تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اولین چیزی که از انسانها سؤال می شود، نمازهای پنج گانه است .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833288995




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خطای ساعت 0.01 ثانیه در 13.8 میلیارد سال!


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
خطای ساعت 0.01 ثانیه در 13.8 میلیارد سال!




گروه دانشمندان از دانشگاه ملی پژوهش های هسته ای « می فی» ساعت هسته ای با خطای یک صدم ثانیه در 13,8 میلیارد سال (تقریبا این مقدار سال گیتی وجود دارد) را می سازند.





فردا: گروه دانشمندان از دانشگاه ملی پژوهش های هسته ای « می فی» ساعت هسته ای با خطای یک صدم ثانیه در 13,8 میلیارد سال (تقریبا این مقدار سال گیتی وجود دارد) را می سازند.


اولین ساعت هسته ای جهان در دست ساخت/ خطای یک صدم ثانیه در 13,8 میلیارد سال!



گروه دانشمندان از دانشگاه ملی پژوهش های  هسته ای « می فی»  ساعتی هسته ای را که با خطای  یک صدم ثانیه در  13,8 میلیارد سال (تقریبا این مقدار  سال گیتی وجود دارد) را می سازند. این ساعت 100 بار دقیق تر از بهترین ساعت های اتمی موجود کنونی است.
 
ساعت اتمی با « توریوم —229» کار می کند. با کمک این ساعت می توان  سیستم ناوبری — جهت یابی — جی. پی. اس و  گلوناس  را  بهبود بخشید.  این نوع ساعت برای  علم  بنیادی نیز اهمیت دارد ، به عنوان مثال،  با کمک این ساعت  می توان  تئوری  کلی  نسبیت را  به امتحان گذاشت.   از  ساعت های اتمی می توان برای  رشد و توسعه  یک جهت کامل  ر عرصه تقارن گرانش استفاده کرد.  بر اساس آنها  می توان دستگاه اندازه گیری شدت گرانش  را برای  کشف،  معادن:  فلزات کمیاب  و نفت و گاز  و پیدا کردن  زیر دریایی ها  و دیگر  وسایل ، ساخت.
 
پطر بوریسوک  متخصصی از دانشگاه «می فی»  در توضیح گفت: « معلوم شد با یادگیری  اندازه گیری  زمان  با چنین دقتی  می توانیم  تغییرات  نقطه ای  میدان  جاذبه زمین را اندازه بگیریم.  این مهم به جستجو و  کشف معادن کمک خواهد کرد.  زیبا  میدان  جاذبه به تراکم  لایه ها بستگی دارد.   مطابق با این امر،  اگر  تراکم  لایه های معدنی تغییر کند ، مثلا در این  محل  فلزات سنگین قرار داشته باشند  این نکته بر  میدان جاذبه  تأثیر خواهد گذاشت».
 
اصل  کار ساعت های هسته ای  که متخصصان دانشگاه « می فی»  و موسسه  تحقیقاتی فیزیک — فنی و اندازه گیری رادیو — فنی  روی ساخت آن کار میکنند  بر  حساب  دوره های  زمانی با کمک  تغییرات  منظم در حال وقوع  با هسته  یونی ایزوتوپ رادیواکتیو  توریوم —229 استوار است.  در ساعت های  اتمی کنونی ، گذار  الکترون ها  که به دور اتم می چرخند  از یک سطح انرژتیک به سطح دیگر  یعنی  فرکانس  تغییر  مدار آنها کار می کند.  امتیاز ساعت های اتمی  در آن است  که  هسته  با قرار داشتن در  داخل اتم  که با باصطلاح « پالتوی  الکترونی» محافظت می شود — یعنی  در حال چرخیدن به دور  هسته  الکترون هاست —  کمتر تحت تأثیر  عوامل خارجی قرار  می گیرد.  این نکته اطمینان ساعت های اتمی را افزایش می دهد.
 
بوریسوک در توضیح گفت: « برای ساخت ساعت های اتمی باید  چهار مرحله طی شود:  دریافت یون ها، حفظ آنها ، سرد کردن  آنها و نهایتا  ثبت  گذار  زمانی آنها.   شرکت دولتی « روس اتم»  سرمایه دو مرحله کار ما را تأمین کرد  و مواد لازم  از جمله توریوم —229 را در اختیار ما گذاشت که فقط در رآکتور اتمی می توان آن را بدست آورد.  بدین ترتیب ما از  تولید یون ها و از  تله ای برای گرفتن آنها برخورداریم. بدین ترتیب  می توانیم آنها را بگیرم و نگهداریم.  اکنون نیاز به لیزر برای   ساخت سیستم  سرد کردن  آنها داریم  و در حال جستجوی  سرمایه ضروری  برای این مرحله از کارها هستیم».
 
به گفته متخصصان موسسه تحقیقات فیزیک —فنی « می فی»، علاوه بر  گروه دانشمندان  روسیه ، متخصصان آلمان وآمریکا به  ساخت ساعت های اتمی نزدیک شده اند.  «  روسیه از نقطه نظر زیر ساخت  برای ساخت  این نوع ساعت ها  کمی از آن کشور ها عقب می ماند.  اما ما  از امکانات خوبی برای  درک مسأله  و  راه های حل این مسائل  و پایه و اساس فیزیکی که در اینجا بنیان گذاشته شده است برخورداریم.  یوگنی  تکال از  موسه علمی — پژوهشی  فیزیک هسته ای با ما کار می کند.  وی بنیان گذار  ایده  کاربرد  هسته « توریوم —229»  برای  ساخت ساعت هاست.  بعلاوه،  وی  امکان ساخت لیزر  در همین  گذار هسته ای  در  توریوم —229 را  به اثبات رساند، یعنی  عملا  گاما لیزر  با محدوده نوری. اجرای موفق  استاندارد جدید  اندازه گیری زمان بشکل  ساعت  های اتمی  و لیزر  در گذر هسته ای  انرژی  نوری  تأثیر قابل توجهی  بر  سطح  تمام رشد  تکنولوژیکی  بشریت خواهد گذاشت.  بعلاوه  ما از ایده های  بسیار زیبایی برخورداریم که  پس از  ساخت این ساعت ها  آنها را  عملی خواهیم کرد.  به مجرد اینکه  ابزار  مربوطه  ظاهر شوند  می توانیم در کوتاهترین زمان تمام مسائل را حل کنیم.  آمریکایی ها نیز در این رشته فعالیت می کنند. آنها هم حتما  ایده هایی  در این زمینه دارند.  اما من فکر می کنم که  ما از مزایای  بیشتری برخورداریم».







تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سرگرمی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن