تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بار خدايا! حسن و حسين را دوست بدار و دوستداران آن دو را نيز دوست بدار.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860519912




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

۶۴ هزار خودروی سوپر لوکس در معابر پایتخت


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
۶۴ هزار خودروی سوپر لوکس در معابر پایتخت
۶۴ هزار خودروی سوپر لوکس در معابر پایتخت تهران در شرايطي از كمبود اتوبوس رنج می برد كه اعلام آمار تعداد خودروهای سوپر لوكس كه از سال ۸۸ تا ۹۳ وارد كشور شده‌اند، نشان از رقابت نابرابر اين دو گروه از خودروهای عمومی و شخصی با هم دارد.


به گزارش فرهنگ نیوز، شهرام جباري‌زادگان كارشناس برنامه‌ريزي شهري با اشاره به اينكه در ۵ سال گذشته، مجموعاً ۹۵ هزار و ۸۵۹ دستگاه خودروي سوپر لوكس همچون پورشه وارد كشور شده، به مهر اظهار كرد: چنانچه حداقل دو سوم اين خودروها نيز وارد تهران شده باشند، در چند سال اخير شاهد ورود بیش از ۶۴ هزار دستگاه خودروی سوپر لوكس به معابر شهری پایتخت بوده‌ايم.وی با بيان اينكه اين در حالي است كه در اين مدت حتي يک دستگاه اتوبوس جديد نیز از سوي دولت‌هاي دهم و يازدهم به تهران تحويل نشده، تصريح كرد: در شرايطي كه خودروهاي سوپر لوكس، اغلب به صورت تک سرنشين در سطح شهر تردد مي‌كنند اما اتوبوس‌های تك­ كابين و دو­كابين در خطوط تندرو و عادي اتوبوسراني، عموماً لبريز از مسافر هستند.جباری زادگان با اشاره به اينكه ناوگان اتوبوسرانی تهران در حالی ۶۵۰۰ دستگاه اتوبوس در اختيار دارد كه ۲۵۰۰ دستگاه آن‌ فرسوده است و بايد هر چه زودتر از رده خارج شده و اتوبوس‌هاي جديد جايگزين آنها شوند، اظهار كرد: تعداد خودروهاي سوپر لوكس‌ كه در بزرگراه‌ها و خيابان‌های تهران آمد و شد می كنند، ۱۰ برابر تعداد اتوبوس‌هايی است که در خطوط اتوبوسرانی رفت و آمد می­نمایند و به عبارتي به ازاي هر یک دستگاه اتوبوس، ۱۰ دستگاه خودروي سوپر لوكس در تهران در حال تردد است.وی با بيان اينكه ورود اين تعداد خودروي سوپر لوكس از جمله لكسوس، پورشه و مازراتي، باعث خروج بيش از ۲.۵ ميليارد دلار ارز از كشور شده، تصريح كرد: با اين ميزان منابع ارزی، مي‌توان حداقل ۹ هزار و ۳۴۰ دستگاه اتوبوس دو كابين مجهز به آخرين استانداردهای روز دنیا كه هر كدام از آنها روزانه قادر به جابه‌جايی دو هزار مسافر هستند را خريداري نمود.اين كارشناس مسائل شهري در پايان با تاكيد بر اينكه نكته‌ قابل تامل اين است كه ناوگان اتوبوسراني تهران، روزانه ۴.۵ ميليون مسافر را جابه‌جا مي‌كند كه اين تعداد جابه ­جایی با ورود اتوبوس­ های جدید و نوسازي ناوگان تا صد در صد قابل افزايش است، خاطرنشان كرد: وقت آن رسيده كه شاهد توجه دولت­مردان به ناوگان اتوبوسراني پایتخت و ميليون‌ها مسافری که هر روز از آن استفاده می­ کنند، باشيم.
 



94/3/29 - 14:09 - 2015-6-19 14:09:56





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 172]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن