تبلیغات
تبلیغات متنی
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راهاندازی کسبوکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وبسایت
بهترین دکتر پروتز سینه در تهران
محبوبترینها
بهترین ماساژورهای برقی برای دیسک کمر در بازار ایران
بهترین ماساژورهای برقی برای دیسک کمر در بازار ایران
آفریقای جنوبی چگونه کشوری است؟
بهترین فروشگاه اینترنتی خرید کتاب زبان آلمانی: پیک زبان
با این روش ساده، فروش خود را چند برابر کنید (تستشده و 100٪ عملی)
سفر به بالی؛ جزیرهای که هرگز فراموش نخواهید کرد!
از بلیط تا تماشا؛ همه چیز درباره جشنواره فجر 1403
دلایل ممنوعیت استفاده از ظروف گیاهی در برخی کشورها
آیا میشود فیستول را عمل نکرد و به خودی خود خوب میشود؟
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
خصوصیات نگین و سنگ های قیمتی از نگاه اسلام
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1860333062
![نمایش مجدد: فروریختن دیوار تحریم و عادی شدن کسب و کار جهانی/جذابیت بازار نفت ایران refresh](https://vazeh.com/images/refresh.gif)
فروریختن دیوار تحریم و عادی شدن کسب و کار جهانی/جذابیت بازار نفت ایران
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: رییس انجمن دوستی ایران و سوییس مطرح کرد: فروریختن دیوار تحریم و عادی شدن کسب و کار جهانی/جذابیت بازار نفت ایران خبرگزاری پانا: رییس انجمن دوستی ایران و سوییس اظهار کرد: فعالیت این انجمن در دولت فعلی توسعه یافته و در شرایط فعلی به نتیجه مذاکرات بسیار امیدواریم و این مهم به توسعه فعالیت های نفتی ایران و جهان قابل تعمیم است پس از رفع تحریم های سازمان ملل، ایران میتواند ارتباط دیپلماتیک خود با جهان را به شرایط عادی برگرداند.
۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۰ خرداد ساعت 09:00
![خبرگزاری پانا+](http://pana.ir/Image/PicArchive/2015/2/1_635599329316966117_s.jpg)
به گزارش حبرنگار اقتصادی خبرگزاری پانا، رضا رفیعی در خصوص فضای همکاری نفتی ایران و آمریکا بعد از توافق هسته ای در میزگرد مجازی با خبرنگاران حوزه انرژی سه شنبه شب به گفت و گو پرداخت و گفت: انجمن دوستی ایران و سوئیس از سال ۸۱ با ثبت خود در وزارت کشور ایران در راستای دیپلماسی عمومی بین مردم ایران و سوئیس فعالیت خود را به طور رسمی آغاز کرد تاضمن پیشبرد گفتمان صلح و دوستی زمینه نزدیکی فرهنگی، تجاری و علمی و گردشگری بیم دوکشور را فراهم کند.
وی ادامه داد: فعالیت انجمن در دولت قبل محدود شد اما با روی کار آمدن دولت آقای روحانی فعالیت های این انجمن گسترش یافته، به گونه ای که هماهنگی سفر دو هیئت بلندپایه اقتصادی سوئیس در طی ماههای اخیر را بر عهده داشته است.
وی رییس انجمن دوستی ایران و سوییس بابیان اینکه انجمن در زمره فعال ترین انجمن های دوستی و تحت حمایت وزارت امور خارجه و وزارت کشور قرار دارد، گفت: سوئیس حافظ منافع آمریکا در ایران و حافظ منافع ایران در مصر میباشد و لذا فعالیت های انجمن گاه با این گستره نیز مرتبط می شود.
رفیعی در خصوص تحولات پیش رو در فصل مذاکرات هسته ای ایران و گروه 1+5 اظهار کرد: انجمن به این واقعیت پی برده است که دولتمردان و بخش خصوصی سوئیس به سرعت در حال اماده سازی در روابط و شرایط نوین در حال شکل گیری هستند. شورای فدرال سوئیس سخت گیری در تحریم ها را تا حدود زیادی کاهش داده و این شرایط با درنظر گرفتن اطلاعات جامعی که دولت سوئیس از ارتباطات پشت پرده ایران و آمریکا دارد شکل می گیرد.
