محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832945890
«انتقادها باید به مسئله هسته ای کمک کند»
واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: «انتقادها باید به مسئله هسته ای کمک کند»
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: انتقادها باید با ادبیاتی صورت گیرد تا به مسئله هسته ای کمک کند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، علاء الدین بروجردی که در برنامه تیتر امشب شبکه خبر حاضر شده بود با اشاره به دیدار مسئولان نظام با رهبر انقلاب افزود: ایشان در مباحثی که مطرح فرمودند اشاره داشتند آنچه که در آشکار با مردم مطرح می کنیم در جلسات ویژه با مسئولان هم همان را مطرح می کنم و در حقیقت این نظریه را که مسائلی به شکل ویژه با مسئولان مطرح می شود که در آشکار بیان نمی شود را رد کردند.
وی گفت: ایشان همچنین حمایت تمام عیاری از تیم مذاکره کننده داشتند و فرمودند اعضای تیم مذاکره کننده را امین، غیور، شجاع و متدین می دانم.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: با توجه به انتقاداتی که در روند مذاکرات مطرح می شود، حمایت مقام معظم رهبری حائز اهمیت است و البته ایشان فرمودند با انتقاد کردن مخالف نیستم اما انتقاد کردن بسیار ساده تر از عمل کردن است.
بروجردی گفت: حمایت های مقام معظم رهبری از تیم مذاکره کننده نشان دهنده آن است که ایشان نسبت به مسائل هسته ای بسیار حساس هستند و سیاست تقویت تیم مذاکره کننده را یک سیاست دائمی می دانند.
وی در ادامه افزود: مقام معظم رهبری در جلسه امشب با اشاره به تاریخچه مذاکرات فرمودند در دولت قبل رؤسای یکی از کشورها در دیدار با بنده از طرف آمریکایی ها پیامی داشت مبنی بر اینکه توانمندی های هسته ای ایران را به رسمیت خواهند شناخت و تحریم ها را نیز رفع خواهند کرد.
بروجردی گفت: مقام معظم رهبری در جواب فرموده بودند ما به آمریکایی ها اعتماد نداریم که در مقابل آن رئیس دولت گفته بود یک بار امتحان کنید.
وی افزود: این دیدار سرآغاز ملاقات هایی شده بود که در دولت قبل آغاز شد و در این دولت ادامه یافت و به دهها ساعت مذاکره با وزیر خارجه امریکا انجامید.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: مقام معظم رهبری با رد این نظریه که ما توافقی را قبول نداریم فرمودند ما موافق توافق خوب هستیم.
بروجردی افزود: در شرایطی قرار داریم که می توانیم نظراتمان را به طرف مقابل بقبولانیم، از حقوقمان دفاع کنیم و تحریم که همان ظلم به ملت است رفع کنیم.
وی گفت: ایشان در عین حال ماهیت ستیزه جویانه آمریکا را کالبدشکافی و هدف آنها را ریشه کن کردن صنعت هسته ای دانستند.
بروجردی افزود: مقام معظم رهبری سپس به خطوط قرمز اشاره داشتند و فرمودند به هیچ وجه محدودیت 10 ساله را قبول نداریم و اشاره کردند که 10 سال یک عمر است.
وی گفت: مقام معظم رهبری فرمودند در صورت پذیرش محدودیت های زیر 10 سال حتماً باید دانشمندان ما به تحقیق و توسعه ادامه دهند.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: مقام معظم رهبری همچنین بر رفع تحریم های اقتصادی، مالی، بانکی که از سوی کنگره، دولت آمریکا، شورای امنیت و اتحادیه اروپا وضع شده در روز امضای قرارداد تأکید کردند.
بروجردی گفت: ایشان همچنین فرمودند لغو تحریم ها نباید منوط به اجرای تعهدات ایران باشد.
وی افزود: موضع رهبر انقلاب نسبت به آژانس نیز کاملاً منفی بود و فرمودند با تأیید آژانس مخالفیم زیرا آژانس کارنامه خوبی از خود ارائه نکرده و نشان داده هم مستقل نیست و هم فشار پذیر است.
بروجردی گفت: ایشان همچنین بازرسی های غیرمتعارف از مراکز نظامی و حساس و اشخاص را رد کردند.
وی در ادامه با اشاره به مصوبه مجلس مبنی بر الزام دولت به حفظ دستاوردهای هسته ای افزود: تا کنون پشتوانه تیم مذاکره کننده جدای از فرمایشات مقام معظم رهبری، دستورالعمل شورای عالی امنیت ملی بوده و تیم مذاکره کننده هنگامی که مذاکره و استدلال کرده و زیاده خواهی های طرف مقابل را رد می کند با چنین پشتوانه ای پیش رفته است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: ورود مجلس پشتوانه تیم مذاکره کننده را به شدت تقویت کرده زیرا طرف های مذاکره کننده جایگاه مجلس را به خوبی می دانند و آگاه هستند که مجلس هفتم با یک مصوبه قانونی، اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی را کنترل کرد.
بروجردی گفت: از این رو هنگامی که چنین ظرفیتی در نظام به عنوان پشتوانه تیم مذاکره کننده قرار می گیرد تیم تقویت می شود تا آنها بتوانند علاوه بر مصوبات شورای عالی امنیت ملی که در اختیارشان است به طرف مقابل اعلام کنند این موارد مصوبه مجلس شورای اسلامی است و از نظر ما به عنوان دولت لازم الاجرا می باشد.
وی افزود: در مصوبه مجلس شورای اسلامی فرمایشات مقام معظم رهبری قانونمند شده البته نظر ایشان به لحاظ اجرایی قوی تر از آن چیزی است که به شکل قانون تصویب می شود اما هنگامی که فرمایشات ساختار قانونی می یابد در عرف جهانی یعنی آنکه دولت مکلف است آن را اجرا کند.
بروجردی گفت: بنابراین بر خلاف صحبت های سخنگوی دولت که با شتاب زدگی بیان شد ما با توجه به علممان به جایگاه شورای عالی امنیت ملی در دو جای مصوبه صراحتاً آوردیم که باید مصوبات شورای عالی امنیت ملی رعایت شود که دقیقاً عکس اظهارات سخنگوی دولت است که گفتند مصوبه خلاف قانون است.
وی با خلاف ندانستن مصوبه مجلس افزود: در این مصوبه به جایگاه قانونی شورای عالی امنیت ملی اشاره شده است و بر اساس آن، تیم مذاکره کننده تقویت خواهد شد.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: هنگامی که تیم مذاکره کننده مکلف می شود دستورالعمل شورای عالی امنیت ملی را که ملهم از خطوط قرمز ترسیم شده از سوی مقام معظم رهبری است اجرا کند یعنی حرکت تیم در یک محدودیتی صورت می گیرد و این محدودیت ضرورتی است که به خاطر زیاده خواهی های طرف مقابل صورت گرفته است.
بروجردی افزود: ما به علت آنکه عضو موافقتنامه منع گسترش سلاح های هسته ای هستیم عملاً اختیاراتی نیز داریم.
وی گفت: ماده چهار این موافقتنامه به دولت های دارنده دانش هسته ای الزام می کند که به کشورهایی را که قصد دستیابی به این دانش دارند کمک کنند اما آنها نه فقط کمک نکردند بلکه محدودیت هایی را که مغایر قانون است اعمال کردند.
بروجردی با اشاره به تغییرات مصوبه مجلس شورای اسلامی افزود: این تغییرات بیشتر اصلاحی بود که یکی از آنها همان تأکید بر مصوبات شورای امنیت ملی است.
حامی مذاکره کنندگان و آماده انجام مصوبات قانونی دیگر هستیم
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: بطور حتم حامی مذاکره کنندگان هستیم و آمادگی داریم اگر در آینده هم به مصوبات قانونی برای کمک به اجرای این مأموریت باشد، این کار را انجام دهیم.
علاء الدین بروجردی در ادامه اظهاراتش در برنامه "تیتر امشب" شبکه خبر افزود: خطوط اصلی توافق خوب بارها از سوی مقام معظم رهبری اعلام شده است و بر این اساس شورای عالی امنیت ملی به تیم مذاکره کننده دستورالعمل صادر کرده بود که مجلس آن را قانونمند کرد.
وی با اشاره به اینکه مجلس شورای اسلامی ظرفیت بسیار مهمی است که می تواند کارها را مستحکم تر کند گفت: البته مصوبات شورای عالی امنیت ملی در حکم قانون است اما وقتی مجلس شورای اسلامی به عنوان اراده ملی ورود پیدا می کند در عرف بین الملل و منظر تیم مذاکره کننده جایگاه بسیار رفیعی را دارد.
بروجردی افزود: اسفند 93 فوریت طرح الزام به حفظ دستاوردهای هسته ای را تصویب کردیم و می توانستیم همان زمان آن را تبدیل به قانون کنیم اما منتظر تحولات بودیم.
وی ادامه داد: نمی خواهیم خللی در کار مذاکره ایجاد شود و معتقد به توافق خوب هستیم و خواهان آن هستیم که کار باید به نتیجه منطقی برسد.
بروجردی گفت: به نتیجه رسیدن کار متضمن حفظ حقوق ملت ایران است و نمی خواهیم همانند کنگره آمریکا شتابزده عمل کنیم و با آرامش منتظر ماندیم تا بر اساس تحولات عمل کنیم و اکنون زمان مناسبی برای تصویب این طرح بود.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افزود: طبق تبصره 2 این طرح وزیر امورخارجه موظف شده است که روند اجرای توافقنامه را هر شش ماه یک بار به مجلس شورای اسلامی گزارش دهد و کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هم هر شش ماه یک بار روند حسن اجرای توافقنامه را به نمایندگان گزارش خواهد داد.
بروجردی در پاسخ به این پرسش که آیا با تصویب این طرح در روند مذاکرات تغییراتی ایجاد خواهد شد؟ گفت: ممکن است آمریکایی ها فضای تبلیغاتی را ایجاد کنند اما نه تنها هیچ منعی برای استمرار مذاکرات ایجاد نکردیم بلکه بارها نمایندگان مجلس شورای اسلامی حمایت خود را از تیم مذاکره کننده به روش های گوناگون اعلام کردند.
مجری در ادامه پرسید: با توجه به اینکه قانون اساسی بر لزوم تصویب قطعنامه ها و موافقتنامه های بین المللی توسط مجلس صراحت دارد چه دلیلی داشت که مجلس دوباره بر این موضوع تأکید کند؟
بروجردی پاسخ داد: بر اساس اصل ثابت عدم اعتماد به طرف مقابل که در کنارش اعتماد کامل به تیم خودمان است، عمل کردیم و رصد کردن و ایجاد فضایی که آنها بدانند در داخل جمهوری اسلامی ایران، خروجی کار آنها به یک جایگاه قانونی برای رصد و بررسی وارد می شود.
وی گفت: این موضوع به طرف مقابل این پیام را می دهد که در جمهوری اسلامی ایران یک جایگاه قانونی وجود دارد که اگر آنها بخواهند تخطی و فشار وارد کنند و از مسیر خارج شوند، جلوی آنها گرفته خواهد شد.
مجری در ادامه پرسید: کمیته امورخارجی سنای آمریکا قصد دارد پنجشنبه جلسه استماعی را با عنوان ارزیابی مؤلفه های کلیدی طرح مشترک اقدام با ایران برگزار کند، ارزیابی شما ازبرگزاری این جلسه چیست و با چه هدفی آن را برگزار می کند؟
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پاسخ با اشاره به اینکه لابی صهیونیزم در کنگره آمریکا قویترین لابی است گفت: آنها تحت فشار لابی صهیونیزم هستند و متأسفانه برخی از کشورهای منطقه خودمان از جمله عربستان هم در این زمینه نقش مخربی را در فشار به آمریکایی ها دارند بنابراین کنگره آمریکا نمی تواند نسبت به این فشارها بی تفاوت باشد.
بروجردی در پاسخ به این پرسش که آیا توافق احتمالی ایران و گروه 5+1 باید در مجلس شورای اسلامی تأیید شود گفت: در ساختار سیاسی ما شورای عالی امنیت ملی جایگاهی با پشتوانه قانون اساسی است و مصوبات این شورا در حکم قانون است.
وی ادامه داد: مسئولیت موضوع هسته ای چه تصمیم سازی، هدایت و رصد مذاکرات در کشور ما در همه ساختارها چه وزارت امورخارجه و چه مجلس به شورای عالی امنیت ملی واگذار شده است.
بروجردی گفت: مجلس شورای اسلامی معتقد است طبق اصول 77 و 125 قانون اساسی، ارائه توافق احتمالی به مجلس شورای اسلامی ضروری است و اگر توافقات، تعارض داشت مجلس با آن مخالفت خواهد کرد.
وی افزود: تحریم ها حتماً باید به صورت یکجا لغو شود و این موضوع را تیم مذاکره کننده به صراحت بارها اعلام کرده است و تعلیق تحریم ها برای ما قابل قبول نیست بنابراین تأکید بر لغو تحریم ها یک اصل است.
بروجردی گفت: پیش از این مصوبه ای قانونی داشتیم مبنی بر توافق اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی در جمهوری اسلامی ایران و این مصوبه همچنان قانونی و جاری است بنابراین اگر در توافق نهایی بخواهند پروتکل الحاقی را اجرا کنند حتماً نیاز به اذن مجلس دارد.
وی ادامه داد: هم قبل و هم پس از انقلاب اسلامی، بازرسی ها در قالب پادمان انجام می شد و مراکز هسته ای ما توسط دوربین های آژانس بین المللی انرژی اتمی بازرسی می شود و بازرس ها طبق یک جدول زمان بندی شده مراکز هسته ای را بازدید می کنند و ما هم به خودمان اطمینان داریم و فعالیت های ما با اطلاع آژانس بین المللی انرژی اتمی است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: هیچ کشوری به اندازه جمهوری اسلامی ایران با بمب هسته ای مخالف نیست زیرا اضافه بر اینکه به مفاد ان پی تی تعهد داریم از پشتوانه فتوای مقام معظم رهبری برخورداریم که رئیس جمهور آمریکا هم حداقل در دو سخنرانی این فتوا را با اهمیت دانست بنابراین مشکلی در بازدید از مراکز هسته ای نداریم اما مراکز حساس نظامی، دانشمندان و اسناد ما جزو خطوط قرمز ماست.
بروجردی گفت: اینکه از ما بخواهند تحقیق و توسعه را برای مدتی متوقف کنیم قابل قبول نیست و این مخالفت با علم و دانش است.
وی در پاسخ به این پرسش که پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و احتمال شکل گیری توافق چیست؟ گفت: آنچه که مسلم است دو طرف اراده توافق را دارند.
بروجردی افزود: اگر توافق به نتیجه نرسد قطعاً ما بازنده نیستیم زیرا همه محدودیت های پذیرفته شده در توافق ژنو و لوزان را کنار می گذاریم و با سرعت جلو می رویم.
وی ادامه داد: توانمندی خود را در غنی سازی 20 درصد به دنیا ثابت کردیم بنابراین اگر توافق به نتیجه نرسد بازنده آنها هستند ولی احتمال توافق، جدی است.
سه شنبه ۲ تیر ۱۳۹۴ - ۲۲:۲۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]
صفحات پیشنهادی
پذیرش معاهده NPT هیچ کمکی به مسئله هستهای ما نکرده است
نوباوه در نطق میاندستور پذیرش معاهده NPT هیچ کمکی به مسئله هستهای ما نکرده است نماینده مردم تهران ری شمیرانات و اسلامشهر گفت همه بدبختی ما به دلیل پذیرش معاهده NPT است که تاکنون هیچ کمکی به ما نکرده بلکه بزرگترین مانع برای ما بوده و اسرار دانشمندان را به دشمنان ارائه کردهواکنش افخم به حکم زندان شیخ علی سلمان: رویکرد امنیتی کمکی به حل مسائل در بحرین نمیکند
واکنش افخم به حکم زندان شیخ علی سلمان رویکرد امنیتی کمکی به حل مسائل در بحرین نمیکند سخنگوی وزارت امور خارجه در پی صدور حکم زندان برای شیخ علی سلمان دبیرکل جمعیت الوفاق بحرین مجددا خواستار آزادی وی شد به گزارش نامه نیوز سخنگوی وزارت امور خارجه در پی صدور حکم زندان برای شیخ عفولادگر در گفتوگو با فارس: تصویب طرح حفظ دستاوردهای هستهای دسترسی به اماکن نظامی را ممنوع میکند
فولادگر در گفتوگو با فارس تصویب طرح حفظ دستاوردهای هستهای دسترسی به اماکن نظامی را ممنوع میکندنماینده مردم اصفهان در مجلس گفت با تصویب طرح الزام دولت به حفظ دستاوردهای هستهای در صحن دسترسی آژانس به تمامی اسناد دانشمندان و اماکن نظامی امنیتی و مکانهای حساس غیر هستهای ممنوآقامیر:انحصارطلبان بر سر غنیسازی3.5درصد دبه کردهاند/انرژی هستهای بازدارندگی ایجادمیکند
یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۰ ۳۰ یک استاد دانشگاه گفت در حالی که مقام معظم رهبری به عنوان یک عالم همه زوایای موضوع هستهای را زیر نظر دارند نگرانی و دلواپسی نداریم به گزارش خبرنگار سیاسی خارجی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا سید محمدرضا آقامیر در همایش استکبار جهانی مذاکراتمذاکره کنندگان هستهای را متهم به خیانت نکنید/ اگر توافق صورت نگیرد، اوباما بحران پیدا میکند
آیتالله خاتمی در نماز جمعه تهران مذاکره کنندگان هستهای را متهم به خیانت نکنید اگر توافق صورت نگیرد اوباما بحران پیدا میکند خطیب موقت نماز جمعه تهران گفت مذاکره کنندگان هستهای را متهم به خیانت نکنید اینها رزمنده هستند به گزارش خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران آیت الله سیدتیم هستهای از حقوق کامل ملت ایران صیانت کند
یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱ ۴۲ نماینده مردم ساوه در مجلس ضمن اعلام حمایت از تیم مذاکره کننده هستهای خواستار صیانت از حقوق کامل ملت ایران در حوزه استفاده صلحآمیز از فناوریهای نوین هستهای از تیم مذاکره کننده شد به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا شهلا میررویکرد امنیتی کمکی به حل مسائل بحرین نمیکند |اخبار ایران و جهان
رویکرد امنیتی کمکی به حل مسائل بحرین نمیکند سخنگوی وزارت امور خارجه در پی صدور حکم زندان برای شیخ علی سلمان دبیرکل جمعیت الوفاق بحرین مجددا خواستار آزادی وی شد و گفت بطور جدی انتظار میرود با گروههایی که کاملا مسالمت جویانه خواستههای خود را مطرح کردهاند رفتار عادلانه منطعلت اعلام نگرانی روسیه از روند کند مذاکرات هستهای ایران چیسث؟
بهاری در گفتگو با باشگاه خبرنگاران علت اعلام نگرانی روسیه از روند کند مذاکرات هستهای ایران چیسث یک کارشناس سیاست خارجی گفت با توجه به درگیری شدید روسیه با غرب بر سر تحریمها که منجر به آشفتگی روابط سیاست خارجی این کشور شده اگر بعضی از کشورهایی مانند ایران عراق و سوریه در منطحیدرپور در گفتوگو با فارس: طرح الزام به حفظ دستاورد هستهای هرگونه بازرسی از اماکن نظامی را ممنوع میکند
حیدرپور در گفتوگو با فارس طرح الزام به حفظ دستاورد هستهای هرگونه بازرسی از اماکن نظامی را ممنوع میکندعضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت طرح به صراحت بازجوییهای خارج از رویه آژانس بینالمللی انرژی اتمی و نیز هرگونه بازرسی از اماکن نظامی را ممنوع میکند عوض حیدرپور نماینده مردم شآقامحمدی در گفتوگو با فارس: طرح الزام به حفظ دستاورد هستهای لغو تمامی تحریمها را دنبال میکند/ ترسیم خطوط ق
آقامحمدی در گفتوگو با فارس طرح الزام به حفظ دستاورد هستهای لغو تمامی تحریمها را دنبال میکند ترسیم خطوط قرمز در طرح جامععضو کمیسیون امنیت ملی مجلس طرح الزام دولت به حفظ دستاوردهای هستهای موضوع جدیدی مطرح نکرده بلکه بر حقوق بدیهی هر عضو آژانس بینالمللی انرژی تصریح دارد ابرادولت نسبت به انتقادها درباره بیانیه لوزان تأمل بیشتری کند
زاکانی مطرح کرد دولت نسبت به انتقادها درباره بیانیه لوزان تأمل بیشتری کند نماینده مردم تهران در مجلس با تأکید بر ضرورت توجه و تأمل دولت نسبت به انتقادات صورت گرفته درباره بیانیه لوزان به دو دیدگاه غلط درباره مذاکرات نیز اشاره کرد به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز علیرضا زاکانی دبهشتی پور: طرح صیانت از حقوق هستهای کمک به مذاکرهکنندگان است
بهشتی پور طرح صیانت از حقوق هستهای کمک به مذاکرهکنندگان استتاریخ انتشار دوشنبه ۱ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۶ ۳۷ کارشناس مسائل بین الملل تصویب کلیات طرح الزام دولت به حفظ حقوق و دستاوردهای هستهای در صحن مجلس شورای اسلامی را اقدامی هوشمندانه خواند که به مذاکره کنندگان کمک میکمنصوری آرانی: نسخه اصلاح شده طرح هستهای مجلس روند مذاکرات را تسهیل میکند
منصوری آرانی نسخه اصلاح شده طرح هستهای مجلس روند مذاکرات را تسهیل میکند سیاست > مجلس - یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی طرح الزام دولت به حفظ دستاوردهای هستهای را در راستای روند مذاکرات تحلیل کرد و گفت که تلاش شده نسخه اصلاح شده این طرح تسافخم: رویکرد امنیتی کمکی به حل مسائل در بحرین نمیکند
سهشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۹ ۳۶ سخنگوی وزارت امور خارجه در پی صدور حکم زندان برای شیخ علی سلمان دبیرکل جمعیت الوفاق بحرین مجددا خواستار آزادی وی شد و گفت بطور جدی انتظار میرود با گروههایی که کاملا مسالمت جویانه خواستههای خود را مطرح کردهاند رفتار عادلانه منطقی و مناسب بهعگزارش المانیتور از احتمال تمدید مذاکرات هستهای/ مقام آمریکایی: به تعویق انداختن تصمیمگیریهای سخت به ما کمک
گزارش المانیتور از احتمال تمدید مذاکرات هستهای مقام آمریکایی به تعویق انداختن تصمیمگیریهای سخت به ما کمک نخواهد کرد اکنون بهترین زمان تصمیمگیری است برخی از مقامات سابق آمریکایی و کارشناسان معتقدند که احتمالا مذاکرات هسته ای تمدید خواهد شد در شرایطی که هریک از طرفین درانتظطرح الزام دولت به حفظ دستاوردهای هستهای، تیم مذاکرهکننده را در جزئیات توافق نهایی پشتیبانی میکند
راهچمنی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران طرح الزام دولت به حفظ دستاوردهای هستهای تیم مذاکرهکننده را در جزئیات توافق نهایی پشتیبانی میکند دبیرکل حزب وحدت و همکاری ملی گفت تصویب کلیات طرح الزام دولت به حفظ دستاوردهای هستهای تیم مذاکرهکننده کشورمان را در جزئیات توافق نهایی بظریف: جامعه بینالمللی در گفتوگوهای هستهای نقش ایفا کند
شنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶ ۴۹ جای شان کار قائم مقام وزارت امور خارجه هند بعدازظهر روز شنبه با دکتر محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و گفتوگو کرد به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار با تشریح گفتوگوهای میان جم-
سیاسی
پربازدیدترینها