واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۴ خرداد ۱۳۹۴ (۱۶:۰ب.ظ)
آيت الله استادي: بايد زمينه اعتماد مردم را نسبت به روحانيون بيشتر کنيم موج - قم - آيت الله استادي گفت: بايد زمينه اعتماد مردم را نسبت به روحانيون بيشتر کنيم و اگر نقطه ضعفي هم در برخي طلاب ديديم، بايد اين بحث ها را بين خود حل کنيد.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، عضو شوراي عالي حوزه هاي علميه در گردهمايي مبلغان اعزامي ماه مبارک رمضان که در مسجد اعظم قم برگزار شد، گفت: دشمنان فعاليت هاي بسياري براي از بين بردن اين کشور انجام مي دهند و مي خواهند ايمان مردم را از هر راهي که مي توانند سست کنند.
وي افزود: هيچ چيزي جاي منبر را در تبليغ نمي گيرد؛ زيرا اشکال مختلف تبليغ که لازم هم هستند هر کدام کارکرد خود را دارند که منبر از بهترين اشکال تبليغي است.
آيت الله رضا استادي گفت: اگر هدف همه ما در زندگي فقط خدا باشد همه مشکلات سپري مي شود؛ اگر هدف خدايي شد، قطعا همه مشکلات سپري شده و مشکلات و کمبودها همه جبران مي شود.
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم افزود: همه کارهايي که طلاب انجام مي دهند، بايد با نيت قربت صورت گيرد؛ هدف ما بايد تحول آفريني باشد حتي اگر در يک سال يک نفر هم به دين سوق پيدا کند هم بسيار مهم است.
وي گفت: در آيات بسياري از قرآن کريم آمده است که پيامبران نيز در مقابل کاري که براي مردم مي کردند، توقعي نداشتند؛ درست است که در يک مکان تبليغي، مردم بايد يک مبلغ را تامين کنند، ولي؛ يک مبلغ نبايد از کسي توقع داشته باشد.
آنچه دين مردم را حفظ کرده است عمل روحانيون است
استاد حوزه علميه قم افزود: طلاب در سفر تبليغي با مردم زندگي مي کنند و براي اين امر بايد رفتاري داشته باشند که الگو باشند؛ مردم در رفتار روحانيون دقت بسياري مي کنند و همه چيز را متوجه مي شوند، آن چه دين مردم را حفظ کرده است عمل روحانيون است نه علم آن ها.
آيت الله استادي گفت: يک مبلغ نبايد در فضاي رسانه اي که در ماه رمضان است غرق شود؛ نبايد يک سريال تلوزيوني ساعت برنامه ها را تغيير دهد که قطعا نقش مهمي در نگاه مردم به روحانيون دارد.
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم خاطرنشان کرد: اهل منبر، نبايد مردم را از مساجد دور کنند حتي کسي که در آخرين لحظات، نماز مغرب را به جاي مي آورد هم در نظر خداوند بسيار قيمت دارد؛ نبايد به شکلي با اين فرد برخورد کرد که سرخورده شود؛ زيرا او انسان شريفي است که حتي در آخرين لحظات قضا شدن نماز هم سعي مي کند ارتباط خود را با خدا همچنان حفظ کنند.
وي گفت: يک روحاني موفق بايد در مکان هايي که حضور مي يابد سعي کند که اگر در آن مکان اختلاف هم وجود دارد اين اختلافات را بکاهد و مبدا دوستي ديگران باشد؛ با بدبيني و اختلاف کارها پيش نمي رود، بايد سعي کنيم اگر اختلافي هم وجود دارد آن را حل کنيم.
عضو شوراي عالي حوزه هاي علميه افزود: روحانيون بايد در مسائل سياسي بسيار جدي باشيم و تنها تابع رهبري باشيم. رهبر انقلاب در بحث همدلي فرمود بايد خوبي ها و بدي ها با هم ديده شود و اگر انتقادي هم صورت مي گيرد بايد از سر دلسوزي باشد؛ اگر قرار است در تبليغ به نظام و انقلاب کمک کنيم نبايد به اختلافات سياسي دامن بزنيم.
آيت الله استادي گفت: مبلغان بايد در مکان هاي تبليغي برنامه خوبي براي تبليغ روي جوانان داشته باشند. امروز جوانان ما اطلاعات فراواني دارند به همين خاطر بايد توان اقناع آنها را داشته باشيم.
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم خاطرنشان کرد: روحانيون بايد احترام همديگر را داشته باشند و اجازه ندهند که کسي غيبت و بدگويي روحاني ديگر را بکند بايد زمينه اعتماد مردم را نسبت به روحانيون بيشتر کنيم و اگر نقطه ضعفي هم در برخي طلاب ديديم بايد اين بحث ها را بين خود حل کنيد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]