وی خاطر نشان کرد: در شکل گیری نزدیکی اقتصادی و تجاری بین دو کشور مشخصا فعالیت ها گسترده شده و حضور شرکتهای پتروشیمی و نفت و گاز در میان هیئت های اخیر نمایانگر امادگی شرکتهای سوئیسی برای ورود مجدد به بازار ایران دارد.
رییس انجمن دوستی ایران و سوییس در خصوص فعالیت های نفتی مشترک صورت گرفته و نقشی که انجمن دوستی ایران و سوییس می تواند ایفاء کند، گفت: همانطور که دوستان نفتی مطلع میباشند سوئیس نقشی اساسی در روابط نفت و گاز و سواپ در ایران بازی میکند و شرکت نفت ایران، نیکو، مقر آن در لوزان میباشد و شرکتهای بزرگ گلنکور، ویتول، ترافیگورا و گونفوز با مقریت در سوئیس نقشی اساسی در معاملات نفت و گاز ایران ایفا می کنند.
رفیعی افزود: تا برداشته شدن آخرین زنجیره تحریم ها از سوی ایالات متحده، سوئیس نقشی اساسی بین بازار نفت و گاز و پتروشیمی ایران و ایالات متحده ایفا می کند.
وی در پاسخ به این پرسش که در ارتباط های اخیر شرکت های آمریکایی هم حضور دارند یا خیر عنوان کرد: شرکتهای امریکایی بخوبی مطلع هستند که برداشته شدن تحریم های گنکره آمریکا زمان بر است، و بغییر از آن تحریم های ایالتی مانند تحریم های یالت تگزاش هم در میان است.
رییس انجمن دوستی ایران و سوییس تصریح کرد: اما آنها بخوبی میدانند که با برداشته شدن تحریم های خزانه داری آمریکا توسط قوه مجریه، آنها میتوانند از طریق شرکت نفت ایران در سوئیس، نیکو، و دیگر شرکت های چند ملیتی مستقر در سوئیس، نقشی اساسی در بازار نقت و گاز و پتروشیمی ایران ایفا کنند.
رفیعی همچنین گفت: فراموش نکنیم که درآمد سالانه نیکو در سال ۲۰۰۸ میلادی و قبل از تحریم خزانه داری امریکا بالغ بر ۲۱ میلیارد دلار بود.
وی با اشاره به اینکه در عین حال، شرایط و نحوه حضور در بازار اکتشاف و حفاری هم در خشکی و هم افشور در حال بررسی است اظهار کرد: احتمال هجوم شرکت های میانه برای بازکردن جای پای غولهای نفتی امریکا از هم اکنون در حال اجرا است. متاسفانه عدم اشنایی با قوانین دست و پا گیر در این صنعت نوعی تحریم موازی را برای حضور شرکتهای خارجی در ایران رقم میزند، که نیاز به بررسی و تجدیدنظر دارد.
رییس انجمن دوستی ایران و سوییس در مورد هیئت بازرگانی نفتی که به ایران سفر کرده بودند، اعلام کرد: ما در جریان مستقیم ان نبودیم اما از نحوه تعامل انها در ایران مطلع شدیم بیشترشان نفتی بودند اما البته هیئت در زمینه خودروسازی و دارو نیز قوی بود.
وی یادآور شد: بلاقاصله پس از آن هیئت سوئیسی به رهبری خانم لیو، سفیر سابق در ایران و رئیس اتاق مشترک در وزارت اقتصاد سوئیس به ایران امد که ضمن دیدارهای دولتی، با نمایندگان شرکتهای سوئیسی در ایران بازدید داشت و زمینه های سرمایه گذاری در بخش تصفیه آب، داروسازی و پتروشیمی را مطالعه کرد.
رفیعی درباره غیرواقعی بودن گشایش بازار نفت ایران بر روی آمریکایی ها، و تحلیل های خوش بینانه اظهار کرد: بازشدن بازار نفت ایران به روی شرکت های آمریکایی، انهم در این شرایط بحرانی صنعت نفت بستگی به سیاستهای وزارت نفت و رقبای منطقه ای ایران دارد.
وی با تأکید بر اینکه فعال شدن مجدد نیکو این امید را زنده می کند که ارتباط غیر مستقیم نفتی ایران و امریکا محیا شود، افزود: در صورت پیاده کردن سیاستهای تشویقی از سوی وزارت نفت میتوان امید به سرمایه گذاری شرکتهای معظم نفتی امریکایی در صنعت نفت ایران داشت.
رییس انجمن دوستی ایران و سوییس گفت: فکر میکنم برای احیای این شرایط زمان لازم است، ضمن اینکه شرکتهای نفتی ایرانی هم باید دست بکار شوند و به جذب طرفهای خارجی اقدام نمایند.
رفیعی همچنین ادامه داد: یکی از وظیفه های اصلی انجمن نمایان ساختن چهره واقعی و دور از تبلیغات منفی در مورد اقتصاد ایران میباشد. در مورد صنعت نفت، همینک بسیاری شرکتهای سوئیسی و چند ملیتی از ما درخواست اطلاعات و همکاری نموده اند و ما در حال مرتبط نمودن انها با بخش خصوصی و وزارت نفت هستیم.
وی گفت: لازم به ذکر است که بیشتر شرکتهای نفتی سوئیسی عملا تریدر شرکتهای چند ملیتی هستند که بدلایل مالیتانی در سوئیس مستقر شده اند.
رییس انجمن دوستی ایران و سوییس در پاسخ به این پرسش که شناخت شرکت های آمریکایی از فضای کسب و کار نفت ایران چیست؟ عنوان کرد: بله قیدبک های مثبتی داشته ایم که البته بدلایلی از بیان انها در شرایط کنونی معذورم اما آنچه بیش از هر چیز برای من در این میان جالب بوده عدم امادگی شرکتهای نفتی خصوصی برای بهره برداری از سرایط پیش رو است.
رفیعی تصریح کرد: بنظر می رسد شرکتهای چند ملیتی و نفتی امریکا درک بهتری از وضعیت موجود و ارقام و امار دارند تا طرفهای ایرانی و این شرایط باید تغییر کند انجمن ما قابلیت ان را دارد که دروازه همکاریها میان ایران و جهان از طریق سوئیس را به روی شرکتهای ایرانی بگشایند.
وی خاطرنشان کرد: زیرا مطالعات ما ثابت کرده که شرکتهای ایرانی حاضر در صنعت نفت از قابلیت های تخصصی بسیار بالایی برخوردارند که باید بدنیال سینرژی با طرف خارجی برای بهره برداری بیشتر از شرایط باشند.
رییس انجمن دوستی ایران و سوییس در خصوص دشواری های تحریم های اعمالی علیه کشورمان و افزایش ریسک ارتباط با شرکت های خارجی گفت: ما باید سایه تقابل نظامی با جهان را از سر خود برداریم. تحریم ها علیه ایران چندگانه هستند و سازوکارهای مختلفی را می طلبند.
رفیعی ادامه داد: رفع تحریم های سازمان ملل و خروج ایران از فصل هفت شورای امنیت کمک قابل توجهی به رفع بحران و زمینه سازی برای برنامه ریزی و طراحی اقتصاد نوین میکند.
وی اظهار امیدواری کرد: پس از رفع تحریم های سازمان ملل، ایران میتواند ارتباط دیپلماتیک خود با جهان را به شرایط عادی برگرداند. مطمئنا رفع این بخش از تحریم ها موجب تقویت روحی کسب و کار در ایران می شود.
رییس انجمن دوستی ایران و سوییس تأکید کرد: پس از آن رفع تحریم های اتحادیه اروپا ایران را به شرایط قبل از سال ۱۳۸۶ بازمیگرداند. انتظار معجزه نمیتوان داشت، تنها با تعلیق یا رفع تحریم های ایالات متحده اقتصاد ایران میتواند حیات عادی پیدا کند.
رفیعی همچنین در مورد کارکردها و ظرفیت های انجمن های دوستی گفت: نگاه به انجمن های دوستی در دوران اقای احمدی نژاد نگاهی منفی بود اما این نگاه در دولت اقای روحانی تغییر کرده، بگونه ای که وزارت امور خارجه نظارت کلی بر این انجمن ها را از وزارت کشور خارج نموده و تحت نظر خود گرفته.
وی یادآور شد: انحمن های دوستی اکنون تحت نظر اداره دیپلماسی عمومی وزارت خارجه به ریاست خانم افخم اداره میشوند و انها همکاری و حمایت مناسبی از فعالیت انجمن ها بعمل میاوردند و جلسات مشورتی فراوانی فیمابین شکل میگیرد.
رییس انجمن دوستی ایران و سوییس عنوان کرد: نگاه دیپلماسی عمومی میتواند بسیار سریع تر و جدی تر به رفع مشکلات بپردازد تا دیپلماسی رسمی که حاشیه های فراوان دارد.
رفیعی در بخشی از این نشست مجازی که در گروه گفت و گوی نفتی با نرم افزار تلگرام انجام می شد، گفت: ما انجمنی مردمی هستیم که فعالیت اش در راستای نزدیکی دو ملت - و نه دو دولت - است. اما نظارت در اینکه غعالیت ها در راستای اهداف جکومت و نه علیه ان باشد توسط وزارت امور خارجه نظارت می شود.
وی در توضیح اینکه چه دستاوردهای نفتی را می توانند رقم بزنند، ادامه داد: اینکه در این مدت کوتاه چه اتفاقاتی را رقم زده باشیم و بتوانیم نتیجه انرا اعلام نماییم بسیار زود است.
رییس انجمن دوستی ایران و سوییس اظهار کرد: اما باز کردن زمینه رفت و امد هیئت های سوئیسی به ایران و هماهنگی برای سفرهای اقتصادی هیئت های ایرانی به سوئیس، هماهنگی جلسات و ملاقات ها با مقامات دولتی و بخش خصوصی، راه اندازی خانه سوئیس در ایران برای داشتن مقر مشترک برای تجار برای کلیه هماهنگی های خود با سوئیس، ارتباط با وزارتخانه های ایرانی و سوئیسی برای اشنایی با راهکارها و معرفی ان به طرف ایرانی و سوئیسی، و زمینه سازی برای ارتباطی موثرتر و سازنده از وظایفی است که تا بحال موفق عمل نموده ایم و با توجه به شرایط موجود در حال گسترش تخصصی آن هستیم.
رفیعی همچنین بیان کرد: برگزاری نمایشگاه های تخصصی در سوئیس برای معرفی تخصص ایرانی و ایجاد ارتباط از دیگر اموری است که بدان میپردازیم. در صورتی که در زمینه نفت علایق بما منتقل شود در این زمینه اقدام می کنیم.
وی در برابر این پرسش که اگر در زمنیه هسته ای به توافق نرسیم هم برنامه ریزی کردید یا خیر، گفت: اگر نظر شخصی من را بپرسید، توافق توسط طرفین انجام شده است و اکنون در حال بررسی نحوه اجرای آن هستند توافق ژنو من را به این نظر شخصی رسانده است. فکر می کنم نه ایران می تواند به شرایط قبل از مذاکرات برگردد، نه طرف های مقابل.
رییس انجمن دوستی ایران و سوییس یادآور شد: شکست مذاکرات به معنی جنگ است. جنگ با قدرتهای جهانی. هیچکس انرا نمیخواهد و همه معظلات ناشی از آن را می دانند. مطاکرات اکنون در مورد بده و بستان طرفها است.
رفیعی در مورد امکان تسهیل شرکت های نفتی گفت: جذابیت بازار ایران طرف ایرانی را در مذاکرات تقویت میکند. همانگونه که جذابیت رفع تحریم ها موجب دادن امتیاز از طرف ایرانی است یکی از علایق شخصی من بعنوان رئیس انجمن وزود به زمینه تسهیل ازتباطات نفتی ایران و سوئیس است.
وی تأکید کرد: توافق ژنو بازگشت به عقب را پیش بینی نمیکند. تنها راه پیش رو را توافق جامع عملی یادرگیری نظامی تحت فصل ۷ منشور سازمان ملل می داند این را رهبران ۱+۵ بارها اعلام کرده اند.
رییس انجمن دوستی ایران و سوییس همچنین گفت: درضمن از دیدگاه من ژئوپولتیک خاورمیانه در حال تغییر است و امریکا و متحدینش استراتژی با منافع مشترک با ایران را پیش رو دارند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]
صفحات پیشنهادی
لغو تحریمهای ایران، تاثیر چندانی بر بازار نفت ندارد
یک کارشناس انرژی لغو تحریمهای ایران تاثیر چندانی بر بازار نفت ندارد یک کارشناس انرژی روس در رابطه با لغو تحریمها و تاثیر آن بر بازار نفت گفت ایران در حال حاضر هم با روشهای مختلف صادرات بیشتر از یک میلیون بشکه در روز دارد بنابراین در صورت لغو تحریم رقم واقعی صادرات ایرانیک کارشناس نفتی عنوان کرد وجود ۲۰ میلیون بشکه نفت ذخیره ایران روی آب دریا/ بازپسگیری سهم ایران از بازار پس از
یک کارشناس نفتی عنوان کردوجود ۲۰ میلیون بشکه نفت ذخیره ایران روی آب دریا بازپسگیری سهم ایران از بازار پس از 18 ماهبلومبرگ به نقل از یک فعال نفتی نوشت اینکه ایران می تواند فروش نفت خود را یک میلیون بشکه در روز به محض برداشته شدن تحریم ها افزایش دهد یک خیال باطل است و تنها 400قیمت جهانی نفت با ورود نفت ایران به بازار پایین نمیآید
زنگنه در گفتگو با شبکه خبری سیانبیسی قیمت جهانی نفت با ورود نفت ایران به بازار پایین نمیآید وزیر نفت ایران در گفتگو با شبکه خبری سیانبیسی اعلام کرد بازگشت نفت ایران به بازارهای جهانی از قیمتهای این محصول نمیکاهد به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه خبرورود ۵۰۰ هزار بشکه در روز نفت ایران به بازار یک ماه پس از لغو تحریمها
ورود ۵۰۰ هزار بشکه در روز نفت ایران به بازار یک ماه پس از لغو تحریمها اقتصاد > انرژی - تسنیم نوشت وزیر نفت با بیان این که بازگشت نفت ایران به بازار جهانی پس از لغو تحریم ها تدریجی خواهد بود گفت «بلافاصله یا یک ماه پس از اینکه تحریم ها لغو شد ما نیم میلیونافزایش 500 هزار بشکه صادرات در صورت رفع تحریمها / بازگشت ایران به بازار سبب کاهش قیمت نفت نمیشود
عسلی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزایش 500 هزار بشکه صادرات در صورت رفع تحریمها بازگشت ایران به بازار سبب کاهش قیمت نفت نمیشود مدیر امور اوپک و روابط با مجامع انرژی با اشاره به اینکه با بازگشت ایران به بازار بعد از رفع تحریمها قیمتها در بازار کاهش نمییابد گفت ما میتوانیریاست نشست ثبات بازارهای جهانی نفت به وزیر نفت ایران سپرده شد
برگزاری ششمین سمینار اوپک در کاخ تاریخی هافبورگ ریاست نشست ثبات بازارهای جهانی نفت به وزیر نفت ایران سپرده شد وزیر نفت ایران در ششمین سمینار بین المللی اوپک رئیس نشست تخصصی ثبات بازارهای جهانی نفت خام خواهد بود به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عریاست نشست "ثبات بازارهای جهانی نفت" به وزیر نفت ایران سپرده شد | خبرگزاری ایلنا
ریاست نشست "ثبات بازارهای جهانی نفت" به وزیر نفت ایران سپرده شد اهمیت همکاری در ایجاد ثبات در بازارهای جهانی نفت نحوه تعامل میان بازارهای فیزیکی و مالی و تقویت گفتمان میان تولید کنندگان و مصرف کنندگان بحث و بررسی می شود وزیر نفت ایران در ششمین سمینار بین المللی اوپک رمعاون وزیر نفت ایران در امور پتروشیمی: با برداشته شدن تحریمها، صنعت پتروشیمی رونق میگیرد
معاون وزیر نفت ایران در امور پتروشیمی با برداشته شدن تحریمها صنعت پتروشیمی رونق میگیردمعاون وزیر نفت گفت با برداشتن تحریمها رشد صنعت پتروشیمی سرعت می گیرد اما هم اکنون به دلیل کمبود ارز و تکنولوژی توقف داریم و با برداشتن تحریم ها دسترسی به این دو منابع زیاد میشود به گزارشآزادسازی بازار مالی ایران و ادغام آن با بازارهای مالی جهانی
از نگاه سرمایهگذاران بینالمللی بررسی شد آزادسازی بازار مالی ایران و ادغام آن با بازارهای مالی جهانی اقدامات لازم نهاد ناظر و ارکان بازار سرمایه به منظور تقویت ادغام با بازارهای جهانی و افزایش فعالیتهای مالی میانمرزی و جریان سرمایه به داخل مورد بررسی و کارشناسی قرار گرفت بهرضایت عربستان از وضع بازار/نگران بازگشت نفت ایران نیستم | خبرگزاری ایلنا
النعیمی رضایت عربستان از وضع بازار نگران بازگشت نفت ایران نیستم وزیر نفت عربستان در گفتگویی تاکید کرد که به طور کامل از وضع عرضه و تقاضا در بازار نفت رضایت دارد و نگران بازگشت نفت ایران و لیبی به بازار نیست به گزارش ایلناو به نقل از خبرگزاری رویترز علی النعیمی در گفتقیمتهای نفت با ورود نفت ایران به بازار پایین نمیآید | خبرگزاری ایلنا
زنگنه قیمتهای نفت با ورود نفت ایران به بازار پایین نمیآید وزیر نفت ایران در گفتگو با شبکه خبری سیانبیسی اعلام کرد که بازگشت نفت ایران به بازارهای جهانی از قیمتهای این محصول نمیکاهد به گزارش ایلنا بیژن نامدار زنگنه در گفتگو با شبکه سی ان بی سی گفت فکر نمیکنایران بزرگترین صادرکننده نفت کوره جهان شد/ورود به بازار جدید نفتی
محجوبی به مهر خبر داد ایران بزرگترین صادرکننده نفت کوره جهان شد ورود به بازار جدید نفتی شناسهٔ خبر 2763816 - شنبه ۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲ ۴۲ اقتصاد > انرژی یک مقام مسئول در شرکت پالایش و پخش نفتی با تشریح برنامه کاهش تولید نفت کوره در پالایشگاهها گفت فعلا با افزایش تولید گاز درزنگنه: نفت ایران به بازار باز میگردد
نشست ۱۶۷ اوپک آغاز شد زنگنه نفت ایران به بازار باز میگردد پس از مکاتبه وزیر نفت ایران با دبیرکل اوپک مبنی بر باز شدن جا برای بشکههای فنت ایران پس از لغو تحریم ها وزیر نفت عربستان به این اقدام ایران واکنش نشان داد به گزارش جام نیوز یکصد و شصت و هفتمین اجلاس سازمان کشورهای صپاسکاری تنظیم بازار بین ۲ وزارتخانه |اخبار ایران و جهان
پاسکاری تنظیم بازار بین ۲ وزارتخانه تنظیم بازار و شرکت بازرگانی دولتی همچنان بین دو وزارت جهاد کشاورزی و صنعت معدن و تجارت پاسکاری میشود در حالی که کالای قاچاق در بازار به وفور عرضه و قیمت کالاهای اساسی هم با وجود تولید و ذخایر کافی افزایشی است کد خبر ۵۰۴۵۸۷ تاریخ انتشار ۰قیمتهای نفت با ورود نفت ایران به بازار پایین نمیآید
زنگنه در گفتگو با شبکه خبری سیانبیسی قیمتهای نفت با ورود نفت ایران به بازار پایین نمیآید وزیر نفت ایران در گفتگو با شبکه خبری سیانبیسی اعلام کرد که بازگشت نفت ایران به بازارهای جهانی از قیمتهای این محصول نمیکاهد به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه خبربی بی سی: از سر گیری ارتباط نفتی شرکت های غربی با ایران بعد از لغو تحریم ها
به نقل از خبرگزاری بلومبرگ بی بی سی از سر گیری ارتباط نفتی شرکت های غربی با ایران بعد از لغو تحریم ها شرکت های نفتی خارجی نسبت به از سرگیری واردات نفت و سرمایهگذاری در بخش انرژی ایران ابراز تمایل کردهاند به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز بخش فارسی وبسایت دولتی بی بی سیتاکتیک جدید بازاریابی نفت ایران/ انصراف از ساخت پالایشگاه درمالزی
معاون زنگنه خبر داد تاکتیک جدید بازاریابی نفت ایران انصراف از ساخت پالایشگاه درمالزی معاون وزیر نفت با تشریح برنامه جدید افزایش امنیت فروش ایران به مشتریان در قالب برنامهای ۲۵ ساله گفت ایران از ساخت پالایشگاههای مشترک نفت در مالزی و سوریه انصراف داده است به گزارش جام نیوز-
اقتصادی
پربازدیدترینها