تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):شيطان ، در عالِمِ بى‏بهره از ادب بيشتر طمع مى‏كند تا عالِمِ برخوردار از ادب . پس ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798435696




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مشاوران املاک عامل گرانی مسکن هستند؟/ رئیس اتحادیه مشاوران: فروشنده هرقیمتی خواست روی خانه می گذارد


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


مشاوران املاک عامل گرانی مسکن هستند؟/ رئیس اتحادیه مشاوران: فروشنده هرقیمتی خواست روی خانه می گذارد جامعه > مشکلات مردم - رئیس اتحادیه مشاوران املاک در پاسخ به کامنت یکی از مخاطبان درباره عملکرد اعضای این اتحادیه درباره عملکرد مشاوران املاک توضیح داد.



به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، برخی مخاطبان، کم و بیش از دست برخی از اعضای صنف زحمتکش مشاوران املاک گلایه می کنند و می گویند آنها سواد درست و حسابی ندارند و مشخص نیست چه کسی بر کار آنها نظارت می کند. یکی از مخاطبان در سرویس مشکلات مردم، این کامنت را نوشته: باسلام"این بنگاه های مشاوراملاک چه کارفوق العاده ای انجام میدهند که دریک معامله کوچک میلیونها تومان ازطرفین معامله درقالب حق کمسیون دریافت می کنند .تازه بدون هیچ محدودیتی دراین شهرقارچ گونه درحال گسترش است .وهیچ نظارتی هم ازجانب مراجع ذیصلاح برکارآنها صورت نمی گیرد پس دراین وسط دفترخانه های ثبت اسناد چه کاره اند؟خواهان پیگیری هستیم .باتشکر در این رابطه با حسام عقبایی، رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران گفتگویی ترتیب دادیم که در پی می خوانید: کامنت را برای شما خواندم، در این باره نظری دارید؟
اولا اینکه از سال 87 تعداد مشاوران املاک افزایش نیافته و همچنین کاهش هم نداشته است. در تهران تا حدود 12 هزار نفر مشاور املاک داریم. روزانه تعدادی انصرافی داریم و ورودی هم به همین میزان داریم. لذا افزایش مشاوران املاک قارچ گونه ای نداشته.
دوم اینکه ما با صدور پروانه کسب جدید مخالفیم، ولی واقعیت این است که دولت، حدود صنفی و سقف صدور پروانه همه اصناف را در کل کشور برداشته. یعنی در هیچ نقطه ای از ایران، در هیچ صنفی محدودیت صدور پروانه وجود ندارد. این را دولت به دلیل بیکاری انجام داده است. به آقای نعمت زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت دو کارت زرد برای مسایل دادند تا بیکاری را از این طریق کاهش دهند. لذا ممنوعیت صدور پروانه ها در اختیار ما نیست، مضافا اینکه گفتم 12 هزار مشاور ملکی در تهران از سال 87 تاکنون افزایشی نداشته اند.
درباره مبالغی که این مشاوران از مردم مطالبه می کنند، چه نظارتی صورت می گیرد؟
بگذارید چون خودم وکیل هستم از کار وکلا مثال بزنم: یک وکیل دادگستری در دادگاه می رود و پرونده قتل را دفاع می کند و حکم متهم را از قصاص به حبس کم می کند. از دادگاه که بیرون می آید، می گوید 2 میلیارد تومان دستمزد من است. موکلش نمی گوید تو پس چه کردی؟ یک کلمه حرف زدی. یک کلمه حرف مگر 2 میلیارد تومان می ارزد؟ وکیل می گوید یک عمر زندگی ام را گذاشته ام و وکیل شده ام و بدانم در دادگاه چه حرفی بزنم که تاثر بگذارد. وگرنه تو اگر می توانستی خاله خانباجی ات را می آوری در دادگاه از تو دفاع کند. حالا او حساب نمی کند که این وکیل یک عمر درس خوانده، بارها پرونده ها را باخته، بارها جریمه شده، با قضات مشکل پیدا کرده تا حالا بتواند اینطور دفاع کند. دفاع وکیل از موکل قیمت ندارد.   این چه ربطی به مشاوران املاک دارد. شما نرخنامه داده اید که نیم درصد از معاملات را دریافت کنند ولی به همین هم توجه نمی شود؟
مردم پیش مشاور املاک می روند. البته مردم که می گوییم منظور آن بخش از مخاطبان شماست، وگرنه همه مردم را اینطور نیستند و خوب می دانند از مشاوران چقدر خدمت می کنند. این بخش از مردم پس از اینکه کارشان تمام شد به مشاور ملکی می گویند چه کرده ای؟ یک برگه نوشته ای. مشاور می گوید من عمرم را گذاشته ام تا یاد بگیرم این را نویسم. بارها ضرر و زیان داده ام، بارها مشکل برایم پیش آمده تا یاد گرفته ام اینطور قرارداد بنویسم وگرنه خانه خانباجی ات را می آوردی این برگه را برایت بنویسد. من صد بار تاوان دادم تا یاد گرفتم. لذا برخی مردم با حوزه تخصصی و مشاوره آشنایی ندارند. ما فرهنگ مشاوره نداریم. در فرهنگی که مالیات ندادن زرنگی تلقی می شود، اینطور می شود. وگرنه در کشورهای غربی هر کس مالیات ندهد، از حیوان کمتر است. لذا فرهنگ مشاوره باید در کشور جا بیفتد و این مبالغ که به عنوان حق کمیسیون می گیرند نسبت به زحمات و کاری که مشاور می کند مبلغ کمی است.
ولی برخی موارد مشاهده شده که با وجود توافق بین طرفین معامله، مشاور املاک بنا به دلایلی، قیمت را بالاتر می برد. این کار درست است؟
برخی مواقع مشاور املاک باید قیمت واقعی ملک را بگوید. لذا مشاور تکلیف دارد اگر قیمت پیشنهادی از سوی فروشنده کمتر است لذا مشاوره می آید و به او می گوید در این منطقه، قیمت واقعی اینقدر است. مشاور اصلا باید به کسی که اطلاع ندارد بگوید قیمت منزل در این منطقه اینقدر است. لذا این کار مشاور املاک بسیار پسندیده است. باید واقعیت را باید بگوید.
شما می گویید قیمت واقعی را باید بگوید، مگر مشاور املاک کارشناس دادگستری است که قیمت واقعی روی خانه ها بگذارد؟
نخیر. اتفاقا کارشناس دادگستری می آید از مشاور املاک نرخ می گیرد. واقعیت این است که هیچ مرجعی برای قیمت گذاری وجود ندارد. اگر مرجعی برای قیمت گذاری وجود ندارد، چرا مشاوران املاک با بالابردن قیمت مسکن در محلات، می گویند فقط ما می دانیم قیمت "واقعی" چقدر است؟
مشاور املاک سعی دارد قیمت عرفی و منطقی و واقعی منطقه را که به حقیقت نزدیک است را بگوید. ممکن است کسی بگوید خانم ام را متری 10 میلیون بفروش. این مال اوست، مشاور می گوید اینقدر نمی ارزد، فروشنده می گوید تو به این نرخ برای فروش بگذار. مشاور نمی تواند دخالت کند. قانونی وجود ندارد بگوید چرا این شخص خانه اش را متری 10 میلیون برای فروش گذاشته. وقتی قاعده ای وجود ندارد، فکر نمی کنید مشاوران املاک با نرخ هایی که می گویند، باعث افزایش قیمت در محلات می شوند؟
قاعده ای برای قیمت گذاری روی خانه های مردم وجود ندارد، چرا وجود ندارد؟ چون قاعده ای به نام "تسلیط" داریم که می گوید مردم به اموال خود مسلط هستند. یعنی املاکشان را هر چه بخواهند می توانند بفروشند و اگر کسی نخواست، نخرد.
بررسی کرده اید 12 هزار مشاور ملکی تهران دارای چه تحصیلاتی هستند؟
کسی که پروانه مشاوره می گیرد 116 ساعت آموزش اجباری دارند. برخی مردم تصوراشتباه دارند که اینها سواد ندارند. ما در اتحادیه صنف مشاوران املاک دانشگاه علمی کاربری تاسیس کردیم و 3 هزار دانشجو داریم و بنده رئیس این مرکز هستم. این مرکز آموزشهای رسمی از کاردانی تا کارشناسی را ارائه می کند و امسال نیز در تلاشیم دوره های کارشناسی ارشد برای این مرکز بیاوریم. حدود 80 درصد کسانی که در این دانشگاه تحصیل می کنند دارای پروانه کسب هستند و افرادی نیز که در این صنف هستند، اشخاص بسیار فهیم و عموما آدمهای باسوادی هستند. حتی آنهایی که مدرک تحصیلی ندارد، دانش و بینش بالایی از مردم و مشکلاتشان دارند.  
45231  

کلید واژه ها: مشکلات خوانندگان - مسکن -




یکشنبه 31 خرداد 1394 - 17:14:00





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 146]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن