تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین چیزی که بنده بعد از شناخت خدا به وسیله آن به درگاه الهی تقرب پیدا می کند، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833078626




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

85 درصد مخاطبان تأمين اجتماعي کمترين سطح درآمدي جامعه را دارند/ تحت‌پوشش قرار دادن 50 درصد جمعيت کشور


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۲ خرداد ۱۳۹۴ (۱۶:۳ب.ظ)
معاون فرهنگي و اجتماعي سازمان تأمين اجتماعي: 85 درصد مخاطبان تأمين اجتماعي کمترين سطح درآمدي جامعه را دارند/ تحت‌پوشش قرار دادن 50 درصد جمعيت کشور موج - خرم آباد - معاون فرهنگي و اجتماعي سازمان تأمين اجتماعي گفت: 85 درصد جامعه هدف تأمين اجتماعي کمترين سطح درآمدي جامعه را دارند و قشر محروم جامعه را تشکيل مي دهند.
به گزارش خبرگزاري موج از خرم‌آباد، اعتصامي عصر امروز در همايش «گفتمان‌‌سازي اقتصاد مقاومتي با تأکيد بر بيمه و سازمان تأمين اجتماعي» که در دانشگاه لرستان برگزار شد، افزود: دستيابي برخي از افراد به پست‌هاي مديريتي از طريق رابطه‌ها و آقازادگي سبب شده که توانمندي استان‌هاي کوچک و کمتر توسعه يافته مورد توجه قرار نگيرد.
وي اظهار کرد: يکي از مظلوميت‌هاي استان‌هاي کوچک اين است که افراد توانمند و شايسته اين استان‌ها ناديده گرفته مي‌شوند و در زمره مديران ارشد کشور قرار نمي‌گيرند تا حداقل بتوانند از حقوق استان‌هاي محروم دفاع کنند.
اعتصامي گفت: سازمان تأمين اجتماعي 51.8 درصد جمعيت کشور را تحت پوشش قرار داده است و با برخورداري از اعتباري بالغ‌بر 59 هزار ميليارد تومان، 30 درصد بودجه کشور را در اختيار دارد.
وي در رابطه با شفاف‌سازي پيرامون مفهوم اقتصاد مقاومتي، تصريح کرد: اقتصاد مقاومتي به‌معني تاب‌آوري اقتصادي يا اقتصادي مقاوم است که بتواند در برابر بحران‌ها ايستادگي کند که در آن فرايند توليد مبتني‌بر بهره‌وري، انتقال تجربيات و تصميم‌سازي منطقه‌اي است.
اعتصامي با بيان اينکه در استان لرستان 37 هزار مستمري بگير وجود دارد که خانواده‌هاي آن‌ها وابسته به تأمين اجتماعي هستند، خاطرنشان کرد: 85 درصد مخاطبان و جامعه هدف تأمين اجتماعي کف درآمدي جامعه را دارند بنابراين خدمت به اين قشر خدمت به محرومان است، کمااينکه يکي از دغدغه‌هاي مقام معظم رهبري ايجاد فرهنگي حضور مسوولان در ميان محرومان و مستضعفان جامعه است.
وي بيان کرد: نظريه اقتصاد مقاومتي براي نخستين بار در سال 1997 وارد ادبيات اقتصاد دنيا شد و در ايران نيز، براي اولين بار در هفتم مهر ماه 1389 بود که مقام معظم رهبري مقوله اقتصاد مقاومتي را مطرح کرد.
معاون فرهنگي و اجتماعي سازمان تأمين اجتماعي افزود: کشوري که در معرض فشارهاي اقتصادي است نبايد اقتصادش تک‌بعدي و صرفاً متکي به نفت باشد، بلکه بايد بهره‌گيري از انرژي‌هاي گوناگون اعم از انرژي بادي، زمين گرمايي و خورشيدي را نيز در دستور کار قرار دهد.
وي با اشاره به وجود لفاظي و پذيرش آن در جامعه، تصريح کرد: در بسياري از موارد فقط به ارائه آمار و گزارش اکتفا مي‌شود ولي در عمل اقدامات قابل‌توجهي انجام نمي‌شود، بارها شنيده شده که آمارها و نمودارها موفقيت‌هاي چشمگيري را نشان داده است ولي وقايع و حقيقت‌هاي جامعه چيز ديگري را مي‌گويد.
با بررسي سياست‌هاي ابلاغي مقام معظم رهبري در رابطه با اقتصاد مقاومتي، خاطرنشان کرد: ابلاغيه مقام معظم رهبري 24 بند دارد که سازمان تأمين اجتماعي مخاطب 22 بند آن قرار گرفته است و وظيفه دارد در قبال آن‌ها برنامه‌هايي را تنظيم و عملي کند.
وي بيان کرد: تأمين اجتماعي، بزرگترين عامل حفاظت از نيروي انساني در کشور است کمااينکه اولين گام در اقتصاد مقاومتي، حفظ و حمايت از سرمايه نيروي انساني است.
اعتصامي با بيان اينکه نظام تأمين اجتماعي بر فرايند توسعه پايدار اثرگذار است، خاطرنشان کرد: يکي از نظام‌هايي که بايد به موازات اقتصاد مقاومتي تقويت شود، نظام تأمين اجتماعي است.
وي گفت: گاهي انجام فعاليت‌هاي فرهنگي نيز مي‌تواند در کاهش هزينه‌هاي درمان مؤثر باشد که در اين راستا از طرف سازمان تأمين اجتماعي، 11 هزار نفر از مستمري‌بگيران به زيارت حضرت علي‌بن‌موسي‌الرضا(ع) مشرف شده‌اند.
معاون فرهنگي و اجتماعي سازمان تأمين اجتماعي با بيان اينکه شکل‌گيري اقتصاد مقاومتي در کشور نيازمند اصلاح قوانين و ساختارهاست، افزود: مقرراتي که در قالب بخشنامه‌ها به سراسر کشور ابلاغ مي‌شود بايد متناسب با شرايط استان‌ها باشد، نه اينکه نسخه يکساني براي همه در نظر گرفته شود.
اعتصامي ادامه داد: نبايد مديريت و برنامه‌ريزي به‌نحوي باشد که در مرکز کشور يک برنامه يکسان براي تمام استان‌ها در نظر گرفته شود، زيرا هر استاني ساختار برنامه‌ريزي ويژه خود را مي‌طلبد. معاون فرهنگي و اجتماعي سازمان تأمين اجتماعي بيان کرد: يکي از مصاديق بکارگيري راهبرد يکسان در تمام کشور اين است که امروز سهم تمام اقشار جامعه از مبلغ يارانه برابر است و اين نحوه پرداخت يارانه در کشور اشتباه است و بايد يارانه افراد ثروتمند و بي‌نياز قطع شود و در اختيار ارتقاي دانش در کشور قرار بگيرد.
وي با اشاره به لزوم اصلاح نظام هدفمندي يارانه‌ها، گفت: بايد منابع حاصل از هدفمندي يارانه‌ها، براي تقويت پوشش بيمه‌اي و تأمين هزينه‌هاي سلامت، جهت کاهش سهم پرداخت از جيب بيمه‌شدگان استفاده شود.
اعتصامي بيان کرد: حمايت از توليد ملي و داخلي، افزايش جمعيت تحت‌پوشش، الحاق گروه‌هاي بيمه‌اي جديد، افزايش دريافت حق‌بيمه، وصول مطالبات معوق از کارفرمايان و در کل افزايش منابع سازمان از نتايج مفيد حمايت از توليد ملي و محصولات داخلي است.
وي گفت: با توجه به سهم هفت درصدي سازمان تأمين اجتماعي از بازار سرمايه، اين سازمان مي‌تواند يکي از تأثيرگذارترين بنگاه‌هاي اقتصادي در عرصه سرمايه‎گذاري کشور محسوب شود.
معاون فرهنگي و اجتماعي سازمان تأمين اجتماعي افزود: تمام سرمايه‌گذاري‌هاي سازمان تأمين اجتماعي بايد با اصول حاکم بر سرمايه‌گذاري در صندوق‌هاي بيمه‌اي منافاتي نداشته باشد.
وي عنوان کرد: اقتصاد دانش‌بنيان به‌معني جهت‌گيري در توليد دانش کاربردي، بزرگ‌ترين وظيفه ماست، اقتصاد دانش‌بنيان بدين معني است که دانشگاه در خرمت توليد ملي و توليد ثروت قرار بگيرد، متأسفانه امروز از خيل پايان‌نامه‌هايي که در دانشگاه‌هاي کشور ارائه مي‌شود، درصد بسيار کمي کاربردي مي‌شود؛ يعني دانشجويان مطالبي را ارائه مي‌دهند که در ساختار کشور اثرگذار نيست.
اعتصامي با اشاره به برنامه تأمين اجتماعي در قبال بندهاي ابلاغي سياست‌هاي اقتصاد مقاومتي، تصريح کرد: از مهم‌ترين اين برنامه‌ها مي‌توان به تأمين شرايط و فعال‌سازي همه امکانات و منابع مالي و سرمايه‌هاي علم و انساني کشور به‌منظور توسعه کارآفريني و به حداکثر رساندن مشارکت آحاد جامعه در فعاليت‌هاي اقتصادي اشاره کرد.
معاون فرهنگي و اجتماعي سازمان تأمين اجتماعي بيان کرد: مديريت مصرف و مهندسي هزينه‌ها با تأکيد بر اصلاح الگوي مصرف و ترويج مصرف کالاهاي داخلي همراه با برنامه‌ريزي براي ارتقاي کيفيت و رقابت‌پذيري در توليد از ديگر الزامات تحقق اقتصاد مقاومتي است که بايد توسط سازمان تأمين اجتماعي مورد توجه قرار بگيرد.
وي با اشاره به ضرورت شفاف‌سازي اقتصاد و سالم‌سازي آن، افزود: جلوگيري از اقدامات فسادزا در حوزه پولي، تجاري و ارزي نيازمند ايجاد فضايي است که امکان تخلف در ان وجود نداشته باشد، متأسفانه در کشور راه‌هاي تخلف زياد است.
اعتصامي گفت: به‌منظور تحقق اقتصاد مقاومتي سازمان تأمين اجتماعي درصدد اين است که به حمايت همه‌جانبه از صادرات، استفاده از ظرفيت‌هاي مناطق آزاد، گسترش همکاري با کشورهاي منطقه، توليد کالاهايي با بازدهي بهينه و بالابردن صادرات برق، محصولات پتروشيمي و فرآورده‌هاي نفتي بپردازد.
وي خاطرنشان کرد: سازمان تأمين اجتماعي وظيفه خود مي‌داند از سرمايه‌هاي انساني در جهت پيشبرد و ايجاد نوآوري در منابع مختلف استفاده کند و رشد و بهره‌وري در اقتصاد، توانمندسازي نيروي کار، ايجاد بستر مناسب بين مناطق و استان‌ها و بکارگيري ظرفيت و قابليت‌هاي متنوع مناطق مختلف کشور را در دستور کار قرار دهد.
معاون فرهنگي و اجتماعي سازمان تأمي اجتماعي اظهار کرد: ايجاد اجماع و سهم مشترک در اقتصاد مقاومتي، تحليل نقاظ ضعف و قوت هر منطقه، تبيين نقشه استراتژيک براي اقتصاد مقاومتي، ارائه آمار صحيح به مردم، تدوين و زمان‌بندي فعاليت‌ها بر اساس اقتصاد مقاومتي و دريافت بازخورد و بازنگري از ديگر الزامات تحقق اقتصاد مقاومتي در جامعه است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن