تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):مومن برای مومن برکت و برای کافر، اتمام حجت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871030260




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

صادرات افزایش می‌یابد/ کاهش فساد صادراتی نیازمند ارز تک‌نرخی است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: خسروتاج:
صادرات افزایش می‌یابد/ کاهش فساد صادراتی نیازمند ارز تک‌نرخی است

صادرات


شناسهٔ خبر: 2762978 - پنجشنبه ۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۳:۵۵
استانها > بوشهر

بوشهر - قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت از برنامه‌ریزی مناسب برای افزایش صادرات کشور در بخش‌های مختلف طی سال جاری خبر داد. به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی خسرو تاج پنجشنبه‌شب در نشست گفتگوی دولت و بخش خصوصی در استان بوشهر اظهار داشت: حمایت از تولید داخل را به عنوان یک اولویت مهم در دستور کار داریم و در این راستا طرح‌ها و برنامه‌های مختلفی در سطح کشور اجرا می‌شود.وی به پرداخت ۱۰۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات سرمایه در گردش در سطح کشور طی سال گذشته اشاره کرد و ادامه داد: امسال باید ۱۵۰ هزار میلیارد تومان سرمایه در گردش در اختیار تولید کنندگان قرار بگیرد.قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت به نیاز بخش صنعت و معدن به ۱۷۵ هزار میلیارد تومان سرمایه در سال جاری اشاره کرد و افزود: پارسال ارزش تولیدات داخلی ۶۱۰ هزار میلیارد تومان بود که تلاش می‌شود شاهد افزایش این رقم به ۷۰۰ هزار میلیارد تومان در سال جاری باشیم.صادرات غیرنفتی ۱۹ درصد افزایش یافتوی با بیان اینکه به نتیجه رسیدن مذاکرات هسته‌ای تاثیرات بسیار خوبی در زمیه صادرات خواهد داشت، اضافه کرد: حجم مبادلات تجارت خارجی ایران با دیگر کشورها در سال گذشته ۱۶۰ میلیارد دلار بود و این میزان مبادلات در شرایط تحریم صورت گرفت.خسرو تاج در ادامه، میزان صادرات غیرنفتی کشور در سال گذشته را ۵۰ ‌میلیارد دلار عنوان کرد و بیان داشت: سال گذشته نسبت به سال قبل از آن ۱۹ درصد افزایش صادرات داشتیم و پیش‌بینی می‌شود که امسال ۲۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته باشیم.وی با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود که امسال میزان صادرات و خدمات کشور به ۷۷ میلیارد دلار برسد، بیان داشت: باید با هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی مناسب در این زمینه حرکت کنیم و در همه استان‌های نیز کارگروه صادرات تشکیل شود.تولیدات داخلی باید با قابلیت رقابتی روانه بازار شوندقائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت به عملکرد موفق بخش‌های میعانات گازی و پتروشیمی‌ها در صادرات محصول طی سال گذشته اشاره کرد و افزود: باید در همه بخش‌ها برنامه‌ریزی مناسب صورت بگیرد و ظرفیت رقابتی ایجاد شود تا شاهد رشد سرمایه‌گذاری در کشور باشیم.وی با بیان اینکه تولیدات داخلی باید با قابلیت رقابتی روانه بازار شوند، تصریح کرد: با تعرفه نمی توان جلوی واردات را گرفت و کالاهای مختلف به نوعی وارد می‌شوند و در صورتی که کالاها رقابتی نباشد، تولیدکنندگان دچار مشکل می‌شوند.خسروتاج با بیان اینکه چند نرخی بودن ارز باعث فساد می‌شود، اضافه کرد: دو نرخی بودن ارز باعث قاچاق صادراتی شده است و این دو نرخی بودن در قاچاق سوخت نیز اثرگذار بوده است و کاهش فساد صادراتی نیازمند تک‌نرخی بودن ارز است.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن