تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سوگند به خدا ، هر كس كه حقيقت سجده را به جاى آورد ، زيان نكرد و كسى كه در سجده، ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

تسمه تردمیل - روغن تردمیل

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

خرید یخچال خارجی

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1801782370




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نابودی 6 هزار هکتار از باغات تهران در طی 8 سال


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: نابودی 6 هزار هکتار از باغات تهران در طی 8 سال
دبیر کمیته محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران با اعلام خبر پیشنهاد شورای شهر به شورای عالی معماری برای اصلاح ماده 14 قانون زمین شهری به منظور هدایت مصوبه برج باغ ها به مسیر اصلی خود گفت: در این پیشنهاد اجازه 15 درصدد ساخت وساز ارائه شده و شهرداری در صورت انصراف مالکان از ساخت وساز موظف به نگهداری از درختان باغ آنها است.
آفتاب : محمد میرزایی در گفت‌وگو با سایت میزان، با بیان این که در شورای شهر مصوبه مشخصی با نام برج باغ ها وجود ندارد، اظهار کرد: نخستین بار در سال 82 شورای اسلامی شهر تهران به منظور حفاظت از باغات پایتخت مشوق هایی را به تصویب رساند. این مصوبه یکی از عجیب ترین مصوبه های به تصویب رسیده در مدت زمان حیات شورای شهر است که طبق آن اجازه 30درصد ساخت و ساز در باغات را می دهد.

وی با بیان این که به ازای 30 درصد اجازه ساخت، شهرداری به منظور توسعه فضای سبز شهر 70 درصد باقی مانده را تصرف می کند، تصریح کرد: اما شیوه اجرای این مصوبه در طول سال های گذشته به این صورت بوده است که اجازه ساخت و ساز در 30 درصد از مساحت باغات با تراکم 400 درصد و اجازه ساخت 9 طبقه از سوی شهرداری ارائه شده و باقی مانده زمین بدون نظارت رها می شود. این در حال است که به محض صدور سطح اشغال 30 درصدی باید 70 درصد باقی مانده با استفاده از فنس جدا و در زمره اموال شهرداری قرار بگیرد.

دریافت جریمه به‌جای ساخت بوستان

دبیر کمیته محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: اما در طول سال های گذشته به‌جای توسعه فضای سبزی که با استفاده از مجموع 70 درصد باقی مانده این باغات می توانست ایجاد شود، جریمه هایی را از مالکان دریافت و به خزانه شهر واریز شده است.

نابودی 6 هزار هکتار از باغات تهران در مدت زمان 8 سال

میرزایی با اشاره به این که از سال اجرایی شدن این مصوبه تا سال 90 عددی برابر با 6 هزار هکتار از باغات تهران از دست رفت، عنوان کرد: ازسال 90 تاکنون نیز مطالعه ای در خصوص اثرهای مخرب این مصوبه انجام نشده است که در صورت انجام این مطالعه به طور قطع عدد تخریب باغات بسیار بیشتر است.

وی به دستورالعمل ماده 14 زمین شهری مصوب طرح جامع تهران در سال 86 اشاره کرد و گفت: با مروری بر این دستورالعمل می توان فهمید با اصلاح ماده 14 زمین شهری می توان شیوه نادرست فعلی را در اجرای مصوبه ای که به مصوبه برج باغ ها مشهور است، به مسیر اصلی خود هدایت کرد.

میرازیی با اشاره به این که این قانون مصوب شورای عالی معماری و سازی است، تاکید کرد: شورای شهر تهران از نظر قانونی حق ورود به آن را ندارد، اما شورای شهر می تواند درخواست اصلاح این ماده را به شورای عالی معماری و شهرسازی پیشنهاد دهد.

پیشنهاد اجازه ساخت در 15 درصد از باغات نه 30 درصد آن

دبیر کمیته محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران با بیان این که پیشنهاد شورای شهر برای اجازه تصرف در باغات به منظور ساخت و ساز در نهایت 10 تا 15 درصد و اجازه تراکم نیز در نهایت سه تا چهار طبقه است، عنوان کرد: بدین معنی که در 2 هکتار زمین اجازه ساخت 200 متر مربع داده می شود. بقیه مساحت باقی مانده را شهرداری باید در همان لحظه تصرف کرده و به فضای سبز تبدیل کند.

وی افزود: در این صورت مردم دیگر رغبت چندانی به ساخت و ساز در باغات ندارند، زیرا بخش بزرگی از ملک خود را در برابر اجازه ساخت از دست می دهند.

میرزایی در پایان با اشاره به این که برخی از مالکانی که تمایل به ساخت وساز در باغ خود دارند و به واسطه ای قانون از بخشی از حقوق خود محروم شده اند، گفت: شورای اسلامی شهر تهران همچنین پیشنهاد می دهد شهرداری موظف به آبیاری و نگهداری باغاتی باشد که مالکان به منظور حفظ درختان در آن به ساخت و ساز نمی پردازند.




تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۹:۱۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 144]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن