واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۳ خرداد ۱۳۹۴ (۱۵:۶ب.ظ)
از سوي سازمان راهداري و حمل و نقل جادهاي؛ طرح توسعه و نوسازي ناوگان حملونقل عمومي مسافري ابلاغ شد موج - طرح توسعه و نوسازي ناوگان حملونقل عمومي مسافري و فرايند و شرايط واگذاري آن به متقاضيان از سوي معاونت حملونقل سازمان راهداري و حملونقل جادهاي به ادارات کل حملونقل و پايانههاي سراسر کشور جهت اجرا و اقدامات لازم ابلاغ شد.
به گزارش خبرگزاري موج، اسماعيل غلامي، معاون حملونقل اين سازمان، با بيان اين خبر اظهار کرد: در راستاي توسعه و نوسازي ناوگان حملونقل عمومي مسافري و ايجاد تسهيلات براي تقويت بنيه مالي متقاضيان وسيله نقليه جديد، طرح توسعه و نوسازي ناوگان با استفاده از تسهيلات بانکي تدوين شد که در حال حاضر اعطاي تسهيلات در خصوص توسعه ناوگان و خريداري ناوگان جديد فقط براي خودروهاي سواري کرايه و ون امکانپذير است.
غلامي با اشاره به اينکه ميزان تسهيلات اعطايي به متقاضيان به تفکيک نوع ناوگان در دو بخش توسعه و نوسازي مشخصشده است، افزود: متقاضيان ميتوانند ناوگان عمومي فرسوده برونشهري خود اعم از اتوبوس، مينيبوس و سواري کرايه را در مراکز اسقاط معين از رده خارج کنند و در اين راستا بر اساس بخشنامه هيات محترم وزيران در تاريخ ۱۳ اسفند سال ۹۳ در ازاي فروش ناوگان فرسوده به وارد کنندگان خودروهاي شخصي و پذيرش آن در مراکز اسقاط معين، برگه رسيد از رده خارج کردن ناوگان عمومي فرسوده را دريافت کرده و به يکي از شرکتهاي تعيين شده تحويل ميدهند تا از مزاياي از رده خارج کردن وسايل نقليه فرسوده در طرحهاي نوسازي ناوگان سازمان راهداري و حملونقل جادهاي استفاده کنند.
وي در ادامه يادآور شد: متقاضيان ميبايست پس از تخصيص وسيله نقليه توسط شرکتهاي خودروساز طرف قرارداد و پس از تائيد اوليه بانک عامل يا ليزينگ مبني بر امکان اعطاي تسهيلات به آنها، نسبت به از رده خارج کردن وسيله نقليه فرسوده اقدام کنند.
معاون حملونقل اين سازمان اظهار کرد: در طرح نوسازي، جايگزيني صرفا براساس خروج يک دستگاه ناوگان فرسوده صورت ميگيرد. با توجه به نوپا بودن فعاليت حملونقل روستايي و محدوديت ناوگان حملونقل عمومي روستايي در سال جاري تفاهمنامههايي با شرکتهاي خودروسازي و براي تأمين ناوگان مورد نياز حملونقل روستايي و صندوق کارآفريني اميد براي تأمين تسهيلات و منابع مالي مورد نياز توسعه ناوگان روستايي مبادله شده است. بر اين اساس پيشبيني ميشود تعداد ۳۰۰۰ دستگاه ون و ۴۵۰۰ دستگاه سواري وارد عرصه حملونقل روستايي شوند.
در زمينه تأمين ناوگان حملونقل روستايي يکي از اقدامات ديگري که سازمان پيگيري نموده است، هدايت تسهيلات اشتغالزايي ساير نهادها به سمت توسعه ناوگان حملونقل روستايي است، در اين راستا مقررشده است تعداد ۱۰،۰۰۰ دستگاه شامل ۲۰۰۰ دستگاه ون و ۸۰۰۰ دستگاه وانت دو کابين با استفاده از تسهيلات خوداشتغالي کميته امداد امام خميني (ره) به ناوگان حملونقل روستايي اضافه شوند. کل ناوگان پيشبيني شده در طرح توسعه ناوگان روستايي طي يک سال آينده ۱۷۵۰۰ دستگاه است.
همچنين در خصوص نوسازي ناوگان باري تقريبا با اکثر کارخانههاي خودروسازي داخلي قرارداد منعقد شده و در اين زمينه تسهيلات با نرخ سود مناسب در نظر گرفته شده که متقاضيان ميتوانند با مراجعه به ادارات استاني از فرايند کار مطلع شوند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 118]