردم آران و بيدگل در پاسخ به اين سوال که طرح تمديد زمان مذاکره از سوي آمريکايي ها بهانه جويي است، گفت: به طور کلي آنها به همراه شوراي امنيت رفتارهاي ظالمانه اي در مقابل ايران داشتند و اکنون براي پايان دادن به اين رفتارها مذاکراتي پيش روي است که به مراحل سخت و پيچيده اي رسيده و براي رسيدن به نتيجه به هر حال زمان لازم است.
وي عنوان کرد: هر شش کشوري که مقابل ايران نشسته اند مذاکرات را از زاويه مختلف نگاه ميکنند بنابراين مذاکرات بين دولت ها نيست بلکه مذاکرات است بين المللي و منطقه اي. همين مساله است که حصول توافق را کمي سخت مي کند چراکه تاثيرات بين المللي دارد.
عضو هيات رئيسه کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي تاکيد کرد: اکنون ديگر مذاکرات هسته اي تنها موضوع تعداد سانتيريفيوژ نيست بلکه مسائل جغرافياي سياسي و بين المللي در آن مطرح است و تاثيرات گسترده تري دارد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]