تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):انسان بلند مرتبه چون به فهم و دانايى رسد، متواضع مى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869979092




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سرقت سمند برای فرار از درگیری خونین |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: سرقت سمند برای فرار از درگیری خونین
کد خبر: ۵۰۸۰۳۴
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۸ - 11 June 2015


 پسر شیشه‌ای که بعد از درگیری خونین با عمویش خودرویی را برای فرار زورگیری کرده بود فکرش را نمی‌کرد که واژگونی خودرو باعث دستگیری‌اش می‌شود.

به گزارش همشهری، چندي قبل به مأموران انتظامي شهرستان ساوه خبر رسيد در جريان نزاعي خانوادگي مردي به ضرب چاقو مجروح شده است. ماجرا از اين قرار بود پسري 19ساله كه از مدت‌ها قبل با عمويش دچار اختلاف شده بود با او درگير شده و وي را با ضربات چاقو مجروح كرده بود. بعد از اين حادثه پسر جوان سوار بر يك وانت متواري شده بود اما معلوم نبود كجا گريخته است. يك روز بعد از اين حادثه وانت در اطراف ساوه كشف شد.

همان روز راننده يك خودروي سمند در حوالي شهريار با ارائه مشخصات جوان تحت تعقيب گفت كه او با همدستي جواني ديگر خودروي وي را زورگيري كرده و فرار كرده‌اند. راننده جوان در اين‌باره گفت: 2پسر جوان خودروام را حوالي شهريار دربست كرايه كردند اما در ادامه با تهديد من را از خودروام پياده كردند. آنها حتي كارت عابربانكم را نيز از من زورگيري كرده و من را در جاده رها كردند. نشاني‌هايي كه راننده سمند اعلام كرد با مشخصات جوان فراري مطابقت داشت.

از اين‌رو مشخصات سمند مسروقه به واحدهاي گشتي پليس اعلام شد تا او دستگير شود. چند روز از اين ماجرا مي‌گذشت تا اينكه معلوم شد اين خودرو در نزديكي دامغان واژگون و راننده‌اش در بيمارستان بستري شده است. شدت اين حادثه به حدي بود كه راننده مجروح شده و پزشكان مجبور شدند ريه‌اش را جراحي كنند. به اين ترتيب چند روز بعد از اين حادثه سرانجام راننده كه همان جوان تحت تعقيب بود، دستگير شد.

او صبح ديروز براي بازجويي به شعبه اول بازپرسي دادسراي ناحيه 34تهران منتقل شد و از سوي بازپرس نصرتي تحت بازجويي قرار گرفت. او در اعترافاتش گفت: بعد از آنكه عمويم را با چاقو مجروح كردم همراه يكي از دوستانم متواري شدم. در بين راه يك سمند را از صاحبش زورگيري كرديم و مي‌خواستيم به سوي مشهد فرار كنيم. ما در بين راه شيشه مصرف كرديم و از سويي من خسته بودم. به همين دليل پشت فرمان خوابم برد و سمند واژگون شد. بعد از آن ديگر چيزي متوجه نشدم تا اينكه ديدم روي تخت بيمارستان هستم. من هيچ مدركي همراهم نبود و فقط گواهينامه دوستم در جيبم بود. به همين دليل تا چند روز همه من را به نام دوستم مي‌شناختند تا اينكه بعد از جراحي ريه‌ام دستگير شدم. براساس اين گزارش متهم در بازداشت به سر مي‌برد و تحقيقات ادامه دارد.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 123]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن