تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):مبادا اعمال نیک را به اتکاى دوستى آل محمد (ص) رها کنید، مبادا دوستى آل محمد (ص) ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860333075




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نظر شما در مورد حذف یارانه نقدی چیست؟


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


تریبون آزاد؛
نظر شما در مورد حذف "یارانه نقدی" چیست؟
آیا یارانه شما حذف در خصوص یارانه نقدی از دولت یازدهم چه توقعی دارید؟ درباره وضعیت حقوق و دستمزد و شرایط خانوادگی خود برای ما بنویسید. گلایه های یارانه ای خود را از این طریق به گوش دولت مردان برسانید.امید است که دیده و خوانده شوند.



 به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز، از اوایل اردیبهشت ماه بود که زمزمه‌های حذف پردرآمد‌ها از یارانه بگیری رنگ و بوی جدی به خود گرفت اما از‌‌ همان روز‌ها بازار تایید‌ها و تکذیب‌ها داغ شد تا سرگیجه یارانه‌ای مردم هم آغاز شود.    

در واقع از همین زمان بود که اظهارات مسؤولان هر روز موجب ابهام‌های بیشتری درباره یارانه نقدی شد و این مساله هنوز هم ادامه دارد و مشخص نیست دولت برای حذف پردرآمد‌ها از لیست یارانه‌بگیران چه معیارهایی را در نظر گرفته است اما آنچه مسلم است، اظهارات متناقض مسئولان

درباره حذف بخشی از مردم نشان می‌دهد مسؤولان قصد شفاف‌سازی در این باره را ندارند.
همین چند وقت پیش بود که در حالی که سخنگوی دولت اعلام کرد یارانه نقدی ۴ میلیون نفر از ابتدای سال جاری حذف شده است و این خبر روی خط همه رسانه‌های خبری بازنشر شد، دفتر سخنگوی دولت این خبر را تکذیب کرد و اعلام کرد: خبر حذف ۴ میلیون یارانه‌بگیر از قول نوبخت در برخی رسانه‌ها اعلام شد، صحت ندارد تا موج تایید و تگذیب‌های یارانه‌ای ادامه دار شود.   

حذف یارانه پر درآمد‌ها اما همزمان با نوروز سال ۹۴ مطرح شد اما جدی گرفته نشد. در فروردین‌ماه بود که اعلام شد، یارانه برخی از گروه‌های پردرآمد ازجمله پزشکان، مالکان خودروهای گرانقیمت لوکس، صاحبان صرافی‌ها، اعضای هیات‌مدیره بانک‌ها و هیات‌مدیره شرکت‌های خصوصی واریز نشده است اما هیاهوی نوروزی اجازه پیگیری این خبر را نداد و فراموش شد.    

در این میان، در آن روز‌ها به نوعی اعلام شد که گویا قرار بر این بوده که مسئولان دولتی این خبر را منتشر نکنند و این خبر براساس اطلاعات افرادی که یارانه آن‌ها قطع شده، در رسانه‌ها منتشر شده است. در هر حال نکته اینجاست که سرگردانی یارانه ای مردم ادامه دار شده است و دولت قصد ندارد در این خصوص با مردم روراست باشد.
اعتراض به حذف یارانه نقدی

این در حالی است که با رونمایی شدن از حذف یارانه بگیرها،  سامانه اعتراض به حذف یارانه نقدی نیز از اوایل خرداد راه اندازی شد.

حالا هم وزارت کار در اطلاعيه جديدي اعلام کرده: مهلت مراجعه به سامانه  www.yaraneh١٠.ir به‌منظور ثبت اعتراض حذف‌شدگان از يارانه نقدي، دو ماه تمديد شده است.  وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي در اطلاعيه‌اي از تمديد دو ماهه امکان ثبت اعتراض در سامانه www.yaraneh١٠.ir خبر داد و اعلام کرده: در خصوص اجراي تبصره ۲۰ قانون بودجه سال ۱۳۹۴درباره قطع يارانه افراد غيرنيازمند به اطلاع مي‌رساند به‌دليل اينکه برخي از شهروندان موفق به ارسال درخواست بررسي علت قطع يارانه در سايت مذکور نشده‌اند، به‌منظور ايجاد فرصت براي اين دسته از هم‌وطنان، دو ماه زمان براي مراجعه و ثبت اعتراض در نظر گرفته شد.  

 شفاف: در بخش ديگري از اطلاعيه وزارت کار آمده است: هم‌وطناني که يارانه آنها قطع شده است، تا مدت دو ماه پس از قطع يارانه مي‌توانند به سايت www.yaraneh١٠.ir مراجعه و درخواست خود را ثبت کنند. همان‌گونه که در اطلاعيه‌هاي پيشين اعلام شده بود، فرآيند بررسي اعتراض (از ثبت درخواست تا پاسخ) کاملا غيرحضوري صورت خواهد گرفت.به این ترتیب هنوز هم سرگردانی یارانه ای مردم ادامه دارد ، تا جایی که برخی از معترضین به حذف یارانه نقدی اعلام کرده اند در سایت اعلام شده، علی رغم قطع یارانه شان از سال گذشته تا کنون، پس از وارد کردن کد ملی و شماره حساب، پیغام "اطلاعات شما در سامانه ثبت درخواست موجود نیست بنابراین در وضعیت یارانه شما تغییری ایجاد نشده است" برای آنها نمایش داده می‌شود!

آیا یارانه شما مخاطبان حذف شده است و به حذف آن اعتراض دارید؟

آیا شما از قشر ثروتمند جامعه محسوب می شوید که یارانه شما حذف شده است؟

در خصوص یارانه نقدی از دولت یازدهم چه توقعی دارید؟
 



۰۱/۰۴/۱۳۹۴ - ۱۱:۲۰




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 129]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن