محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852534296
رویکرد اصلی برنامه ریزی های دانشگاه جامع علمی کاربردی، مبتنی بر اقتصاد مقاومتی است
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: رویکرد اصلی برنامه ریزی های دانشگاه جامع علمی کاربردی، مبتنی بر اقتصاد مقاومتی است
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با بیان اینکه دانشجویان به جای مدرک، گواهی مهارتی بگیرند افزود:باید در تمام دروس دانشگاهها و سرفصلهای درسی بازنگری انجام گیرد و بر اساس نیاز روز بازار کار، بتوان حداقل 4 یا 5 شغل را پوشش داد.
آفتاب : دکتر محمد اخباری، سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی اخیرا تعامل سازنده ای با رسانههای کشور دارد و شاید عمده محور سخنان وی، کارآفرینی بوده است. او در گفتگوی اختصاصی با آفتاب ، در این باره می گوید: به نظر می رسد هنوز آنچنانکه باید، مسئله کار آفرینی دغدغه مهم کشور نشده است، تلاش داریم با رسانه ها ارتباط مستمری داشته باشیم تا با طرح همه جانبه موضوع، گرایش جامعه از مدرک گرایی به سمت مهارت یابی، تبدیل به یک فرهنگ شود.
اساس توسعه پایدار یک کشور، تربیت نیروی مهارت دیده است
وی در پاسخ به سوالی دیگری مبنی بر اینکه نقش تربیت نیروی متخصص توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی، در دستیابی به توسعه پایدار بویژه در چارچوب تحقق برنامه ششم توسعه، به چه شکلی است می گوید: معتقدیم اساس توسعه پایدار یک کشور تربیت نیروی انسانی مجرب و مهارت دیده است که اگر این امر نهادینه شود می تواند در توسعه همه جانبه کشور نقش اساسی ایفا کند.
امروزه درهمه کشورها، شاخص اصلی توسعه، توسعه نیروی انسانی است و در شرایطی که در قرن گذشته، توسعه صنعتی و توسعه اقتصادی جزو شاخص های توسعه محسوب می شد در قرن 21، اساس توسعه به شاخص نیروی انسانی تبدیل ختم می شود، لذا همه مواردی که می تواند مبنا قرار گیرد حول محور نیروی متخصص انسانی شکل می گیرد.
دانشگاه جامع علمی کاربردی بزرگترین دانشگاه مهارتی کشور است
دکتر اخباری با بیان اینکه بدون تردید برای حفظ استقلال کشور به توسعه نیازمندیم تصریح می کند: باید نیروهای توانمندی از جهت مهارت و کار آفرینی تربیت کنیم که دانشگاه جامع علمی کاربردی بر همین منوال پایه گذاری شده است و اولین و بزرگترین دانشگاه مهارتی کشور است. همه اینها در شرایطی است که درطی 22 سال گذشته به غیر از این دانشگاه، تقریبا دانشگاه دیگری در ایران نداشته ایم که بر اساس شاخص مهارتی بنیان گذاری شده باشد و تنها اخیرا دانشگاه فنی حرفهای به آن اضافه شده که ماموریت آن نیز متفاوت با دانشگاه جامع علمی کاربردی است.
وی با بیان اینکه اقتصاد ما باید مبتنی بر تولید باشد، ادامه داد: دانشگاه جامع علمی کاربردی حدود 17 درصد از کل دانشجویان کشور را در اختیار دارد و امیدواریم بتوانیم در برنامه ششم توسعه، این عدد را به 50 درصد برسانیم تا در جهت افزایش تخصص دانشجویان قدمهای موثری برداریم.
ماموریت این دانشگاه، تامین نیاز بازار کسب و کار است
وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه چه برنامه ای برای تامین نیاز کسب و کار کشور با توجه به دغدغههای فراوان در این زمینه، دارید می گوید: نقش ما در تربیت نیروی انسانی متخصص و رونق دادن به مشاغل غیر دولتی، بسیار مهم است به همین دلیل، ماموریت دانشگاه تامین نیاز بازار کسب و کار است.
وی ادامه می دهد: 770 رشته در دانشگاه جامع علمی کاربردی تدوین شده است و هر رشته بطور میانگین، 4 شغل را پوشش می دهد بدین ترتیب ما هم اکنون می توانیم حدود 3000 شغل را در کشور پوشش دهیم این در حالی است که در کشورهای توسعه یافته 12 هزار شغل وجود دارد و همچنان باید تلاش کنیم.
سرپرست دانشگاه علمی کاربردی کشور با اشاره به اینکه باید به سمت و سوی تخصصی کردن مسایل قدم برداریم اظهار می کند: هنوز با جوامع توسعه یافته فاصله داریم. نمی توانیم فقط به مشاغل دولتی فکر کنیم و حجم دولت را بزرگتر کنیم ما باید در کشاورزی، فرهنگ، هنر، توریسم... مشاغل غیر دولتی ایجاد کنیم که تربیت نیروهای متخصص در این زمینه در اولویت دانشگاه است.
ارائه گواهی مهارتی به جای مدرک
دکتر اخباری به ارتباط کلیدی برنامه ششم توسعه با اهداف دانشگاه جامع علمی کاربردی کرده و می گوید: برنامه ششم موضوع¬محور است و این دانشگاه تقاضا محور. ما به جد تلاش می کنیم برای موضوعات مطرح در برنامه ششم توسعه نیروهای مولد و متخصص را تربیت کنیم و در جهت تحقق برنامه های برنانه ششم قدم های اساسی برداریم.
این امر زمانی محقق می شود که که دانشجویان به جای مدرک گرایی به تخصص گرایی متمایل شوند و به جای مدرک، گواهی مهارتی بگیرند.
سرپرست دانشگاه جامع عملی کاربردی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چه تحولی در نظام آموزش عالی باید انجام گیرد، می گوید: آموزش عالی مهارتی در کشورهای توسعه یافته به ترتیبی است که نظام آموزش نظری، 30 درصد و نظام آموزرش مهارتی 70 درصد آموزشها را شامل می شود اما متاسفانه در کشور ما این عدد در حداقل ممکن است.
در نتیجه افراد برای انجام بهینه مشاغل تربیت نمی شوند. ما برای توسعه نیاز به کارشناس و تکنسین ماهر داریم.
دکتر اخباری با بیان اینکه نظام آموزش عالی کشور باید به سمت نظام آموزش مهارتی حرکت کند اظهار می کند: هنوز دانشگاههای ما دانشگاه نسل سوم نیستند و تنها آموزش و پژوهش را یدک می کشند در شرایطی که بیشتر دانشگاههای دنیا در مسیر نسل چهارم حرکت می کنند.
نسل چهارم یعنی آموزش، پژوهش، فناوری و مهارت که مجموعه آن می شود دانش بنیان کردن اقتصاد و تجاری سازی علم. در چنین شرایطی فارغ التحصیل دانشگاهی به آموزش ضمن خدمت نیاز ندارد.
وی دانشگاه های جامع علمی کاربردی و فنی حرفه ای را جزو دانشگاههای نسل سوم کشور می داند و معتقد است که باید در تمام دروس دانشگاهها و سرفصلهای درسی بازنگری انجام گیرد و بر اساس نیاز روز بازار کار، بتوان حداقل 4 یا 5 شغل را پوشش داد.
مجبور به تهیه دستور العمی شغلی در مورد مناطق مختلف شدیم
دکتر اخباری درباره نبود بانک جامع اطلاعاتی مشاغل در کشور و نقش دانشگاه جامع علمی کاربردی در تدوین آن می گوید: تدوین بانک جامع اطلاعاتی در برنامه پنجم بر عهده وزارت تعاون، کارو رفاه اجتماعی است که بر مبنای آن ما بدانیم چه شغلهایی در کجا نیاز است و جهت گیری شغلی در مناطق به چه شکلی وجود دارد.
متاسفانه بانک جامع اطلاعات شغلی در کشور وجود ندارد. ما مجبور شدیم دستور العمل تنظیمی بر مبنای یک آمایش سرزمینی، مزیت های بومی اقتصادی مناطق، جمعیت مولد و همچنین جهت گیری شغلی گرد آوری کنیم تا نسبت به پوشش نیاز شغلی مناطق کشور اقدام شود.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی اینچنین ادامه می دهد: مثلا در عسلویه نیروی متخصص بومی بسیار کم است و اکثر نیروهای بومی آنجا بیکار یا در مشاغل جزیی در حال فعالیت هستند.
وی ادامه داد: نبود نیروی ماهر در بحث گردشگری و هتلداری نیز به خاطر عدم وجود بانک جامع اطلاعاتی است.
توجه برنامه ششم و دولت تدبیر و امید بر این است که گردشگری رونق پیدا کند اما هنوز لیدر ماهر برای تورهای گردشگری یا نیروهای ماهر در زمینه هتلداری به تعداد کافی تربیت نکرده ایم.
دانش بنیان کردن اقتصاد یعنی تربیت نیروی انسانی ماهر و تجاری سازی علم
وی درپاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا این روش کمکی به اقتصاد مستقل از نفت خواهد داشت یا نه می گوید: اولا محور و رویکرد اصلی برنامه ریزی های دانشگاه جامع علمی کاربردی، اقتصاد مقاومتی است. از طرف دیگر دانش بنیان کردن اقتصاد یعنی تربیت نیروی انسانی ماهر و تجاری سازی علم، که به تعبیر دیگر، همان اقتصاد مقاومتی است.
اخباری با بیان اینکه دوره ها و رشته های دانشگاه جامع علمی کاربردی، مبتنی بر مشاغل غیر دولتی است افزود: ما نمی خواهیم دانشجوی ما صرفا در مشاغل دولتی مشغول به کار شود. ما می خواهیم دانشجویان ما با کسب تخصص شغلی، اقتصاد کشور را رونق دهند.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی در پاسخ به این سوال که چگونه می خواهیم از نظر علمی، به رتبه اول منطقه در برنامه ششم برسیم و آیا مدرک گرایی ممانعتی در دستیابی به این اهداف ندارد، اینگونه اظهار نظر می کند: برنامه اساسی ما در این دانشگاه راه اندازی پودمانها است یعنی دادن گواهی مهارتی در یک رشته خاص به جای مدرک.
تا پایان سال 95 بیش از 12000 شغل را تحت پوشش خواهیم داد
اخباری با بیان اینکه امیدواریم تا اواخر سال 95 بیش از سه هزار پودمان را در این دانشگاه راه اندازی بکنیم ادامه می دهد: هر کدام از این مهارتها می تواند چند شغل را پوشش دهد یعنی در این صورت به 12000 شغل تحت پوشش، نزدیک خواهیم شد.
وی در پایان با اشاره به این مسئله که دستیابی به این اهداف نیازمند حمایت جدی دولت است می گوید: اگر دولت وام های کم بهره و مختصر را به این مشاغل در سطح شهرها وروستا ها گسترش دهد ما علاوه بر اینکه می توانیم هنرهای بومی و سنتی کشور را احیا کنیم، در توسعه اقتصاد کشور نیز نقش موثرتری را ایفا خواهیم نمود.
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 144]
صفحات پیشنهادی
معاون دفتر برنامهریزی دانشگاه جامع علمی کاربردی: دانشگاه علمی کاربردی پروژهسازی نمیکند/ طراحی رشتههای تحصی
معاون دفتر برنامهریزی دانشگاه جامع علمی کاربردی دانشگاه علمی کاربردی پروژهسازی نمیکند طراحی رشتههای تحصیلی مولد اشتغال باشدمعاون دفتر برنامهریزی آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان اینکه دورههای کارشناسیارشد پروژهمحور است گفت این پروژهها در محیط واقعی کار ااخباری در گفتوگوی تفصیلی با فارس مطرح کرد 3 رویکرد اصلی دانشگاه جامع علمیکاربردی/ کمبود ۹ هزار شغل در کشور
اخباری در گفتوگوی تفصیلی با فارس مطرح کرد3 رویکرد اصلی دانشگاه جامع علمیکاربردی کمبود ۹ هزار شغل در کشورسرپرست دانشگاه جامع علمیکاربردی 3 رویکرد اصلی این دانشگاه را تشریح کرد و با اشاره به برنامههای دانشگاه جامع برای اشتغالزایی و کمک به اقتصاد کشور و تحقق اقتصاد دانشبنیاندر برنامه «حذف و اضافه» بررسی میشود دانشگاه برای تحقق اقتصاد مقاومتی چه کرده است؟
در برنامه حذف و اضافه بررسی میشوددانشگاه برای تحقق اقتصاد مقاومتی چه کرده است برنامه تلویزیونی حذف و اضافه در چهلمین قسمت خود با حضور اساتید دانشگاهی به بررسی مفهوم تئوری اقتصاد مقاومتی و ارتباط آن با جامعه دانشگاهی خواهد پرداخت به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس برناعضو هیئت علمی دانشگاه رازی کرمانشاه: اقتصاد مقاومتی نیازمند مدلسازی است
عضو هیئت علمی دانشگاه رازی کرمانشاه اقتصاد مقاومتی نیازمند مدلسازی استعضو هیئت علمی دانشگاه رازی کرمانشاه با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی نیازمند مدلسازی است گفت تحرک نظام اقتصادی ایران نشان از وجود یک سیستم خودکنترلی اصلاحی دارد به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه سهراب دلکمیتههای برنامهریزی درسی دانشگاهی با رویکردهای جدید وارد عمل شوند
یکشنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴ ۴۹ در همایش یک روزه برنامه ریزی آموزشی ودرسی دانشگاهی دکتر مجتبی شریعتی نیاسر معاون آموزشی وزیر علوم و نایب رئیس شورای عالی برنامه ریزی آموزشی در خصوص اهداف جدید کمیته های برنامه ریزی درسی وزارت علوم گفت کمیته های برنامه ریزی درسی دانشگاهی باید با رویکبرنامه ریزی برای جذب نیمی از دانشجویان در دانشگاه علمی کاربردی
اخباری اعلام کرد برنامه ریزی برای جذب نیمی از دانشجویان در دانشگاه علمی کاربردی شناسهٔ خبر 2769187 - شنبه ۱۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۷ ۴۷ استانها > اردبیل اردبیل – رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی از برنامه ریزی این دانشگاه برای جذب نیمی از دانشجویان کشور خبر داد به گزارش خبرنگار مهرمدیر علمی طرح جامع مسکن: طرح جامع مسکن بر مبنای آسیبشناسی ۵ دهه برنامهریزی مسکن است
مدیر علمی طرح جامع مسکن طرح جامع مسکن بر مبنای آسیبشناسی ۵ دهه برنامهریزی مسکن استمدیر علمی طرح جامع مسکن با بیان اینکه طرح جامع مسکن بر مبنای آسیبشناسی پنج دهه برنامهریزی مسکن در کشور بوده است گفت در مرحله تدوین طرح جامع مسئولان وزارت راه و شهرسازی را از مشکلات اقتصادی موجعضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه فردوسی تأکید کرد لزوم توجه به چالشها و فرصتهای اقتصاد مقاومتی در آموزش
عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه فردوسی تأکید کردلزوم توجه به چالشها و فرصتهای اقتصاد مقاومتی در آموزش و پرورشعضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه فردوسی بر لزوم توجه به چالشها و فرصتهای اقتصاد مقاومتی در اقتصاد آموزش و پرورش تأکید کرد به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد تقیهدفگذاری و برنامه ریزی جامع به منظور توسعه فعالیت های بهداشتی، درمانی و آموزشی
آبادان هدفگذاری و برنامه ریزی جامع به منظور توسعه فعالیت های بهداشتی درمانی و آموزشی تفاهم نامه دانشکده علوم پزشکی آبادان و اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خوزستان امضا شد به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران آبادان رییس دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت این ترئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی اردبیل مطرح کرد خلأ 8 هزار شغل در دانشگاه جامع علمی کاربردی
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی اردبیل مطرح کردخلأ 8 هزار شغل در دانشگاه جامع علمی کاربردیرئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی اردبیل از خلأ 8 هزار شغل در این دانشگاه خبر داد و گفت در حال حاضر با تعریفی که از 3 هزار شغل در کشور انجام شده جوابگوی آموزش و برنامهریزی در این حوزه هستیمثابتی در گفتوگو با فارس: مهندسی کردن انتخاب رؤسای دانشگاهها به ضرر جامعه علمی کشور است
ثابتی در گفتوگو با فارس مهندسی کردن انتخاب رؤسای دانشگاهها به ضرر جامعه علمی کشور استمسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاههای تهران بزرگ ضمن انتقاد از تشکیل کمیته تعیین رؤسای دانشگاهها گفت مهندسی کردن انتخاب رؤسای دانشگاهها به ضرر جامعه علمی کشور است مجتبی ثابتی مسئول سیاسی بسرئیس دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی: مدرک دانشگاه علمی ـ کاربردی جزء معتبرترین مدارک است
رئیس دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی مدرک دانشگاه علمی ـ کاربردی جزء معتبرترین مدارک استرئیس دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی گفت به نظر بنده مدرک دانشگاه علمی ـ کاربردی حتی از مدارک معتبرترین دانشگاههای نظری کشور هم معتبرتر است محمد اخباری در حاشیه معارفه رئیس جدید دانشگاه جامع علمیاخباری در گفتوگو با فارس تشریح کرد نحوه تغییر پذیرش دانشجویان در دانشگاه جامع علمی کاربردی/ مذاکره با اتاق اص
اخباری در گفتوگو با فارس تشریح کردنحوه تغییر پذیرش دانشجویان در دانشگاه جامع علمی کاربردی مذاکره با اتاق اصناف تهرانسرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی در رابطه با نحوه تغییر پذیرش دانشجویان در این دانشگاه گفت با تغییر نحوه پذیرش دانشجو راهاندازی دورههای پودمانی را جزء برنامهسرمربی تیم پینگپنگ دانشگاه آزاد: با برنامهریزی و تلاش قهرمان شدیم
چهارشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۳ ۳۹ سرمربی تیم تنیس روی میز دانشگاه آزاد میگوید تیمش با داشتن یک برنامهریزی دقیق و تلاش بسیار توانست به عنوان قهرمانی لیگ برتر دست پیدا کند به گزارش خبرنگار ایسنا حمیدرضا صابری پس از قهرمانی در لیگ برتر تنیس روی میز ایران اظهار کرد خوشحالم که در نهمعاون سیاسی استاندار خراسان جنوبی مطرح کرد عدم سیاستگذاری و برنامهریزی صحیح در راستای ارتقای نرخ باروری در ج
معاون سیاسی استاندار خراسان جنوبی مطرح کردعدم سیاستگذاری و برنامهریزی صحیح در راستای ارتقای نرخ باروری در جامعهمعاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی گفت با وجود شرایط موجود جامعه و عدم سیاستگذاری و برنامهریزیهای درست و مشخص در راستای ارتقای نرخ باروری یا از ایاهداف و برنامه های سازمان تأمین اجتماعی در راستای اجرای اقتصاد مقاومتی است
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی اهداف و برنامه های سازمان تأمین اجتماعی در راستای اجرای اقتصاد مقاومتی است معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی گفت اهداف و برنامه های سازمان تأمین اجتماعی در راستای اجرای اقتصاد مقاومتی است به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خرئیس دانشگاه جامع علمی – کاربردی تأکید کرد افزایش دانشجویان علمی – کاربردی تا 50 درصد ظرفیت موجود
رئیس دانشگاه جامع علمی – کاربردی تأکید کردافزایش دانشجویان علمی – کاربردی تا 50 درصد ظرفیت موجودرئیس دانشگاه جامع علمی – کاربردی گفت تلاش میکنیم تا تعداد دانشجویان علمی – کاربردی که تاکنون 17 5 درصد دانشجویان کشور را شامل میشود به 50 درصد ارتقا دهیم به گزارش خبرگزاری فارس از-
گوناگون
پربازدیدترینها