تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه قلب بهتر از روزه زبان است و روزه زبان بهتر از روزه شكم است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820085213




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تاکسی با درهای بسته ؛ حال و روز فرهنگ امروز کشور ما!


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: تاکسی با درهای بسته ؛ حال و روز فرهنگ امروز کشور ما!
نمی‌دانید جوانی که در راه رفتن به یک کنسرت است متوجه می‌شود که این کنسرت لغو شده است، دچار چه حس بدی می‌شود. اولین احساس حس سرخوردگی است.این یک سوال اساسی در میان جوانان ماست که بالاخره ما با کدام ساز برقصیم؟
به گزارش نامه نیوز، مصطفی داننده در عصر ایران نوشت: راننده تاکسی در خط پررفت و آمدی در تهران در حال داد زدن برای سوار شدن مسافران به تاکسی خود بود اما درهای ماشین را قفل کرده بود و مسافران نمی‌توانستند سوار بر آن شوند و به خاطر همین راهی ماشین‌‌های دیگر می‌شدند که حتی تاکسی هم نبودند تا به مقصد خود برسند.
مسائل فرهنگی کشور ما نیز همچون این راننده تاکسی است که فقط داد می‌زند اما مسافران به دلیل قفل بودن درها نمی‌توانند سوار آن شوند. این روزها و یا بهتر بگویم این سال‌ها برخی از مسئولان کشور با مسائل فرهنگی به گونه‌ای رفتار می‌کنند که با بزه‌های اجتماعی برخورد می‌کنند.
تاکسی با درهای بسته ؛ حال و روز فرهنگ امروز کشور ما!
کنسل شدن متعدد کنسرت‌های موسیقی در سراسر ایران، نحوه وحشتناک پوشش مسابقات والیبال، نحوه برخورد با مساله حجاب و ... نمونه‌های بارز این برخوردهاست. این رفتارها دقیقا مصداق بستن درهای تاکسی است. همیشه مسئولان جمهوری اسلامی دغدغه مسائل فرهنگی را داشته اند و در این سال‌ها تلاش کرده اند به نحوی راه را بر روی ورود فرهنگ غربی به کشور ببندند.
رفتار قهرآمیز اما باعث می‌شود که جوانان به راحتی و بدون هیچ زحمتی به سمت درهای خروجی کشور راهنمایی شوند تا ما تنها در مسئله فرهنگی فقط داد بزنیم و نتوانیم جونان کشور را با خود همراه کنیم. بیایید چند مورد از این برخوردها و واکنش جوانان را با هم مرور کنیم. امروز نحوه پوشش تلویزیونی مسابقات والیبال در کشور داغ است و مردم به شدت به نحوه پوشش صداوسیما که با سانسورهای فراوان همراه است اعتراض دارند. سانسورهایی که به خاطر نحوه پوشش بانوان حاضر در سالن‌های والیبال صورت می‌گیرد. تکرار پی در پی لحظات حساس این مسابقات، به شدت مردم را عصبانی می‌کند و همین عصبانیت باعث می‌شود تا آنها برای دیدن مسابقات والیبال دست به دامن شبکه‌های ماهواره‌ای شوند. حتی آنهایی که در خانه ماهواره ندارند نیز ترغیب می‌شوند برای دست یابی به پوشش بهتر مسابقات دست به دامن شبکه‌های آن ور آبی شوند. تلاش برای ندیدن یک زن بی حجاب در یک لحظه کوتاه در مسابقه والیبال باعث می‌شود تا پنجره‌ای از فرهنگ غربی بر روی جوانان ایران باز شود. نمونه دیگر را می‌شود در لغو کنسرت‌ها دید. نمی‌دانید جوانی که در راه رفتن به یک کنسرت است متوجه می‌شود که این کنسرت لغو شده است، دچار چه حس بدی می‌شود. اولین احساس حس سرخوردگی است. حس این که چرا در نظام جمهوری اسلامی، کنسرتی که از وزارت ارشاد این نظام مجوز گرفته است توسط نهادی دیگر لغو می‌شود. واقعا چه کسی باید این تضادها را پاسخ بدهد؟ یا مثلا چگونه است فیلمی در سینما نمایش داده می‌شود اما در تلویزیون با سانسورهای متفاوت روبرو می‌شود؟ این یک سوال اساسی در میان جوانان ماست که بالاخره ما با کدام ساز برقصیم؟ همین تضاد باعث می‌شود که بسیاری برای درک کنسرتی بدون حاشیه با هزینه کم، کمتر از آنچه مسئولان ما فکر کنند راهی کشورهای همسایه شوند تا در کنسرت‌های خواننده‌های لس آنجلسی شرکت کنند. با یک حرکت اشتباه هم جوانان را از دست می‌دهیم و هم پول این مملکت را به جیب همسایگان می‌ریزیم. بسیاری هم که امکان رفتن ندارند، درگیر نارضایتی مستمر می شوند.
به راحتی می‌توان با این مسائل کنار آمد که نمونه بارز آن موسیقی پاپ است. اگر به یاد داشته باشید در دهه 70 اکثر اتومبیل‌های کشور میزبان نوارهای خوانندگان لس آنجلسی بودند و مردم به آهنگ‌های آنها گوش می‌دادند اما با باز شدن فضای موسیقی پاپ در کشور جوانان به سمت خوانندگان پاپ داخل کشور رفتند و امروز می‌توانید مشاهده کنید که موسیقی پاپ داخل کشور بسیار جذاب تر از موسیقی آن ورآبی‌هاست. حتی یک خواننده داخلی می‌توانند یک سالن چندهزار نفری را در آمریکا پرکند کاری که خوانندگان لس آنجلسی نتوانسته بودند آن را انجام دهند. می‌بیند اگر درهای تاکسی را بازبگذاریم مردم به جای اینکه سوار ماشین‌های شخصی شوند، تاکسی سوار می‌شوند و راضی هم هستند.  باید دانست که دست اندازهای جاده فرهنگ با برخوردهای پلیسی درست نمی‌شود.

منبع: عصر ایران


۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن