واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳۰ خرداد ۱۳۹۴ (۱۷:۴۲ب.ظ)
معاون شرکت آب و فاضلاب کشور تأکيد کرد: مديريت تقاضاي آب در روستاها بايد مورد توجه باشد موج - قم - معاون نظارت بر بهرهبرداري شرکت مهندسي آب و فاضلاب کشور گفت: مديريت تقاضاي آب بايد محور فعاليت شرکتهاي آب و فاضلاب قرار بگيرد.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، به نقل از شرکت آبفار قم، حميدرضا تشيعي در سفر به استان قم و بازديد از پروژههاي شرکت آبفار قم از نزديک در روند جريان کيفيت خدماترساني و اقدامات انجام گرفته توسط اين شرکت در روستاها قرار گرفت.
وي طي سخناني اظهار داشت: حضور در ميان کارکنان شرکت آب و فاضلاب روستايي براي ما مايه افتخار است؛ چرا که معتقديم اين عزيزان باوجود مشکلات بسيار بهخصوص مشکلات مالي که با آن مواجه هستند با تمام وجود کار و تلاش ميکنند.
معاون نظارت بر بهرهبرداري شرکت مهندسي آب و فاضلاب کشور با بيان اين که در حال حاضر يکي از نگرانيهاي ما در بحث بهرهبرداري در حوزه روستايي است، ابراز داشت: به دليل مشکلات مالي که اين بخش با آن مواجه است حتي نميتواند تعرفه خود را حداقل معادل آب و فاضلاب شهري دريافت کند.
وي با بيان اين که در آب و فاضلاب روستايي در بخش کنترل کيفيت و نيز نگهداري و تعميرات تأسيسات هميشه با نگرانيهايي روبهرو بودهايم ابراز کرد: از آنجايي که با کمبود آب مواجهه هستيم و منابع آبي قابل شرب ما که مطابق با شاخصهاي استاندارد باشد محدود است، لذا مديريت تقاضاي آب بايد محور فعاليتهاي شرکتهايي آب و فاضلاب روستايي قرار گيرد.
تشيعي ضمن بيان اين که مديريت تقاضاي آب و مديريت تقاضاي منابع مالي را از مواردي عنوان کرد که در شرکتهاي آب و فاضلاب روستايي بايد به آن توجه شود، گفت: شرکتها براي اين که بتوانند خدماتشان را بهصورت دايم ارائه دهند بايد مديريت منابع مالي را بهخوبي انجام دهند.
وي با بيان اين که شرکت آب و فاضلاب روستايي استان قم در همه زمينههاي خدمترساني گام برداشته است و خدمات ارائه ميکند افزود: اين در ميان شرکتهاي آب و فاضلاب روستايي کشور موجب افتخار است و بايد به شوراي معاونين آبفاي کشور منعکس شود.
معاون نظارت بر بهرهبرداري شرکت مهندسي آب و فاضلاب کشور، مديريت در شرايط بحران را هنر دانست و اظهار داشت: مهندس صادق پور از اين هنر برخوردار است و از زمان حضور ايشان در آبفار قم تحولاتي را ايجاد شده که در ميان شرکتهاي آب و فاضلاب منحصربهفرد است.
وي عملکرد شرکت آب و فاضلاب روستايي استان قم را مثبت ارزيابي کرد و آن را شايسته تقدير دانست و گفت: اميدواريم رويهاي که اين شرکت در پيشگرفته است با سرعت بيشتر ادامه يابد و الگويي براي ساير شرکتهاي آب و فاضلاب در کشور قرار گيرد.
تشيعي با تأکيد بر اين که افزايش درآمد و پايش مشترکين که شرکت آبفار قم انجام داده است ميتواند براي ديگر شرکتها الگو باشد، توضيح داد: تعمير و مرمت تأسيسات روستايي از اقدامات بسيار خوب و ارزندهاي است که اين شرکت انجام داده است.
وي در پايان عنوان کرد: با توجه به شروع فصل تابستان و باوجود شرايط خاص و زائرپذير بودن استان قم، احتمال ورود آلودگي زياد است لذا از موضوع کيفيت آب هيچگاه غافل نشويد و نظارتهاي خود را افزايش دهيد.
معاون نظارت بر بهرهبرداري شرکت مهندسي آب و فاضلاب کشور با توصيه به استفاده از فناوريهاي جديد، گفت: شرکت آب و فاضلاب روستايي استان قم ميتواند جزء شرکتهاي پيشرو در کاهش هدر رفت آب و افزايش درآمدها باشد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 107]