تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه ماه شعبان، وسواس دل و پريشانى‏هاى جان را از بين مى‏برد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867583249




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زورگیری از زنان با تهدید کاغذی


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
زورگیری از زنان با تهدید کاغذی

پایگاه دوم 1


شناسهٔ خبر: 2782501 - جمعه ۲۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۵
جامعه > انتظامی و حوادث

پسر جوانی که با نشان‌دادن نوشته تهدیدآمیزی به زنان پول،‌ کارت بانکی و سایر اموال باارزش آنها را به سرقت می‌برد دستگیر شد. به گزارش خبرگزاری مهر، ساعت ۱۵:۳۰ روز بیست و هفتم خرداد، ماموران کلانتری ۱۱۸ ستارخان در حین گشت‌زنی در خیابان شهید گلاب به سرنشین یک دستگاه موتورسیکلت طرح هوندا ۱۲۵ مشکی‌رنگ مشکوک می‌شوند.با وجود صدور دستور ایست از سوی مأموران، سرنشین موتور اقدام به فرار از دست پلیس کرده و نهایتاً طی یک تعقیب و گریز، موتورسیکلت متوقف و راننده آن دستگیر می‌شود.در بازرسی از راننده موتورسیکلت به‌نام «سعید و.» (متولد ۱۳۶۳) یک قبضه سلاح سرد، یک عدد سیم‌چین، یک کیف دستی حاوی یک عدد کارت عابربانک متعلق به یک خانم و همچنین یک برگه کاغذ که در یک طرف آن نشانی آدرس منزل شخصی به‌نام آقای احمدی و در طرف دیگر آن جمله تهدید آمیزی نوشته شده بود، کشف شد.با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع «زورگیری» و به‌دستور قاضی کشیک دادسرای ناحیه ۳۴ تهران، پرونده به‌همراه متهم در اختیار پایگاه دوم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.متهم در اظهارات اولیه مدعی شد که کارت عابربانک را در خیابان پیدا کرده اما با شناسایی مالک کارت و دعوت جهت حضور در پایگاه دوم آگاهی، مشخص شد که کارت وی به‌شیوه زورگیری و با تهدید سلاح سرد سرقت شده است.
پایگاه دوم 2
شاکی پس از حضور در پایگاه دوم پلیس آگاهی بلافاصله اقدام به شناسایی متهم کرده و در اظهارات خود به کارآگاهان عنوان داشت: ساعت ۲ بعدازظهر روز بیست و هفتم خرداد ماه (روز دستگیری متهم)، در خیابان کاشانی به‌صورت پیاده در حال تردد بودم که یک دستگاه موتورسیکلت مشکی‌رنگ با یک نفر سرنشین به من نزدیک شد و یک کاغذ کوچک را به من نشان داد که روی آن نشانی یک خیابان نوشته شده بود؛ در حالی که روی برگه، نشانی خیابان باستان نوشته شده بود، راننده موتورسیکلت از من خواست تا پشت برگه را نیز بخوانم که ناگهان با متن تهدید آمیزی روبه‌رو شدم که نوشته بود: «اگر جیغ بزنی، با چاقو تو را می‌زنم».وی در ادامه اظهارات خود به کارآگاهان گفت: راننده موتورسیکلت بلافاصله برگه کاغذ را از من بازپس گرفت و پس از آن با تهدید چاقو اقدام به سرقت عابربانک و گرفتن رمز آن کرد و به‌سرعت از محل متواری شد.با توجه به شیوه و شگرد زورگیری با استفاده از برگه تهدید آمیز، کارآگاهان به بررسی سرقت‌های مشابه پرداخته و موفق به شناسایی تعداد دیگری از خانم‌هایی شدند که همگی به همین شیوه و شگرد مورد زورگیری و سرقت اموال قرار گرفته بودند.پس از شناسایی تعدادی از شکات و حضور آنها در پایگاه دوم پلیس آگاهی، متهم از سوی تمامی آنها مورد شناسایی قرار گرفت؛ سعید که پس از شناسایی از سوی شکات و همچنین سلاح سرد و متن تهدید آمیز به دست آمده چاره‌ای جز اعتراف نداشت، صراحتاً به ده‌ها فقره زورگیری از زنان در مناطق مختلف مرکزی، غرب و شمال غرب تهران به‌ویژه در مناطق ستارخان، شهرزیبا، صادقیه، میدان فاطمی و همچنین چند فقره سرقت مشابه در شهرک ولی‌عصر(عج) تهران اعتراف کرد.
پایگاه دوم 3
در ادامه تحقیقات و با بررسی ارکان هویتی موتورسیکلت توقیف شده نیز مشخص شد که متهم تمامی سرقت‌های خود را با استفاده از موتورسیکلت‌های مسروقه انجام داده است.متهم در این خصوص نیز به کارآگاهان گفت: هر بار پس از سرقت یک دستگاه موتورسیکلت طرح هوندا ۱۲۵ اقدام به چندین فقره سرقت می‌کردم؛ پس از انجام چندین فقره سرقت، موتورها را در شهرستان اسلام‌شهر (محل سکونت متهم) رها کرده، مجدداً به تهران آمده موتورسیکلت جدیدی را سرقت می‌کردم و زورگیری از زنان را انجام می‌دادم. آخرین موتورسیکلت را نیز در خیابان جمهوری سرقت کرده بودم که در روز دستگیری مأموران به من مشکوک شدند و در حالی که قصد فرار داشتم، دستگیر شدم.سرهنگ کارآگاه داوود مرادی رئیس پایگاه دوم پلیس آگاهی تهران بزرگ، با اعلام این خبر به خبرنگار مهر گفت: با توجه به اعتراف صریح متهم به ده‌ها فقره زورگیری از زنان با استفاده از دست‌نوشته تهدیدآمیز و تهدید سلاح سرد که در چندین فقره نیز همراه با ضرب و شتم مال‌باختگان بوده است، از کلیه شکات و مال‌باختگانی که بدین شیوه مورد تهدید، ضرب و شتم و سرقت اموال قرار گرفته‌اند دعوت می‌شود تا برای شناسایی متهم و پیگیری شکایات خود به نشانی پایگاه دوم پلیس آگاهی تهران بزرگ واقع در خیابان آزادی ــ خیابان زنجان شمالی مراجعه کنند.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 362]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن