محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844602549
رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاستجمهوری در گفتوگو با روزنامه آرمان: نباید همه مخالفتهای مجلس با دولت را «هجمه» علیه دولت تلقی کنیم
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاستجمهوری در گفتوگو با روزنامه آرمان:
نباید همه مخالفتهای مجلس با دولت را «هجمه» علیه دولت تلقی کنیم
حجتالاسلام اکرمی تاکید کرد: نباید همه مخالفتهای مجلس با دولت را «هجمه» علیه دولت تلقی کنیم. به هر حال برخی از نمایندگان که دغدغه مردم را دارند و نسبت به سرنوشت کشور حساسیت دارند انتقادهای دلسوزانهای را نسبت به دولت عنوان میکنند که در جای خود قابل احترام است.
به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری فارس، روزنامه آرمان امروز یکشنبه ۹۴/۳/۳۱ گفت و گویی با حجتالاسلام سیدرضا اکرمی، رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاستجمهوری انجام داده است که آن را از نظر میگذرانید:
دولت آقای روحانی در طول دو سال گذشته به چه میزان نسبت به شعارهایی که به مردم داد، موفق عمل کرده است؟دولت در مسیر حرکت خود با چه موانعی روبهرو شد؟
به نظر من موفقیت یک مساله نسبی است و نمیتوان به صورت مطلق درباره آن سخن گفت. با این وجود بنده عملکرد دولت آقای روحانی را نسبت به گذشته و شرایطی که کشور در آن وجود داشت موفق ارزیابی میکنم. نکته مهم این است که دولت بهتنهایی از اختیارات کامل برای حل مشکلات مردم برخوردار نیست و بقیه نهادها نیز باید در کنار دولت چون همیشه نسبت به این موضوع اقدام کنند. به همین دلیل نمیتوان از دولت انتظار داشت تمامی مشکلات را بهتنهایی حل کند. آقای روحانی در دو سال گذشته، سه کار بسیار مهم انجام داد. نخست اینکه فضای سیاسی کشور را به آرامش و ثبات رساند. در دولت گذشته فضای سیاسی کشور دچار برخی بیاخلاقیها شده بود. به همین دلیل آقای روحانی تلاش کرد در مرحله اول بیاخلاقیها را از فضای سیاسی دور کند و به جای آن آرامش و احترام به حقوق دیگران را جایگزین کند. مساله دیگر اینکه آقای روحانی تصمیمگیریهای دستگاه اجرایی را به مسیر عقلانیت و تدبیر هدایت کرد و مانع از ادامه رویکرد تصمیمات شخصی و سلیقهای در سیستم اجرایی کشور شد. در دولت گذشته ما شاهد تصمیمات فیالبداهه و غیرکارشناسی بودیم که سبب برهم خوردن نظم سیاسی و اجتماعی در جامعه شده بود. نکته سوم اما حفظ حرمتها، جایگاه افراد و میداندادن به تمامی گرایشهای فکری بود. آقای روحانی فضایی به وجود آورد که گرایشهای مختلف فکری و سیاسی بهراحتی بتوانند ابراز وجود کنند و در زمینههای مختلف اظهارنظر کنند.
چرا آقای روحانی در دوران مبارزات انتخاباتی با علم به اینکه برخی از مسائل در حیطه اختیارات رئیسجمهور نیست درباره آنها شعار میداد و عنوان میکرد این مطالبات را محقق خواهد کرد؟
نامزد ریاستجمهوری هنگام معرفی برنامههای خود در دوران تبلیغات انتخاباتی گاها شعارهای عام و عمومی میدهد. در مسائل کلی همه کاندیداهای انتخابات شعارهای عام و عمومی میدادند اما در مسائل جزئی و تخصصی که در قانون اساسی کشور آمده است وظایف همه قوا و نهادهای اجرایی مشخص و تعیین شده است. بنابراین آقای روحانی در عرصه عمل ملتزم به قانون اساسی هستند و باید مجری قانون اساسی باشند و نمیتوانند در مسائلی که در حیطه اختیارات ایشان نیست دخالت کنند.
یکی از انتقادهایی که به دولت آقای روحانی وارد است غافل شدن از مسائل داخلی است. این در حالی است که به نظر میرسد دولت بیشتر هزینه و وقت خود را صرف مذاکرات هستهای کرده است. شما این انتقاد را به دولت وارد میدانید؟
من با این قضیه که دولت بیشتر وقت خود را صرف مذاکرات هستهای کرده است موافق نیستم. به هر حال آقای ظریف به عنوان یکی از اعضای کابینه آقای روحانی مسئولیت تیم مذاکرهکننده هستهای ایران را برعهده دارند و بقیه اعضای کابینه به شکلهای مختلف در زمینههای تخصصی خود مشغول به فعالیت هستند. وضعیت به این شکل نبوده که وقت عمده اعضای کابینه صرف مذاکرات هستهای شود. این مسئولیت در دولت آقای روحانی به وزیر امورخارجه سپرده شده و ایشان در این زمینه تلاش زیادی از خود نشان میدهند.
به هر حال چون مذاکرات هستهای با قدرتهای جهانی صورت میگیرد ممکن است در رسانهها بازخورد بیشتری داشته باشد. این مساله دلیل بر کمکاری بخشهای دیگر دولت نیست و به ماهیت مذاکرات که دارای اهمیت جهانی است، بازمیگردد.
آقای روحانی در شعارهای انتخاباتی خود عنوان کردند فضای فرهنگی را باز میکنند. به نظر شما در این مساله موفق عمل کردهاند؟
ما باید با معیار «انصاف» به این مساله نگاه کنیم. آقای روحانی بارها در سخنرانیهای خود به این مساله تاکید داشتهاند که به تمام شعارهای خود پایبند هستند و هیچکدام را فراموش نکردهاند. در مسائل فرهنگی هم دولت آقای روحانی عملکرد مناسبی داشته و به بسیاری از شعارهای خود پایبند بوده است. در مرحله اول آقای روحانی مساله فرهنگ را به اهل فن سپرده و اجازه داده تا هنرمندان و فرهیختگان جامعه به صورت مستقل و خلاقانه فعالیت کنند و خودشان در زمینههای هنری و فرهنگی تصمیمگیر نهایی باشند. در گذشته وضعیت فرهنگی جامعه به این صورت نبود و ما در اغلب مسائل سایه دولت را مشاهده میکردیم. نکته دیگر اینکه جهتگیری فرهنگی دولت آقای روحانی در راستای منطق، عقلانیت و آیندهنگری تدوین شده است. کسانی که نسبت به مسائل فرهنگی آگاهی دارند به خوبی به این نکته اذعان دارند که اگر مسائل سیاسی، جریانی و سلیقهای به مقوله فرهنگ وارد شود سبب انحراف در ذات فرهنگ خواهد شد و در نهایت به بیراهه خواهد رفت. آقای روحانی با درک این مساله فضای فرهنگی را در وضعیتی مطلوب قرار داده تا از این رهگذر بتواند کارکرد واقعی خود را نشان دهد. این مساله را به وضوح میتوان در فضای فکری و فرهنگی امروز جامعه مشاهده کرد.
نظر شما درباره اتفاقات رخ داده در سخنرانی آقای روحانی در حرم حضرت امام(ره) چیست؟
یکی از مفاهیم مهم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران آزادی بیان و آزادی اظهارنظر در مسائل مختلف کشور است. در حادثه حرم حضرت امام(ره) شما باید جمعیت چند هزار نفری که به سخنان آقای روحانی گوش میدادند و از آقای روحانی حمایت میکردند را در نظر بگیرید و نه عده قلیلی که تلاش کردند نظم جلسه را برهم بزنند و یک سری شعارهای نامربوط مطرح کردند. به نظر من ما باید بهصورت ریشهای با این مساله برخورد کنیم. اینگونه اتفاقات ریشه در گذشته دارد و ما باید بهدنبال دلایل این مسائل نگرانکننده در گذشته باشیم. بنده زمانی که به عنوان نماینده در مجلس حضور داشتم یک شب در «مهدیه»تهران مشاهده کردم که افرادی میکروفون را از جلوی شخص سخنگو برداشتند و اجازه ندادند به سخنان خود ادامه بدهد. متاسفانه برخی رسانههای گروهی اینگونه مسائل «کوچک» را زیاد «بزرگ» میکنند. این عده نیز هنگامی که مشاهده میکنند اقدامات غیرقانونی آنها به تیتر مطبوعات تبدیل میشود گمان میکنند کار بزرگی انجام دادهاند. این درحالی است که رسانههای گروهی نباید هیچکدام از اقدامات این افراد را پوشش دهند تا سبب بزرگبینی و نخوت این افراد نشود.
رابطه مجلس نهم را با دولت آقای روحانی چگونه ارزیابی میکنید؟ نظر شما درباره اقدامات برخی از نمایندگان علیه دولت چیست؟
مجلس دارای288نماینده است. این درحالی است که نمایندگانی که علیه دولت آقای روحانی عمل میکنند از 30 تا 40نفر بیشتر نیستند. به همین دلیل نمیتوان کلیت مجلس را در تقابل با دولت ارزیابی کرد. سیاست آقای روحانی در رابطه با سایر نهادها بهویژه مجلس سیاست تعامل و همکاری مثبت و مشترک برای حل مشکلات مردم بوده است. دولت آقای روحانی همواره در این مسیر حرکت کرده و هیچگاه از مسیر عقلانیت و تعامل با مجلس خارج نشده است. رابطه مجلس نیز با دولت آقای روحانی قابل قبول بوده است. ما نباید رفتارهای برخی را بهنام همه نمایندگان بگذاریم و سپس عنوان کنیم رابطه دولت و مجلس مناسب نیست. حضرت امام(ره) بارها عنوان کردند: «مجلس در رأس امور است». مجلس شورای اسلامی مهمترین نماد جمهوریت و خردورزی جمعی است. ما نباید همه مخالفتهای مجلس با دولت را «هجمه» علیه دولت تلقی کنیم. به هر حال برخی از نمایندگان که دغدغه مردم را دارند و نسبت به سرنوشت کشور حساسیت دارند انتقادهای دلسوزانهای را نسبت به دولت عنوان میکنند که در جای خود قابل احترام است. آقای روحانی بارها در سخنرانیها و شعارهای خود عنوان کردهاند از انتقاد دلسوزانه و مشفقانه استقبال میکنند. با این وجود کسانی که انتقاد میکنند باید تمام جوانب انتقاد سالم را رعایت کنند و از ایجاد «سر و صدا» و «هیاهو» پرهیز کنند.
تعامل دولت با رسانههای جمعی را چگونه ارزیابی میکنید؟ به نظر شما این تعامل در راستای معرفی برنامههای دولت و حرکت در جهت اعتلای برنامهریزیها برای توسعه بوده است؟
بنده بهصراحت عنوان کنم که ارتباط دولت آقای روحانی اعم از رئیسجمهور، وزرا و معاونان با رسانههای گروهی و مطبوعات کشور در یک شرایط «متوسط» قرار دارد. در این زمینه نه میتوان عنوان کرد دولت رابطه قوی با رسانههای گروهی دارد و نه میتوان مدعی شد رابطه دولت با رسانههای گروهی ضعیف است. دولت باید گفتوگوی دوطرفه و بیواسطه خود با رسانههای گروهی و صداوسیما را تقویت کند. در عصر کنونی که به عصر ارتباطات معروف شده است استفاده صحیح از ابزار تبلیغاتی میتواند نوعی «برگ برنده» برای دولت آقای روحانی بهشمار بیاید. به نظر من آقای روحانی و اعضای کابینه باید بیواسطه و «بیپرده» با مردم سخن بگویند و برنامههای خود را تبیین کنند. اگر این اتفاق رخ ندهد و سیاستهای دولت با واسطه به مردم معرفی شود ممکن است پیام دولت به خوبی به مردم منتقل نشود.
به تازگی معاون اجرایی دولت محمود احمدینژاد بازداشت شده است.
جزئیات اتهامات آقای بقایی اعلام نشده و به همین دلیل نمیتوان با قاطعیت در این زمینه اظهارنظر کرد. با این وجود بنده ریشه این مشکلات را در رفتارها و سیاستهای آقای احمدینژاد میدانم که با برخی قانونگریزیها و تصمیمات شتابزده در هشت سال گذشته زمینه را برای فعالیت برخی افراد سودجو مهیا کرد. آقای احمدینژاد بهعنوان رئیسجمهور ملت ایران و منتخب مردم به هرحال در طول هشت سال گذشته خدماتی را نیز انجام داده است. نباید به این شکل باشد که در ارزیابی دولت گذشته فقط به نکات منفی آن توجه کنیم و از نکات مثبت غافل شویم. با این حال آقای احمدینژاد«خودمحور» بود و با تصمیمات آنی گاها قانون را نادیده میگرفت. نکته دوم اینکه احمدینژاد برخی حرمتها را رعایت نمیکرد. نکته سوم اینکه احمدینژاد به شکلهای مختلف رویکردی پوپولیستی داشت و با شعارها و اقداماتش مردم را جذب میکرد. بنده گاهی پیش خود فکر میکنم چرا آقای احمدینژاد «راست راست» راه میرود؟
معتقدید باید پرونده احمدینژاد مورد بررسی قرار گیرد؟
مردم باید نسبت به اتفاقاتی که در هشت سال گذشته رخ داده آگاهی پیدا کنند. احمدینژاد در طول هشت سال گذشته بارها عنوان میکرد: «لیست اسامی مفسدان اقتصادی در جیب من است». وی این شعارها را هیچوقت عملی نکرد. در نهایت هم مشخص نشد احمدینژاد لیست مفسدان اقتصادی را کجا برد؟ معلوم نشد چرا برخی مفسدان اقتصادی در دولت وی حضور داشتند؟ احمدینژاد در زمانی که بهتازگی بهعنوان رئیسجمهور برگزیده شده بود با صدای بلند عنوان میکرد که با تمام مفسدان اقتصادی مبارزه خواهم کرد و ریشه فساد را خواهم کند. این درحالی بود که وی در عرصه عمل حتی با یک نانوای متخلف هم برخورد نکرد. احمدینژاد «شخصمحور» بود.
مطلب فوق مربوط به سایر رسانهها میباشد و خبرگزاری فارس صرفا آن را بازنشر کرده است. بازگشت به صفحه نخست گروه فضای مجازی انتهای پیام/
94/03/31 - 10:04
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]
صفحات پیشنهادی
رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس در گفتوگو با فارس: استیضاح وزیر آموزش و پرورش متوقف نمیشود/ مشکلات فرهنگیان را پ
رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس در گفتوگو با فارس استیضاح وزیر آموزش و پرورش متوقف نمیشود مشکلات فرهنگیان را پیگیری میکنیمرئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس با اشاره به جریان سازیها در مورد اعلام وصول استیضاح وزیر اموزش و پرورش گفت هیچ یک از استیضاح کنندگان وزیر آموزش و پرورش امضای خورئیس حوزه هنری استان قم: نهادهای فرهنگی نباید از تولید محوری غافل شوند
رئیس حوزه هنری استان قم نهادهای فرهنگی نباید از تولید محوری غافل شوندرئیس حوزه هنری استان قم گفت حوزه هنری به واسطه تولید محوری به نسبت دیگر نهادهای فرهنگی هنری کارنامه خوبی در حوزه فرهنگ و هنر داشته است به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از روابط عمومی حوزه هنری استان قمتکرار/ رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس در گفتوگو با فارس: استیضاح وزیر آموزش و پرورش متوقف نمیشود/ مشکلات فرهنگی
تکرار رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس در گفتوگو با فارس استیضاح وزیر آموزش و پرورش متوقف نمیشود مشکلات فرهنگیان را پیگیری میکنیمرئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس با اشاره به جریانسازیها در مورد اعلام وصول استیضاح وزیر آموزش و پرورش گفت هیچ یک از استیضاحکنندگان وزیر آموزش و پرورشنائب رئیس کمیسیون امینت ملی مجلس: توهین روزنامه آرمان اسباب شرمساری اصلاحطلبان است / هیئت نظارت برخورد کند
نائب رئیس کمیسیون امینت ملی مجلس توهین روزنامه آرمان اسباب شرمساری اصلاحطلبان است هیئت نظارت برخورد کندنائب رئیس کمیسیون امینت ملی مجلس شورای اسلامی توهین اخیر روزنامه آرمان را به شهدای غواص اسباب سرافکندگی و شرمساری اصلاحطلبان هنجارشکن اعلام کرد منصور حقیقتپور در گفت&رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان البرز: همه باید در مسیر حفظ آرمانهای انقلاب و رهبری گام برداریم
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان البرز همه باید در مسیر حفظ آرمانهای انقلاب و رهبری گام برداریمرئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان البرز گفت همه باید در مسیر حفظ آرمانهای انقلاب و رهبری گام برداریم به گزارش خبرگزاری فارس از کرج حجتالاسلام محمدحسین روحیرئیس کمیته امنیت ملی مجلس در گفتوگو با فارس: رفع مشکلات مردم را نباید به تحریمها گره زد/ هنوز به نتیجهای بر
رئیس کمیته امنیت ملی مجلس در گفتوگو با فارس رفع مشکلات مردم را نباید به تحریمها گره زد هنوز به نتیجهای برای آزادی گروگانها در سومالی نرسیدهایمرئیس کمیته امنیت ملی مجلس با بیان اینکه رفع مشکلات مردم را نباید به تحریمها گره زد گفت هنوز برای آزادی گروگانهای ایرانی در سوماجعفری در گفتوگو با فارس: پیشنهاد نوبخت در جلسه غیرعلنی مجلس برای تشکیل کمیته مشترک دولت و مجلس برای رسیدگی به
جعفری در گفتوگو با فارس پیشنهاد نوبخت در جلسه غیرعلنی مجلس برای تشکیل کمیته مشترک دولت و مجلس برای رسیدگی به مشکلات فرهنگیانعضو کمیسیون آموزش مجلس از پیشنهاد رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی در جلسه غیرعلنی امروز مجلس برای تشکیل کمیته مشترک دولت و مجلس برای رسیدگی به مشکلات فرهنرئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان لنده مطرح کرد ضرورت استفاده از ظرفیت نهادهای فرهنگی برای ساماندهی اوقات فراغت
رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان لنده مطرح کردضرورت استفاده از ظرفیت نهادهای فرهنگی برای ساماندهی اوقات فراغت جوانانرئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان لنده گفت در راستای برنامهریزی جهت ساماندهی اوقات فراغت جوانان همه مسئولان و دستگاهها باید ظرفیت و پتانسیل خود را در اختیار نهادهامصباحیمقدم در گفتوگو با روزنامه آرمان: مجلس با وزرای روحانی بیشتر مدارا کرده است/ برخی کارت زردها به خاطر عم
مصباحیمقدم در گفتوگو با روزنامه آرمان مجلس با وزرای روحانی بیشتر مدارا کرده است برخی کارت زردها به خاطر عملکرد مجموعه دولت استنماینده مجلس شورای اسلامی گفت در طول ۲ سال عمر دولت یازدهم تنها یک استیضاح انجام شده است حال آنکه در مورد دولت احمدینژاد اینگونه نبود یعنی معتقدم درعضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی: مسئولان البرز به مردم اجازه حرف زدن بدهند
عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی مسئولان البرز به مردم اجازه حرف زدن بدهندعضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت مسئولان البرز به مردم این استان اجازه دهند تا حرفها و مطالبات خود را بیان کنند به گزارش خبرگزاری فارس از کرج مهرداد بذرپاش در حاشیه همایش به غرب باج نمیدهیم بهاشمی در گفتوگو با فارس: طرح موهن روزنامه آرمان کنایهای به شهدای غواص است/ وزارت ارشاد پیگیری کند
هاشمی در گفتوگو با فارس طرح موهن روزنامه آرمان کنایهای به شهدای غواص است وزارت ارشاد پیگیری کندنماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت انتشار طرح موهن روزنامه آرمان نه تنها به سخره گرفتن اعتقادات دینی مردم است بلکه ریختن آب به آسیاب دشمن محسوب میشود سیدمهدی هاشمی نماینداحمد خرم در گفتوگو با روزنامه آرمان: اگر روحانی مانند ۲ سال گذشته کاندیدا شود، انتخابات را از دست میدهد
احمد خرم در گفتوگو با روزنامه آرمان اگر روحانی مانند ۲ سال گذشته کاندیدا شود انتخابات را از دست میدهدخرم در گفتوگو با آرمان تصریح کرد تعداد زیادی از وزرا و معاونین آقای رئیسجمهور تصمیم نمیگیرند و اگر روحانی مانند دو سال گذشته کاندیدا شود انتخابات را از دست خواهد داد به گرئیس سازمان خصوصیسازی در گفتوگو با فارس بلوک 4.78 درصدی مخابرات ایران به دلیل بدهی خریدار روی میز فروش میرو
رئیس سازمان خصوصیسازی در گفتوگو با فارسبلوک 4 78 درصدی مخابرات ایران به دلیل بدهی خریدار روی میز فروش میرود تکذیب شایعه کاندیداتوری در مجلسرئیس سازمان خصوصیسازی از عرضه 2 میلیارد و 190 میلیون سهم شرکت مخابرات ایران به وکالت از شرکت توسعه اعتماد مبین در بورس تهران خبر داد علطلایی در گفتوگو با فارس: انتخابات هیأت رئیسه شورایاریهای ۳۵۴ محله تهران برگزار میشود
طلایی در گفتوگو با فارس انتخابات هیأت رئیسه شورایاریهای ۳۵۴ محله تهران برگزار میشودرئیس ستاد هماهنگیهای شورایاریها از برگزاری انتخابات هیأت رئیسه شورایاریهای ۳۵۴ محله تهران به مدت ۳ روز خبر داد و گفت ۲۰ تا ۲۲ خرداد این انتخابات برگزار خواهد شد مرتضی طلایی در گفتوگودیدار رایزن فرهنگی ایران با رئیس نهاد توسعه تلاوت القرآن سوماترا
دیدار رایزن فرهنگی ایران با رئیس نهاد توسعه تلاوت القرآن سوماترا شناسهٔ خبر 2777397 - شنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲ ۲۴ دین و اندیشه > اسلام در جهان رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در جاكارتا با رئیس نهاد توسعه تلاوت القرآن سوماترای جنوبی دیدار کرد به گزارش خبرگزاری مهر رایزن فرهرئیس کمیته اجتماعی شورای شهر تهران در گفتوگو با فارس خبر داد راهاندازی مراکز حمایت از زنان کارتنخواب
رئیس کمیته اجتماعی شورای شهر تهران در گفتوگو با فارس خبر دادراهاندازی مراکز حمایت از زنان کارتنخوابرئیس کمیته اجتماعی شورای شهر تهران گفت با همکاری شهرداری و سازمان بهزیستی مراکز جدید ارائه خدمات زنان کارتنخواب راهاندازی میشود فاطمه دانشور در گفتوگو با خبرنگار اجتنایبرئیس مجلس شورای اسلامی: وجود فرماندهان دفاع مقدس عامل شکستناپذیری نیروهای مسلح است
نایبرئیس مجلس شورای اسلامی وجود فرماندهان دفاع مقدس عامل شکستناپذیری نیروهای مسلح استنایبرئیس مجلس شورای اسلامی وجود فرماندهان امیران و رزمندگان کارآزموده دوران دفاع مقدس را عامل شکستناپذیری نیروهای مسلح دانست به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین حجتالاسلام سیدمحمدحسن ابو-
گوناگون
پربازدیدترینها