واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۶ تير ۱۳۹۴ (۱۴:۵۳ب.ظ)
اعلام اسامي صنايع سودآور بورسي موج- در ماه خرداد با بهبود نسبي اوضاع بورس در اين مدت 19 صنعت با بازدهي مثبت مواجه شدند و 16 درصد همچنان در فاز زيان دهي حرکت کردند.
به گزارش خبرگزاري موج، روند افزايشي بورس تهران در روزهاي آخر خرداد که به دليل انتشار برخي اخبار مثبت از مذاکرات هستهاي روي داد موجب شد تا با افزايش تقاضا در اين بازار، ميانگين بازدهي صنايع بورسي رشد کرده و تعداد شرکت هاي با بازدهي مثبت افزايش پيدا کند به طوري که با بهبود نسبي اوضاع بورس در اين مدت 19 صنعت با بازدهي مثبت مواجه شدند و 16 درصد همچنان در فاز زيان دهي حرکت کردند.
به اين ترتيب سهامداران بورس تهران در اين مدت بازدهي 14 درصدي و زيان 17 درصدي را را با خود به خانه بردند. بر اين اساس در يکماه اخير صنعت محصولات کاغذي با در اختيار داشتن 4 شرکت کارتن ايران، کاغذ سازي کاوه، کارتن مشهد و بسته بندي پارس توانسته بيشرين سودآوري را در ميان ساير صنايع بورسي کسب کرده و سهامداران خود را با بازدهي 14.3 درصدي خوشحال کند.
صنعت حمل و نقل و انبارداري و نيز صنعت کشاورزي و دامپروري از ديگر صنايعي هستند که با کسب بازدهي 13 و 9.4 درصدي رتبه هاي دوم و سوم را به خود اختصاص داده و از ساير صنايع پيشتاز شدند.
در اين ميان بهبود نسبي روند بورس تهران و رشد قيمت ها و افزايش تقاضا که در سايه انتشار برخي اخبار مثبت از مذاکرات روي داد موجب شد تا صنايعي همچون خودرو سازي و بانک ها که در ماه هاي گذشته در کما فرو رفته بودند، به جمع صنايع سودآور بورسي بپيوندند و بار ديگر توجهات سهامداران را به خود جلب کند. بنابراين توجه سهامداران به اين صنايع که از مذاکرات هستهاي بيشترين تاثير را مي پذيرند موجب شده است تا صنعت خودرو با بازدهي 8.4 درصدي و بانک ها با بازدهي 6 درصدي سهامداران خود را خوشحال کنند.
بر اين اساس صنعت منسوجات با بازدهي 7 درصدي، صنعت ابزار پزشکي با بازدهي 6.7 درصدي و بانکها و موسسات اعتباري با بازدهي 6.1 درصدي از صنايع سودآور بورس در يک ماه اخير بودند که با همين سود آوري اندک در صدد جبران زيانهاي هنگفت سهامداران خود در ماه هاي گذشته بر آمدند در اين ميان صنعت ساير واسطه گري هاي مالي و پولي، ساير واسطهگري هاي مالي، ساخت محصولات فلزي و مواد دارويي از صنايعي بودند که به ترتيب بازدهي 5.4، 5، 4.2 و 4 درصدي را نصيب سهامداران خود کرده و در شرايط رکودي بورس در صدر ساير صنايع ايستادند.
علاوه بر اين صنعت خدمات فني و مهندسي با بازدهي 4 درصدي، ساير ماشين آلات و دستگاه هاي برقي با بازدهي 3.8 درصدي، فرآورده هاي نفتي با بازدهي 3.6 درصدي، محصولات شيميايي با بازدهي 3 درصدي و ساير محصولات کاني غير فلزي با بازدهي 2.9 درصدي به همراه سرمايهگذاريها با بازدهي 2.5 درصدي از صنايعي بودند که توانستند بازدهي بالاتري از بازدهي بورس کسب کرده و سهامداران خود را با دست پر نسبت به ساير صنايع روانه خانه کنند.
در اين ميان صنعت محصولات چوبي با در اختيار داشتن دو شرکت بدترين عملکرد يکماهه خود را در ميان صنايع بورسي کسب کرد و با زيان 17 درصدي در يک ماه اخير در قعر جدول اين گروه قرار گرفت و سهامداران خود را ناراضي و نگران کرد.
صنعت لاستيک و پلاستيک نيز با تحميل زيان 15.8 درصدي به سهامداران در رتبه بعدي قرار گرفت و موجب نارضايتي همراهان خود شد.صنعت انتشار با زيان 7.8 درصدي، صنعت دباغي با زيان 5.6 درصدي، صنعت استخراج ذغال سنگ با زيان 3.8 درصدي و صنعت سيمان با زيان 3 درصدي از ديگر صنايع بورس با بازدهي منفي بودند.
بنا برا اين گزارش، کاشي و سراميک، قند و شکر، فلزات اساسي، دستگاه ها و وسايل ارتباطي، املاک و مستغلات هر کدام با 2 درصد زيان، محصولات غذايي و آشاميدني، استخراج ساير معادن با يک درصد زيان و استخراج کانههاي فلزي، شرکتهاي چند رشته اي صنعتي و ماشين آلات و تجهيزات با کمتر از يک درصد زيان از ديگر صنايعي هستند که با زيان به کار خود پايان دادند.
علاوه بر اين صنايعي همچون مبلمان، ساير تجهيزات حمل و نقل و پيمانکاري صنعتي تغييري نسبت به ماه گذشته نداشتند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]