محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830114721
دوران احمدی نژاد را فراموش نکنیم!
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
دوران احمدی نژاد را فراموش نکنیم!
تحریریه هفتهنامه مثلث میزبان دو فعال سیاسی بود که در یک مناظره درباره دولت حسن روحانی و نسبت او با جناحهای سیاسی بحث کردند.
عصر قانون: تحریریه هفتهنامه مثلث میزبان دو فعال سیاسی بود که در یک مناظره درباره دولت حسن روحانی و نسبت او با جناحهای سیاسی بحث کردند. ساعده سیما فعال اصلاحطلب و سینا زعیمزاده فعال اصولگرا و دبیر سیاسی پیشین اتحادیه انجمنهای اسلامی مستقل در این بحث حاضر شدند. ساعده سیما معقتد است مردم و اصلاحطلبان دولت روحانی را تا جایی که مطابق پیمانش و در راستای منافع کشور عمل کند حمایت خواهند کرد و اگر در جایی ضعیف هم باشد هم مورد انتقاد سازنده اصلاحطلبان قرار خواهد گرفت.
این فعال اصلاحطلب در پاسخ به پرسشی در خصوص مهمترین عامل انتخاب روحانی توسط مردم گفت: مردم از دولت احمدینژاد خسته شده بودند. اتفاقاتی که میافتاد و وعدههایی که عملی نشده بود، نظر مردم را متفاوت کرده بود. عقبگردی که در دوران احمدینژاد داشتیم آنقدر سخت بود که مردم را به تغییر دعوت میکرد و گزینه جایگزین میتوانست کسی باشد که گفتمان احمدینژاد را نداشته باشد. اصلاحطلبان هم منافع ملی را درنظر گرفتند و میخواستند یک نوع خردورزی به جامعه بازگردد. به همین دلیل از آقای روحانی که متعادلتر بود حمایت کردند.
دوران احمدینژاد را فراموش نکنیم
ساعده سیما در ارتباط با موضوع شعار «روحانی متشکریم» که در کف جامعه بروز پیدا کرد و سپس کمرنگ شد گفت: یک چیزهایی واقعا جای تشکر داشت. امیدی که به جامعه بازگردانده شده بود واقعا جای سپاس داشت. عقلانیتی که به پاستور برگشت، جای تشکر داشت. اینکه مردم بتوانند باز هم به ایرانی بودن خودشان در عرصه بینالملل افتخار کنند، جای تقدیر داشت. اما بعد از یک سال که گذشت بعضی چیزها عادی شد.
برخی فراموش کردند که اگر کار مملکت به همان سیستم آقای احمدینژاد ادامه مییافت در همان باتلاقی که فرو افتاده بودیم، غرق شده بودیم. من فکر میکنم نباید دوران احمدینژاد را فراموش کنیم. در مورد همین بحث گران شدن بنزین گویا فراموش شده که قبلا از کجا به کجا رسیدیم. مواردی که باعث دلواپسی برخی میشود در زمان احمدینژاد روال عادی بود و هیچکس را دلواپس نمیکرد و هیچ اعتراضی هم نبود، اما اکنون کوچکترین مشکلی جماعتی را دلواپس میکند.
وی در واکنش به اقتدارگرا نامیده شدن دولت روحانی توسط زعیمزاده گفت: فکر میکنم دولت روحانی برآمده از یک زمینه مخالفت با اقتدارگرایی باشد. کسانی که با اقتدارگرایی مخالف بودند به روحانی رای دادند.
سیما توضیح داد: کسی که نمیتواند صحبت مخالف را قبول کند و نمیتواند اصلا نظر مخالف را بشنود اقتدارگرا است. کاش در دولت احمدینژاد هم فعالین اصلاحطلب آنقدر عرصه داشتند که بتوانند انتقاد کنند. به طور مثال اکنون در دولت روحانی مذاکرات هستهای درحال انجام است و رهبری هم حمایت میکنند، اما عدهای در خیابان شعار میدهند! اینکه نمیتواند نشان از اقتدارگرایی روحانی باشد. من دولت روحانی را نه اقتدارگرا، بلکه یک دولت توسعهمحور میدانم. توسعه یک امر بلندمدت است و تاثیرش را هم به هیچعنوان در کوتاهمدت نمیبینید.
دانشجویان از گروههای تاثیرگذار در انتخابات هستند
این فعال اصلاحطلب در ادامه این مناظره که به میزبانی هفتهنامه مثلث برگزار شد، تاکید کرد: اگر بخواهیم شعارهای روحانی را به دو دسته تقسیم کنیم؛ یک سری شعار خطاب به عوام است و شعارهای دیگر خطاب به خواص جامعه داده میشود. روحانی در ارتباط با مسائل داخلی هنوز نتوانسته همه وعدههایش را درست محقق کند. بزرگترین انتقاد به دولت را در وزارت کشور و سیاست داخلی آن میدانیم. در این مورد با یک پدیده و وضعیت جالب مواجه هستیم. مثلا سخنرانی آقای انصاری، معاون رئیسجمهور در مازندران لغو میشود و همان موقع آقای احمدینژاد با حمایت استاندار سخنرانی میکند! این نشاندهنده ضعف آقای روحانی است که معاونش در جایی که برنامه داشته نمیتواند سخنرانی کند.
وی در ادامه گفت: بحث دیگر که در مورد سیاستداخلی وجود دارد، فضای دانشگاهها است. یکی از شعارهای آقای روحانی، بازشدن فضای فعالیت سیاسی در دانشگاه بود. برگرداندن اساتید بازنشسته و باز کردن راه فضا برای تشکلهای دانشجویی مساله مهمی بود که دولت تاکنون نتوانسته آن را به خوبی اجرا کند و به نوعی فضای دانشگاه واگذار شده است. این مساله در انتخابات آتی مشکلزا خواهد شد. دانشجویان در انتخابات از گروههای مهم و تاثیرگذار هستند.
این فعال سیاسی در خصوص عملکرد اقتصادی دولتهای پیشین و فعلی گفت: تصمیمات و اتفاقاتی که در زمان احمدینژاد رخ داده، درازمدت است و همه تاثیرش را در آن مقطع نگذاشته است. اکثر مشکلات اقتصادی کشور ناشی از رویکرد اقتصادی اشتباه دولت بود. وقتی مجموعا حدود ۲۰۰ اقتصاددان در مقاطع مختلف به ایشان نامه نوشتند و ایشان ارزشی برای این نامهها و هشدارها قائل نشد و کار خود را پیش برد، این در درازمدت آثار خود را نشان میدهد. اکنون کار آقای روحانی هم در اقتصاد، در کوتاهمدت قابل درک و لمس نیست. مسلما دولت بعد از روحانی وضعیت اقتصادی بهتری خواهد داشت.
توجه دولت به مسائل داخلی کافی نیست
وی نقطه ضعف دیگر دولت که باید به آن پرداخته شود را در اطلاعرسانی دانست و گفت: اطلاعرسانی دولت اینطور است که کار درست انجامشده خود را نمیتواند به خوبی در میان مردم جا بیندازد و توضیح دهد. مثلا گرانشدن بنزین لایحه دولت احمدینژاد بود و مجلس هم تصویب کرده بود و طبق قانون اکنون باید این مرحلهاش اجرا میشد. اگر آقای روحانی آن را اجرا نمیکرد در واقع کار خلاف قانون کرده بود. این کار درستی بود که انجام شد و آقای روحانی میتوانست این موضوع را خیلی بهتر توضیح دهد و برای جامعه حساس جا بیندازد.
ساعده سیما در ادامه توضیح داد: در فضای مجازی مطرح شد که اگر احمدینژاد میخواست بنزین را گران کند، بنزین آزاد را چهار هزار تومان و بنزین سهمیهای را هزار تومان میکرد و اینطور بخشهایی از جامعه خیلی ناراحت نمیشد و شاید خوشحال بود از اینکه بنزین را میتواند سهمیهای و با قیمت کمتری مصرف کند. دولت روحانی یک کار منطقی و به سود جامعه انجام داد و بنزین را تکنرخی کرد. اما نتوانست عملکرد خود را در بین مردم به خوبی توضیح دهد.
در زمان احمدینژاد ورشکستگی و رکود اقتصادی توام با تورم داشتیم و رشد صنعت و سرمایهگذاری خارجی همه زیر صفر بود. اما اکنون در دوران روحانی شاید بتوانیم بگوییم تورم از ۴۰ درصد به ۱۵ درصد میرسد و رشد اقتصادی از منفی به صفر میرسد. شاید این تغییرات به گونهای نباشد که مردم به سرعت لمس کنند، اما این اتفاق تاثیر خود را در پنج سال آینده کشور خواهد گذاشت. همانطور که چیزی که تاکنون در ارتباط با اقتصاد میدیدیم، نتیجه عملکرد آقای احمدینژاد است.
وی عملکرد موفق در سیاست خارجی را موثر بر بهبود وضعیت اقتصادی کشور دانست و گفت: کاهش بیکاری علاوه بر بحث اقتصادی، از بحث سیاست خارجی هم تاثیرپذیر است. اگر ما در سیاست خارجی کاری کنیم که تحریمها برداشته و سرمایهگذار خارجی وارد ایران شود، اشتغالزایی هم به رونق خواهد افتاد. درآمد نفتی که در دوران احمدینژاد داشتیم، در طول تاریخ بیسابقه بود. با پولی که در دست داشت و تقریبا همه را هدر داد، میشد کشور را یک بار دیگر از نو ساخت.
این فعال اصلاحطلب ضمن تحسین عملکرد دولت در حوزه سیاست خارجی گفت: توجهی که به مسائل داخلی وجود دارد کافی نیست. وضعیت داخلی با آن شیبی که انتظار میرفت رو به بهبود نیست و عملکرد دولت در این مورد مشخص برای بخشی از مردم و اصلاحطلبان جای حمایت ندارد چراکه فضای باز مورد انتظار احساس نمیشود. البته آقای روحانی هم گفتند که این دولت اصلاحات نیست. ایشان یک دولت میانه را بر سر کار آورده و از ابتدا هم شعارهای اعتدالگرایانه داده بودند.
ماجرا را وارونه جلوه میدهند
وی افزود: جامعه متوجه است که تفاهم ژنو اتفاق خوبی بود و سیاست خارجی رو به رشد و در مسیر صحیح است اما اگر جامعه به آن شکل حمایت علنی نمیکند شاید به خاطر این باشد که آقای روحانی ارتباطش با کف جامعه و دانشگاهیان را به خوبی حفظ نکرده است. در کنار اینها برخی گروهها و اقشار هم هستند که حمایت صددرصدی و قاطع از آقای روحانی دارند و از طرفی هم اصولگرایان و به خصوص برخی نمایندگان شعار میدهند و برای اعتراض به سیاستهای خارجی دولت صف میکشند و ماجرا را وارونه جلوه میدهند. طوری به مردم توضیح میدهند که گویی در صورت حصول توافق یک بحران و اتفاق بد و ناگواری رخ میدهد.
ساعده سیما در ادامه این گفتوگو توضیح داد: هدف اصلی اصلاحات بهبود وضعیت مردم و تقویت نظام است. شما دلسوزترین افراد را در بین اصلاحطلبان پیدا میکنید. هم اصلاحطلبان و هم عامه جامعه از افراطیگری خسته شدهاند و انتخابات مجلس آینده موید این مساله خواهد بود. فکر میکنم اصولگرایان باید خودشان را از افراطیون جدا کنند و اگر این کار را نکنند در آینده آنها هستند که به مشکل برمیخورند. در تریبونهای صداوسیما که یک تریبون عمومی است، آنقدر که باید طرفداران دولت اجازه صحبت ندارند و اغلب یکسری افراد گزینششده اجازه حضور دارند.
وی در پاسخ به این تحلیل زعیمزاده که در صورت وقوع توافق هستهای دولت روحانی از اصلاحطلبان جدا شده و خودش به عنوان یک جریان جدی کار را به تنهایی ادامه خواهد داد، گفت: من فکر میکنم اصلاحطلبان دنبال منافع ملی هستند. آزاداندیشی موجود در جریان اصلاحات باعث میشود که رویکرد صفر و یک به هیچ مسالهای حتی دولت روحانی نداشته باشند. اصلاحطلبان چک سفید امضا به هیچکس از جمله آقای روحانی ندادهاند مبنی بر اینکه هر کاری که کرد، از او حمایت کنند.
اگر در انتخابات ۹۲ از ایشان حمایت کردند برای این بود که فضای دوران احمدینژاد بازنگردد و ائتلافی شکل بگیرد که به نفع مملکت باشد و خردگرایی به عرصه سیاست داخلی و خارجی ما برگردد. اینگونه نیست که دولت آقای روحانی دولت جریان اصلاحات باشد یا هر اتفاقی که در آن بیفتد، قرار باشد که اصلاحطلبان از آن حمایت کنند اما در حال حاضر مورد حمایت اغلب گروههای اصلاحطلب است.
گروههای دانشجویی در ۸ سال احمدینژاد هزینه زیادی پرداخت کردند
وی در پاسخ به سوالی درباره احتمال ورود مستقل دولت به انتخابات مجلس و عدم ائتلاف با اصلاحطلبان گفت: به هر حال در سیاست هیچ چیز قطعی نیست و هیچکس هم نمیتواند اطمینان کامل و تضمین دهد که اصلاحطلبان و آقای روحانی در انتخابات آتی مجلس یک رویکرد کاملا و دقیقا مشترک خواهند داشت. این موضوع را باید در آینده دید. این احتمال هم وجود دارد. اما من این احتمال را خیلی پررنگ نمیبینم که آقای روحانی بخواهد مستقل اقدام کند.
ساعده سیما در پاسخ به این پرسش که چرا دانشگاهیان بصورت جدی از روحانی حمایت نمیکنند، تاکید کرد: هرچند که برخی گروههای دانشجویی حامی دولت هستند اما به هر حال گروههای دانشجویی در هشت سال احمدینژاد هزینه سنگینی دادند و به قدری این هزینهها زیاد بود که الان در دولت روحانی هم اعتمادی به ثبات فضای دانشگاه ندارند که همهشان بخواهند وارد شوند. هزینههایی که به دانشگاهیان وارد شد بهقدری زیاد بود که نمیشود از جامعه دانشگاهی انتظار داشته باشیم که دوباره بیمهابا وارد شود. وقتی سخنرانی معاون رئیسجمهور لغو میشود، سخنرانیهای آقای مطهری و خانم کولایی لغو میشود نمیتوانید از دانشجو انتظار داشته باشید که اجازه صحبت پیدا کند.
در ادامه سینا زعیمزاده کابینه روحانی را تقسیم شده بین اصلاحطلبان و کارگزاران دانست که سیما در پاسخ گفت: اینطور به نظر نمیرسد. هر چند که اگر کابینه دولت یازدهم را نگاه کنیم، شاید بتوانیم بگوییم تقسیمبندی شده است. اما تقسیم بندی اینطور که مطرح شد نیست. وزارتخانههایی مثل وزارت کشور یا دادگستری را هم میبینیم که در دست وزرای اصولگرا هستند یا وزارتخانههای فرهنگ، خارجه دست نیروهای میانهرو قرار گرفتهاند. البته با این موضوع موافقم که برآیند تفکر دولت آقای روحانی در برخی عرصههای سیاست و فرهنگ اصلاحطلبانه است. شاید دولت روحانی یک رویای شیرین نباشد، اما دولت احمدینژاد یک کابوس بود.
چه توافق بشود و چه نشود، مجلس آینده تغییر خواهد کرد
این فعال سیاسی در پاسخ به پرسشی درباره ارتباط نتیجه مذاکرات هستهای با انتخابات مجلس گفت: چه توافق صورت بگیرد و چه نگیرد، مجلس آینده تغییر خواهد کرد و اینطور که اکنون هست، نخواهد ماند. افراطیگری دیگر جایی در بین مردم ندارد.
وی ادامه داد: به هیچعنوان نمیشود از برخی عملکردهای دولت مخصوصا در تغییر ندادن برخی فرمانداران و استانداران خاص دفاع کرد. ما انتخابات مجلس را پیش رو داریم، چگونه میتوان با این وضعیت وزارت کشور، اعتماد مردم را بیش از این به دولت جلب کرد. این مساله در اختیار آقای روحانی بود ولی انجام نشد.
سیما در پاسخ به این پرسش که پیمان اصلاحطلبان و روحانی تا چه زمانی ادامه خواهد داشت، گفت: تا جایی که آقای روحانی بر سر پیمانهایش با مردم باشد. الان دولت در ارتباط با وعدههایی که در سیاست خارجی داده، درست عمل کرده است و باید حمایت کنیم. مقداری در بحث اطلاعرسانی میبینیم که ضعیف عمل میکند و سعی میکنیم در جاهایی بلندگوی دولت باشیم. این رابطه، تاریخدار نیست. اینگونه که بگوییم مانند یک پروتکل برای یک دوره چهارساله یا هشت بسته شده باشد. بلکه مبتنی بر اعتقادات و دیدگاههای مشترک بود.
باورهای مشترکی که اصلاحطلبان تجلی آن را در آقای روحانی دیدند و از او حمایت کردند. تا زمانی که آقای روحانی به این قرار و میثاق پایبند باشد، اصلاحطلبان هم از او حمایت میکنند و اگر زمانی نتواند آن مطالبات حداقلی حامیان اصلاحات را برآورد کند، آن بدنه را از دست میدهد. شما فراموش نکنید حمایتی که رئیسجمهور دولت اصلاحات و آقای هاشمی از آقای روحانی کردند، عامل بزرگی در رایآوری ایشان بود. ایشان هنوز هم این حمایت را دارند.
وی افزود: همین که روحانی باعث شده جلوی سقوط یک کشور را در ابعاد مختلف بگیرد شاهکار است و این را یک موفقیت میدانیم و به همین خاطر از حمایتمان از آقای روحانی همچنان دفاع میکنیم.
ساعده سیما در پایان گفت: آنچه سابقه داشته این بوده که نتیجه اغلب ادوار انتخابات مجلس نزدیک به دولت مستقر بوده است. مجلس چهارم بعد از دولت سازندگی است. مجلس ششم بعد از دولت اصلاحات است و اگر مجلس دهم هم چنین شود اتفاق عجیبی نخواهد بود.
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]
صفحات پیشنهادی
کنایه معاون اول روحانی به احمدی نژاد: در دوران وفور نعمت نفت بدترین نوع سیاستگذاریها انجام گرفت
کنایه معاون اول روحانی به احمدی نژاد در دوران وفور نعمت نفت بدترین نوع سیاستگذاریها انجام گرفت معاون اول رییسجمهور گفت برخی سطح اقتصاد مقاومتی را در حد فهم خود پایین آورده و دولت را متهم میکنند که دنبال اقتصاد مقاومتی نیست اما سهم آنها از اقتصاد مقاومتی یک اقتصاد سنتی قدیمبگذارید احمدینژاد لیست انتخاباتی بدهد
بگذارید احمدینژاد لیست انتخاباتی بدهد پایگاه اینترنتی خبرآنلاین در یادداشت خود خواستار فراهم کردن زمینه حضور محمود احمدی نژاد در انتخابات شد تا مخالفانش او را با مبارزه مردانه در میدان انتخابات شکست دهند و او نیز وزن واقعیش را بفهمد آفتاب در این یادداشت که روز جمعه به قلم میرحسینی: ارتباط تشکیلاتی با احمدی نژاد نداریم/ یکتا و پایداری از هم جدا هستند
حسینی ارتباط تشکیلاتی با احمدی نژاد نداریم یکتا و پایداری از هم جدا هستند وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دهم گفت جبهه فراگیر یاران کارآمدی و تحول ایران اسلامی یکتا از جبهه پایداری جداست و با احمدی نژاد هم ارتباط تشکیلاتی ندارد به گزارش نامه نیوز سید محمد حسینی امروز شنبه باتشکلی با حضور اعضای دولتهای نهم و دهم/ آیا آنها جرات اعلام برائت از احمدی نژاد را دارند؟
تشکلی با حضور اعضای دولتهای نهم و دهم آیا آنها جرات اعلام برائت از احمدی نژاد را دارند سیاست > احزاب و شخصیتها - گروهی از وزیران دولتهای نهم و دهم قصد دارند تشکلی را که نام جبهه یاران کارآمدی و تحول ایران اسلامی یکتا نهاده اند اعلام موجودیت کنند مرتضی شهسواریکاریکاتور/ رویاهای احمدینژاد
کاریکاتور رویاهای احمدینژاد آفتاب تاریخ انتشار ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲ ۴۴وزیر ارشاد دولت احمدی نژاد: اصلاح طلبان به دنبال ایجاد اختلاف و تفرقهافکنی در جریان اصولگرایی هستند/ شرایط ما
وزیر ارشاد دولت احمدی نژاد اصلاح طلبان به دنبال ایجاد اختلاف و تفرقهافکنی در جریان اصولگرایی هستند شرایط ما با دوم خرداد متفاوت است وزیر سابق ارشاد از برنامه جدی اصلاح طلبان برای اختلاف و تفرقه افکنی در جریان اصولگرایی خبر داد به گزارش نامه نیوز سیدمحمدحسینی وزیر سابق ارشادحقیقت پور: حزب یکتا از حلقه احمدی نژاد جدا نیست/ نعمتی: برخی موسسان حزب یکتا از احمدی نژاد جدا شدهاند
حقیقت پور حزب یکتا از حلقه احمدی نژاد جدا نیست نعمتی برخی موسسان حزب یکتا از احمدی نژاد جدا شدهاند چند روزی است که در برخی رسانه ها اخباری از تشکیل حزبی جدید توسط اطرافیان و نزدیکان به دولت قبل شنیده می شود برخی منسوبین و منصوبین محمود احمدی نژاد قصد دارند در سال انتخاباتدلیل بازداشت معاون محمود احمدی نژاد
دلیل بازداشت معاون محمود احمدی نژاد یک منبع آگاه قضایی دلیل بازداشت حمیدرضا بقایی معاون رئیسجمهوری سابق را اعلام کرد خبرگزاری تسنیم یک منبع آگاه قضایی دلیل بازداشت حمیدرضا بقایی معاون رئیسجمهوری سابق را اعلام کرد حجتالاسلام محسنیاژهای سخنگوی قوهقضاییه در نشست خبریاقدام سیاسی یاران احمدی نژاد کلید خورد
اقدام سیاسی یاران احمدی نژاد کلید خوردتاریخ انتشار شنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۰۹ ۵۶ همایش اعلام موجودیت جبهه «یاران کارآمدی و تحول ایران اسلامی» ۲۵ خرداد در مجتمع فرهنگی شهدای هفت تیر برگزار میشود به گزراش فارس جبهه «یاران کارآمدی و تحول ایران اسلامی»ناگفته های یک برنامه تلویزیونی که احمدی نژاد در آن عصبانی شد و بعد هم جلو پخشش را گرفت
ناگفته های یک برنامه تلویزیونی که احمدی نژاد در آن عصبانی شد و بعد هم جلو پخشش را گرفت سیاست > احزاب و شخصیتها - سال 82 که هنوز برنامه های تاک شو به اندازه امروز مد نشده بود برنامه ای به نام صندلی داغ ساخته شد که در زمان خودش سروصداهای زیادی ایجاد کرد خیلی از قسمهمراهان همیشگی سفرهای انتخاباتی احمدینژاد +جدول
همراهان همیشگی سفرهای انتخاباتی احمدینژاد جدول حالا دیگر کمتر میتوان شک کرد که سفرهای استانی این روزهای محمود احمدی نژاد ربطی به انتخابات نداشته باشد هر از مدتی٬ یک سفر آنهم با همراهان و حلقه نزدیک به گزارش ایلنا رئیس جمهور سفردوست دولتهای نهم و دهم که علیرغم همه انتابعاد جدید از تخلفات معاون احمدی نژاد
ابعاد جدید از تخلفات معاون احمدی نژاد از زمانی که حمید بقایی سازمان میراث فرهنگی را ترک کرده چند سال میگذرد اما در این مدت هیچ اقدامی برای رسیدگی به تخلفات مدیریتی و به ویژه تصمیمها و اقدامات مخرب و نادرست او صورت نگرفته خبرگزاری ایسنا از زمانی که حمید بقایی سازمان میراباهنر: خاتمی، احمدی نژاد و روحانی فکر نمیکردند رئیس جمهور شوند/ انتخابات مجلس سه قطبی است
باهنر خاتمی احمدی نژاد و روحانی فکر نمیکردند رئیس جمهور شوند انتخابات مجلس سه قطبی است دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین پیشبینی کرد در انتخابات آینده مجلس رقابتها به شکل سه قطبی یعنی بین اصلاح طلبان اصولگرایان و جریان اعتدال شکل بگیرد به گزارش نامه نیوز محمدرضا باهنر اظهارهمراهان همیشگی سفرهای احمدینژاد+جدول
همراهان همیشگی سفرهای احمدینژاد جدول حالا دیگر کمتر میتوان شک کرد که سفرهای استانی این روزهای محمود احمدی نژاد ربطی به انتخابات نداشته باشد هر از مدتی٬ یک سفر آنهم با همراهان و حلقه نزدیک به گزارش نامه نیوز رئیس جمهور سفردوست دولتهای نهم و دهم که علیرغم همه انتقادها سفرهشجونی: ما که نان خور احمدی نژاد نبودیم
شجونی ما که نان خور احمدی نژاد نبودیم دو سال از دولت تدبیر و امید میگذرد بعد از دو سال منطق حکم میکند که بتوان عملکرد دولتی را مورد بررسی قرار داد تا کنون افراد زیادی بودهاند که بر له یا علیه دولت به سخن پرداختهاند شاید بهتر باشد برای بررسی مقولهای مثل دولت سراغ افرادیما که نانخور احمدینژاد نبودیم
ما که نانخور احمدینژاد نبودیم دو سال از دولت تدبیر و امید میگذرد بعد از دو سال منطق حکم میکند که بتوان عملکرد دولتی را مورد بررسی قرار داد تا کنون افراد زیادی بودهاند که بر له یا علیه دولت به سخن پرداختهاند شاید بهتر باشد برای بررسی مقولهای مثل دولت سراغ افرادی برویم کهاحمدینژاد مجلس را به توپ بست!
احمدینژاد مجلس را به توپ بست در اواخر سال 91رييس دولت وقت احمدي نژاد در پارلمان سخناني گفت که مجلس را به توپ بست درحالي که امروز دولت متواضعانه با مجلس برخورد مي کند امروز در دانشگاهها موافقين و مخالفين دولت به راحتي مي توانند اظهار نظر کنند بدون آنکه دانشجويان ستاره دار ش-
سیاسی
پربازدیدترینها