واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۹ خرداد ۱۳۹۴ (۱۶:۶ب.ظ)
تجلي گاه آموزه هاي اخلاقي، ديني و فضيلت هاي فراموش شده بود موج - قم - حجت الاسلام والمسلمين صالحي خوانساري با بيان اينكه آيت الله آصفي مجتهدي کارآزموده و مبلغي زمان شناس بود، ابراز داشت: ايشان براي عراق رهبري مسأله شناس و آينده نگر بود.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، حجت الاسلام والمسلمين صالحي خوانساري در مراسم بزرگداشت آيت الله محمدمهدي آصفي، نماينده مقام معظم رهبري در نجف اشرف، که در حسينيه شهداي قم برگزار شد، با اشاره به اين که خداوند بر اساس آيات قرآن کريم به کساني که جمع علم و ايمان باشند وعده درجات والايي داده است، اظهار داشت: حکمت، مولود ازدواج علم و ايمان است که از نبوت تا ولايت و امامت و اصالت و اتقان ترجمه و تفسير شده است.
وي با اشاره به اين که اکثريت انسان ها خود را نشناخته اند، تصريح کرد: خود را پيدا کردن از ايمان منشا مي گيرد. انسان کتاب واقعي پروردگار و عصاره هستي است.
حجت الاسلام والمسلمين صالحي خوانساري با اشاره به حديثي از رسول اکرم (ص) در خصوص جايگاه والاي عالمان دين در نزد خداوند، گفت: کساني که خداوند را در نزد بندگان محبوب مي کنند، از مقام والايي برخوردار مي شوند که انبيا و شهدا به آن ها غبطه مي خورند.
وي افزود: همچنين پيامبراکرم(ص) تاکيد مي کنند عالمان دين مردم را به آن چه محبوب خداوند است، فرمان مي دهند و از آن چه ناپسند خداوند است، باز مي دارند و هنگامي که مردم خداوند را اطاعت کنند، خداوند آنان را دوست خواهد داشت.
حجت الاسلام والمسلمين صالحي خوانساري با تجليل از شخصيت علمي، فقهي، سياسي و اجتماعي آيت الله آصفي گفت: ايشان علامه اي فقيه، عالمي عامل، زاهدي بي اعتنا به دنيا و خادمي بي چشمداشت بود.
وي با بيان اين که ده ها آثار علمي، فقهي، فلسفي و تفسيري از آيت الله آصفي در محل کتاب شناسي شيعه به يادگار مانده است، تصريح کرد: علاوه بر ديانت، زهد، تقوا و خدمات اجتماعي از آيت الله آصفي، 132 رساله کتاب و جزوه، چندين پايان نامه و 150 مقاله و مصاحبه در موارد مختلف باقي مانده است.
حجت الاسلام والمسلمين صالحي خوانساري افزود: سخنراني در اجلاسيه ها، نگارش مقدمه کتب، سخنراني و مصاحبه در رسانه هاي بغداد، کويت، بيروت، لندن و دمشق از ديگر آثار مکتوب و رسانه اي آيت الله آصفي مي باشد.
وي با بيان اين که آيت الله آصفي گوهري کمياب بود، ابراز داشت: ايشان عالم عامل بود و پيش از خود براي ديگران خيرخواه بود.
حجت الاسلام والمسلمين صالحي خوانساري افزود: آيت الله آصفي براي بسياري از خانواده ها در ايران، عراق، افغانستان، سوريه و کشورهاي ديگر پدري مهربان بود و 55 هزار يتيم تحت پوشش ايشان قرار داشت.
وي با بيان اين که آيت الله آصفي مجتهدي کارآزموده و مبلغي زمان شناس بود، ابراز داشت: ايشان براي عراق رهبري مسأله شناس و آينده نگر بود.
اين خطيب حوزه، افزود: آيت الله آصفي تجلي گاه آموزه هاي اخلاقي، ديني و فضيلت هاي فراموش شده بود.
حجت الاسلام والمسلمين صالحي خوانساري با اشاره به تشييع پيکر باشکوه آيت الله آصفي در ايران و عراق، ابراز داشت: از طوايف و قبايل عراق، نمايندگان بيوت مراجع عظام نجف، شخصيت هاي سياسي و ديني، نخست وزير و معاون نخست وزير و نمايندگان مجلس شوراي کشور عراق در تشييع اين عالم ديني حضور داشتند.
وي با بيان اين که آيت الله آصفي سياسي فهيمي بود، اظهار داشت: شخصيت جامع الاطراف اين عالم ديني از برکت علم و ايمان منشا مي گيرد.
حجت الاسلام والمسلمين صالحي خوانساري با اشاره به پيام تسليت مقام معظم رهبري در پي رحلت آيت الله آصفي، گفت: کلمه کلمه پيام رهبر معظم انقلاب بر روي حساب و کتاب است و بدون ترديد شخصيت علمي، زيستي، معيشتي و ديني آيت الله آصفي بايد الگو و اسوه براي طلاب و روحانيت باشد.
وي در پايان خاطرنشان کرد: کمتر شخصيت هاي جامع الاطرافي نظير آيت الله آصفي که علاوه بر علم و دين در زمينه هاي ديگر نيز منشا خدمات باشند، وجود دارند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]