تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1833716614
محمد هاشمی:میخواهند دولت را عصبانی کنند تا واکنش تند نشان دهد/صداوسیماسیاست جناحی پررنگ را به گونهای انتخاب کرده که دیگر نیازی به انکار آن هم نیست
واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
محمد هاشمی:میخواهند دولت را عصبانی کنند تا واکنش تند نشان دهد/صداوسیماسیاست جناحی پررنگ را به گونهای انتخاب کرده که دیگر نیازی به انکار آن هم نیست
دولت روحانی زودتر از آنچه تصور میشد، با هجمه سنگین برخی جریانات خاص مواجه شده است. با وجود کارنامهای که از دولت مورد حمایت آن جریان خاص در دوران احمدینژاد باقی مانده است، آنها همچنان بدشان نمیآید روی صندلی «طلبکار» بنشینند. امکانات رسانهای و سیاسی هم به وفور در اختیار آنهاست. محمد هاشمیرفسنجانی برای کنشگری در شرایط موجود، ایدههای مشخصی دارد. این فعال سیاسی شناختهشده که سابقه ریاست سازمان صداوسیما را نیز در کارنامهاش دارد، خواستار حفظ آرامش در دولت و نیروهای تحولخواه است. برادر آیتالله هاشمیرفسنجانی در گفتوگو با «شرق» از تاکتیک سیاسی طرف مقابل سخن میگوید که بهدنبال ایجاد فضای تند و عصبی در کشور است.
روز نو : دولت روحانی زودتر از آنچه تصور میشد، با هجمه سنگین برخی جریانات خاص مواجه شده است. با وجود کارنامهای که از دولت مورد حمایت آن جریان خاص در دوران احمدینژاد باقی مانده است، آنها همچنان بدشان نمیآید روی صندلی «طلبکار» بنشینند. امکانات رسانهای و سیاسی هم به وفور در اختیار آنهاست. محمد هاشمیرفسنجانی برای کنشگری در شرایط موجود، ایدههای مشخصی دارد. این فعال سیاسی شناختهشده که سابقه ریاست سازمان صداوسیما را نیز در کارنامهاش دارد، خواستار حفظ آرامش در دولت و نیروهای تحولخواه است. برادر آیتالله هاشمیرفسنجانی در گفتوگو با «شرق» از تاکتیک سیاسی طرف مقابل سخن میگوید که بهدنبال ایجاد فضای تند و عصبی در کشور است.
آخرینباری که شما در یک برنامه تلویزیونی زنده حضور داشتید صراحتا از روش صداوسیما در قبال نیروهای باسابقه نظام، بهویژه آیتالله هاشمیرفسنجانی انتقاد کردید. حدود سال ٨٦ بود و هم آن برنامه و هم مجری آن، دیگر امکان روی آنتنرفتن پیدا نکردند! چرا از آن سالها به اینسو بهتدریج دایره افرادی که امکان حضور در این رسانه عمومی را دارند محدودتر و فضا علیه منتقدان تشدید شد؟
صداوسیما از سالهای گذشته، طیفی خاص را به این نوع برنامهها یا برنامههای متفاوت زنده دیگر دعوت میکرد. اگرچه این روند اخیرا کمی تعدیل شده، اما اصولا افرادی که وابسته به جناح اصولگرا نبودند، در برنامههای تخصصی و مرتبط با موضوعی که آن شخصیت سیاسی غیر اصولگرا در آن موضوع صاحب صلاحیت بود نیز به این رسانه دعوت نمیشدند. مخصوصا اگر برنامه «زنده» باشد این سختگیریها بیشتر هم میشود. این رسانه، سیاست جناحی پررنگ را به گونهای انتخاب کرده که دیگر نیازی به انکار آن هم نیست. حتی شخصیتی مثل آیتالله هاشمی رفسنجانی هم جایی در این رسانه ندارد، مگر آنکه قرار باشد در یک مستند تاریخی، آن هم به شکل گزینشی و جهتدار که بار کنایهآمیز هم دارد، تصویری یا صوتی از ایشان پخش شود. وقتی ایشان با وجود آن همه سوابقی که پیش از انقلاب و پس از انقلاب در جنگ و سمتهای مختلف مدیریتی کشور داشته است و امروز با حکم رهبری، مسئولیت فراقوهای مجمع تشخیص مصلحت نظام را دارد، ممنوعالبرنامه است و همهجا سانسور میشود، تکلیف من و سایر فعالان سیاسی و استادان دانشگاه که در این سطوح هستند روشن است. اساسا استراتژی صداوسیما جناحی است، آن هم یک گرایش خاص که حتی در این رویکرد، شخصیتهای معتدل که وابستگی به جریان خاصی نداشتند یا چهرههای میانهرو اصولگرا که به لحاظ اندیشه، اعتدالی هستند نیز جایی ندارند. پس سؤال شما را اینطور پاسخ میدهم که این یک استراتژی است که از نظر رسانهای و حتی از منظر سیاسی هم عجیب است. حال چرا سالهاست در دستور کار قرار گرفته، باید از خود مدیران این سازمان پرسید.
از این رویکرد بهطور جدی انتقاد میشود و ناکارآمدی آن هم با توجه به اقبال عمومی به چهرههای ملی کشور و فعالان سیاسی منتقد، اثبات شده است. پس چرا همچنان بر این شیوه اصرار میشود؟
وقتی استراتژیهای فارغ از بحث مقبولیت اجتماعی، طراحی میشود، طبیعتا نتیجه آن هم برای طراحان اهمیتی ندارد. آنها میگویند ما «وظیفه» داریم چنین کنیم و تعداد بیننده کمتر یا بیشتر باشد، تفاوتی ندارد. به بیان دیگر آنها با قضاوت مردم کاری ندارند، درحالیکه امام(ره) همواره به خود من و سایر مسئولان میگفت رسانه متعلق به مردم است نه جناح. حتی ایشان از پخش بیش از اندازه سخنان و تصاویر خودشان هم گلایه میکردند و گاهی با عتاب به همه رسانهها، خواستار تغییر این رویه میشدند. به هر تقدیر در مشی صداوسیما در بیش از دو دهه اخیر، نوعی القای مسائل به مردم دیده میشود که البته این شیوه فقط مختص رسانه تلویزیون نبود بلکه در رسانههای دیگر نزدیک به آن جریان خاص هم همینگونه بود.
اما این نگرانی وجود دارد که بخشی از واقعیت، در اثر همین تبلیغات پاک شود.
مسئلهای که اتفاق افتاده این است که با وجود آن همه تحریف، وارونهنمایی و حذف تاریخ که صورت گرفت، مردم در جریان انتخابات سال ٩٢ نشان دادند این نوع کارها اثر مثبت ندارد، بلکه اثر منفی دارد. مردم نظرات خود را دارند و منشأ کسب خبر و آگاهی آنها، رسانههای عمومی نیست. نهتنها از اهمیت و جایگاه شخصیتهای مورد توجه مردم کاسته نشده بلکه اضافه هم شده است. شاید یک دلیل آن این بود که آن شخصیتها مظلوم واقع شدهاند و مردم ایران این مظلومیت را میبینند. همچنین وقتی کارایی دولتهای دفاع مقدس، سازندگی و اصلاحات را با دولتی که آن همه برایش هزینه شد مقایسه میکنند، به نتایج روشنی میرسند. مردم همواره در حال قیاس هستند. تجربه سال ٩٢، خط بطلانی بر سیاستهایی بود که از سال ٨٣ به این سو در برخی جریانات سیاسی خاص و رسانهها و تریبونهای عمومی اتخاذ شده بود. حتی اگر خود را به متوجهنشدن هم بزنند، بههرحال همه فهمیدند این سیاستها در مردم و اندیشههای مردم تأثیر عکس دارد. هدف تندروها این بود که گروهی و افرادی به فراموشی سپرده شوند و از حافظه جامعه پاک شوند، اما برعکس، نقش آنها پررنگتر شد و محبوب مردم شدند و مردم هم با رأی خودشان گرایش مورد پسند خودشان برای اداره کشور را نشان دادند.
بسیاری از فعالان سیاسی در سخنان خود بارها اظهار کردهاند انتخابات خرداد ٩٢ باوجود نبود تریبون برای گفتوگوی مستقیم با مردم و... نوعی رفراندوم برای انتخاب شیوه عمل دولت بود. چرا جریان مقابل سعی نمیکند خود را کارآمدتر کند و بهدنبال شیوههای جدید برای توسعه باشد. در آن صورت شاید بتواند اقبال مردم را کسب کند.
اتفاقا آنها هم به انتخابات آینده فکر میکنند منتها شیوه تخریبی را برگزیدهاند. درعینحال نشاندادن قدرت سیاسی به هواداران، میتواند در نهادهای دیگر مانند مجلس و... هم اتفاق بیفتد. وقتی یک جناح، یکی از این قوا را از دست داد مایل نیست بقیه را هم از دست بدهد و میخواهد در آنجا حضور کلیدی داشته باشد. تصور آنها این است که با شیوه تخریب و مانند اینها میتوانند پیش بروند و تاکتیک آنها، ناکارآمد جلوهدادن دولت است. این همان جمعبندی بود که مردم در انتخابات ٩٢ داشتند و بهدلیل ناکارآمدی دولت دهم، خواهان تغییر در کشور بودند که این خواسته مردم تجلی یافت. حالا روش جناح اصولگرا بر این قرار گرفته تا دولت را ناکارآمد نشان دهد یا اینطور القا کند که همان سیاستهای دولت احمدینژاد در حال پیگیری است یا حتی وضع بدتر شده است. صداوسیما نیز در این زمینه نقش دارد؛ مسائل بسیار کوچک و حاشیهای را بزرگنمایی میکنند و فشار میآورند تا دولت شیوه خود را تغییر دهد. اگر کسی برنامههای صداوسیما و مناظرههایی را که با حضور دو فرد همفکر! برگزار میشود، رصد کند، درمییابد محور تلاش آنها، این است که کارآمدی مدیریت اجرائی زیر سؤال برود. جالب است که با مجلس و دیگر دستگاهها کاری ندارند و تمرکز روی قوه مجریه است. دلیلش این است که انتخابات مجلس در پیشرو است. دولت مورد حمایت اصولگرایان، «زمین سوخته» تحویل داد، پس آنها نمیتوانند با اشاره بهکارهای صورتگرفته در آن دولت، از مردم رأی بگیرند. در نتیجه شیوه تخریب دولت روحانی در دستور کار قرار گرفته است. این خط در همه سخنان، موضعگیریها، رفتارها، نطقها، رسانهها و مجموعههای برخی طیفهای اصولگرا در حال دنبالشدن است.
حتما بخشی از این مشکل به خود دولت روحانی باز میگردد که نتوانسته دراینباره بهخوبی مسائل را تبیین کند. آیا دولت از تریبونهایی که در اختیار دارد برای عبور از این تنگنا استفاده کرده است؟
دولت نباید اشتباه کند. حتی اشتباه کوچک در دولت میتواند به سوژهای بزرگ در رسانههای گسترده جناح مقابل تبدیل شود و پیرامون آن بحث و میزگرد و مقاله و اینها تهیه شود. به نظر من دولت باید هوشمندانه، بعضی مطالب را که میتوان به مردم گفت، انتخاب کند و بهطور مداوم و هفتگی در هر وزارتخانه یا ارگان و دستگاهی در نشست خبری یا... به مردم منتقل کند. درعینحال هرگز نباید از شیوه تحقیر مخالفان استفاده شود. ادبیاتی که برخی دولتمردان بهکار میبرند ادبیاتی است که خود سوژهساز است و میتواند به رقیب بهانه بدهد. از همه اینها مهمتر، کافی است دولت وعده غیرقابل اجرا ندهد. بله «کلید» وجود دارد، اما همه قفلها که کلید آن دست دولت نیست. دولت مسئولیت محدودی دارد و نهادهای دیگر در کشور، مسئول برخی دیگر از امور هستند. این مسئله باید بهطور شفاف به مردم گفته شود که دولت در حوزههایی که اختیار قانونی دارد، عمل میکند. برخی وعدههایی که داده میشود، اساسا در حوزه مسئولیت قوه مجریه نیست که وقتی انجام نشود، آثار سوئی برای دولت بههمراه داشته باشد. درعینحال، هرکس هر ایدهای دارد باید بتواند بیان کند و شخصیت او برای خودش محترم است. نباید به شخصیت اشخاص خدشه وارد شود.
شما بر واکنش حسابشده دولت در مقابل هجمهها، تأکید ویژهای دارید. چرا اینقدر این مسئله مهم است؟
برای ما که تا حدی رسانه را میشناسیم و کار سیاسی هم کردهایم، برخی حرکتهایی که این روزها میبینیم، پیام خاصی دارد. در روانکاوی یا روانشناسی سیاسی، رقیب همیشه سعی میکند طرف مقابل خود را عصبانی کند و نشان دهد، دولت روحانی از نزاکت سیاسی خارج شده است. دولت باید منتظر این مسائل باشد که آنها هرچه به انتخابات مجلس و زمان درنظرگرفتهشده برای تفاهم روی برنامه جامع اقدام مشترک در مذاکرات هستهای نزدیکتر شویم، بیشتر سعی میکنند مسئولان اجرائی را عصبانی کنند. باید با تحمل و سعه صدر، این اتهامات برای مردم توضیح داده شود؛ تأثیر روانیای که بر جامعه میگذارد، بسیار مؤثر است. مثلا آتشسوزی در جنگلها در همه دنیا اتفاق میافتد، اما تلویزیون و برخی رسانهها بهگونهای این مسئله را پوشش میدهند، گویی همهچیز تقصیر دولت است.
برخی شخصیتها، مثل آیتالله هاشمی از موضعگیریهای خاصی در دیدار با گروهها، احزاب، صنوف و... ، برای رساندن دیدگاههای خود به مردم استفاده میکند، اما این امکان برای همه فراهم نیست. بههرحال، ایشان رئیس مجمع هستند، فضا در اختیار دارند و... . بقیه شخصیتها از چه راهی میتوانند با مردم در ارتباط باشند؟
هرکسی به اندازه خودش بضاعت و امکاناتی دارد، اما آنچه سبب شده است مردم سخنان و مطالب آقای هاشمی را پیگیری کنند، بحث امکانات نیست. اساسا امکانات آقای هاشمی بسیار جزئی است. نهایتا یک وبسایت دارند که امروز هر شخصی میتواند داشته باشد. سابقه آقای هاشمی برای مردم مهم است. ایشان از ١٤ سالگی وارد حوزه علمیه قم شدند و در ٢٤ سالگی، که نهضت امامخمینی(ره) شروع شد، همراه مردم و نهضت بودهاند. در همه فرازوفرودها، پا پس نکشیدند و سینهشان گنجینه اسرار نظام است. همین جملهای که شنبه نقل کردند که راجعبه جلسه انتخاب رهبری و نظر آن ١٤ نفر بود، یک دنیا حرف دارد و ضمیر هم مرجع خود را پیدا میکند. دلیل اینکه آقای هاشمی در برخی برههها، مطالبی را نقل میکنند، اتفاقا برای روشنگری جامعه درباره موضوعاتی است که احساس میکنند عدهای سعی دارند خلاف آن را به مردم القا کنند. کارشکنان از این مسائل هراسناک هستند. ایشان اطلاعاتی دارند و میگویند اگر بگویم اتفاقاتی میافتد. ایشان علاوهبر سوابق مبارزاتی، مسئولیت اجرائی را از معاونت وزارت کشور تا رئیسجمهور تجربه کردهاند. رئیس مجلس بودند، جانشین فرمانده کل قوا در جنگ تحمیلی بودند و این جایگاه منحصربهفردی است. ایشان سعی میکنند به مناسبتهای مختلف با مردم سخن بگویند و شرایط دولت را هم تحلیل کنند، البته این نسخه را نمیتوان برای همه نوشت، اما بههرحال، همیشه مطالبی برای گفتن در کشور وجود دارد و افراد و فعالان سیاسی میتوانند در وقت مناسب اطلاعرسانی کنند. لازم هم نیست با جریان مقابل جدال داشته باشند که مسئلهساز شود. میتوان با بیانی آرام و منطقی براساس فرمایش صریح قرآن «قول لین»، اثر بیشتری در جامعه و در باور عمومی داشت. خداوند به افرادی که قولهای مختلف را میشنوند و بهترین آن را انتخاب میکنند، بشارت داده است، اینروزها که فضای تخریب و اتهامزنی همچنان ادامه دارد، بهترین روش این است که هرکسی میتواند در حد وسع خود با گروه مخاطب خود حرف بزند و باعث روشنگری شود و به تعبیر روز، اطلاعرسانی کند.
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]
صفحات پیشنهادی
محمد هاشمی: مخالفان میخواهند دولت را عصبانی کنند
محمد هاشمی مخالفان میخواهند دولت را عصبانی کنند آفتاب محمد هاشمی به روزنامه شرق گفت دولت نباید اشتباه کند حتی اشتباه کوچک در دولت میتواند به سوژهای بزرگ در رسانههای گسترده جناح مقابل تبدیل شود و پیرامون آن بحث و میزگرد و مقاله و اینها تهیه شود به نظر من دولت باید هوشمندآیت الله هاشمی: سخن از انتخابات که میشود خیلیها دلشان میلرزد / افراد متحجر میخواهند غلظتی از خود نشان دهند
آیت الله هاشمی سخن از انتخابات که میشود خیلیها دلشان میلرزد افراد متحجر میخواهند غلظتی از خود نشان دهند اینها مال نظام انقلاب و امام نیستند رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ضمن انتقاد از سیاست عربستان درخصوص کشور یمن گفت چرا عربستان سعودی که باید میزبان مسلمانان باشد و متولیمحمد هاشمی: امام (ره) تنها راه موفقیت ملت را همدلی و همزبانی میدانستند/همواره به کاندیداها و طرفدارانشان توصی
محمد هاشمی امام ره تنها راه موفقیت ملت را همدلی و همزبانی میدانستند همواره به کاندیداها و طرفدارانشان توصیه میکردند که از شیوه تخریب استفاده نکنند رییس دفتر رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت امام ره همواره به کاندیداها و طرفدارانشان توصیه میکردند که از شیوه تخریب استفاده نکواکنش تند محمد فرح به اتهام دست داشتن مربیاش در دوپینگ
یکشنبه ۱۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲ ۵۸ محمد فرح در واکنش به خبر دست داشتن مربیاش در دوپینگ ورزشکاران اعلام کرد که از این اتفاق بسیار خشمگین است و در صورتی که مربیاش چنین اشتباهی را انجام داده باشد نخستین نفری خواهد بود که او را ترک میکند به گزارش ایسنا محمد فرح در حالی که از اتفاقآقامحمدی: اقتصاد دولتی و نفتی تهدیدات داخلی هستند
دوشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱ ۴۸ یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه ایران در یک منطقه بیثبات قرار گرفته است تاکید کرد باید برنامهریزیها بر اساس شرایط بیثبات منطقه باشد به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا علی آقامحمدی صبح امروز در دهمین گردهمایی مسئومحمد هاشمی: مخالفان می خواهند دولت را عصبانی کنند/آیتالله هاشمی در رسانه ملی جایی ندارد مگر اینکه بخواهند کنا
محمد هاشمی مخالفان می خواهند دولت را عصبانی کنند آیتالله هاشمی در رسانه ملی جایی ندارد مگر اینکه بخواهند کنایه ای بزنند اساسا استراتژی صداوسیما جناحی است آن هم یک گرایش خاص که حتی در این رویکرد شخصیتهای معتدل که وابستگی به جریان خاصی نداشتند یا چهرههای میانهرو اصولگرا که بمحمدهاشمی: مخالفان می خواهند دولت را عصبانی کنند/ادبیات برخ مسئولین،بهانه دست رقیب می دهد
محمدهاشمی مخالفان می خواهند دولت را عصبانی کنند ادبیات برخ مسئولین بهانه دست رقیب می دهد سیاست > دولت - محمد هاشمی به روزنامه شرق گفت دولت نباید اشتباه کند حتی اشتباه کوچک در دولت میتواند به سوژهای بزرگ در رسانههای گسترده جناح مقابل تبدیل شود وواکنش شدید امام به تندروی در کمیته
واکنش شدید امام به تندروی در کمیته امام ره در فروردین 58 نسبت به برخی تندرویها در کمیته هشدار دادند آن چیزی که مشکل است اینکه گاهی افراد غیر صالحی در این کمیتهها در سرتاسر ایران پیدا شده است و اینها کارهایی انجام میدهند که ضد انقلاب است کارهایی انجام میدهند که برخلاف شرمستندات بازدید آژانس از تاسیسات نظامی و دانشگاهی در دولت نهم
