محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827036171
مکمل مجاز و غیرمجاز در باشگاهها ممنوع!
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
مکمل مجاز و غیرمجاز در باشگاهها ممنوع!
«کراتین»، «گلوتامین»، «پروتئین whey»، آمپول سوما و ...واژههای مورد پسند جوانان امروز است و فارغ از تمام عوارض و تبعاتش، بسان نقل و نبات در محافل مردانه و حتی جمعهای زنانه بر سر زبانهاست.
خبرگزاری ایسنا - مژگان زینلی پور: «کراتین»، «گلوتامین»، «پروتئین whey»، آمپول سوما و ...واژههای مورد پسند جوانان امروز است و فارغ از تمام عوارض و تبعاتش، بسان نقل و نبات در محافل مردانه و حتی جمعهای زنانه بر سر زبانهاست.
باشگاههای ورزشی و بدنسازی در قبضه مکملهاییست که داعیهدار تاثیرات معجزهآسا بوده و مدعی هستند طی زمانی کوتاه، ظاهر فرد را به صورت دلخواه درآورده، بدن را حجم داده، شکم را شش تکه کرده و قد را نیز بلند میکند.
جوانان زیادی هم هستند که این روزها تحت تاثیر بمباران تبلیغاتی شبکههای ماهوارهای، مربیان بدنسازی باشگاههای ورزشی یا همسن و سالهایشان هزینههای چندصدهزار تومانی و حتی میلیونی را آن هم به صورت ماهانه برای تهیه مکملهایی تحت عنوان مکملهای غذایی، متحمل میشوند تا شکمشان را شش تکه کرده و به بازوانشان حجم دهند و به اصطلاح خودشان هیکلی گلدانی بسازند و تیشرتهای چسبانشان نیز بر تن بنشیند.
این تبلیغات اثرگذاری زیادی بویژه در گروههای نوجوانان و جوانان که به دنبال ظاهری جذابترند داشته و آنها را به سوی استفاده از این مواد آن هم بدون مراجعه به پزشک متخصص میکشاند.
«محمد.م» در رابطه با اشاره به تجربه خود در زمینه مصرف مکملها، میگوید: در بدو ورودم به یکی از باشگاههای ورزشی، زمانی که از لاغری خود گلایهمند و به دنبال راهی برای رهایی از آن بودم، با وعدهای مبنی بر افزایش وزن طی دو هفته از سوی مربی باشگاه روبرو شدم. در کنار ورزش، مصرف مکملهای دستساز را به من توصیه کردند و طبیعتا هزینهای دو برابر آنچه وجود داشت را نیز طلب کردند؛ اما زیر بار مصرف نرفته و بیرون آمدم.
وی ادامه میدهد: در بین دوستانم افراد زیادی را میبینم که با این نوع حرفها وقت، انرژی و مهمتر از همه سلامتی خود را صرف این وعدههای واهی میکنند.
«امیر. ز» نیز یکی از نوجوانانیست که به امید داشتن قد بلندتر به دنبال استفاده از این مکملهاست؛ با این توجیه که چند نفر از دوستانش آنها را مصرف کرده و به نتیجه دلخواه رسیدهاند. او میگوید این قرصها هیچ عارضهای ندارند و دلایل پدر و مادرش را برای عدم مصرف و نگرانی آنها از عوارض سوء این مواد را نوعی نصیحت بزرگترانه میخواند.
شادمهر.س نیز با این استدلال که «میخواهم رو بیایم» جزو مصرف کنندگان پر و پا قرص این مکملهاست. البته او تجربه تلخی هم دارد و میگوید: مکملهای خارجی که از یک بدنساز مطرح گرفته بودم، عارضه داد، کبدم را به میزان پنج درصد چرب کرد و پزشک آزمایشگاه سریعا با مشاهده نتیجه آزمایش متوجه مصرف پودر و مکمل بدنسازی شد. به همین دلیل چند ماه مصرف را قطع کردم و چند وقتی است که زیر نظر یک داروساز مصرف مکملهای جدیدم را آغاز کردهام و طی دو هفته شش کیلو و 400 گرم اضافه کردم و از 79 کیلو به 85کیلو و 400 گرم رسیدهام.
محمد، امیر و شادمهر تنها نمونهای از جمعیت جوانان متقاضی مصرف مکملهای ورزشی هستند و اینجاست که ضربالمثل معروف «مشت، نمونه خروار» رخ مینماید. البته با گشتی کوتاه در سالنهای ورزشی زنانه نیز نمونههای خانم متقاضی این مکملها، خط انداختن بر بازو، دو تکه کردن آن و همچنین شکمهای شش تکه را مشاهده خواهیم کرد و این چنین است که تب هیکلهای گلدونی و به دنبال آن بازار مصرف مکملهای به اصطلاح غذایی میان جمعیت زنان و مردان و بویژه جوانان و نوجوانان، داغ شده و به صورتی افسارگسیخته پیش میرود.
حال سوال اینجاست؛ فارغ از تمام عوارض و تبعات مصرف این مواد، علت رشد روزافزون تمایل جوانان به مصرف پودرها و مکملهای بدنسازی چیست و چگونه میتوان از حجم گرایش به آنها کاست و افراد را به سمت مصرف مواد طبیعی سوق داد؟ آیا این مواد آثار معجزهآسایی که مبلغانشان مدعی هستند را در بر دارند یا خیر؟ آیا اقدامات قانونی در جهت پیشگیری از ارائه این مواد در باشگاههای ورزشی به درستی صورت میگیرد؟
در این راستا و با توجه به همهگیری این موضوع میان نوجوانان و جوانان، با دکتر علی طاهری، متخصص پزشکی ورزشی و کنترل دوپینگ به گفتوگو نشستیم که در پی میخوانید:
رد مافیا روی مکملهای برند
دکتر علی طاهری در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه بحث مکملها دو قسمت دارد، یک حوزه آن ورزشی و دیگری حوزه تجاری و بیزینس آن است، گفت: در قسمت تجاری بسیاری از شرکتها و مافیاهای داخلی و خارجی وجود دارند؛ به نوعی بسیاری از مکملهای غیراستاندارد و مضر توسط شرکتها و مافیاهای خارج از کشور تهیه و بستهبندی میشوند و حتی با پکیجهای تقلبی و غیرواقعی به بازارعرضه میشوند.
وی افزود: گاهی در این پکیجهای تقلبی از برندها و اسامی غیرواقعی استفاده میکنند و در بعضی مواقع در آن جعبه و باکس محتویاتی وجود دارد که واقعیت آن روی جزییات و اطلاعات مربوط به آن درج نمیشود. به این معنی که در داخل باکس محتویات استروییدها(چربیهایی مانند کلسترول) وجود دارد، اما روی جعبه فقط از ویتامینها و مواد مجاز نام میبرد.
ارمغانی نامبارک برای مصرفی خودسرانه
طاهری با اشاره به حوزه ورزشی در بحث مکملها، اظهار کرد: قطعا استفاده از هر مکملی حتی مکملهای مجاز و کاملا سالم نیازمند پیشبینیهای لازم براساس نوع، مقدار، زمان ورزش، سن و جنس فرد بوده و اگر این پیشبینیها انجام نشود، میتواند عوارض و نتایج زیانآور بسیاری داشته باشد. برهمین اساس ما در حوزه ورزشی هم با افرادی مواجه میشویم که یا ناآگاهانه اقدام به توصیه، تجویز و مصرف مکملها میکنند یا با هدف سوء و منفعتطلبی این کار را انجام میدهند. هر دو این کارها یک برآیند دارد و آن ایجاد آسیب و صدمه به فرد است.
طاهری عوارض مکملها را وسیع و بسیاری از آنها را با توجه به حجم بالای مصرف غیرقابل پیشبینی دانست و گفت: گذر زمان نشان میدهد که مصرف غیراستاندارد مکملها با چه عوارض و چه تابلوهایی خود را نشان میدهد. بخش عمدهای از این داروها و مکملها جنبه درمانی دارد به شرط اینکه در بعد مشخص و محدود استفاده شود، اما مصرف و استفاده آنها در حجم بسیار بالا و تنظیم مصرف 10 برابر حد مجاز آنها میتواند فرآیندهای تخریبی بسیاری داشته باشد که بسیاری از آنها با گذشت زمان مشخص میشوند.
از ناهنجاریهای عصبی تا عوارض کلیوی
وی ادامه داد: البته به صورت کلی مصرف مکملها عوارض شایعی مانند ناهنجاریها و ناراحتیهای عصبی و روانی در پی دارد؛ به طوریکه این افراد پرخاشجو و پرخاشگر شده و ثبات روحی و روانی خود را از دست میدهند، نظم خواب این افراد بر هم خورده و گاهی ممکن است خواب طولانی مدت داشته باشند و بعد از آن به تدریج زنجیره خواب آنها از هم گسیخته شود.
وی میگوید: مساله دوم در رابطه با مصرف مکملها، عوارض کلیوی است. قطعا ناهنجاریهای کلیوی و مجاری ادراری یکی از شایعترین عوارض استفاده نامناسب از مکملهاست. همچنین ناهنجاریها و نارساییهای جنسی و عقیمی و ایجاد عوارضی در تولید مثل این افراد، قطعا از مواردی است که به طور جدی روی آن کار میشود. ناهنجاریهای مربوط به کبد و عوارض گوارشی، ناراحتیهای پوستی و... نیز از عوارض شایعی است که در حیطه جنرال خود را نشان میدهد و نهایتا این عوارض با تابلوهای مختلفی بروز میکند که سن، جنس، نوع مادهای که مصرف میکند و بیماریهای زمینهای فرد در آن تاثیرگذار است.
مکمل مجاز و غیرمجاز در باشگاهها ممنوع!
این متخصص پزشکی ورزشی با بیان اینکه باشگاهها به لحاظ قانونی به هیچ عنوان اجازه توصیه، تجویز، فروش و ارائه مکمل، نه تنها مکملهای دستساز و غیراستاندارد بلکه مکملهای مجاز و استاندارد را ندارند، تصریح میکند: به لحاظ قانونی هر باشگاهی که بخواهد در حیطه فروش، تجویز و توصیه به مکمل ورود پیدا کند، هم باشگاه و هم مربی متخلف بوده و براساس قوانین، محرومیتهایی را تجربه خواهد کرد که این محرومیتها در برخی موارد محرومیتهای ورزشی بوده و فرد را از حیطه ورزشی و مربیگری محروم میکند و در برخی از کشورها این محرومیتها، محرومیتهای اجتماعی است.
طاهری میگوید: اگر باشگاهی به توصیه، تجویز و فروش مکمل اقدام کند این به معنای این نیست که با گذشت زمان این موضوع فراموش شود، بلکه حتی بعد از گذشت دو یا سه سال که از مصرف آن مکمل بگذرد و بعدها متوجه شود که این مکمل غیراستاندارد و برای سلامتی مضر بوده است، آن باشگاه و فرد تجویز کننده باید به قانون پاسخگو باشد.
"نه" محکم به مکمل در ورزش عمومی
وی در پاسخ به اینکه مبادی دسترسی به مکملهای مجاز کدام است، میگوید: توصیه ما در حوزه ورزش عمومی و همگانی استفاده از مواد طبیعی، میوهجات و سبزیجات است، اما اگر فردی بخواهد در حوزه ورزش حرفهای و قهرمانی قدم بردارد نیاز به مصرف مکملهایی دارد که این براساس نوع ورزش و میزان ورزش متفاوت است. به همین علت توصیه میشود که افراد در ورزش قهرمانی با کارشناسان و پزشکانی که دارای تخصص در این حوزه هستند مشورت کنند.
طاهری در ادامه با اشاره به بحث دوپینگ در حوزه ورزشی با بیان اینکه داروهای دوپینگی را در جدولی از داروهای ممنوعه داریم که در ابتدای هر سال میلادی اعلام میشوند، ادامه میدهد: پزشکان براساس استانداردهای ورزشی دارو را تجویز نمیکنند، بلکه براساس یکسری استانداردهای درمانی که زیر نظر وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی است، توصیه و تجویز دارو را انجام میدهند. به همین دلیل اگر ورزشکاری قصد مصرف داروی خاصی را دارد و به پزشکی که نسبت به داروهای ممنوعه اطلاعات کمی دارد یا به روز نیست، مراجعه میکند، حتما باید پزشک را آگاه کند.
توصیه و تجویز مواد ممنوعه؛ مساوی با دوپینگ
وی در خصوص تخلفات انجام شده در این زمینه و میزان آن، با بیان اینکه طبق قانون هرکس توصیه، تجویز و خرید و فروش در حوزه مواد ممنوعه و دوپینگی داشته باشد، به منزله اقدام و ارتکاب به دوپینگ است، میافزاید: فرد خاطی نیز حداقل دو سال از انجام فعالیتهای ورزشی خود محروم میشود. امروز دوپینگ در کشور ما تنها یک تخلف ورزشی است؛ این درحالیست که در بسیاری از کشورها هم تخلف ورزشی و هم تخلف اجتماعی است.
طاهری در این باره ادامه میدهد: امیدوارم در آینده نزدیک با همکاری نهادهای بالادستی، دوپینگ به عنوان پدیدهای شوم به لحاظ ورزشی و اجتماعی به گونهای تعریف شود که امکان سوءاستفاده را از افراد بگیرد.
وی همچنین میگوید: در زمینه میزان تخلفات کار آماری انجام شده، اما دقیق نیست چراکه ما با دو جزیره جدا در این زمینه مواجهیم؛ یک جزیره حیطه پزشکی و وزارت بهداشت و پزشکانی هستند که در نظام ورزش دخالت نمیکنند و دوم گروههایی که در حوزه ورزش هستند. بنابراین باید به صورت جداگانه در این دو حیطه بررسی شود و کار آماری دقیقتر و جدیتری انجام گیرد.
جای خالی سازمانهای بالادستی در نظارت بر مکملهای ممنوعه
طاهری نظارت بر عرضه و مصرف مکملها را مورد اشاره قرار میدهد و میگوید: نظارتها در این زمینه وجود دارد، اما با توجه به فضایی که در زمینه استفاده از مواد ممنوعه و مکملها است هم در ورزش عمومی و هم در حوزه ورزش قهرمانی، این نظارتها کافی نبوده و نیاز است که سازمانهای بالادستی دخالت بیشتری داشته و قوانین بروزتری را جهت برخورد با ورزشکاران متخلف، باشگاهها و افرادی که در ورزش عمومی و همگانی اقدام به سوءاستفاده و تجویز و فروش مکملهای غیرمجاز میکنند، داشته باشیم.
گربه نظارت از موش دوپینگ فاصله نگیرد
وی مبحث دوپینگ را به ماجرای موش و گربه مانند میکند و میگوید: قوانین این موضوع باید مرتبا به روز شده و پیگیریها ادامه یابد. از ابتدای تشکیل و فعالیت ستاد ملی مبارزه با دوپینگ که در سال 1382 آغاز شد تا به امروز هیچگونه به روزرسانی در زمینه قوانین و تشکیلات مبارزه با دوپینگ صورت نگرفته است. اما امیدواریم این به روزرسانی هرچه زودتر انجام شده و کار به روزرسانی به گونهای باشد که گربه از موش زیاد فاصله نگیرد.
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 168]
صفحات پیشنهادی
باشگاههای غیرمجاز بدنسازی و پرورش اندام در کرج پلمب می شوند
باشگاههای غیرمجاز بدنسازی و پرورش اندام در کرج پلمب می شوند استانها > البرز - مسئول کمیته انضباطی هیئت پرورش اندام البرز گفت باشگاههای غیرمجاز که در زمینه ورزش بدنسازی و پرورش اندام در کرج فعالیت می کنند پلمب می شوند به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین- البرز به نقل ازاستفاده از "سم غیرمجاز" برای سمپاشی هتل زائران غیرایرانی در مشهد
دوشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴ ۳۶ رییس سازمان غذا و دارو و معاون وزیر بهداشت درباره مسمومیت زائران غیرایرانی در یکی از هتلهای مشهد گفت آنچه که تاکنون مسجل شده حاکی از آن است که متاسفانه از یک سم غیرمجاز برای سمپاشی اتاقها استفاده شده است به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری دانشجویانعلت مسمومیت زائران عربستانی در مشهد/ استفاده از سم غیرمجاز
معاون وزیر بهداشت عنوان کرد علت مسمومیت زائران عربستانی در مشهد استفاده از سم غیرمجاز شناسهٔ خبر 2771089 - دوشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۸ ۴۲ سلامت > بهداشت معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو درباره مسمومیت زائران عربستانی در یکی از هتلهای مشهد گفت آنچه تاکنون مسجل شدهجدیدترین فهرست فرآوردههای آرایشی و بهداشتی غیرمجاز اعلام شد
جدیدترین فهرست فرآوردههای آرایشی و بهداشتی غیرمجاز اعلام شد جامعه > سلامت - سازمان غذا و دارو فهرست تازه ای از اسامی تعدادی از فرآوردههای آرایشی و بهداشتی غیرمجاز را اعلام کرد به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام کرد در جدیدترین بررسیکشف رنگ غیرمجاز در سوسیس و کالباس!
کشف رنگ غیرمجاز در سوسیس و کالباس رییس سازمان ملی استاندارد تصریح کرد خمیرمرغ ممکن است به عنوان خوراک دام یا غذای سگ و گربه استفاده شود اما به هیچ وجه اجازه استفاده از آن را در فرآوردههای گوشتی نمیدهیم نیره پیروزبخت در گفتوگو با ایسنا درباره اظهارنظر سازمان دامپزشکی مباسامی فرآوردههای آرایشی و بهداشتی غیرمجاز اعلام شد
شنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰ ۳۲ روابط عمومی سازمان غذا و دارو اسامی تعدادی از فرآوردههای آرایشی و بهداشتی غیرمجاز را اعلام کرد به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام کرد با عنایت به تاکیدات مستمر رئیس سازمان غذا و دارو مبنی بر ارتاسامی محصولات آرایشی و بهداشتی غیرمجاز اعلام شد
اسامی محصولات آرایشی و بهداشتی غیرمجاز اعلام شد شناسهٔ خبر 2777714 - شنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵ ۲۹ سلامت > بهداشت روابط عمومی سازمان غذا و دارو اسامی تعدادی فرآورده های آرایشی و بهداشتی غیرمجاز را اعلام کرد به گزارش خبرگزاری مهر واحدهای تولیدی و محصولات مایع دستشویی تولیدی شیکشف مکملهای ورزشی و داروهای جنسی غیرمجاز
کشف مکملهای ورزشی و داروهای جنسی غیرمجاز به گفته کاکوان با سایتها و شبکههایی که اقدام به تبلیغ و فروش این اقلام کرده بودند برخوردهای قانونی صورت گرفت به گزارش گروه وبگردي باشگاه خبرنگاران به نقل از ايسنا سرهنگ محمدمهدی کاکوان در تشریح جزییات این خبر گفت یکی از عملیاتهاییباشگاههای غیرمجاز بدنسازی و پرورش اندام در کرج پلمپ می شوند
مسئول کمیته انضباطی هیئت پرورش اندام استان البرز باشگاههای غیرمجاز بدنسازی و پرورش اندام در کرج پلمپ می شوند شناسهٔ خبر 2769719 - دوشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱ ۵۱ استانها > البرز کرج - مسئول کمیته انضباطی هیئت پرورش اندام البرز گفت باشگاههای غیرمجاز که در زمینه ورزش بدنسازی واسامی ۶ فرآورده آرایشی و بهداشتی غیرمجاز اعلام شد
اسامی ۶ فرآورده آرایشی و بهداشتی غیرمجاز اعلام شدسازمان غذا و دارو اسامی ۶ فرآورده آرایشی و بهداشتی غیرمجاز را اعلام کرد به گزارش خبرگزاری فارس سازمان غذا و دارو اعلام کرد با عنایت به تاکیدات مستمر رئیس سازمان غذا و دارو بر ارتقای نظارت در سطح عرضه و مبارزه با کالاهای فاقمسئولان با جدیت با ساختوسازهای غیرمجاز برخورد کنند
شنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵ ۳۰ معاون امور عمرانی استاندار قزوین گفت ساخت وساز غیرمجاز امروزه یکی از مهمترین دغدغههای توسعه شهری است که مسئولان با جدیت باید با آن برخورد کنند به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه قزوین منوچهر حبیبی در جلسه ستاد جلوگیری از ساخجولان غیرمجازها
گزارش جولان غیرمجازها موسسات مالی اعتباری غیر مجازهایی هستند که علی رغم هشدارها به راحتی افتتاح و مورد استقبال مردم قرار میگیرند به گزارش جام نیوز بحث موسسات مالی اعتباری فاقد مجوز محدود به امروز و دیروز نیست چند سالی است که این موسسات فاقد مجوز به راحتی در سیستم بانکی جولان۲۴ هزار قلم داروی غیرمجاز در سیب و سوران کشف شد
با تلاش ماموران انتظامی سیستان و بلوچستان ۲۴ هزار قلم داروی غیرمجاز در سیب و سوران کشف شد شناسهٔ خبر 2782296 - جمعه ۲۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶ ۲۳ استانها > سیستان و بلوچستان زاهدان- جانشین انتظامی شهرستان سیب و سوران استان سیستان و بلوچستان گفت بیش از ۲۴ هزار قلم داروی قاچاق و غیرمدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قزوین خبر داد برخورد جدی با متخلفان تخلیه غیرمجاز نخالههای ساختمانی در
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قزوین خبر دادبرخورد جدی با متخلفان تخلیه غیرمجاز نخالههای ساختمانی در قزوینمدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قزوین گفت در راستای برخورد قانونی با متخلفان در امر تخلیه غیر مجاز پسماندهای عمرانی نخالههای ساختمانی موجود از سوی خودروها وپلمپ آموزشگاه های علمی غیرمجاز در تهران
نشستهای دو جانبه ایران و نمایندگان 5 1 نظارت نظام پزشکی بر حق ویزیت پزشکان پلمپ آموزشگاه های علمی غیرمجاز در تهران بدهی بیمه ها به بیمارستانها و پایان بی نتیجه مذاکرات یمن از عناوین مهم بخش خبری ساعت 20 30 امشب جمعه 29 خرداد بود منبع شبکه دو دانلود لینک را کپی کنید دانلخودکشی دانشجو درخوابگاه، چاقوکشی برای دکتر مشاور، ورودغیرمجاز
خودکشی دانشجو درخوابگاه چاقوکشی برای دکتر مشاور ورودغیرمجاز روز نو متاسفانه چندیست اخباری از خود کشی دانشجویان در دانشگاه های مختلف کشور به گوشمان میرسد دانشجویانی که انگیزه اجتماعی و اقتصادی ندارند و در سطح جامعه و سیاست و اداره ی امور جدی گرفته نمیشوند و علاوه بر اینهاکشف 24 هزار قلم داروی غیرمجاز در یک واحد عطاری
دراستان سیستان و بلوچستان کشف 24 هزار قلم داروی غیرمجاز در یک واحد عطاری جانشین انتظامی شهرستان سیب و سوران استان سیستان و بلوچستان گفت بیش از ۲۴ هزار قلم داروی قاچاق و غیر مجاز خارجی در بازرسی از یک واحد عطاری این شهرستان کشف شد به گزارش سرویس حوادث جام نیوز سرگرد مرتضی محسن-
پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها