واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۳ خرداد ۱۳۹۴ (۱۶:۲۲ب.ظ)
مديرکل دفتر امور اجتماعي و فرهنگي استانداري خراسان رضوي : مشارکت و اعتماد عمومي و استفاده از سزمايه اجتماعي در دستو رکار استانداري قرار گرفت مديرکل دفتر امور اجتماعي و فرهنگي استانداري خراسان رضوي گفت: اعتماد به خرد جمعي و تبيين برنامه علمي مشارکت و اعتماد عمومي و استفاده از سزمايه اجتماعي در دستو رکار استانداري قرار گرفت است.
ه گزارش خبرگزاري موج از مشهد، ظهر امروز سيد کمال الدين حسيني در رابطه با فعاليت هاي دفتر امور اجتماعي و فرهنگي استانداري اظهار کرد: اعتماد به خرد جمعي و تبيين برنامه علمي از ويژگي هاي اصلي دولت تدبير و اميد است که اين ويژگي در استانداري خراسان رضوي نيز پيگيري مي شود.
وي افزود: استانداري خراسان رضوي استفاده از سرمايه هاي اجتماعي با هدف ارتقاي رضايت، مشارکت و اعتماد عمومي را در اولويت برنامه هاي خود قرار داده است.
وي اظهار کرد: براي تحقق اين اهداف بايد از کمک رسانه هاي جمعي استان بهره برد و براي هم افزايي دستگاه هاي اجرايي در اين زمينه تلاش کرد.
اين مقام مسئول در دستگاه استانداري ادامه داد: از رويکرد هاي استانداري در بحث مباحث فرهنگي و اجتماعي مي باشد و مشارکت هاي مردمي تحت عنوان سازمان هاي مردم نهاد مي تواند کمک بسيار زيادي در امر ارتقاي سطح کمي و کيفي کار را انجام دهد زيرا که ارتقاي نشاط اجتماعي نيز يکي از اولويت هاي ما در استانداري است.
حسيني بر لزوم توسعه مشارکت هاي مردمي براي انجام امور اجتماعي تاکيد و خاطرنشان کرد: به همين منظور تلاش هايي براي افزايش سازمان هاي مردم نهاد استان و ارتقاي برنامه هاي آنها از نظر کمي و کيفي انجام شده است.
حسيني در رابطه با افزايش سازمانهاي مردم نهاد نسبت به سال گذشته ابراز کزد: تعداد سازمان هاي مردم نهاد اين استان در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن 15 درصد افزايش داشته است و ما نيز اميدواريم روز به روز شاهد رشد اين مراکز و سازمان ها در سطح استان باشم .
وي ادامه داد: تاکنون بيش از 803 تشکل مردمي از استانداري خراسان رضوي مجوز فعاليت گرفته و در اين استان مشغول فعاليت هستند.
مدير کل دفتر امور اجتماعي و فرهنگي استانداري خراسان رضوي با اشاره به انجام طرح پيمايش ملي سنجش اجتماعي کشور در سال گذشته گفت: اين طرح در موضوعات اجتماعي، اقتصادي، فرهنگي و سياسي و در سطوح خرد، ميانه و کلان با هدف نظرخواهي از شهروندان انجام شد.
حسيني با بيان اينکه نتايج اين طرح در زمينه هاي هويت هاي ملي، مذهبي و انقلابي مطلوب بوده است افزود: براي ارتقاي شاخص ها در ساير زمينه ها بايد اقدامات مقتضي دردستورکار قرار گيرد.
وي از آغاز طرح بازرسي از روند اجراي طرح عفاف و حجاب و صيانت از حقوق شهروندي در دستگاه هاي اجرايي استان از فردا خبر داد و گفت: در اين دوره از بازرسي ها کيفيت اجراي برنامه هاي 12 گانه حقوق شهروندي و برنامه هاي درون سازماني عفاف و حجاب مورد بررسي قرار مي گيرد.
حسيني هدف از اجراي اين طرح را تقويت نگاه هميارانه و ايجاد هماهنگي بين مديران و کارکنان ادارات دانست و افزود: ارتقاي کيفيت برنامه هاي مربوط به عفاف و حجاب و صيانت از حقوق شهروندان در دو سطح کمي و کيفي مورد ارزيابي بازرسان قرار خواهد گرفت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 110]