سهشنبه ۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶ ۱۵ در حالی که دکتر محمد احمدینژاد اظهارات دکتر محمدجواد ظریف درباره پیشینه مصاحبه بازرسان آژانس با دانشمندان هستهای ایران را با انتشار بیانیهای تکذیب کرد اما بررسیهای خبرنگار ایسنا نشان میدهد بدون نیاز به اسناد محرمانه آژانس یا سازمان انرژی اتمی ایولایتی: امنیت کشورهای منطقه را امنیت خود میدانیم/گروههای تروریستی خطری برای به وجود آورندگانشان هستند
ولایتی امنیت کشورهای منطقه را امنیت خود میدانیم گروههای تروریستی خطری برای به وجود آورندگانشان هستند رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه داعش تهدیدی است که همه نقاط جهان را تهدید میکند گفت امنیت کشورهای منطقه را امنیت خودمان میدانیم و به کمکهایمدیرکل دفتر آموزش متوسطه اول وزارت آموزش و پرورش در گفتوگو با فارس: 600 مدرسه نمونه دولتی در سطح کشور فعال هس
مدیرکل دفتر آموزش متوسطه اول وزارت آموزش و پرورش در گفتوگو با فارس 600 مدرسه نمونه دولتی در سطح کشور فعال هستندمدیرکل دفتر آموزش متوسطه اول وزارت آموزش و پرورش گفت بیش از 600 مدرسه نمونه دولتی دخترانه و پسرانه در سطح کشور داریم عظیم محبی مدیرکل دفتر آموزش متوسطه اول وزارت آموفارس گزارش میدهد ناتوانی دولتها در حل مشکلات دامداران / ذبح دام مادر پس از تولد گوسالهاش به نشانه اعتراض
فارس گزارش میدهدناتوانی دولتها در حل مشکلات دامداران ذبح دام مادر پس از تولد گوسالهاش به نشانه اعتراضتجمعات دامداران استان اصفهان به عنوان نخستین تولیدکننده شیر کشور نشان از بروز بحران در این صنعت خبر میدهد به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان استان اصفهان با داشتن تعداد 4 هزرحیمپور: منافع مالی و مشکل شخصی در پس برخی واکنشهای تند به ظریف/ قضیه درس فلسفه در مذاکرات/ ایرادهای بنیاس
سین جیم سیاسی شماره 1 رحیمپور منافع مالی و مشکل شخصی در پس برخی واکنشهای تند به ظریف قضیه درس فلسفه در مذاکرات ایرادهای بنیاسرائیلی در مورد دست دادن و خندیدن وزیر خارجه معاون آسیا و اقیانوسیه وزارت امور خارجه مذاکره طبعا نیاز به نشست و برخاست دارد و باید افزود که بدونمنصوریانو گلمحمدیمتعلقبه دورانسنتیهستند
منصوریانو گلمحمدیمتعلقبه دورانسنتیهستند وزیر کار که تماشاگر ویژه دیدار فینال جام حذفی بود در پایان این دیدار که با قهرمانی ذوبیها همراه بود حرفهای جالبی از فوتبال گفت به گزارش "ورزش سه" دکتر ربیعی درباره علل حضورش در استادیوم و تماشای دیدار فینال جام حذفی گفتواکنش روحانی به شعار علیهدولت در حرم امام
واکنش روحانی به شعار علیهدولت در حرم امام در بیست و ششمین مراسم سالگرد ارتحال بنیانگذار انقلاب اسلامی تعدادی از جمعیت حاضر شعار دولت تدبیر ما بصیرت بصیرت را سرمیدادند حسن روحانی رئیس دولت تدبیر و امید با لبخند به شعارهای حاضرین واکنش نشان داد در بیست و ششمین مراسم سالگردرئیس موسسه مطالعات روابط بین الملل در پاریس: دولت فرانسه چهره دروغین از ایران نشان داده است
رئیس موسسه مطالعات روابط بین الملل در پاریس دولت فرانسه چهره دروغین از ایران نشان داده است شیراز- ایرنا- رئیس موسسه مطالعات روابط بین الملل در پاریس گفت سیاست های کشور فرانسه مبنی بر نشان دادن چهره ای اغراق آمیز همراه با دروغ از کشور ایران بودطوری که گروه گردشگران همراه ما در سمحمد شريعتمداري: سفرهاي استاني دولت مصوبه محور نيست
محمد شريعتمداري سفرهاي استاني دولت مصوبه محور نيست معاون اجرايي رييس جمهوري گفت سفرهاي استاني دولت يازدهم با کاروان سالاري رييس جمهوري پروژه محور بوده و مصوبه محور نيستند به گزارش نامه نیوز محمد شريعتمداري روز دوشنبه در آيين افتتاح مرکز سامانه ارتباط مردمي دولت سامد استا-
گوناگون
پربازدیدترینها