تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نـادانى، مايـه مرگ زندگان و دوام بدبختى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832654081




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نکات مراقبتی در زمینه سوراخ کردن گوش در سنین پایین


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
parents_image3
اگر مایلید گوش فرزندتان را سوراخ کنید بهتر است از یک سری نکات مراقبتی در این زمینه پیروی کنید! تصمیم به سوراخ کردن گوش فرزندتان یک تصمیم شخصی است و بستگی به نظر خود شما دارد. اما سوراخ کردن گوش دختران در سنین خیلی پایین می‌‌تواند خطراتی به همراه داشته باشد. به محض اینکه شما در پوست سوراخی ایجاد می‌‌کنید، شرایط مناسب برای عفونت کردن گوش را فراهم می‌‌کنید. از طرف دیگر، از آنجا که سیستم ایمنی بدن نوزادان هنوز در حال تکامل است، بهتر است والدین حداقل شش ماه صبر کنند و بعد گوش فرزندشان را سوراخ کنند. اگر شما دوست دارید که فرزندتان خودش برای سوراخ کردن گوشش تصمیم بگیرد، بهتر است تا 01 سالگی او صبر کنید. هر چه سن کودک بیشتر باشد، بهتر می‌‌تواند مسئولیت گوش‌‌های سوراخ شده‌اش را قبول کند و به بهداشت و نگهداری از گوش‌‌هایش توجه کند.
کاهش درد سوراخ کردن گوش
از پزشک فرزندتان بخواهید کرم یا پمادی که حاوی لیدوکائین است تجویز کند. این ماده می‌‌تواند لاله گوش را بی‌حس کند. حداقل 30 الی 60 دقیقه قبل از سوراخ کردن گوش، یک لایه ضخیم از این پماد را بر لایه گوش کودک بمالید. برخی معتقدند که قرار دادن یخ بر گوش به مدت 15 الی 30 دقیقه قبل از سوراخ کردن نیز می‌‌تواند در بی‌حس کردن آن و کاهش درد موثر باشد. اگر می‌‌خواهید اینکار را انجام دهید، بهتر است ابتدا گوش را با یک پارچه بپوشانید زیرا تماس مستقیم یخ با گوش ممکن است پوست را اذیت کند. البته این اقدامات به طور کامل درد را از بین نمی‌برند. به هر حال سوراخ کردن گوش دردناک است و فرزند شما نیز این درد را حس خواهد کرد. با فرزندتان در این رابطه صحبت کنید، درست مانند زمانیکه در رابطه با آمپول زدن با او صحبت می‌‌کنید. به او یادآوری کنید که این فرایند خیلی سریع است و او را تشویق کنید نفس‌‌های عمیق بکشد تا بدین وسیله استرسش کاهش یابد.
برای انتخاب گوشواره کدام فلز از همه بهتر است
گوشواره‌‌های فلزی که توسط مراکز درمانی برای سوراخ کردن گوش ارائه می‌‌شوند و در عین حال زنگ هم نمی‌زنند، یکی از بهترین گزینه‌‌ها هستند. یکی از مهم‌ترین دلایل مناسب بودن این نوع گوشواره‌‌ها این است که فلز نیکل یا سایر فلزات مشابه در آن وجود ندارد. نیکل و کبالت جزء فلزهای حساسیت‌زا هستند. برخی کودکان، حتی به طلای سفید نیز حساسیت دارند، زیرا گاه در طلای سفید نیز نیکل وجود دارد. از جمله فلزهای مناسب دیگر، پلاتین، تیتانیوم و طلای 14عیار هستند. برای انتخاب گوشواره، در رابطه با فلزهای موجود در آن از فروشنده سوال کنید و سپس ترکیبات را با پزشک در میان بگذارید.
برای سوراخ کردن گوش کودک، به کجا باید مراجعه کرد؟
از پزشک فرزندتان در این رابطه سوال کنید. معمولا پزشکان شما را راهنمایی می‌‌کنند. مکانی که شما به آن مراجعه می‌‌کنید باید کاملا بهداشتی باشد و افراد حاضر در آنجا دارای تخصص اینکار باشند و از مواد استریل استفاده کنند. معمولا درمانگاه‌‌ها این خدمات را ارائه می‌‌دهند. اگر قصد مراجعه به شخص دیگری را دارید، حتما به شخصی مراجعه کنید که دارای تخصص و تجربه کافی است و به بهداشت اهمیت می‌‌دهد. پیش از سوراخ کردن گوش، فرد باید دست‌‌های خود را به خوبی بشوید، از ژل ضد عفونی کننده استفاده کند، دستکش‌‌های نو بپوشد، لاله گوش فرزندتان را با الکل تمیز کند و از سوزن یا گوشواره نو و استریل برای سوراخ کردن گوش استفاده کند.
اقدامات پس از سوراخ کردن گوش
برای جلوگیری از عفونت گوش، همیشه گوش‌‌ها و گوشواره‌‌های فرزندتان را تمیز نگهداری کنید. ابتدا دست‌‌هایتان را کاملا بشویید سپس مقداری پنبه را به الکل آغشته کنید و پشت و جلوی گوشواره را کاملا تمیز کنید. اینکار را روزی دوبار تکرار کنید. روزانه، چند بار گوشواره را در گوش فرزندتان بچرخانید و کمی آن را جابجا کنید تا سوراخ کاملا باز بماند. گوشواره نباید بیش از اندازه تنگ باشد. همچنین اجازه دهید اولین گوشواره حداقل 6 هفته در گوش فرزندتان بماند، سپس اگر خواستید می‌‌توانید آن را عوض کنید. در غیر اینصورت، سوراخ‌‌ها خیلی زود بسته خواهند شد. اگر خواستید گوشواره‌‌ها را در بیاورید، حتما گوشواره‌‌های دیگری جایگزین آن کنید. اینکار را تا 6 ماه انجام دهید تا سوراخ‌‌ها بسته نشوند.
علائم عفونت
قرمزی، التهاب، خشکی یا هر گونه درد، خارش یا حساسیت می‌‌تواند علامت عفونت باشد. در این حالت شما باید فرزندتان را نزد پزشک ببرید. پزشک تشخیص خواهد داد که آیا این موارد علائم عفونت هستند یا علائم آلرژی. اگر آلرژی باشد، انتخاب یک گوشواره با فلزی دیگر می‌‌تواند مشکل را برطرف کند. اما اگر عفونت باشد، پزشک باید برای فرزندتان آنتی بیوتیک تجویز کند. اگر مشکل فرزندتان حاد باشد، ممکن است لازم باشد شما گوشواره را از گوش کودک خارج کنید. در این حالت، باید حداقل 6 ماه پیش از اینکه دوباره گوش او را سوراخ کنید صبر کنید. اگر بسته شدن سوراخ گوش به دلیل عفونت باشد، به احتمال خیلی زیاد در آن ناحیه، گوشت اضافی ایجاد خواهد شد.
نکات تکمیلی
برای سوراخ کردن گوش فرزندتان، توجه داشته باشید که قسمت غضروفی به هیچ عنوان نباید سوراخ شود. زیرا احتمال عفونت و ایجاد گوشت اضافه در این قسمت خیلی بیشتر است. اگر فرزندتان تازه گوشش را سوراخ کرده است، باید هنگام شانه کردن موهایش و یا تعویض لباس‌‌هایش توجه داشته باشد که گوشش آسیب نبیند. بهتر است در این مدت خود شما این کارها را برای او انجام دهید. بهتر است سوراخ گوش از هرگونه عطر، شامپو یا محصولات مشابه تا چند روز دور باشد. برخی متخصصان توصیه می‌‌کنند کودکی که هنوز دو هفته از سوراخ کردن گوشش نگذشته است، از ورزش کردن پرهیز کند. زیرا معمولا فضاهای ورزشی دارای باکتری‌‌های بیشتری هستند و احتمال عفونت سوراخ‌‌های گوش بیشتر است. همچنین اگر برای ورزش، پوشیدن کلاه لازم باشد، کلاه می‌‌تواند با گوشواره تماس پیدا کند و موجب ایجاد درد شود. اگر فرزندتان قصد ورزش کردن را تا شش ماه اول پس از سوراخ کردن گوش دارد، بهتر است گوشواره او را با یک چشم زخم بپوشانید. ماهنامه کودک سالم

20 خرداد 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 241]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن