تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند از توبه بنده اش بیش از عقیمی که صاحب فرزند شود و گم کرده ای که گمشده اش ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871973911




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایجاد همراه سرا در بوجه شهرداری لحاظ نشده/ از ورود واحدهای زباله سوز چینی خودداری کنید


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: تذکر حقانی در یکصد و شصت و دومین جلسه علنی شورای شهر:
ایجاد همراه سرا در بوجه شهرداری لحاظ نشده/ از ورود واحدهای زباله سوز چینی خودداری کنید
عضو کمسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر گفت: ایجاد همراه سرا در بیمارستان گرچه اتفاق خوبی است اما در بودجه شهرداری لحاظ نشده و باید مشخص شود که تفاهم نامه منعقده با وزارت بهداشت در مبنای چه بودجه ای قرار گرفته است و همچنین درخواست دارم تا از ورود واحدهای زباله سوز چینی که شاخص های زیست محیطی لازم را ندارند و همچنین عمر کوتاهی دارند خودداری کنیم.

ایجاد همراه سرا در بوجه شهرداری لحاظ نشده/ از ورود واحدهای زباله سوز چینی خودداری کنید
به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران، محمد حقانی عضو کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر در جلسه علنی امروز شه شنبه شورا که در تالار شورا برگزار شد با ارائه تذکری در خصوص تفاهم نامه وزارت بهداشت و شهرداری اظهار کرد: روز گذشته مطلبی را از صدای جمهوری اسلامی ایران مبنی بر تفاهم نامه وزارت بهداشت و شهرداری برای ایجاد همراه سرا در بیمارستان شنیدم که قائم مقام وزارت بهداشت در امور اجتماعی به طور مستقیم در مورد این مسئله صحبت کرده است.


وی افزود: قابل تقدیر است که شهرداری در امور موفق وارد می‌شود اما آیا ایجاد همراه سرا به عهده شهرداری است.


حقانی با اشاره به برنامه 5ساله دوم تصریح کرد: با مراجعه به برنامه 5ساله دوم متوجه می‌شویم که همراه سرا در برنامه قرار ندارد و در مصوبه بودجه نیز قرار نگرفته است پس هزینه این همراه سرا از کجا قرار است تامین شود من منتظر هستم که امانی بنده را از این مسئله مطلع کند.


حقانی در تذکر دوم خود به تهیه واحدهای زباله های سوز در خارج اشاره کرد و گفت: شهرداری برابر برنامه 5ساله قرار است که واحدهای زباله سوز را از خارج تهیه و در مدیریت پسماند به کار گیرد که البته اولویت این کار با پسماندهای بیمارستانی و پزشکی است که به بهتر است به صورت پایلوت انجام شود تا مشکل پسماندهای پزشکی که وضعیت مناسبی نیز ندارند و آقای حافظی نیز چندین بار این م سئله را مطرح کردند برطرف شود.


عضو کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر با اشاره به نکته بسیار مهم در ورود واحدهای زباله سوز تاکید کرد: امیدوارم ورود این تکنولوژی ها ساخت چین نباشد این تکنولوژی‌ها باید شاخص های زیست محیطی داشته باشند که متاسفانه ساخت چین این شاخص های زیست محیطی را ندارد و همچنین عمر کوتاهی نیز دارند.


 وی با اشاره به تجربه کشورهای اروپایی در استفاده از این تکنولوژی ها عنوان کرد: تکنولوژی های اروپایی که در حال حاضر مشغول به کار و بهره برداری هستند سال های متمادی است که از آنها استفاده می‌شود و مشکلی نیز ندارند اما تکنولوژی های چینی نه تنها شاخص های زیست محیطی را ندارد بلکه از عمر کوتاهی برخوردار است و بیشتر از 10سال عمر نمی کند که باید در ورود کالاهای خارجی و سنجش کارایی آنها و بهره برداری نیز دقت نظر خاص داشته باشیم و در کمیسیون های مربوطه شورا نیز مطرح شود تا استفاده لازم را داشته باشند.


حقانی در تذکر سوم خود به رویداد موفق که در منطقه 18 رخ داد اشاره کرد و گفت: روز گذشته تعدادی پروژه قابل توجه در منطقه 18 بهره برداری شده که بسیار اتفاق خوبی است و شهرداری منطقه 18 نیز لوح تقدیر محیط زیست را به خود اختصاص داده است.


وی افزود: این نکته از این جهت اهمیت دارد که منطقه 18 که در حاشیه شهر قرار دارد از این استاندارد برخوردار شده و مسئله دوم تخصیص اختیار به شهرداری که به صورت محلی و منطقه ای مشکلات خود را برطرف می‌کنند.


حقانی تاکید کرد: تبریک ویژه به شهرداری منطقه18 در خصوص توسعه فضای سبز، ساماندهی صنایع و ریختگری کارخانه ارفو دارم موفق به دریافت جایزه در این زمینه شده است.


انتهای پیام/ 





اخبار مرتبط

تاخیر اعضای شورا را اعلام می‌کنیم
در جلسه شورای شهر سر ساعت حاضر شوید
لیست اموال قابل فروش تا لایحه فرهنگ‌سازی شهروندان در بازیافت زباله
تصویب 300 میلیون توان بودجه برای کمک به هیئت های ورزشی در شورای شهرگرگان
افزایش تعداد متخصصان در شهرستان فاروج با اجرای برنامه تحول نظام سلامت
از هدیه "بی ام و" در روز تولد تا نمره 20 به تربیت فرزند




۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 119]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن