واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:

۲۶ خرداد ۱۳۹۴ (۱۶:۲۹ب.ظ)
ظريف در ديدار هيأت پارلماني مکزيک؛ ريشه افراط گرايي، سياستهاي اشغالگرايانه آمريکا و رژيم صهيونيستي است موج - وزير امور خارجه کشورمان ريشه افراط گرايي و تروريسم در خاورميانه را سياستهاي اشغالگرايانه آمريکا و رژيم صهيونيستي برشمرد.
به گزارش خبرگزاري موج، «گابريلا کوئباس بارون» رئيس کميسيون روابط خارجي مجلس سناي مکزيک که در رأس هيأت پارلماني در تهران بسر ميبرد، با محمد جواد ظريف، وزير امور خارجه کشورمان ديدار و گفتوگو کرد.
در اين ديدار وزير امور خارجه کشورمان با اشاره به حوزههاي گسترده و متنوع همکاريهاي دو کشور، از علاقمندي جمهوري اسلامي ايران براي تقويت مناسبات اقتصادي، سياسي، فرهنگي و پارلماني با مکزيک خبر داد.
وي در همين رابطه زمينههاي همکاري دو کشور در بخشهاي اقتصادي و تجاري را متنوع برشمرد و افزود: صنايع خودرو سازي، هوا فضا، محيط زيست، نفت، گاز و انرژيهاي تجديدپذير از جمله زمينههاي همکاري ميباشند که با تقويت ارتباط بخشهاي خصوصي دو کشور اين همکاريها، سرعت بيشتري ميگيرند.
ظريف در ادامه ضمن اشاره به پديده شوم تروريسم و افراط گرايي در منطقه اظهار داشت: جمهوري اسلامي ايران پيش از اينها نسبت به شکلگيري و تقويت داعش و افراط گرايي در منطقه هشدار داده بود و در همين رابطه در سال 2013 رياست جمهوري پيشنهاد «جهان عاري از خشونت و افراط گرايي» را ارائه و اين ابتکار طي قطعنامهاي در سازمان ملل به تصويب رسيد.
وزير امور خارجه کشورمان ريشه افراط گرايي و تروريسم در خاورميانه را سياستهاي اشغالگرايانه آمريکا و رژيم صهيونيستي برشمرد و خواستار برخورد همه جانبه در چارچوب همکاريهاي بينالمللي و منطقهاي با پديده تروريسم و افراط گرايي شد.
ظريف با اشاره به مشکل مشترک ايران و مکزيک در مبارزه با قاچاق مواد مخدر خواستار همکاري، مشورت و تبادل اطلاعات در مبارزه با قاچاق مواد مخدر، تروريسم و جنايات سازمان يافته بين دو کشور شد.
خانم «گابريلا کوئباس بارون» رئيس کميسيون روابط خارجي مجلس سناي مکزيک نيز در اين ديدار تصريح کرد: جمهوري اسلامي ايران براي مکزيک کشوري دوست و مهم است و مکزيک همواره به دنبال ارتقاء و تقويت روابط با جمهوري اسلامي ميباشد و در همين راستا در نظر داريم همکاريهاي پارلماني، منطقهاي و دو جانبه بين دو کشور را گسترش و ارتقاء بخشيم.
وي با اشاره به بحرانهاي متعدد منطقه خاورميانه، تنها راه برون رفت از بحرانهاي منطقهاي را گفتوگو و مذاکره برشمرد و اظهار داشت: مکزيک از اين رويکرد در مجامع بينالمللي حمايت ميکند.
رئيس کميسيون روابط خارجي مجلس سناي مکزيک، ايران و مکزيک را به خاطر موقعيتهاي جغرافيايي ويژه با اهيمت توصيف کرد و بر اهميت راهبردي تهران تاکيد ورزيد.
در اين ديدار همچنين تعدادي از اعضاي هيأت مکزيکي نقطه نظرات خود را پيرامون مسائل مختلف دوجانبه، منطقهاي و بينالمللي ابراز داشتند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]