محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826938068
صادق زیباکلام در گفتوگو با روزنامه آرمان: باید تیزترین و تندترین انتقادات را به روحانی و دولت وارد کنیم
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: صادق زیباکلام در گفتوگو با روزنامه آرمان:
باید تیزترین و تندترین انتقادات را به روحانی و دولت وارد کنیم
زیباکلام در مصاحبه با روزنامه آرمان تصریح کرد: اگر بخواهم از یک رهبر اصلاحات در حوزه عمل نام ببرم قبل از رئیس دولت اصلاحات از اکبر هاشمیرفسنجانی نام میبرم.
به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری فارس، روزنامه آرمان امروز سهشنبه 94/3/26 گفت و گویی با صادق زیباکلام انجام داده است که در ادامه میخوانید:
از زمان روی کار آمدن دولت تدبیر وامید اصلاحطلبان بعضا موضع سکوت نسبت به آن در پیش گرفتهاند. فکر میکنید سکوت اصلاحطلبان رویکرد حمایتی دارد؟
اصلاحطلبان را در قبال دولت آقای روحانی باید به چند گروه و جریان تقسیم کنیم. دسته اول آنهایی هستند که هیچکدام از آقای روحانی حمایتی نمیکنند و کم و بیش میگویند روحانی به ما ارتباطی ندارد. این دسته اصلا روحانی را اصلاحطلب نمیداند. دسته دیگری که میتوانیم به آن اشاره کنیم گروهی است که در واقع منتقد دولت روحانی است. گروه سوم هم گروهی است که با دولت همکاری میکند. افرادی که در این گروه قرار دارند کسانی هستند که از ابتدا طرفدار آقای روحانی بودهاند. البته گروه چهارمی هم وجود دارد که من خودم را جزو این گروه میدانم؛ این گروه معتقد است اصلاحطلبان باید با همه وجود از دولت مانند مردمک چشم خود حمایت اما در عین حال تیزترین و تندترین انتقادات را هم به دولت و آقای روحانی وارد کنند. حرف این دسته از اصلاحطلبان این است که ما فقط از دولت حمایت نکردهایم. به عنوان مثال خود من آنجایی که احساس کردهام سیاستهای دولت مثل بحث هستهای درست بوده با تمام وجود از دولت روحانی حمایت کردم، آنجایی هم که احساس کردم سیاستهای اقتصادی نمره قبولی میگیرد از آن دفاع کردم. آنجایی هم که احساس کردم دولت در بحث توسعه سیاسی، جامعه مدنی و وعدههای از این قبیل موفق عمل نکرده و انتظار بر این بود بر اینگونه مسائل محکمتر بایستد، با تمام وجود از آن انتقاد کردم و به آن نمره قبولی ندادم و گفتم دولت باید در شهریور دوباره امتحان دهد. بنابراین فکر میکنم درستترین شیوه نه حمایت مطلق و نه انتقاد مطلق است. دقیقا از دولت باید مثل مردمک چشم یا فرزندمان مراقبت کنیم، چراکه پیروزی روحانی، پیروزی اصلاحطلبان است و شکست او شکست اصلاحطلبان. باید یادمان باشد بدنه اجتماعی اصلاحطلبان بود که باعث رای 19میلیونی او شد وگرنه رای او پایینتر از این حرفها بود. این رهبران اصلاحطلب بودند که وقتی از مردم درخواست کردند با حضورشان پای صندوقهای رای به روحانی رای دادند. وقتی رئیس دولت اصلاحات و آقای هاشمیرفسنجانی از مردم خواستند آنها پای صندوق آمدند و به روحانی رای دادند. دولت روحانی دولت خودمان است و با تمام وجود از آن حمایت و به جایش نقد میکنیم.
موقع اسم بردن از رهبران اصلاحات از آیتا... هاشمی هم نام بردید. شما ایشان را رهبر اصلاحات میدانید؟
کاملا. من اگر بخواهم از یک رهبر اصلاحات در حوزه عمل نام ببرم قبل از رئیس دولت اصلاحات از اکبر هاشمیرفسنجانی نام میبرم. برای اینکه یک وجه اصلاحات آزادیخواهی و دموکراسیخواهی است؛ ممکن است نمره آقای هاشمی در این زمینه از رئیس دولت اصلاحات کمتر باشد اما اصلاحطلبی شامل درسهای دیگر هم میشود. یکی از آنها کیاست و عبور دادن کشتی اصلاحات از تنگناهایی است که اصولگرایان بر سر راه آن ایجاد کردهاند.
وضعیت کنونی پایگاه اصلاحطلبان که خود را برای مجلس دهم آماده میکنند، چگونه است؟
این پایگاه درحال حاضر تا حدودی انسجام دارد. البته این انسجام باید بیشتر شود و مانند انسجامی شود که سال 92 اصلاحطلبان از خود نشان دادند. اگر سال 92 آن انسجام نبود، یقینا آن 19 میلیون رای برای حسن روحانی به دست نمیآمد. بنابراین ما باید یک بار دیگر در انتخابات مجلس اسفندماه آن ائتلاف و انسجام را در بین خودمان به وجود بیاوریم. بدترین سناریویی که برای اصلاحطلبان میتواند اتفاق بیفتد این است که برای یک حوزه انتخابیه از سوی آنها چندین لیست وجود داشته باشد. مثلا طرفداران آقای عارف یک لیست بدهند و بهعنوان مثال طرفداران حزب کارگزاران یا طرفداران آقایهاشمی بخواهند لیست دیگری داشته باشند. این بدترین سناریویی است که میتواند برای اصلاحطلبان اتفاق بیفتد. البته این را هم باید اضافه کنیم که اتحاد و انسجام اصلاحطلبان برای پیروزی در انتخابات شرط لازم و ضروری است اما شرط کافی نیست. چرا که ممکن است برخی افرادی که از سوی اصلاحطلبان معرفی شوند نتوانند به دلایلی صلاحیت خود را احراز کنند و اصلاحطلبان برای این موضوع باید تدبیری بیندیشند.
فکر میکنید با حضور آقای عارف در انتخابات مجلس او بتواند نیروهای جدیدی وارد مجلس کند و به تربیت افراد سیاسی بپردازد؟
آقای عارف بهتنهایی نمیتواند چنین کاری کند اما وقتی مجموعهای از رئیس دولت اصلاحات، آقایان هاشمی، ناطقنوری، سیدحسن خمینی و عارف در کنار هم قرار بگیرند، این ظرفیت، توان و نیروی مهم ایجاد میشود و بنابراین میتوانند نسلهای جدیدتری را برای اصلاحطلبان تربیت کنند.
اصولگرایان هم به این سمت میروند که برعکس انتخابات 92 در بین احزاب و گروههای خود وحدت ایجاد کنند. آنها به استانهای مختلف سر میزنند و جلسات همگرایی برگزار میکنند. فکر میکنید وضعیت اصلاحطلبان بهتر است یا اصولگرایان؟
قطعا اصولگرایان هم به فکر انتخابات مجلس هستند. اصولگرایان چند نیروی مهم دارند. یکی از آنها احمدینژاد است آنها میخواهند از پایگاه مردمی وی بهره برداری کنند. به همین خاطر با احمدینژاد کجدار و مریز رفتار میکنند. آنها منابع مالی و سازمانهای زیادی در اختیار خود دارند. بسیاری از فرمانداران و مسئولین اصولگرا در استانداریها در دولت آقای روحانی باقی ماندند. آنها از این نیروها در انتخابات استفاده میکنند. با این حال مشکل اساسی اصولگرایان این است که کاندیداهایشان محبوبیت ندارند. اگر احمدینژاد را از آنها بگیریم بزرگترین مشکل آنها عدم محبوبیت است.
بهنظرتان احمدینژاد در انتخابات مجلس دوباره وارد میشود؟
اصولگرایان به این راحتی از رایی که احمدینژاد دارد، نمیگذرند و حاضر نیستند آن را نادیده بگیرند. بنابراین سعی میکنند احمدینژاد را برای خود حفظ و از پتانسیل او در اسفندماه استفاده کنند.
اما اصولگرایان زیادی تا به حال از وی اعلام برائت کردهاند.
این مرزبندی و اعلام برائت جدی نیست. اصولگرایان، احمدینژاد را با دست پس میزنند و با پا پیش میکشند. ضمن اینکه بسیاری از آنها از جبهه پایداری مثل آقای حسینیان و... اصلا از احمدینژاد دوری نمیکنند. آنها ممکن است سکوت کنند اما همچنان به احمدینژاد معتقد و وفادارند.
برخی از وزرای دولت احمدینژاد دست به تشکیل جبههای به نام یکتا زدهاند. با توجه به اینکه احمدینژاد نه به صورت حزبی وارد میدان سیاست شده بود و نه دولتش با احزاب میانه خوبی داشت فکر میکنید او و اطرافیانش نگاه حزبی پیدا کردهاند؟
احمدینژاد اهل تکروی است و روحیه کار تیمی و دستهجمعی او پایین است. او میگوید و دیگران باید اطاعت کنند. با چنین روحیهای اصلا نمیتوان کار حزبی و تشکیلاتی کرد. بنابراین هرجور سازمان و تشکلی برای احمدینژاد بیشتر از یک ابزار نخواهد بود.
اصلا روحیه حزبی در کشور جا افتاده است؟
رویکرد حزبی در کشور ما جا نیفتاده چرا که اصحاب و مراکز قدرت از تحزب استقبال نمیکنند و آن را رقیبی برای خود تلقی میکنند چون از افراد روشنفکر و تحصیلکرده تا مردم عادی میتوانند وارد حزب شوند.
یعنی عموم جامعه طرفدار رویکرد حزبی هستند؟
این گرایش در جامعه وجود دارد اما به صورت مطلق نمیتوانیم بگوییم مردم در ایران رفتار حزبی نمیکنند. آنها حاضرند کار تشکیلاتی کنند، اما مساله این است که برخی آن را برای خود رقیب به حساب میآورند.
هجمههای عملی گروههای تندرو را چه باید کرد؟
آنها نان ناکارآمدی بخشی از بدنه دولت و برخی مسئولین در وزارت کشور را میخورند و گرنه چندان مطرح نیستند. آنها در مجموع بین 50 تا 200 نفر در شهرستانهای نیستند اما چون مسئولان محکم در برابر آنها نمیایستند به نظر میرسد که قدرت زیادی دارند. آنها اگر قدرت زیادی داشتند بهجای حرکتهای تخریبی مثل برهم زدن اجتماعات یا لغو سخنرانیها به شیوههای دیگری متوسل میشدند. وقتی آنها به شیوههای تخریبی متوسل میشوند به این معناست که پایگاه مردمی زیادی ندارند.
برای اینکه اصلاحطلبان دوباره ساختار تشکیلاتی داشته باشند چه استراتژیای باید در پیش بگیرند؟
فعلا مصلحت نیست که آنها در تشکلهای سیاسی جمع شوند بنابراین بهترین کاری که جریانات اصلاحطلب میتوانند انجام دهند این است که در داخل یک جبهه فعالیت کنند و با احزاب و گروهها و تشکلهای سیاسی که تابلوی اصلاحطلب را ندارند همکاری کنند.
مطلب فوق مربوط به سایر رسانهها میباشد و خبرگزاری فارس صرفا آن را بازنشر کرده است. بازگشت به صفحه نخست گروه فضای مجازی انتهای پیام/
94/03/26 - 10:06
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 145]
صفحات پیشنهادی
صادق زیباکلام در گفتوگو با روزنامه شرق: اصلاحطلبان پشت چک روحانی را امضا کردند نباید زیرش بزنند/ به توسعه سی
صادق زیباکلام در گفتوگو با روزنامه شرق اصلاحطلبان پشت چک روحانی را امضا کردند نباید زیرش بزنند به توسعه سیاسی دولت نمره ۱۰میدهمزیباکلام تصریح کرد مردم اسباببازی ما نیستند که از اعتبار اجتماعیمان استفاده کنیم و بگوییم رأی بدهید و بعد که مردم آمدند به آقای روحانی رأی دادندالویری در گفتوگو با روزنامه آرمان: سفرهای استانی روحانی یادآور سفرهای احمدینژاد و در راستای سیاستهای پوپولی
الویری در گفتوگو با روزنامه آرمان سفرهای استانی روحانی یادآور سفرهای احمدینژاد و در راستای سیاستهای پوپولیستی استیکی از چهرههای فعال اصلاحطلب در مصاحبه با روزنامه آرمان تاکید کرد سفرهای روحانی با خصوصیاتی که مشاهده میکنیم یادآور سفرهای احمدینژاد است که در راستای سیاستهاییادداشت تاجگردون در روزنامه آرمان عملکرد مثبتی در سیاست داخلی روحانی دیده نشده است/ برخی از انتقادات به دولت ب
یادداشت تاجگردون در روزنامه آرمانعملکرد مثبتی در سیاست داخلی روحانی دیده نشده است برخی از انتقادات به دولت بیمورد استنماینده مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که عملکرد مثبتی از نظر سیاست داخلی از روحانی دیده نشده است گفت لازم است بسیاری از تعارضات حل و فصل و مشکلات گروههایمعاون سیاسی وزارت کشور دولت اصلاحات در گفتوگو با روزنامه آرمان: دولت تیم سیاسی و رسانهای ضعیفی دارد/ روحانی
معاون سیاسی وزارت کشور دولت اصلاحات در گفتوگو با روزنامه آرمان دولت تیم سیاسی و رسانهای ضعیفی دارد روحانی عمدتا از مسائل داخلی غافل شده استمرتضی مبلغ در گفتوگو با روزنامه آرمان تصریح کرد دولت علاوه براین که تیم رسانهای ضعیفی دارد از فقدان یک تیم سیاسی قوی نیز رنج میبرد بهمحمدرضا خاتمی در گفتوگو با روزنامه اعتماد: سیاست داخلی دولت با شعارهایش متناسب نیست/ روحانی نتوانسته با مردم
محمدرضا خاتمی در گفتوگو با روزنامه اعتماد سیاست داخلی دولت با شعارهایش متناسب نیست روحانی نتوانسته با مردم ارتباط برقرار کندخاتمی به روزنامه اعتماد گفت روحانی به این نتیجه رسیده است که همه هم و غم خود را به لحاظ ارتباط با مردم باید در مساله هستهای بگذارد حالا به سیاست داخلینمره صادق زیباکلام به عملکرد دولت روحانی
نمره صادق زیباکلام به عملکرد دولت روحانیتاریخ انتشار يکشنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۲۲ ۰۹ صادق زیباکلام درباره عملکرد دولت روحانی طی دو ساله گذشته در یادداشتی در روزنامه آرمان نوشت حدود دو سال از روی کارآمدن آقای حسن روحانی بهعنوان رئیسجمهور میگذرد مردم درسال۹۲ بابراهیم اصغرزاده در گفتوگو با روزنامه آرمان: دولت به دنبال بقاست، از فقر تعهد مدیران میانیاش رنج میبرد و به
ابراهیم اصغرزاده در گفتوگو با روزنامه آرمان دولت به دنبال بقاست از فقر تعهد مدیران میانیاش رنج میبرد و به روزمرگی قانع استاصغرزاده گفت به نظر من ضعف استراتژی دولت روحانی پس از رسیدن به توافق نهایی با کشورهای ۱ ۵ ممکن است تشدید شود به گزارش خبرگزاری فارس روزنامه آرمان امروزصادق زیباکلام: برخی می گویند نباید اصلاحات را هزینه روحانی کرد
صادق زیباکلام برخی می گویند نباید اصلاحات را هزینه روحانی کردتاریخ انتشار شنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۱ ۴۹ جهتگیری کلی دولت و سیاستهای آن تا حدود خیلی زیادی همان جهتها و سیاستهای کلی است که آقای هاشمی به آن اعتقاد داشتهاند به گزارش مشرق روزنامه &laروزنامه آرمان منتشر کرد نمره زیباکلام به دولت: دیپلماسی۱۸، اقتصاد زیر۱۴، عزلونصب۱۲ و حقوق شهروندی مردود!
روزنامه آرمان منتشر کردنمره زیباکلام به دولت دیپلماسی۱۸ اقتصاد زیر۱۴ عزلونصب۱۲ و حقوق شهروندی مردود صادق زیباکلام تاکید کرد با درنظرگرفتن درس حقوق شهروندی که نمره زیر ۱۰ است روحانی قبول اعلام میشود و زیر کارنامه روحانی نوشته میشود که بهصورت مشروط حسن روحانی اجازه ثبتنامراکعی در گفتوگو با روزنامه ابتکار: دولت روشهای مدیریتی خود را اصلاح کند/ مردم به روحانی رای ندادهاند که مدی
راکعی در گفتوگو با روزنامه ابتکار دولت روشهای مدیریتی خود را اصلاح کند مردم به روحانی رای ندادهاند که مدیران احمدینژاد همچنان فعالیت کنند فعال اصلاحطلب تاکید کرد دولت بیش از اینکه به ترمیم کابینه نیاز داشته باشد باید برخی روشهای مدیریتی را اصلاح کند به گزارش خبرنگار گسعید زیباکلام:آقای روحانی چرا حرفهایتان حسابوکتابی ندارد؟/اگر بیانیه لوزان دقیق خوانده شود باید در تاریکی نش
سعید زیباکلام آقای روحانی چرا حرفهایتان حسابوکتابی ندارد اگر بیانیه لوزان دقیق خوانده شود باید در تاریکی نشست و بسیار گریست سعید زیباکلام گفت غربیها هیچگاه اعترافی بهحق هستهای ایران نداشتهاند به گزارش نامه نیوز سعید زیباکلام جمعهشب در همایش بزرگ همه باید بدانند در بفارس گزارش می دهد واکنش روزنامهها به اظهارات «آبدار» روحانی/ رئیس جمهور دایره تاثیر تحریم را گسترد
فارس گزارش می دهدواکنش روزنامهها به اظهارات آبدار روحانی رئیس جمهور دایره تاثیر تحریم را گسترده تر کردگره زدن مسائل داخلی کشور به بحث مذاکرات و تحریمها توسط رئیسجمهور با واکنش روزنامههای کشور روبرو شد به گزاش خبرنگار گروه فضای مجازی خبرگزاری فارس رئیس جمهور روز گذشته دریک «روشنگر هستهای» شهید شد/ پوست خربزه نذر کفش های روحانی/ ریشه اختلاف وزیر دادگستری با جنتی/ نظر زیباکلام در
یک روشنگر هستهای شهید شد پوست خربزه نذر کفش های روحانی ریشه اختلاف وزیر دادگستری با جنتی نظر زیباکلام در رابطه با درستگویی هاشمی لغو عجیب کنسرت در خرم آباد هواپیمای شخصی به جای مازراتی و پورشه رصدخانه تابناک خبرهایی برای مخاطبان آماده میکند که غیررسمی هستند یا اینکرسولی در گفتوگو با فارس: فضای انتخابات 94 دوقطبی است/ لاریجانی و روحانی ائتلاف نمیکنند/ دولت مسیر سیاسیاش ر
رسولی در گفتوگو با فارس فضای انتخابات 94 دوقطبی است لاریجانی و روحانی ائتلاف نمیکنند دولت مسیر سیاسیاش را عوض کند دچار چالش میشودعضو بنیاد باران با بیان اینکه ائتلافی بین طیف لاریجانی و دولت صورت نخواهد گرفت گفت منافع دولت در این است که همان استراتژی سال 92 را دنبال کند چرخرازی در گفتوگو با فارس: دولت روحانی در جهت دولتهای سازندگی و اصلاحات گام بر میدارد/ او تامینکننده اهداف م
خرازی در گفتوگو با فارس دولت روحانی در جهت دولتهای سازندگی و اصلاحات گام بر میدارد او تامینکننده اهداف ماست وجود ظریف در مذاکرات کمک بسیاری به ایران کرددیپلمات سابق وزارت امور خارجه گفت عملکرد سیاست خارجی دولت روحانی و تیم مذاکرهکننده در جهت سیاستهای تعیین شده از سوی مقامسعید زیباکلام: بیسوادهایی در روزنامههای زر و زور و تزویر با نشر مطلب آدمهای کوچک را بزرگ میکنند
سعید زیباکلام بیسوادهایی در روزنامههای زر و زور و تزویر با نشر مطلب آدمهای کوچک را بزرگ میکننداستاد دانشگاه تهران گفت بیسوادهایی در روزنامههای زر و زور و تزویر مطلب میزنند و آدمهای کوچک را بزرگ میکنند به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان سعید زیباکلام شامگاه دوشنبه در جمعصادق خرازی: اشتباهات استراتژیک موسوی و روحانی حساسیت جهان روی برنامه هستهای ما را برانگیخت /ظریف نه مصدق است
صادق خرازی اشتباهات استراتژیک موسوی و روحانی حساسیت جهان روی برنامه هستهای ما را برانگیخت ظریف نه مصدق است نه کسینجر در ایران درخت لیبرالیسم سبز نمیشود دیپلمات سابق وزارت امور خارجه گفت اشتباهات استراتژیک میرحسین موسوی روحانی حساسیت جهان بر روی برنامه هستهای کشورمان را برا-
گوناگون
پربازدیدترینها