تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 14 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه قلب بهتر از روزه زبان است و روزه زبان بهتر از روزه شكم است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1825924328




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تحريم‌ها عامل ورود نرم‌افزارهاي نامطمئن به کشور هستند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۶ تير ۱۳۹۴ (۱۳:۴ب.ظ)
کارشناس IT در گفت‌وگو با موج؛ تحريم‌ها عامل ورود نرم‌افزارهاي نامطمئن به کشور هستند موج - کارشناس آي تي کشور با توصيه به دريافت نرم‌افزارهاي مطمئن توسط کاربران داخلي اظهار کرد: يکي از عوامل ورود نرم‌افزارهاي غير مطمئن به کشور تحريم‌هاي وارد کرده به کشور است.
مهدي نوروزي کارشناس آي تي در گفت‌وگو با خبرنگار موج بابيان اينکه در حال حاضر اندرويد سيستم‌عامل محبوب ايرانيان است، گفت: سيستم‌عامل اندرويد با داشتن حدود ۱/۲ ميليون نرم‌افزار در ۱ ميليارد دستگاه فعال‌شده و ۵۰ ميليارد بار دانلود نرم‌افزار در سال، اين سيستم‌عامل را محبوب‌ترين سيستم‌عامل گوشي معرفي کرده است.
وي با اشاره به اين‌که افرادي که از اين سيستم‌عامل استفاده مي‌کنند برنامه هارا بايد از منابع آگاه دريافت کنند افزود: کاربران سيستم‌عامل اندرويد غالباً نکات امنيتي را جدي نمي‌گيرند و بايد استفاده از برنامه‌هاي دريافت شده از منابع مطمئن، عدم باز کردن ايميل‌ها، پيام‌ها و صفحات مشکوک و خروج مطمئن از برنامه‌هايي مانند همراه بانک‌ها پس از اتمام عمليات را جدي بگيرند.
نوروزي بابيان اينکه بدافزارها در موبايل سه دسته هستند گفت: بدافزارها پيامکي، در پشتي و جاسوسي از بدافزارهاي وجود در موبايل هستند که بيشتر افراد در کشور با بدافزار پيامکي در ارتباط هستند بدافزاري که با فرستادن يک پيام يا برقراري تماس، باعث مي‌شود تا مبلغي از اعتبار حساب شما کسر شود.
وي با اشاره به اينکه بسياري از مسئولين از استفاده از اسمارت فون ها محروم شده‌اند خاطرنشان کرد: بدافزار جاسوسي اغلب مسئولين را مورد هدف قرار مي‌دهند؛ اين نوع بدافزارها به دنبال ايميل‌ها، پيام‌ها، مخاطبين، مکان شما و هرگونه اطلاعات ديگري هستند و حتي برخي نمونه‌ها توانايي ارسال عکس و صوت از ميکروفون و دوربين گوشي هوشمند را دارا هستند، اين بدافزارها، اطلاعات جمع‌آوري‌شده را به يک کامپيوتر مرکزي ارسال مي‌کنند و به طرق مختلف از اين اطلاعات استفاده مي‌کنند.
کارشناس آي تي تصريح کرد: در کشور ما، به دلايلي مانند تحريم، کاربران قادر نيستند همه نرم‌افزارهاي خود را از منابع مطمئن دريافت کنند و ازاين‌رو، کاربران مجبور هستند نرم‌افزارهاي موردنياز را از سايت‌هايي که توسط نهادهاي مربوطه تأييد نشده‌اند، تهيه کنند که اين امر موجب به خطر افتادن امنيت کاربران مي‌شود.
نوروزي ادامه داد: همچنين دريافت نرم‌افزارهاي غير رايگان، از سايت‌هايي که اين نرم‌افزارها را به‌صورت رايگان قرار مي‌دهند نيز امنيت کاربران را با خطر مواجه مي‌کند؛ اين موارد، مخصوصاً در کشور ما با توجه به شرايط خاص کشور، بايد مورد تأمل بيشتري قرار گيرد.
اين کارشناس تنها راه مقابله با بدافزارها را استفاده از آنتي‌ويروس مناسب دانست و گفت: يکي از راه‌هاي اوليه‌ مقابله با تهديدات، استفاده از نرم‌افزار ضدويروس است؛ اما اين نرم‌افزارها، به به‌روزرساني مدام نياز دارند تا بتوانند حداکثر توان خود را در جهت امنيت به‌کارگيرند به اين دليل، استفاده از ضدويروس به‌تنهايي قادر به برقراري امنيت کامل درگوشي هوشمند شما نيست.
وي در پايان استفاده از سندباکس هاي بومي را توصيه کرد و گفت: سند باکس يک سيستم‌هاي امنيتي است که در جهت شناسايي تهديدات جديد و بررسي آن‌ها استفاده مي‌شود و با استفاده از اين سيستم، يک نرم‌افزار موبايل تحت يک سيستم به‌صورت خاص و ايزوله اجرا مي‌شود و گزارشي از عملکرد آن ارائه مي‌شود که با مشاهده عملکرد نرم‌افزار، مي‌توان به مشکوک بودن نرم‌افزار پي برد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن