تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):تلخى حق را تحمل كن، و مبادا كه فريب شيرينى باطل را بخورى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869857912




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رئیس ستاد دیه کشور: 8100 نفر زندانی نیازمند در کشور داریم


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئیس ستاد دیه کشور:
8100 نفر زندانی نیازمند در کشور داریم
مدیرعامل ستاد دیه کشور گفت: در حال حاضر 8100 نفر زندانی نیازمند در کشور داریم که مبلغ بدهی این زندانیان حدود 650 میلیارد تومان است.

خبرگزاری فارس: 8100 نفر زندانی نیازمند در کشور داریم



به گزارش خبرنگار قضایی خبرگزاری فارس، سید اسدالله جولایی طی سخنانی در بیست و هشتمین جشن گلریزان ستاد دیه، اظهار کرد: در ماه مبارک رمضان سال گذشته طی برگزاری 183 مراسم گلریزان در 30 استان و شهرستان کاشان، قریب به 32 میلیارد تومان برای آزادسازی زندانیان نیازمند کمک شد.
وی افزود: در سال گذشته 124 هزار و 472 نفر با مراجعه به خودپردازهای بانکهای ملت، تجارت، رفاه و صادرات از یک ریال تا 10 میلیون تومان کمک کردند که جمعا یک میلیارد و 720 میلیون تومان شد. همچنین در سال گذشته 132 نفر نیکوکار با مراجعه حضوری به ستاد دیه کشور مبلغ یک میلیارد و 152 میلیون تومان برای آزادی زندانیان نیازمند کمک کردند. جولایی درباره عملکرد ستادهای دیه شعب استان ها در سال 1393 نیز گفت: برابر آمار ثبت شده در جدول فرآیند برای آزادسازی زندانیان غیرعمد که تعداد 8هزار و 498 نفر بودند، جمع بدهی شان مبلغ 725 میلیارد تومان می شد که آورده محکومان در حدود 33 میلیارد تومان، احکام اعسار در حدود 100 میلیارد تومان ،وظایف قانونی شرکت های بیمه 60 میلیارد تومان، صندوق تامین خسارت های بدنی 61 میلیارد تومان، کمیته امداد امام خمینی (ره) در سراسر کشور 360 میلیون تومان و قرض الحسنه بانک‌های عامل در حدود 38 میلیارد تومان، سازمان اقتصاد اسلامی و بانک تجارت و کمک های مردمی و کمک های سران نظام 29/92 میلیاردتومان و دولت و وابسته به دولت 82/3 میلیارد تومان بود که در مجموع با تامین مبلغی بیش از 425 میلیارد تومان این رسالت انجام و زندانیان پس از ادای دین خود به طلبکاران آزاد شدند. مدیرعامل ستاد دیه کشور ادامه داد: از کل بدهی زندانیان آزاد شده در سال 93 توانستیم با همکاری اولیای دم، شکات و طلبکاران حدود 42 درصد یعنی بیش از 300 میلیارد تومان اخذ گذشت داشته باشیم . وی یاداور شد: نقدینگی زندانیان آزاد شده در سال گذشته 32 میلیارد ریال است که با کمک شعب ستادهای دیه استانی و گروه های تحقیق و همکاری شوراهای حل اختلاف و معتمدین و نیز مساعدت مددکاران زندان ها( برای آزادی 8 هزار و 498 نفر در سال گذشته ) موفق به اخذ گذشت رضایتمندانه مبلغی در حدود 302 میلیارد تومان شدیم. جولایی گفت: در حال حاضر تعداد 8100 زندانی نیازمند در کشور داریم که جمع بدهی انها حدود 650 میلیارد تومان است. پیش بینی می شود پس از گذشت و بخشش طلبکاران با کاهش این مبلغ به میزان 350 میلیارد تومان، این مددجویان تحت حمایت ستاد دیه بتوانند از حبس رهایی یابند. مدیرعامل ستاد دیه کشور ادامه داد: از تعداد 8100 زندانی نیازمند در کشور، 1024 نفر حوادث رانندگی ، 295 نفر حوادث کارگاهی و شبه عمد، 4500 نفر محکومان مالی غیرعمد، 1831 نفر محکومان مهریه و 450 نفر محکومان نفقه هستند.
وی با اشاره به اینکه در ماه رمضان در 245 نقطه کشوز در مراکز استان ها و شهرستان ها جشن گلریزان را داریم، خاطرنشان کرد: در طی این 25سال گذشته شما نیکوکاران موجبات آزادی تعداد بیش از 85 هزار زندانی غیرعمد ا فراهم کردید.
جولایی با اشاره به تلاش های ستاد دیه کشور از سال 1378 به بعد در زمینه اصلاح و اجراب قانون بیمه اجباری سخص ثالث گفت: این قانون از 20 شهریور 87 به مدت 5 سال به صورت ازمایشی اجرا شد. با توجه به پایان مهلت ازمایشی آن در 20 شهریور 92 به مدت 18 ماه یعنی یکسال و نیم دیگر تمدید و مجددا در سال 94 به مدت یکسال تمدید شد. وی ادامه داد: پس از اصلاحات، طرح همراه با لایحه دولت آماده مطرح شدن در صحن علنی مجلس برای دایمی شدن است.
جولایی افزود: قبل از اصلاح و اجرای قانون مذکور در 20 شهریور 87 آمار موجودی رانندگان زندانی 50 هزار نفر بود که امروز تعداد رانندگان زندانی حدود یکهزار نفر است. مدیرعامل ستاد دیه کشور در پایان گفت:مساله مهم آموزش و فرهنگسازی در جامعه است و این مهم رسالت اصلی ستاد دیه است. انتهای پیام/

94/04/01 - 10:02





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 143]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن