تبلیغات
تبلیغات متنی
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راهاندازی کسبوکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وبسایت
بهترین دکتر پروتز سینه در تهران
محبوبترینها
بهترین ماساژورهای برقی برای دیسک کمر در بازار ایران
بهترین ماساژورهای برقی برای دیسک کمر در بازار ایران
آفریقای جنوبی چگونه کشوری است؟
بهترین فروشگاه اینترنتی خرید کتاب زبان آلمانی: پیک زبان
با این روش ساده، فروش خود را چند برابر کنید (تستشده و 100٪ عملی)
سفر به بالی؛ جزیرهای که هرگز فراموش نخواهید کرد!
از بلیط تا تماشا؛ همه چیز درباره جشنواره فجر 1403
دلایل ممنوعیت استفاده از ظروف گیاهی در برخی کشورها
آیا میشود فیستول را عمل نکرد و به خودی خود خوب میشود؟
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
خصوصیات نگین و سنگ های قیمتی از نگاه اسلام
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1860774054
![نمایش مجدد: حسین راغفر در گفتوگو با روزنامه آرمان: تعداد زیادی از وزرا همزمان در بخشهای عمومی و خصوصی صاحب «منافع» هستند/ این تعارض عامل جدی فساد است refresh](https://vazeh.com/images/refresh.gif)
حسین راغفر در گفتوگو با روزنامه آرمان: تعداد زیادی از وزرا همزمان در بخشهای عمومی و خصوصی صاحب «منافع» هستند/ این تعارض عامل جدی فساد است
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: حسین راغفر در گفتوگو با روزنامه آرمان:
تعداد زیادی از وزرا همزمان در بخشهای عمومی و خصوصی صاحب «منافع» هستند/ این تعارض عامل جدی فساد است
کارشناس مسائل اقتصای گفت: تعداد زیادی از وزرا در بخش عمومی حضور دارند و سیاستهای این بخش را تنظیم میکنند که همزمان صاحب منافع در همان بخشهای عمومی و خصوصی هستند؛ این تعارض عامل جدی فساد است.
![خبرگزاری فارس: تعداد زیادی از وزرا همزمان در بخشهای عمومی و خصوصی صاحب «منافع» هستند/ این تعارض عامل جدی فساد است خبرگزاری فارس: تعداد زیادی از وزرا همزمان در بخشهای عمومی و خصوصی صاحب «منافع» هستند/ این تعارض عامل جدی فساد است](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1394/02/20/13940220000758_PhotoA.jpg)
به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری فارس، روزنامه آرمان، امروز شنبه 94/4/6 گفت و گویی با حسین راغفر، کارشناس اقتصاد انجام داده است که مشروح آن را میخوانید: * دولت تلاشهای خوبی در عرصه اقتصادی انجام داده است. آیا دولت برنامهای برای مقابله با فقر دارد؟
با توجه به تفاوتهای فاحشی که در سطوح توسعهیافتگی مناطق مختلف وجود دارد، خط فقر متفاوت و تفاوتهای آن چشمگیر است. در شهرهای بزرگ و کلانشهرها خط فقر بالاتر است اما به نظر میرسد خط فقر مطلق در شهر تهران برای یک خانواده پنج نفره که سه جوان در سطوح مختلف تحصیلی داشته باشند، حداقل یکونیم میلیون تومان است. البته من این ارقام را قبول ندارم. اگر بخواهید خانهای در اسلامشهر تهران اجاره کنید، باید ماهانه 400 هزار تومان با 12 تا 15 میلیون تومان رهن پرداخت کنید. 400 هزار تومان رقمی بوده است که در سال 1387 در کشور اعلام شده است. برای محاسبه این ارقام در درون خانوار لازم است تا هزینه سالیانه برای مسکن و خودرو نیز در زمره هزینهها و درآمدهای خانواده محاسبه شود تا ارزیابی دقیقتری قابل ارائه باشد. در ایران آمارهای رسمی همواره فاصله قابل توجهی را با آمارهای غیررسمی حفظ میکنند و محاسبه دقیق فقر همواره با موانع جدی روبهرو بوده است. بر اساس آمارهای غیررسمی حدود 40 درصد مردم ایران در زیر خط فقر هستند. این رقم در سال 1387 حد اکثر 35 درصد بوده است.
اقدامات دولت روحانی نسبت به دولتهای قبلی را چگونه ارزیابی میکنید؟ این دولت تا چه میزان به سمت اقتصاد آزاد و غیررانتی حرکت کرده است؟
به نظرم از جهت رویکرد کلی تفاوت خیلی چشمگیری میان این دولت و دولت قبل وجود ندارد. هر دو دولتهای قبلی و کنونی به نقش بازار آزاد و اقتصاد بازار آزاد خیلی اعتقاد نداشته و ندارند. اما دولت قبلی از این ظرفیتهای بزرگی که وجود داشت استفاده مطلوب در راستای منافع جامعه نکرد و نشان داد کارکردهایش ضدتوسعه اقتصادی است و منجر به گسترش فساد اقتصادی و نابرابریهای اجتماعی شد. صرفنظر از اینکه دولت قبل منابع بسیار بزرگی را به دست آورد و اسراف کرد، ثابت شد که اقتصاد ما در راستای رویکردهای علمی و کارشناسی شده و در راستای منافع عمومی نیست. این ساخت اقتصادی کماکان به کار خود ادامه میدهد. در دولت کنونی هم متأسفانه با تعارض جدی منافع عمومی با منافع خصوصی مواجه هستیم. در این دولت تعداد زیادی از وزرا در بخش عمومی حضور دارند و سیاستهای این بخش را تنظیم میکنند. همزمان صاحب منافع در همان بخشهای عمومی و خصوصی نیز هستند. این خیلی روشن و ساده تعارض منافع بین بخش سیاستگذاری در حوزه عمومی و منافع خصوصی است. هیچ جای دنیا این تلفیق را نمیپذیرند که کسی در حوزه عمومی باشد و صاحب منافع در همان بخش در حوزه خصوصی نیز باشد. این تعارض جدی عامل فساد است. فقط ایران نیست و همه جای دنیا هم این اتفاق میافتد، ولی بستر اقتصاد سیاسی ایران نشان میدهد که «سرمایهداری رفاقتی» پررنگ است. این نوع اقتصاد سه ویژگی دارد و هر سه در اقتصاد ایران متبلور است. به همین دلیل تأکید بر اقتصاد آزاد و بخش خصوصی عملاً یک شعار بیشتر نیست و برای دست کاری در گزاره غلطی است که عوارض آن کاملاً روشن و شناخته شده است. یعنی همان چیزی که تاکنون دیدهایم. گسترش نابرابریها، رشد فساد، و اختصاصی شدن منابع عمومی در گروه خاصی به اسم بخش خصوصی. حال آن که بخش خصوصی واقعی در چنین فضایی حضور پیدا نخواهد کرد. ما به جای بخش خصوصی واقعی، اشکال مختلفی از انحصار و شبهانحصار را شاهدیم. اولین ویژگی اقتصاد رفاقتی این است که اعتبارات بانکی با اولویت و با نرخهای ترکیبی بین دوستان و رفقا توزیع میشود و به دست بخش خصوصی واقعی، بهخصوص بنگاههای کوچک و متوسط نمیرسد و منشا اصلی فساد اقتصادی است. ویژگی دوم چنین اقتصادی تخصیص امتیاز انحصاری و شبهانحصاری به خویشاوندان است که فرصتهای ممتازی را در اختیار گروههای خاصی قرار میدهد که همه به زیان منافع عمومی اقتصاد است و برخلاف شعار اقتصاد آزاد است. ولی این فقط یک شعار خوش آب و رنگی است که بر مناسبات انحصارها و شبهانحصارها سرپوش میگذارد. ویژگی سوم هم دستکاری در نظام قیمتگذاری است. صدها بار شاهد بودیم که تعداد زیادی خودرو 2500 سیسی وارد کشور میشود و بعد از آن جلویش را میگیرند. این دستکاری در نظام قیمتگذاری است. با تعرفههای موبایل، تعداد خیلی زیادی گوشی وارد میشود و وقتی این محمولهها وارد شد، قیمت بالا میرود و منافع بزرگی را به جیب عده دیگری میزند.
خوشبختانه برخوردهای قانونی خوبی با مفسدان اقتصادی صورت گرفته است. تشکیل پلیس اقتصادی را راهکار درستی برای مقابله با فساد میدانید؟
کیفری کردن مسائل اقتصادی نتیجه ندارد. ساختارهای اقتصادی باید بهصورت ریشهای بررسی و اصلاح شود تا شاهد ادامه مشکلات کنونی نباشیم. جنایی کردن بسیاری از رفتارهای متعارفی که در جهان وجود دارد، نتیجه نخواهد داشت. جرم و جنایی کردن مسائلی که در فقر، فساد و بیسامانی نظام اداری و سیاستهای غلط اقتصادی ریشه دارد سبب میشود که عوارض و سرریزهای آن در عرصههای مختلف و به شکلهای مختلف نمایان شود. ضروری است که بهجای پلیسی کردن برخوردها، سیاستها را از ابتدا اصلاح کرد و ظرفیتهای بالقوه کشور را بالفعل نمود. این نیز با فراهم کردن فرصت حضور فعال مردم و بخش خصوصی در اقتصاد کشور محقق میشود و الزامات آن مواردی از قبیل اصلاح فضای کسبوکار و رفع فرصتهای نابرابری نهادهای قدرت اقتصادی به نفع خود و به ضرر مردم است.
بعد ازگذشت دوسال هنوز بخشهای تولیدی کشور با مشکلاتی دستوپنجه نرم میکنند. دولت برای مشکلات بخش تولید باید چه کار کند؟
تقریبا دو سال از عمر دولت یازدهم میگذرد. در این مدت منتقدان دولت عنوان میکنند که دولت در حوزه تولید هیچ اقدام قابلتوجهی انجام نداده که منجر به خروج از رکود و رونق بخش تولید شود، اما در مقابل، فعالان اقتصادی عنوان میکنند که آنقدر شرایط سخت و پیچیده است که برونرفت از مشکلات کنونی، نیاز به زمان دارد. لذا نقش دولت را باید در پرداخت اعتبارات، کمکها، پرهزینهکردن فعالیتهای ربوی و غیرمولد و اخذ مالیات از این طریق و انتقال آن به صورت کمک به بخشهای تولیدی دید. هنوز این حمایتها آنطور که باید و شاید، دیده نمیشود و حتی در حال حاضر بانکها خودشان بخشی از مساله هستند و هیچ اقدام جدیای برای حل مساله و بحران بانکی که کشور با آن مواجه هست، صورت نگرفته است. بخشهای مولد و بهخصوص بنگاههای کوچک و متوسط بهطور معمول محروم از منابع و اعتبارات هستند. ما نیازمند طراحی برنامهای فعال در حوزه اقتصاد هستیم؛ این درحالی است که برای رفع مشکلات باید همه نهادها از جمله مجلس با دولت همکاری دوجانبهای داشته باشند و این همکاری و همدلی صورت جدیتری به خود بگیرد. همین امر بیانگر آن است که دولت باید از برنامهای شفاف و منسجم اقتصادی برخوردار باشد و تجربه در این سالها ثابت کرده است که عدم برخورداری از برنامهای روشن و صریح سبب شده تا مسائل اساسی در حوزه اقتصادی به کندی پیش رود.
دولت قصد دارد پرداخت یارانهها را ساماندهی کند ولی مردم چندان رضایت به حذف یارانهها ندارند. دولت در مورد یارانهها باید چه کار کند؟
همه میدانند که دولت وظایف دیگری نیز در قبال مردم دارد و این منابع را باید معطوف آن وظایف کند که همه مردم از آن منتفع میشوند. مثل این که خدمات آموزش و پرورش را رایگان ارائه کند. دولت الان این کار را نمیکند و میگوید من بودجه ندارم در حالی که اگر از فرار مالیاتی جلوگیری شود، دولت میتواند این خدمات را بدهد و همه مردم هم میتوانند استفاده کنند یا خدمات درمانی را گسترش بدهد و همه مردم اعم از دارا و ندار بتوانند از خدمات درمانی استفاده کنند. کسی تعمدا سرطان نمی گیرد که به بیمارستان برود و پول خرج کند یا تعمدا بیمار نمی شود که برود از منابعش استفاده کند ولی حتی اگر یک فرد ثروتمند بیماری سختی بگیرد با هزینههای وحشتناکی روبهرو میشود. اگر دولت بیاید به اینها کمک کند، بسیار موثرتر از پرداخت یارانه به صورت فعلی است. یارانه نقدی حق مسلم همه ما نیست.
دولت یکبار از مردم خواست که از دریافت یارانه انصراف دهند ولی عملا کسی انصراف نداد. دولت چگونه باید در مورد حذف یارانهها عمل کند؟
روش دولت برای حذف یارانه بگیران از اول غلط بوده است. کارشناسان از ابتدا گفتند هیچ جای دنیا نمیآیند ثروتمندان را حذف کنند بلکه اول فقرا را شناسایی میکنند و بعد حذف ثروتمندان شروع میشود. این روش کاملا غلط است که البته ابتدا گفتند سه دهک بالا حذف میشوند. اصلا دهک یک مفهوم کاملا متغیر است. یعنی آدمها میتوانند وارد آن شوند یا از آن بیرون بیایند و لذا اصلا قابل شناسایی نیستند. دولت میتواند از فقیرترینها شروع به شناسایی کند و از آنجا به کسی برسد که کمتر فقیر است و بهتدریج فقرا را به یک حدی پوشش دهند. این روش در همه جای دنیا کاملا شناخته شده و اقدام میشود منتها عزم سیاسی برای انجام این کار وجود ندارد.
ایران تا چه اندازه در برنامهریزی به منظور تولید و صنعت موفق عمل کرده است؟
اقتصاد مدتهاست برنامهریزی منسجمی نداشته و مبتنی بر یک استراتژی توسعه حرکت نکرده است. الگوی مطلوبی که برای اقتصاد کشور ترسیم میشود هیچگاه مکتوب نبوده و نمیدانم که صنعت یا کشاورزی کدامشان میتوانند راهبرد اقتصادی ایران باشند. در چین تنها بر پنج صنعت تاکید میشد و این در شرایطی است که این کشور بسیار پهناور بوده و امکانات زیادی در اختیار دارد، اما کشور چین منابع موجود خود را روی این صنعتها متمرکز کرد و برای دستیابی به اهداف خود هدفگذاری انجام داد. در کشور ما 1200 شرکت فرش ماشینی وجود دارد که 400 تا از این شرکتها فعال هستند و هر کدام از این ماشینهایی که در این شرکتها وجود دارد، یکمیلیون یورو هزینه دربر خواهد گرفت و این ماشینها عمدتا از اتریش وارد میشود. 360شرکت موتورسیکلت در ایران وجود دارد که160 عدد از این شرکتها در حال حاضر فعال هستند و عمدتا شرکتهای تولید موتورسیکلت واردکننده قطعات را وارد میکنند. یا اینکه مشخص نیست که فولادی که در ایران تولید میشود به منظور استفاده در چه صنعتی میباشد و عمدتا فولاد تولید شده برای ساخت مسکن استفاده میشود که هیچ تولیدی را ایجاد نخواهد کرد. کره جنوبی زمانی که شروع به صنعتیشدن کرد، فولاد خود را برای خودروسازی و تولید ماشین به کار برد در کشور ما میلگرد تولید میشود و برای ساختمانسازی مورد استفاده قرار میگیرد که هیچ زایشی ندارد. ما باید برنامه ای را فراهم کنیم که بر اساس آن و با یک استراتژی صنعتی مشخص منابع موجود در کشور را در صنایع خاصی به کار بریم و باقی صنایع را به حال خود رها کنیم.
مطلب فوق مربوط به سایر رسانهها میباشد و خبرگزاری فارس صرفا آن را بازنشر کرده است. بازگشت به صفحه نخست گروه فضای مجازی انتهای پیام/
94/04/06 - 11:16
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 158]
صفحات پیشنهادی
مصباحیمقدم در گفتوگو با روزنامه آرمان: مجلس با وزرای روحانی بیشتر مدارا کرده است/ برخی کارت زردها به خاطر عم
مصباحیمقدم در گفتوگو با روزنامه آرمان مجلس با وزرای روحانی بیشتر مدارا کرده است برخی کارت زردها به خاطر عملکرد مجموعه دولت استنماینده مجلس شورای اسلامی گفت در طول ۲ سال عمر دولت یازدهم تنها یک استیضاح انجام شده است حال آنکه در مورد دولت احمدینژاد اینگونه نبود یعنی معتقدم درصادق زیباکلام در گفتوگو با روزنامه آرمان: باید تیزترین و تندترین انتقادات را به روحانی و دولت وارد کنیم
صادق زیباکلام در گفتوگو با روزنامه آرمان باید تیزترین و تندترین انتقادات را به روحانی و دولت وارد کنیمزیباکلام در مصاحبه با روزنامه آرمان تصریح کرد اگر بخواهم از یک رهبر اصلاحات در حوزه عمل نام ببرم قبل از رئیس دولت اصلاحات از اکبر هاشمیرفسنجانی نام میبرم به گزارش گروه فضایرئیس شورای فرهنگی نهاد ریاستجمهوری در گفتوگو با روزنامه آرمان: نباید همه مخالفتهای مجلس با دولت را «هج
رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاستجمهوری در گفتوگو با روزنامه آرمان نباید همه مخالفتهای مجلس با دولت را هجمه علیه دولت تلقی کنیمحجتالاسلام اکرمی تاکید کرد نباید همه مخالفتهای مجلس با دولت را هجمه علیه دولت تلقی کنیم به هر حال برخی از نمایندگان که دغدغه مردم را دارند و نسبت به سریوسفیانملا در گفتوگو با روزنامه آرمان: مردم مهار تورم را احساس نکردهاند/ دولت با ارفاق نمره قبولی میگیرد
یوسفیانملا در گفتوگو با روزنامه آرمان مردم مهار تورم را احساس نکردهاند دولت با ارفاق نمره قبولی میگیردنماینده مجلس درباره عملکرد دولت گفت تا اینجای کار با توجه به تمام زمینهها دولت نمره قبولی را دریافت کرده است و مردود نمیشود اما این نمره نمره بالایی نیست به گزارش خبرنگتکرار/هاشمی در گفتوگو با فارس: طرح موهن روزنامه آرمان کنایهای به شهدای غواص است/ وزارت ارشاد پیگیری کند
تکرار هاشمی در گفتوگو با فارس طرح موهن روزنامه آرمان کنایهای به شهدای غواص است وزارت ارشاد پیگیری کندنماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت انتشار طرح موهن روزنامه آرمان نه تنها به سخره گرفتن اعتقادات دینی مردم است بلکه ریختن آب به آسیاب دشمن محسوب میشود سیدمهدی هاشمیوزیر اصلاحات در گفتوگو با روزنامه اعتماد: احتیاط و محافظهکاری از نقاط ضعف دولت است/ اکثر وزرا به بیتصمیمی ی
وزیر اصلاحات در گفتوگو با روزنامه اعتماد احتیاط و محافظهکاری از نقاط ضعف دولت است اکثر وزرا به بیتصمیمی یا کندتصمیمی دچار شدهاند پایگاه اجتماعی دولت لب مرز از دست رفتن استاحمد خرم در گفتوگو با روزنامه اعتماد عنوان کرد اگر دولت نتواند مساله اشتغال را به سرعت در ۲ سال آیندهابراهیم اصغرزاده در گفتوگو با روزنامه آرمان: دولت به دنبال بقاست، از فقر تعهد مدیران میانیاش رنج میبرد و به
ابراهیم اصغرزاده در گفتوگو با روزنامه آرمان دولت به دنبال بقاست از فقر تعهد مدیران میانیاش رنج میبرد و به روزمرگی قانع استاصغرزاده گفت به نظر من ضعف استراتژی دولت روحانی پس از رسیدن به توافق نهایی با کشورهای ۱ ۵ ممکن است تشدید شود به گزارش خبرگزاری فارس روزنامه آرمان امروززیباکلام در گفتوگو با روزنامه آرمان: هیچ یک از ما اعتقاد نداریم با رسیدن به توافق تمام مشکلات اقتصادی حل میش
زیباکلام در گفتوگو با روزنامه آرمان هیچ یک از ما اعتقاد نداریم با رسیدن به توافق تمام مشکلات اقتصادی حل میشودصادق زیباکلام تصریح کرد توافق در کوتاهمدت تاثیر زیادی بر فضای سیاسی ایران نخواهد گذاشت ولی به طور یقین توافق هستهای تنشزدایی با جامعه بینالملل را به وجود خواهد آوردشیرزاد در گفتوگو با روزنامه آرمان: هیچ کشوری اجازه نمیدهد از همه مراکز نظامیاش بازدید شود/ تحریم هستهای مس
شیرزاد در گفتوگو با روزنامه آرمان هیچ کشوری اجازه نمیدهد از همه مراکز نظامیاش بازدید شود تحریم هستهای مساله اساسی ما نیستفعال سیاسی اصلاحطلب تاکید کرد مساله اساسی برای ما تحریم مسائل و موضوعات هستهای نیست بحث این است که نظام بانکی نظام تبادلات پولی و نظام صدور نفت ما دچاحمد خرم در گفتوگو با روزنامه آرمان: اگر روحانی مانند ۲ سال گذشته کاندیدا شود، انتخابات را از دست میدهد
احمد خرم در گفتوگو با روزنامه آرمان اگر روحانی مانند ۲ سال گذشته کاندیدا شود انتخابات را از دست میدهدخرم در گفتوگو با آرمان تصریح کرد تعداد زیادی از وزرا و معاونین آقای رئیسجمهور تصمیم نمیگیرند و اگر روحانی مانند دو سال گذشته کاندیدا شود انتخابات را از دست خواهد داد به گهاشمی در گفتوگو با فارس: طرح موهن روزنامه آرمان کنایهای به شهدای غواص است/ وزارت ارشاد پیگیری کند
هاشمی در گفتوگو با فارس طرح موهن روزنامه آرمان کنایهای به شهدای غواص است وزارت ارشاد پیگیری کندنماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت انتشار طرح موهن روزنامه آرمان نه تنها به سخره گرفتن اعتقادات دینی مردم است بلکه ریختن آب به آسیاب دشمن محسوب میشود سیدمهدی هاشمی نمایندعضو کمیسیون توسعه تجارت اتاق تهران در گفتوگو با فارس مطرح کرد الزامات مدیریت واردات/ همزمان با گشایشهای سیاس
عضو کمیسیون توسعه تجارت اتاق تهران در گفتوگو با فارس مطرح کردالزامات مدیریت واردات همزمان با گشایشهای سیاسی به سمت سرمایهگذاری مشترک برویمعضو کمیسیون توسعه تجارت اتاق تهران بر مدیریت صحیح واردات تاکید کرد و گفت مذاکرات سیاسی در نهایت باید به انتقال تکنولوژی سرمایهگذاری مشتحسین رزمجو در گفتوگوی مطرح کرد: آخرین پیشنهاد امام موسی صدر به شریعتی
حسین رزمجو در گفتوگوی مطرح کرد آخرین پیشنهاد امام موسی صدر به شریعتیاندیشمند فرهیخته حسین رزمجو استاد نمونه دانشگاه فردوسی مشهد از جمله دوستان دیرین و صمیمی دکترعلی شریعتی است او در گفتوگو پیش روی و در سالروز درگذشت دکتر از یکی از فرازهای مغفول زندگی وی پرده برداشته است خنقوی حسینی در گفتوگو با فارس عنوان کرد سخنان رهبری راهگشای آینده مذاکرات و روشنگر توافق خوب/ هیچ کس نباید در
نقوی حسینی در گفتوگو با فارس عنوان کردسخنان رهبری راهگشای آینده مذاکرات و روشنگر توافق خوب هیچ کس نباید در مسیر مبهم و تاریک حرکت کندعضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه رهبری انقلاب انتقادات مطرح شده را کمک کننده به توافق خوب و مشخصکننده اشکالات و شفافیت مسیر راه دانستندگفتوگوی وزرای خارجه روسیه و مصر و تلاش برای حل سیاسی بحران سوریه
سهشنبه ۲ تیر ۱۳۹۴ - ۱۶ ۴۰ وزرای خارجه روسیه و مصر در گفتوگویی تلفنی ضمن بررسی شرایط منطقه به ویژه سوریه بر اهمیت دستیابی به راه حلی سیاسی برای بحران این کشور تاکید کردند به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم در بیانیهای که از سوی وزارت خکاریکاتور جنجالی از آرشیو روزنامه آرمان حذف شد + عکس
کاریکاتور جنجالی از آرشیو روزنامه آرمان حذف شد عکستاریخ انتشار شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۲ ۵۳ کاریکاتور توهین به شهدای غواص که در شماره روز چهارشنبه گذشته توسط روزنامه آرمان به صورت مکتوب منتشر شده بود از آرشیو اینترنتی این روزنامه حذف شد به گزارش تسنیم پس از درج کاریکاتوریحسینی در در گفتوگو با فارس: طرح مجلس در حفظ دستاوردهای هستهای برای کمک به دولت است/ اجازه بازرسی از مراکز نظ
حسینی در در گفتوگو با فارس طرح مجلس در حفظ دستاوردهای هستهای برای کمک به دولت است اجازه بازرسی از مراکز نظامی را نخواهیم دادعضو هیأت رئیسه مجلس با بیان اینکه طرح الزام حفظ دستاوردهای هستهای در راستای به کمک به دولت در مذاکرات و خواسته کلیت نظام است گفت اجازه بازرسی از مراک-
گوناگون
پربازدیدترینها