تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 3 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه خداوند خير بنده اى را بخواهد، واعظى از درون او برايش قرار مى دهد كه او را به ك...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843573465




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ردپای فسیل دایناسور در مراغه و لرستان |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: ردپای فسیل دایناسور در مراغه و لرستان
کد خبر: ۵۰۷۸۶۴
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۸ - 10 June 2015


مدیرکل دفتر موزه تاریخ طبیعی و ذخایر ژنتیکی از کشف فسیل‌های دایناسور در مراغه و لرستان خبر داد.

به گزارش ایسنا، اصغر مبارکی با اشاره به این که موزه‌های تاریخ طبیعی ایران دارای گونه های مختلف و منحصر به فردی است گفت: موزه تاریخ طبیعی فقط نمایشگاه نیست،‌ بلکه در آن بحث آموزشی و اطلاع رسانی هم مهم است که لزوم تقویت این بخش وجود دارد.

وی به علاقه کشورهای مختلف دنیا برای ارتباط با موزه طبیعی ایران اشاره کرد و گفت: از موزه های کشور آلمان و آمریکا درخواست ارتباط داشته‌ایم که در حال‌ حاضر ارتباطات موزه‌های طبیعی تاریخ در دنیا برای مطالعات روی نمونه‌ها امری ضروری است.

مبارکی با تاکید بر این که موزه طبیعی ایران در خاورمیانه از برترین موزه‌هاست، تصریح کرد: گونه‌های متنوع زیستی و کلکسیون‌های متعددی در این موزه وجود دارد و در حال‌ حاضر تغییراتی در مخازن نگهداری در حال انجام است که چند سالی با وقفه مواجه شد، اما هم اکنون کد گذاری نمونه ها را انجام می‌دهیم.

مدیر کل دفتر موزه تاریخ طبیعی و ذخایر ژنتیکی، با اشاره به این که خرید و فروش گونه های زیستی از دو طریق کنوانسیون سایتیس (کنوانسیون منع تجارت گونه های گیاهی و جانوری در معرض خطر انقراض) و قوانین آن و گونه هایی که جزو این کنوانسیون نیستند صورت می‌گیرد، گفت: کنوانسیون سایتیس تجارت بین‌المللی را بر عهده دارد و مربوط به گونه‌های زنده، مرده و تمام اجزای حیوانات است و با توجه به وضعیت حفاظتی میزان برداشتی این حیوانات باید کنترل شود.

وی در ادامه با اشاره به این که هر نوع خرید و فروش و انتقال حیوانات مستلزم کسب مجوز است، ادامه داد: اگر فردی در ایران بخواهد گونه‌ای را به کشوری دیگر انتقال دهد باید علاوه بر مجوز مبداء، مجوزی از کشور مقصد داشته باشد.

مبارکی در ادامه به مطالعه و ثبت ژنتیکی گونه‌های در معرض تهدید اشاره کرد و گفت: مطالعه و ثبت ژنتیکی گونه‌های در معرض تهدید در اولویت کاری ما قرار دارد و در احکام برنامه ششم گنجانده شده است که در صورت تخصیص اعتبار انجام می‌شود.

وی در ادامه به تفاوت گونه‌های اندمیک و غیر اندمیک اشاره کرد و ادامه داد: گونه های اندمیک، گونه هایی است که مختص یک محل و یک کشور است و در ایران دو هزار اندمیک گیاهی وجود دارد که به لحاظ اقتصادی ارزش زیادی دارند.

مبارکی در ادامه با اشاره به اهمیت ثبت ژنتیکی گونه ها تصریح کرد: این کار از قاچاق این گونه‌ها جلوگیری می‌کند و باعث نوعی کدگذاری بر روی آنها می‌شود که تعلق این گونه‌ها را به ایران نشان می‌دهد.

مدیرکل دفتر موزه طبیعی و ذخایر ژنتیکی با اشاره به این که مطالعه و شناسایی گونه های جدید از اقدامات دیگر این دفتر است، گفت: ما به دنبال شناسایی نقاط حساس تنوع زیستی مثل مناطق زاگرس هستیم.سال پیش یک گونه جدید مار ثبت شد و لازم به گفتن است که مناطقی مثل مراغه و لرستان به عنوان مناطق فسیلی و جولانگاه دایناسورها شناخته می‌شود که بقایای این حیوان در این مناطق کشف شده است.

مبارکی با اشاره به رویکرد این سازمان درباره گونه های دستکاری شده گفت: ارزیابی خطرات گونه‌های دستکاری شده از نظر قانون ابهام دارد که ابهامات موجود باید با وزارتخانه های جهاد کشاورزی و بهداشت و مجلس شورای اسلامی حل شود. هم‌اکنون ارزیابی خطرات روی گونه های بومی درحال انجام است و گزارش نهایی باید تا آخر امسال ارائه شود. اختلاف نظرهایی در این زمینه میان سازمان حفاظت محیط زیست و وزارت بهداشت و جهاد کشاورزی به عنوان تولید کننده، وارد کننده و استفاده کننده این گونه ها وجود دارد که باعث پیچیدگی ماجرا شده است.

وی در ادامه به تاثیر این دستکاری‌های ژنتیکی بر گونه‌های بومی اشاره کرد و افزود: این کار بر گونه‌های بومی تاثیر می ‌گذارد، اما ارزیابی این مساله قابل پیگیری است که در آینده ارائه خواهد شد.

وی در پایان با اشاره به علاقه طیف وسیع دانشمندان به گونه‌های مختلف موجود در ایران، گفت: خزندگان ایران مورد توجه دانشمندان سایر کشورها بوده است و نمونه‌های ایرانی از نظر آنها منحصر به فرد است.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 423]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن