واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: تکاپوی انتخاباتی وزرا و مسوولان دولت نهم و دهم
برخی وزرا و مسوولان دولت های نهم و دهم این روزها دور هم جمع شده اند و در قالب تشکلی جدید، عزم خود را برای فعالیت حزبی آن هم در موسم انتخابات جزم کرده اند و با عنوان جبهه یاران کارآمدی و تحول ایران اسلامی و با نام اختصاری یکتا آمده اند؛ آن هم در زمانی که بحث مشکلات ناشی از ناکارامدی دولت سابق خیلی داغ است.
آفتاب : در گروه یکتای احمدی نژادی ها نام هایی همچون فریدون عباسی معاون رییس جمهوری و رییس سازمان انرژی اتمی در دولت دهم، مسعود زریبافان معاون رییس جمهوری و رییس سازمان بنیاد شهید و امورایثارگران در دولت دهم، مصطفی محمدنجار ، طریقت منفرد، حمیدرضا حاجی بابایی، کامران دانشجو وزرای کشور، بهداشت، آموزش و پرورش و علوم دولت دهم، کامران باقری لنکرانی وزیر بهداشت دولت نهم و برخی استانداران دولت سابق به چشم می خورد.
به گزارش ایرنا، آنگونه که گفته شده است در راس این گروه نیز مصطفی محمدنجار وزیر کشور دولت احمدی نژاد حضور دارد.
در حالی این یاران رییس دولت نهم و دهم به دنبال انجام یک کار حزبی هستند که در طول هشت سال گذشته هیچ اعتنا و توجهی به احزاب نداشتند. هم احمدی نژاد و هم مصطفی محمدنجار که متولی امور احزاب در کشور بود در طول مدت مسوولیت خود نه تنها تلاشی برای توسعه فعالیت های حزبی انجام ندادند بلکه روز به روز سنگ های بزرگی را بر سر راه فعالیت احزاب در کشور انداختند که امروز هر چه دولت یازدهم تلاش کرده تنها توانسته است برخی از این سنگ ها را از سر راه جامعه حزبی کشور بردارد که یکی از این گام ها موضوع احیای خانه احزاب است.
عبدالرضا داوری یکی از نزدیکان این گروه ، در این زمینه به خبرنگار سیاسی ایرنا گفت: این مجموعه (مسوولان و وزرای دولت سابق) هیچ ارتباطی با آقای احمدی نژاد ندارد و حتی برخی از آنان مخالف احمدی نژاد هستند.
وی در ادامه با اشاره به وضعیت احزاب در کشور ما گفت: ساختار حزبی تناسبی با ساختار بومی ما ندارد و معمولا احزاب در کشور ما کاملا احزاب موسمی و انتخاباتی هستند و در آستانه انتخابات گردهم می آیند.
این فعال سیاسی گفت: احزاب امکان ارتباط با بدنه توده ها را از دست می دهند و تبدیل به مجموعه هایی در قالب باشگاه قدرت می شوند.
داوری افزود: مدل حزبی در ایران مدل موفقی نبوده است و شاید مدلی مبتنی بر شبکه های اجتماعی برای فضای امروز ایران متناسب تر باشد.
به نظر می رسد با توجه به برگزاری انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و انتخابات مجلس خبرگان رهبری در هفتم اسفندماه سال جاری و همچنین آغاز نام نویسی دراین انتخابات از 28 آذرماه، یاران احمدی نژاد با ایجاد این تشکل به دنبال آن هستند تا عزم خود را جزم کنند بلکه بتوانند کرسی مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری را در برخی از حوزه های انتخابیه به دست بگیرند و در این چاره ای جز انجام فعالیت حزبی نیافتند هرچند که اعتقادی به احزاب ندارد!؟
البته هنوز هیج منبع رسمی ارایه درخواست یاران دولت نهم و دهم برای اخذ مجوز فعالیت از کمیسیون ماده 10 احزاب را تایید نکرده است.
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۰:۲۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]