تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):خوش اخلاقى عبادت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870687816




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اقدامات شهرداری های مناطق تهران را در ماه رمضان اینجا بخوانید


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
اقدامات شهرداری های مناطق تهران را در ماه رمضان اینجا بخوانید
شهرداری های مناطق شهر تهران برای میزبانی از ماه رمضان آماده شده و اقداماتی را برای رفاه حال شهروندان انجام داده...


قرائت روزی 20 آیه از قرآن در طرح بارش باران رحمت

قاسم مولایی شهرداری منطقه 22 در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه شهری  گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران، اظهار کرد: هدف از اجرای طرح بارش باران رحمت این است که شرکت‌کنندگان در این طرح از اثرات معنوی  کتاب آسمانی همچنین ترویج فرهنگ معارف قرآنی و اشاعه آنها در زندگی که به صورت منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای است بهره‌مند می‌شوند.


وی افزود: منطقه 22 همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان و ماه ضیافت الله، محل برگزاری شصت و سومین دوره ختم دسته جمعی قرآن کریم با عنوان  "بارش باران رحمت" است که این اتفاق خوشایند در حالی صورت می‌گیرد که تنها یک ماه از اجرای این طرح محدوده شمال غرب تهران می‌گذرد.


مولایی تاکید کرد: این طرح که از 29 اردیبهشت ماه امسال آغاز شده، از شرکت کنندگان دعوت می‌کنند با قرائت دست کم روزی 20 ایه از قرآن ، در اجرای هرچه بهتر این طرح معنوی همکاری کنند.


وی در پایان گفت: علاقمندان به شرکت در طرح  "بارش باران رحمت" می‌توانند با مراجعه به سایت baresh.baran.ir ‌ و یا با ارسال پیامک به شماره 09389056435 برای حضور دراین طرح معنوی ثبت نام کنند.


 برپایی 60 پردیس قرآنی در بوستان نوروز
مجید قادری‌آذر رئیس اداره فرهنگی منطقه 3 در گفت و گو با خبرنگار شهری باشگاه خبرنگاران اظهار کرد: همزمان با ماه مبارک رمضان، 60 پردیس قرآنی در زمینه‌های نهج‌البلاغه، سبک زندگی، بازی‌های مفهومی و سلامت با هدف ارتقای نشاط معنوی، انس و الفت بین شهروندان با رویکرد تلطیف فضاهای دینی و اسلامی و پاسداشت مراسم و مناسبت‌های مذهبی در میدان مشاهیر بوستان نوروز برپا می‌شود.وی تصریح کرد: شناسایی و تقدیر از نیکوکاران برای گسترش فرهنگ کرامت و نیکوکاری در سرای محلات و برگزاری جشن کرامت کریمان پردیس‌های قرآنی و اوقات فراغت از دیگر برنامه‌های فصل نیایش است.وی در پایان گفت: پردیس‌های قرآن، عترت و اوقات فراغت از اذان مغرب و عشا آغاز و تا ساعت 23:30 شب واقع در بوستان نوروز در قسمت جنوبی بوستان آب و آتش آماده ارائه خدمات به شهروندان است.


برنامه‌های اداره سلامت منطقه 2 در ماه مبارک رمضان



ذبیح اله زارع معاون فرهنگی و اجتماعی منطقه 2 در گفتگو با خبرنگار  حوزه شهری  گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران، اظهار کرد: همزمان با ماه مبارک رمضان معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 2 برنامه‌های ویژه‌ای مانند استقرار ایستگاه انتقال خون با مشارکت سازمان انتقال خون در پایگاه تعداد غرفه‌های سلامت در فاز 2 بوستان نهج البلاغه با هدف ارتقای سلامت شهروندان در سطح منطقه کرده است. 


وی تصریح کرد: بر پایی ایستگاه‌های سلامت، کارگاه‌های  تغذیه، روان شناسی، مشاوره‌های فردی در سطح مساجد و خانه‌های سلامت محلات در طول ماه مبارک رمضان از دیگر برنامه‌های اجرایی این معاونت است. 



وی در پایان گفت: علاقه‌مندان جهت اهدای خون می‌توانند در طول ماه مبارک رمضان به ایستگاه انتقال خون مستمر در پایگاه تعدا به نشانی خیابان آزادی، بعد از پل زیر گذر یادگار امام(ره) هیئت رزمندگان غرب مراجعه کنند. 





انتهای پیام/






اخبار مرتبط

اقدامات شهرداری های مناطق تهران را در ماه رمضان اینجا بخوانید




۳۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۶:۰۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن