واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: جذب 200 هزار دانشآموز در 2 هزار پایگاه اوقات فراغت آذربایجانشرقی
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجانشرقی گفت: با وجود کمبود منابع در آموزش و پرورش استان در اوقات فراغت تابستان امسال مصمم به جذب بیش از 200 هزار دانشآموز در 2 هزار پایگاهها تابستانی هستیم.
جعفر شایی امروز در حاشیه امضا تفاهمنامه فنی و حرفهای استان برای اجرای مصوبات شورای آموزش و پرورش و غنیسازی اوقات فراغت دانشآموزان در ایام تابستان، گفت: غنیسازی اوقات فراغت یک فرآیند است یک رویداد مقطعی نیست.
وی در ادامه اظهار داشت: ضمن توجه به کمیت باید کیفیت این مهم را نیز مدنظر قرار دهیم و دانشآموز با حضور در این کلاسها ضمن ایجاد روحیه نشاط و شادابی، مهارتی را یاد بگیرد. مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجانشرقی گفت: با وجود کمبود منابع، آموزش و پرورش استان در اوقات فراغت تابستان گذشته 187 هزار نفر را در رشتههای مختلف تحت پوشش قرار داد و امسال نیز مصمم به تحت پوشش قرار دادن بیش از 200 هزار دانشآموز در پایگاههای تابستانی هستیم. وی با اشاره به اهمیت این تفاهمنامه، خاطرنشان کرد: با وجود 33 مرکز فنی و حرفهای در استان و 5 مرکز در تبریز و وجود ظرفیت بالای آموزش و پرورش با برنامهریزی دقیق میتوان از اوقات فراغت، بهترین بهرهبرداری را به عمل آورد. پاشایی تصریح کرد: برنامهریزی، اقدام و عمل سه رکن اساسی در انجام امور است و باید برنامهای را تدوین کرد که قابلیت اجرایی داشته باشد. وی ضمن تاکید بر ارزیابی و نظارت گفت: بدون نظارت و ارزیابی عملکرد امور، بازخوردی از کیفیت فعالیت وجود نخواهد داشت و بدون تردید انتظار لازم از اجرای آن محقق نمیشود. مدیرکل سازمان فنی و حرفهای آذربایجانشرقی با بیان اینکه 33 مرکز در سطح استان و 5 مرکز در تبریز در حوزه آموزشهای مهارت فعالیت میکنند، گفت: این سازمان در تمام ندامتگاهها و اردوگاههای ترک اعتیاد و حتی روستاها برای مشاغل جایگزین، کارگاههای آموزش مهارت دایر کرده است. محمدرضاسیابانی افزود: بنابر اعلام مراجع ذیربط افرادی که در این کارگاهها مهارتهایی را میآموزند بعد از بازگشت به جامعه مشغول و دوباره دنبال تخلف نبودهاند. وی گفت: ما میتوانیم با همافزایی و استفاده از امکانات دو مجموعه آموزشهای لازم را به دانشآموزان در قالب اوقات فراغت و در پایگاههای تابستانی ارائه و گواهی مهارت نیز برای دانشآموزان اعطا کنیم. مدیرکل سازمان فنی و حرفهای استان با بیان اینکه 50 درصد هزینههای اجرای این طرح از محل اعتبارات این مرکز تامین میشود، تصریح کرد: بر اساس مقررات افراد بالای 12 سال که در این دورهها شرکت کردهاند موفق به دریافت گواهینامه مهارت میشوند و افراد زیر 12 سال در قالب طرح مهندسان فردا گواهی شرکت در دوره را اخذ خواهند کرد. سیابانی از اعلام آمادگی همهجانبه سازمان فنی و حرفهای برای عملیاتی کردن سند تدبیر و توسعه استان با آموزش و پرورش خبر داد و گفت: دانشآموزان هنرستانهای فنی و حرفهای میتوانند از امکانات و کارگاههای این سازمان استفاده کرده و در کنار تحصیل از مزایای آموزشهای فنی و حرفهای نیز بهرهمند شوند. در پایان این جلسه تفاهمنامه همکاری بین اداره کل آموزش و پرورش و سازمان فنی و حرفهای استان توسط مدیران کل دو مجموعه امضاء و مبادله شد.
منبع : جوان آنلاين
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 183]