تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش منافق در زبان او و دانش مؤمن در كردار اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829734077




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نمی دانم چه کسی در هیات رئیسه با استانی شدن انتخابات مخالف است |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: نمی دانم چه کسی در هیات رئیسه با استانی شدن انتخابات مخالف است
دلایل مختلفی می تواند باعث حاشیه ساز شدن این بحث شود؛ یکی از دلایل آن اینکه اگر استانی شود، ممکن است برخی ‌نمایندگان دیگر نتوانند رأی بیاورند.
کد خبر: ۵۰۸۹۱۳
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۳:۰۵ - 14 June 2015



استانی شدن انتخابات
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز یکشنبه پارلمان، گزارش کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور پیرامون طرح استانی ـ شهرستانی شدن حوزه‌های انتخابی انتخابات مجلس شورای اسلامی را بررسی کردند.


به گزارش «تابناک»، در حین بررسی این طرح، جمعی از نمایندگان طی پیشنهادی، خواستار مسکوت ماندن این طرح‌ شدند؛ اما وکلای ملت پس از شنیدن نظریات موافق و مخالف به پیشنهاد مسکوت ماندن طرح استانی- شهرستانی شدن حوزه‌های انتخابیه انتخابات مجلس مخالفت کردند.

این در حالی است که دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، چندی پیش در خصوص این موضوع گفته بود: ما در مجمع راجع به صلاحیت نمایندگان و همچنین انتخابات استانی شهرستانی بحث نکرده‌ایم؛ البته این طور که به نظر می رسد، طرح استانی شهرستانی است و استانی صرف نیست. یعنی هم مردم در شهرستان ها باید به نمایندگان رأی بدهند و هم در استان؛ که اگر چنین باشد به سیاست های ما در مجمع نزدیک تر است البته نمی گوییم با این طرح توافق داریم، ولی اگر استانی صرف باشد، مقداری با دیدگاه های مجمع متفاوت است.

بنا بر این گزارش، در‌باره استانی شدن انتخابات با اینکه اکثر نمایندگان با آن موافق هستند و حتی یک بار نیز کلیات آن در صحن علنی تصویب شد، نگرانی هایی وجود دارد. برخی از نمایندگان نگران این هستند که در صورت استانی شدن انتخابات، دیگر نتوانند وارد مجلس شوند و گروه‌ها و جناح‌های سیاسی که‌ طرفدار بسیاری دارند، دارای بیشترین رأی باشند.

نمایندگان مخالف بر این باور هستند که کاندیداهای مستقل، فرصت حضور در مجلس را نخواهند داشت. از سوی دیگر نمایندگان ‌موافق، این کار را ‌گامی بزرگ به سوی حزبی شدن انتخابات می دانند و بر ای باورند‌، در این صورت نمایندگان حاضر در مجلس نماینده احزاب در مجلس خواهند بود.

دکتر مسعود پزشکیان در گفت‌و‌گوی خو‌د با تابناک با اشاره به این موضوع گفت: چیزی که در مجمع تشخیص نظام مطرح بود، اینکه می خواستند استانی شدن را انتخابات ‌در سیاست های کلی نظام بیاورند، ولی ‌این کار را نکردند. قانون‌گذاری مربوط به مجلس است و اگر مجلس این را مصوب کند و شورای نگهبان هم به آن جواب دهد، احتمالا به انتخابات امسال برسد.

این نماینده مجلس در پاسخ به اینکه چرا این بحث این میزان حاشیه دارد گفت: دلایل مختلفی می تواند باعث حاشیه ساز شدن این بحث شود؛ یکی از دلایل آن اینکه اگر استانی شود، ممکن است برخی ‌نمایندگان دیگر نتوانند رأی بیاورند. برخی هم اعتقاد دارند، ‌این طرح برخی اشکالاتی ‌دارد و باید‌ برطرف شود، و این اشکالات را بزرگ نشان می دهند، البته این ‌چیز کامل و جامعی نیست. برخی ‌هم تحلیل های خاص سیاسی در این باره دارند.

وی در توضیح گفته های خود اضافه کرد: اگر نمایندگان افراد شناخته‌ یا با تجربه ای در شهر خودشان نباشند، طبیعتا در این قالب رأی نخواهند آورد و به همین دلیل با این طرح مخالف هستند، چون دیگر نمی توانند وارد مجلس شوند، عده ای دیگر از نمایندگان هم که دیدگاه‌های سیاسی دارند، تصور می کنند، اگر این اتفاق رخ دهد، ‌اینها در قالب های سیاسی جایگاهی نداشته باشند.

وی گفت: اگر کسی بخواهد در انتخابات مستقل شرکت کند، در چنین جوی کار خیلی سختی خواهد داشت، اگر انتخابات استانی شود، کاندیداها باید خود را با یکی از جناح ها و دسته ها یا اعتلافات هماهنگ کنند و این کار سختی است؛ البته مسائل منطقه‌ای و اجتماعی هم وجود دارد که مزید بر علت می شود. در منطقه ای که یک گروهی بیشتر هستند، گروه دیگر‌ تصور می کند که استان دیگر از این گروه نخواهد بود و گروه‌هایی رأی خواهند آورد که متأثر از مسائل سیاسی و جناحی هستند.

این نماینده گفت: در انتخابات استانی مسائل قومی قبیله ای، مسائل سیاسی و فرهنگی و مسائل شخصی و عقیدتی می تواند در پذیرش این طرح دخیل باشند.

پزشکیان در خصوص مخالفت هایی که از سوی هیأت رئیسه در این باره شده نیز گفت: من نمی دانم در هیأت رئیسه چه کسی با این طرح مخالف است؛ اما این طرح در صحن علنی مجلس مطرح شده ‌و اگر رأی بیاورد، باید هر چه زودتر اجرایی شود.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 158]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن