واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۲ خرداد ۱۳۹۴ (۱۹:۴۶ب.ظ)
استاندار کرمانشاه: صادرات کرمانشاه نيازمند تربيت نسل جديدي از بازرگانان است موج - استاندار کرمانشاه گفت: صادرات استان نيازمند تربيت نسل جديدي از تجار و بازرگانان است که با مفاهيم علمي اين عرصه آشنا باشند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج کرمانشاه؛ ابراهيم رضايي بابادي در کارگروه توسعه صادرات استان اظهار کرد: در سند توسعه استان بخش تجارت و بازرگاني به عنوان محور توسعه انتخاب شده است و بر همين مبنا مي بايست به آموزش افراد فعال در اين عرصه بپردازيم.
وي افزود: مديريت ارشد استان در اين زمينه بسيار مشتاق است که با محوريت اتاق بازرگاني آموزش هاي لازم در زمينه هاي مختلف و با حضور اساتيد برجسته اين عرصه ارايه شود.
استاندار کرمانشاه گفت: بي گمان از ميان اين کلاس هاي آموزشي تجار و بازرگانان خبره اي بيرون خواهند آمد که مي توانند در آينده زمينه ساز توسعه بيشتر صادرات استان شوند.
رضايي بابادي يکي از معضلات بخش صادرات و واردات را عدم آشنايي مديران اين بخش با مسايل حوزه تحت مديريتشان عنوان کرد و گفت: بسياري از آن ها تاکنون حتي يک فنچان هم صادر نکرده اند ولي براي صادرات و واردات کشور تصميم مي گيرند.
وي افزود: بسياري از ادارات و سازمان هاي دولتي به جاي تسهيل در امور، مشغول سنگ اندازي در راه صادرات کشور هستند و اين موضوع مشکلات زيادي را پديد آورده است.
اين مدير ارشد استان با تاکيد بر صادرات هرچه بيشتر محصولات توليدي استان گفت: سياست اقتصادي کشور بر مبناي توسعه صادرات است و در همين راستا بايد زمينه اي را فراهم کرد که تمامي محصولاتي که داراي قابليت صادراتي هست را به کشور هاي ديگر صادر کنيم.
صنايع تبديلي به ارزش افزوده محصولات کشاورزي کمک مي کند
استاندار کرمانشاه در بخش ديگري از سخنانش به لزوم ايجاد صنايع تبديلي پرداخت و گفت: با توسعه صنايع تبديلي در استان مي توان ارزش افزوده بسياري از فرآورده هاي حوزه کشاورزي را به چند برابر رساند و به اين ترتيب درآمد سرانه مردم را بالا برد.
رضايي بابادي افزود: در استان آذربايجان با يک فرايند ساده انگور را تيزابي مي کنند و آن را با ارزش افزوده بالاتر به فروش مي رسانند در حالي کشاورزان استان تنها به عرضه محصول اوليه بسنده مي کنند.
وي در بخش ديگري از سخنانش نخود را يکي از مهم ترين محصولات توليدي در استان دانست و گفت: مي توان با راه اندازي صنايع کوچک تبديلي فرآورده هاي بسيار متنوع و با ارزش افزوده بيشتر از اين محصول تهيه کرد. فراموش نکنيم مصرف خوراکي نخود تنها مختص به آبگوشت نيست و خوراک هاي بسيار متنوع و سودمندي از نخود تهيه مي شود.
اين مدير ارشد استان ادامه داد: با تبليغات رسانه اي و تشريح خواص نخود مي توان اين محصولات فرآوري شده را در ميان جامعه جا انداخت زيرا مردم مشتاق استفاده از محصولات با خواص فراوان هستند و نخود هم داراي چنين ويژگي هايي است.
برگزاري نمايشگاه توانمندي ها گامي در راه توسعه صادارت
در دنباله اين نشست معاون توسعه مديريت و منابع انساني برگزاري نمايشگاه توانمندي هاي صنعتي _ صادراتي در کرمانشاه را گامي در راه توسعه صادرات استان عنوان کرد و گفت: برگزاري چنين نمايشگاه هايي فرصتي را فراهم مي کند تا صاحبان صنايع و صادرکنندگان استان کالاهاي خود را به تجار و بازرگاناني که از کشور عراق و ديگر جاها دعوت مي شوند معرفي نمايند.
حاتمي افزود: اين انتظار از سازمان توسعه تجارت ايران وجود دارد که از برگزاري نمايشگاه توانمندي هاي صنعتي _ صادراتي که به توسعه صادارات کشور کمک مي کند حمايت بيشتري انجام دهند.
سرپرست معاونت هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منطقه اي ادامه داد: در برنامه توسعه استان تجارت اولين مزيت محسوب است و مديريت ارشد استان نيز با جديديت به دنبال توسعه ظرفيت ها و پتانسيل هاي اين حوزه است.
وي وظيفه مديران اين حوزه را برقراري اتصال ميان حلقه تجارت و توليد دانست و عنوان کرد: استاني با دو ميليون نفر جمعيت که تجارت محور توسعه آن است صرفاً با اتکا به ظرفيت هاي فعلي اتاق بازرگاني و سازمان صنعت، معدن، تجارت و بازرگاني دچار تحول نمي شود و بايد با برگزاري کلاس ها و برنامه هاي آموزشي گوناگون تجارت و بازرگاني را به يک فرهنگ در ميان اصناف و اقشار مختلف جامعه تبديل کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 111]