محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1831140300
ساخت برج 57 طبقه در خیابان 8 متری!
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
ساخت برج 57 طبقه در خیابان 8 متری!
اگر دهه ٧٠ در خیابانهای باریک شمیران مجوز ساخت برجهای بلند ١٥ تا ٢٠ طبقه را میدادند این روزها سرمایهگذاران بزرگ در خیابانهای ٨ متری تهران، با مجوز شهرداری و کمیسیون ماده ٥ آسمانخراشهایی به نام هتل میسازند.
روزنامه شهروند: اگر دهه ٧٠ در خیابانهای باریک شمیران مجوز ساخت برجهای بلند ١٥ تا ٢٠ طبقه را میدادند این روزها سرمایهگذاران بزرگ در خیابانهای ٨ متری تهران، با مجوز شهرداری و کمیسیون ماده ٥ آسمانخراشهایی به نام هتل میسازند.
یکی از آنها که بلندترین سازه تهران پس از برج میلاد خواهد بود، در الهیه ساخته میشود؛ نه با ١٠، ٢٠ یا حتی ٣٠ طبقه، با ٥٧ طبقه در یک خیابان ٨ متری. نامش هتل است اما کارش تنها هتلداری نیست.
گفته بودند در خیابان فرشته درخیابان مهدیه جرثقیلهای بزرگ نشان میدهد که دقیقا در کدام نقطه گودبرداری انجام شده است. خیابان مهدیه خیابان باریکی است که از انتهای خیابان فرشته به سمت خیابان و محله الهیه میرود. تا همین چندسال پیش مردم در این خیابان زندگی آرامی داشتند تا اینکه یک روز چند نفر آمدند و دور زمینی که درختان قدیمی داشت را محصور کردند. چند روز بعد کارگاههایی برپا شد و تابلوهای پروژه را نصب کردند. روی آنها نوشته بود قرار است در این زمین هتلی ساخته شود. هتل وسط بافت مسکونی؟
گودبرداری این پروژه در ٤هزار و ٥٧٤ متر زمین که آغاز شد، کسی فکر نمیکرد قرار است در یک خیابان ٨ متری در الهیه تهران دومین برج بلند تهران پس از برج میلاد ساخته شود. حالا اما گودبرداری عمیقی که بعضیها میگویند ٥٠ و برخی دیگر میگویند ٧٠ متر عمق دارد نشان میدهد اینجا چه ساختمان غول پیکری قرار است از آسمان به زمین برسد. گودبرداری آنقدر عمیق است که وقتی از پلکان ساختمان دیوار به دیوار این زمینه پایین را نگاه کنی، در کسری از ثانیه سرت گیج میرود و کارگران از سطح زمین مثل آدم چوبیهای کوچکی دیده میشوند که با کلاههای زرد و قرمز حرکت کندی دارند.
سازنده این هتل ٥٧ طبقه که طراح آن «زاها حدید» یکی از مشهورترین معماران جهان است، سرمایهگذار شخصی است، پای ارگان و سازمانی در میان نیست و آنطور که سازندگان آن اعلام میکنندسال ٩٧ این هتل که نامش هتل پارساگاد فرشته است، به بهرهبرداری میرسد و کمترین میزان سرمایهگذاری برای ساخت آن ٤٠٠میلیارد تومان خواهد بود. اینکه چطور مدیریت شهری اجازه داده برجی با این عظمت در یک خیابان ٨ متری در الهیه تهران ساخته شود حالا مهمترین سوالی است که به نظر میرسد کمیسیون ماده پنج و البته معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران باید به آن پاسخ بدهد. واقعیت این است که تصمیم گیری برای ارایه مجوز به این آسمانخراش غول پیکر در یک خیابان ٨ متری زمانی صادر شده که علیرضا جاوید، معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران بوده است و البته این برج تنها خروجی مدیریت آن سالها نیست و بسیاری از هتلهای درحال ساخت تهران و همچنین مالهای عظیم که در گوشه و کنار پایتخت بالا میروند مجوزهایشان را در همان زمان گرفتهاند.
البته جاوید پیش از این در یک برنامه تلویزیونی از این سیاست یعنی حمایت از سرمایه گذاریهای بزرگ تجاری در تهران در قالب مالها و هتلها در زمان معاونتش اینطور دفاع کرد که بههرحال تهران نیاز به هتل و مالهای مدرن دارد و ما نباید جلوی ساخت آنها را بگیریم. اما آنچه درباره ساخت این هتل ٥٧ طبقه در خیابان ٨ متری مهدیه، در الهیه مسألهساز شده از سویی جانمایی آن در خیابانی ٨ متری و از سوی دیگر پیشبینی کاربریهای چند منظوره به جز خدمات هتلی است. اگرچه گفته میشود که این سازه عظیم که بعد از برج میلاد با ٢٣٠ متر ارتفاع از سطح زمین بلندترین ساختمان تهران البته در خیابانی ٨ متری خواهد بود یک هتل است اما واقعیت این است که هتل اسم بخش کوچکی از این هیولای غول پیکر خواهد بود و شاید نام خوبی برای اینکه سرمایهگذاران پشت آن پنهان شوند و به اسم هتل مراکز تجاری بلندمرتبه در تهران بسازند.
اتفاقی که درباره همین پروژه افتاده است. پیگیریها نشان میدهد این سازه بلندمرتبه به جز طبقاتی که که بهعنوان هتل برای آن پیشبینی شده بین ١٨ تا ٣٠ طبقه، ٧ طبقه تجاری – اداری و مجموعهای از فروشگاهها و مراکز تجاری، سالنهای کنفرانس، ٣ طبقه تأسیسات، ٤ طبقه مراکز تفریحی و رستوران و ١ طبقه لابی مجلل خواهد داشت و همه اینها یعنی چنین بارگذاری سنگینی در بافت مسکونی یک محله و در حاشیه خانههایی که مردم تا چند سال پیش در آن زندگی آرامی داشتند و حالا؟
* زمین دهان باز کرد و دیوارها ترک خورد
حالا خانههای خیابان مهدیه در الهیه تهران، دیگر آرامشی ندارند. چهارسال است که یک ساختوساز عظیم بیخ گوششان پیش میرود و گودبرداری کنار خانههایشان عمیق و عمیقتر میشود. از خانههای آنها که بپرسی، خرابههایی شدهاند با دیوارهای ترک خورده، نه از آن ترکهای سادهای که در خیلی از خانهها پیدا میشود، از آن نوع ترکهایی که میگویند این خانه ممکن است به آنی بریزد و در آن گودال عظیم هتل مجاور خودش و آدمهایش و زندگیهایش مدفون شوند. زمین در حیاط یکی از خانههای مجاور این گودبرداری دهان باز کرده است و پیامدهای ناشی از گودبرداری غیراصولی آنقدر شدید بوده که در بخشی از حیاط حتی پلکان از زمین مسطح جدا شده است.
پیمانکاران هتل آمدهاند و بخشی از ترکهای دیوارهای ساختمان مجاور را ناشیانه گرفتهاند و ساختمان باز از همان نقطه ترکهای عمیق تری برداشته است.
مالک یکی از این خانهها به «شهروند»، میگوید: «در کجای دنیا اجازه میدهند که هتل و مراکز تجاری با این عظمت کنار خانههای مردم ساخته شود؟ این خیابان یک طرفه که در همین حالت معمول پرترافیک و مسدود است با فعالیت این هتل و پاساژهایش چه وضعیتی پیدا میکند؟ ما از آنها شکایت کردهایم اما میگویند که کاری نمیتوانید بکنید، دست ما خیلی پر است... واقعا در این شهر جایی پیدا میشود که از حقوق ما دفاع کند.» ساکنان خانههای مجاور این هتل که نه، این آسمانخراش تجاری، میگویند چندینسال پیش که برای ساخت خانههایشان مجوز گرفتند به آنها گفتند که نمیتوانند طبقات زیادی داشته باشند حالا اما به این زمین ٤هزار متری اجازه ساخت دادهاند آن هم در ٥٧ طبقه.» به گفته همسایهها و ساکنان خیابان ٨ متری مهدیه، روزهای آرامش آنها دیگر به سر آمده است اما «چه کسی به آرامش مردم در این شهر فکر میکند؟ اصلا کسی به ما فکر میکند؟» این را یکی از آنها میگوید و با افسوس به گود عمیقی که تا چندسال دیگر هتل عظیمی میشود، نگاه میکند.
جایی دورتر از خیابان الهیه، پشت پارک شهر در خیابان بهشت پرونده ساخت هتل فرشته پاسارگاد، روی میز اعضای شورای شهر است. محمد مهدی تندگویان، سخنگوی کمیسیون معماری و شهرسازی شورا خسارات وارد شده به ساختمانهای مجاور را تأیید میکند و به «شهروند»، میگوید: «گزارشهای ما نشان میدهد خسارتهای سنگینی به ساختمانهای مجاور وارد شده است. برای ما جای تعجب است که چطور کمیسیون ماده ٥ برای ساخت چنین سازه بلندمرتبهای در خیابانی با عرض کم مجوز صادر کرده است و مسأله دیگر بحث ساخت هتلی داخل بافت مسکونی شهری است که مشکلات جدی برای ساکنان این محدوده ایجاد خواهد کرد.»
آنطور که تندگویان میگوید، گزارشهای کارشناسان کمیسیون شهرسازی و معماری شورا میزان تخریبها و خسارات وارده به املاک مجاور این گودبرداری عظیم را سنگین توصیف کرده و حتی آنها گفتهاند در برخی موارد امکان سکونت در برخی منازل وجود ندارد و زندگی در این خانهها خطرساز است و امکان رانش زمین وجود دارد. به گفته او «کار از ترک خوردن بناها گذشته و مشکلات بیش از اینها. ما معتقدیم این گودبرداری غیراصولی انجام شده است و اساسا در چنین زمینی در بافت این منطقه نباید اینقدر عمیق اجازه گودبرداری داده میشد.البته گفته میشود که مالک هتل میخواهد خانههای مجاور را تملک کند اما مالکان شکایت کردهاند.»
آنها شکایت کردهاند، مثل همه شهروندان دیگری وقتی کنار خانههایشان گودالهای عمیق کندند تا ساختمانهای غول پیکر بسازند، راهی نداشتند جز اینکه استشهاد محلی جمع کنند، از خانههایشان با دیوارهای ترک خورده و زمینهای دهان باز کرده عکس بگیرند و ضمیمه پروندهها کنند و بعد در خیابانهای شهر راه بیفتند از این اداره به آن دادگاه، از آن دادگاه به آن یکی هیأت و دست آخر دست به دامان شورای شهر شوند و از آنها بپرسند که چرا زندگی آنها، خانههای آنها باید اینچنین قربانی ساختوسازهایی شود که با هیچ عقلانیت و محاسبه شهرسازی نمیتوان از آن دفاع کرد؟
جدا از شکایت مالکان شهرداری که خودش درسالهای اخیر بر ضرورت ایمن سازی تهران تاکید می کند در صورت آتش سوزی در چنین برجی در این خیابان چند متری یا وقوع زلزله که مساله امروز تهران است چطور باید امداد رسانی به مردم انجام شود؟ و فراتر از اینها کسانی که به اسم هتل برج های تجاری می سازند در حق آنهایی که حقیقتا به دنبال سیاستگذاری در حوزه گردشگری هستند و هتل سازی ابزاری برای درآمد سازی آنها از محل پاساژها و رستوران ها نیست چه می کنند؟
برای آنها برای مالکان خانههایی دیوار به دیوار هیولایی که در خیابان مهدیه الهیه تهران بالا میرود چه اهمیتی دارد که مجاور خانههایشان آسمانخراشی ساخته میشود که «زاها حدید» طرحش
را کشیده است؟
آنها شهروندان بی حق و حقوقی هستند که درنهایت شاید تنها کاری که از دستشان بر میآید این باشد که خانههایشان را، خانههای ترک برداشته و تکهتکهشدهشان را بگذارند و بروند جایی دور و عمری به این فکر کنند که پول در این شهر چهها که نمیکند، مثلا میتواند یکی از بلندترین آسمانخراشهای تهران را در یکی از باریکترین کوچههای این شهر بسازد.
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 124]
صفحات پیشنهادی
ساخت آسمانخراش ٥٧ طبقه در خیابان ٨ متری در شمیران!
ساخت آسمانخراش ٥٧ طبقه در خیابان ٨ متری در شمیران روزنامه شهروند اگر دهه ٧٠ در خیابانهای باریک شمیران مجوز ساخت برجهای بلند ١٥ تا ٢٠ طبقه را میدادند این روزها سرمایهگذاران بزرگ در خیابانهای ٨ متری تهران با مجوز شهرداری و کمیسیون ماده ٥ آسمانخراشهایی به نام هتل میسساخت برج ۵۷ طبقه در خیابان ۵ متری تهران
اقتصاد مسکن ساخت برج ۵۷ طبقه در خیابان ۵ متری تهران این ساختمان با ارتفاع حدود ۲۳۵ متر دومین ساختمان بلند تهران بعد از برج میلاد است که زیربنای آن ۱۰۶ هزار متر مربع در نظر گرفته شده است جدا از اینکه چرا این ساختمان با چنین زیربنا و ارتفاعی در یک خیابانی کم عرض قرار گرفته و ازساخت یک آسمانخراش ۵۷ طبقه در خیابان ۸ متری!
ساخت یک آسمانخراش ۵۷ طبقه در خیابان ۸ متری شناسهٔ خبر 2780045 - سهشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۲ ۵۹ مجله مهر > دیگر رسانه ها سازنده این هتل ۵۷ طبقه که طراح آن زاها حدید یکی از مشهورترین معماران جهان است سرمایهگذار شخصی است پای ارگان و سازمانی در میان نیست شهروند نوشت اگر دهشهروندان: شهرداری زمین را خریده تا خیابان کند ولی مغازه ساخته/ شهرداری: مجوز کمیسیون ماده 5را گرفتیم
شهروندان شهرداری زمین را خریده تا خیابان کند ولی مغازه ساخته شهرداری مجوز کمیسیون ماده 5را گرفتیم جامعه > مشکلات مردم - برخی شهروندان از شهرداری منطقه 18 گلایه کرده اند که خانه های حاشیه یک خیابان را خریده تا این معبر را تعریض کند ولی مغازه ساخته شهرداری این منطقدانشور تشریح کرد: جزئیات پرونده آتشسوزی خیابان جمهوری/ علت فوت سقوط از ساختمان
دانشور تشریح کرد جزئیات پرونده آتشسوزی خیابان جمهوری علت فوت سقوط از ساختمانرئیس کمیته اجتماعی شورای شهر تهران ضمن اشاره به نظر هیأت کارشناسان قوه قضائیه درخصوص پرونده آتشسوزی در خیابان جمهوری گفت براساس رأی این هیأت علت فوت ۲ شهروند سوختگی نبوده بلکه سقوط از ساختمان بوده استخسارت های هتل فرشته به همسایگانش/ هتلی ۵۷ طبقه در یک خیابان ۸ متری
خسارت های هتل فرشته به همسایگانش هتلی ۵۷ طبقه در یک خیابان ۸ متری جامعه > شهری - ایسنا نوشت سخنگوی کمیسیون معماری وشهرسازی شورای شهر تهران بااشاره به ساخت هتلی در خیابان فرشته گفت گودبرداری این هتل موجب خسارت به منازل اطراف شده است محمدمهدی تندگویان در مورد ساخترویایی ترین برج ها در خیابان الهیه تهران!
رویایی ترین برج ها در خیابان الهیه تهران مجتمع چناران پارك يكی از مجللترين برجهای تهران است كه ما مجتمعی لوكس و تمامعيار است و در مجتمع چناران پارك رزیدنس آپارتمانی بی نظیر از نظر طراحی و مهندسی بنا شده كه بالا ترین انتظارات شما را بر آورده سازد چیدانه مجتمع چناران پارك يكگزارش تصویری - آتشسوزی در یکی از ساختمانهای خیابان سرهنگ سخایی
آتشسوزی در یکی از ساختمانهای خیابان سرهنگ سخایی عکس مهدی قاسمی - حمیدرضا دستجردی - ایسنا یکشنبه ۱۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳ ۵۱خسارتهای هتل فرشته به همسایگانش/ هتلی ۵۷ طبقه در یک خیابان ۸ متری
خسارتهای هتل فرشته به همسایگانش هتلی ۵۷ طبقه در یک خیابان ۸ متری سخنگوی کمیسیون معماری وشهرسازی شورای شهر تهران بااشاره به ساخت هتلی در خیابان فرشته گفت گودبرداری این هتل موجب خسارت به منازل اطراف شده است آفتاب محمدمهدی تندگویان در مورد ساخت هتلی 57 طبقه در خیابان فرشته افزریزش ساختمان سه طبقه در فرونآباد
به دلیل عدم رعایت نکات فنی و شهرسازی ریزش ساختمان سه طبقه در فرونآباد خبرگزاری پانا شهردار فرون آباد گفت به دلیل عدم رعایت نکات فنی و شهرسازی ساختمان سه طبقه در فرونآباد از توابع شهرستان پاکدشت ریزش کرد ۱۳۹۴ جمعه ۲۲ خرداد ساعت 18 25 به گزارش خبرگزاری پانا ابه دلیل عدم رعایت نکات فنی و شهرسازی ریزش ساختمان سه طبقه در فرونآباد
به دلیل عدم رعایت نکات فنی و شهرسازیریزش ساختمان سه طبقه در فرونآبادبه دلیل عدم رعایت نکات فنی و شهرسازی ساختمان سه طبقه در فرونآباد ریزش کرد به گزارش خبرگزاری فارس از جنوب استان تهران ایرج گودرزیراد ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد به دنبال گزارش تلفنی شهروندان مسالن ورزشی در کنار برجهای کیو احداث میشود/ 40 ماه زمان برای ساخت سالن
سالن ورزشی در کنار برجهای کیو احداث میشود 40 ماه زمان برای ساخت سالن استانها > لرستان - جلسه هماندیشی و بررسی روند پیشرفت پروژه برجهای دو قلوی کیو با حضور شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر خرمآباد و مدیر عامل شرکت معین کوثر برگزار شد جلسه هماندیشاولین تقاطع غیر هم سطح دو طبقه در قزوین ساخته می شود
شهردار قزوین اولین تقاطع غیر هم سطح دو طبقه در قزوین ساخته می شود شناسهٔ خبر 2776395 - پنجشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴ ۳۹ استانها > قزوین قزوین- شهردار قزوین گفت با ساخت اولین پل دوطبقه امام رضا ع و بزرگترین تقاطع غیر هم سطح خلیج فارس و پل قدس در شهر قزوین زمینه روان سازی ترافیحريق در طبقه يازدهم برج خليج فارس قزوين
قزوین حريق در طبقه يازدهم برج خليج فارس قزوين حريق ضايعات کارتن و پالت در طبقه يازدهم برج خليج فارس مهار شد به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران مديرعامل سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري قزوين گفت با توجه به نيمه ساز بودن ساختمان و نبود سيستم هاي آبرساني در کمترين زساخت برج 204 متری در 19 روز!
در حومه شهر چانگشا در جنوب چین ساخت برج 204 متری در 19 روز ساخت برج 57 طبقه آن هم در 19 روز فقط یک معنی دارد انقلابی در ساخت و ساز این معمار چینی پا را حتی از رویاهای خودش هم فراتر گذاشته است به گزارش جام نیوز در حومه شهر چانگشا در جنوب چین برجی بلند ساخته شده که البته ارتففارس گزارش میدهد لزوم اهتمام شهرداری شهرضا در احداث خیابان برج عسگر
فارس گزارش میدهدلزوم اهتمام شهرداری شهرضا در احداث خیابان برج عسگردر وضعیتی که چهار سال از آغاز عملیات آزادسازی خیابان برج عسگر میگذرد شهرداری شهرضا باید طرح اتمام این خیابان را در دستور کار داشته باشد به گزارش خبرگزاری فارس از شهرضا وعدههای مسئولان شهری شهرضا درباره امهار آتشسوزی یک ساختمان در خیابان شهدای رشت
مهار آتشسوزی یک ساختمان در خیابان شهدای رشتوقوع آتشسوزی در ساختمانی در خیابان شهدای رشت نیروهای 10 ایستگاه آتشنشانی را برای مهار آتش به این منطقه کشاند که در نهایت موفق به مهار آن شدند به گزارش خبرگزاری فارس از رشت حادثه آتشسوزی امشب در خیابان شهدای این شهر که از سقف ی-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها