واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۲ خرداد ۱۳۹۴ (۱۹:۵۸ب.ظ)
استاندار کرمانشاه: توسعه صنعت پتروشيمي به اشتغال زايي بيشتر کمک مي کند موج - استاندار کرمانشاه گفت: توسعه صنعت پتروشيمي استان مي تواند به اشتغال زايي هرچه بيشتر کمک کند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج کرمانشاه، ابراهيم رضايي بابادي که در نشست مشترک با معاون وزير نفت سخن مي گفت، اظهار داشت: مديريت ارشد استان پيگيري هاي بسياري براي رفع مشکلات مجموعه هاي پتروشيمي استان و همچنين توسعه هر چه بيشتر آن ها انجام داده است که خوشبختانه نتايج دلگرم کننده اي نيز داشته است.
وي افزود: اميدواريم با گسترش اين صنعت و صنايع پايين دستي آن زمينه اشتغال زايي هر چه بيشتر جوانان را فراهم کنيم.
استاندار در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به اينکه استان کرمانشاه در دوران جنگ تحميلي آسيب هاي فراواني ديده است، عنوان کرد: پس از اين دوره مدت زيادي صرف بازسازي و ترميم خرابي هاي دوران جنگ شد که اين امر موجب شده کرمانشاه در زمينه توسعه از ديگر استان ها عقب بماند.
رضايي بابادي ادامه داد: طي اين سال ها طرح ها و برنامه هاي زيادي در استان دنبال شده اند ولي هيچ کدام از آن ها منجر به توسعه کرمانشاه نشده است و هم اکنون ما در بيکاري رتبه اول کشور را داريم.
وي در دنباله سخنانش با اشاره به پتانسيل هاي گوناگون استان اظهار کرد: کرمانشاه داراي قابليت ها و مزيت هاي بيشماري است که از جمله آن ها مي توان به مرز طولاني مشترک با کشور عراق و وجود چند بازارچه ها و دو مرز رسمي اشاره کرد.
اين مقام ارشد استان افزود: اين ظرفيت ها مي تواند نقش مهمي در عرصه صادرات کشور داشته باشد و اين پتانسيل وجود دارد که در کوتاه ترين زمان ممکن کالاهاي صادراتي را به بازار 20 ميليوني کشور همسايه ارسال کرد و حتي در آينده به سوريه و ديگر کشورهاي منطقه نيز از اين مرز صادرات داشته باشيم.
استاني با اين همه قابليت نبايد بيکار داشته باشد
در دنباله اين نشست معاون وزير نفت و مديرعامل شرکت ملي صنايع پتروشيمي گفت: کرمانشاه از پتانسيل هاي بسيار بالاي اقتصادي برخوردار است و در زمينه پتروشيمي در رده استان هاي ممتاز محسوب مي شود. همچنين اين استان از خاک حاصلخيز و کشتزارهاي بزرگ برخوردار است.
شعري افزود: جاي تعجب دارد که کرمانشاه با وجود اين همه پتانسيل در عرصه بيکاري در رتبه اول باشد.
وي با اشاره به تأکيدات مداوم وزير نفت پيرامون گسترش صنايع پتروشيمي استان کرمانشاه عنوان کرد: مهندس زنگنه تأکيد دارند که بايد اين وزارتخانه در زمينه توسعه پتروشيمي در کرمانشاه همچنان فعال باشد و در همين راستا قصد داريم در حوزه صنايع پايين دستي نيز ورود پيدا کنيم.
معاون وزير نفت اظهار کرد: دولت تدبير و اميد طي اين 2 سال تحقيقات گسترده اي را پيرامون صنايع پايين دستي و مشکلات پيش روي آن انجام داده است.
متأسفانه بسياري از کساني که طي اين سال ها در اين زمينه سرمايه گذاري کرده اند خيلي سريع سرمايه هاي خود را برداشته و به کشورهاي همسايه همچون ترکيه منتقل کرده اند.
وي با اشاره به اين نکته که اين موضوع دلايل متعددي دارد، اظهار کرد: در رأس اين مشکلات تحريم هاي اقتصادي قرار دارد که زمينه انجام صادرات مطلوب و همچنين تبادلات ارزي را بسيار دشوار کرده است. همچنين اين صنايع بسيار وابسته به تکنولوژي هاي روز دنيا هستند که به دليل تحريم ها توان نوسازي از آن ها سلب مي شود.
شعري ادامه داد: دولت علي رغم تمامي سنگ اندازي ها و جو سازي ها به دنبال به نتيجه رسيدن مذاکرات و برداشتن اين تحريم هاي ظالمانه است.
معاون وزير نفت در دنباله سخنانش با تأکيد بر لزوم حمايت مديران بخش دولتي از سرمايه گذاران، عنوان کرد: در کشورهاي توسعه يافته مديران دولتي به دنبال رفع مشکلات سرمايه گذاران هستند ولي در کشور ما اين موضوع روند متفاوتي دارد و مسئولين با برخي توقعات بيجا و برخي سنگ اندازي ها موجب دلسردي سرمايه گذاران مي شوند.
در اين ميان وظيفه مديريت ارشد استان اين است که با جديت تمام مانع اين سنگ اندازي ها شود.
وي در دنباله سخنانش پيشرفت هاي صورت گرفته در منطقه ويژه اقتصادي قصرشيرين را بسيار اميدوارکننده دانست و گفت: مجموعه وزارت نفت اين آمادگي را دارد که همايشي با حضور سرمايه گذاران مطرح در قصرشيرين برگزار کند.
تجارت موتور محرکه توليد استان
در بخش ديگري از اين نشست معاون توسعه مديريت و منابع انساني عنوان کرد: اميدواريم با توجه به پتانسيل هاي اقتصادي فراواني که در استان وجود دارد بتوانيم گام هاي ارزشمندي را در زمينه توسعه کرمانشاه برداريم.
حاتمي در ادامه تجارت را يکي از مزيت هاي ممتاز کرمانشاه دانست و گفت: اين بخش هم يک موتور محرکه براي حوزه توليد استان است و هم يک پتانسيل براي اقتصاد کشور محسوب مي شود.
وي افزود: وجود منطقه ويژه اقتصادي قصرشيرين و اسلام آباد، بازارچه هاي مختلف مرزي و واحدهاي تجاري متعدد از امتيازات ويژه کرمانشاه محسوب مي شوند.
سرپرست معاونت هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منطقه اي ادامه داد: کمک به شکل گيري صنايع پايين دستي در صنعت پتروشيمي مي تواند در کنار ايجاد اشتغال براي جوانان به صادارت استان نيز کمک کند.
حاتمي همچنين با اشاره به جايگاه ممتاز دانشگاه رازي در کشور اظهار کرد: بخش شيمي اين دانشگاه اين آمادگي را دارد که در زمينه انجام پروژه هاي مطالعاتي و پژوهشي شرکت ملي صنايع پتروشيمي مشارکت فعال داشته باشد.
مديريت استان در رفع موانع سرمايه گذاري جدي است
در دنباله اين نشست نماينده شهرستان هاي قصرشيرين، گيلانغرب و سرپل ذهاب گفت: دولت تدبير و اميد طي اين مدت عليرغم اينکه با تحريم هاي اقتصادي گسترده اي روبرو بوده، کارهاي خوبي در عرصه هاي مختلف انجام داده است.
حسيني در دنباله سخنانش عنوان کرد: خوشبختانه مديريت رشد استان در زمينه رفع مشکلات و موانع موجود بر سر راه سرمايه گذاران بسيار جدي است و استان مشکلي در زمينه فراهم کردن زيرساخت هاي لازم براي واحدهاي صنعتي مشکلي ندارد.
وي در ادامه گفت: سرمايه گذاران بايد مشوق هاي معني دار دريافت کنند و در همين راستا زمين هايي که به اين عزيزان واگذار مي شوند بايد مناسب و ارزان قيمت باشد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 144]