تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):گناه نکردن آسان تر از طلب توبه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842233532




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بدخواهان مذاکرات هسته اي در منطقه و غرب کارشکني مي کنند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۸ خرداد ۱۳۹۴ (۹:۳۱ق.ظ)
جلالي در نشست مشترک با رئيس کميسيون روابط خارجي پارلمان اروپا؛ بدخواهان مذاکرات هسته اي در منطقه و غرب کارشکني مي کنند موج- رئيس مرکز پژوهش هاي مجلس با بيان اينکه اقدامات ضدحقوق بشري عربستان در يمن اوضاع منطقه را پيچيده تر کرده است، گفت: کشتار مردم بي دفاع و تخريب زيرساخت هاي يمن، با هيچکدام از قوانين و قواعد بين المللي سازگار نيست.
به گزارش خبرگزاري موج و به نقل از خانه ملت، المار بروک، رئيس کميسيون روابط خارجي پارلمان اروپا و هيات پارلماني همراه در نشستي مشترک با دکتر کاظم جلالي رئيس مرکز پژوهش هاي مجلس و جمعي از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي ديدار و گفت و گو کردند.
دکتر کاظم جلالي در اين نشست با تاکيد بر لزوم گسترش همکاري هاي دو جانبه ميان پارلمان ايران و پارلمان اروپا با اشاره به سفر اخير هيات پارلماني ايران به اروپا، گفت: اميدوارم اين گفتگوها و نشست‌ها در شناخت بيشتر دو پارلمان از يکديگر موثر باشد.
وي با اشاره به مذاکرات هسته‌اي ميان ايران و گروه 1+5، تصريح کرد: اميدوارم مذاکرات هسته‌اي با نتيجه برد-برد همراه شود به طوري که هر دو طرف در آن به انتظارات خود دست پيدا کنند.
نماينده مردم شاهرود و ميامي در مجلس شوراي اسلامي، يادآور شد: متاسفانه بدخواهاني در منطقه و غرب نسبت به مذاکرات هسته‌اي ايران و 1+5 وجود دارد که اکنون در حال نشان دادن اين بدخواهي‌ها هستند.
وي افزود: رژيم صهيونيستي و برخي از کشورهاي عربي منطقه از بدخواهان مذاکرات هسته‌اي به شمار مي‌آيند که همچنان به دنبال کارشکني در روند اين مذاکرات هستند.
عضو کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس خاطر نشان کرد: اميدوارم عقلايي که در بين پارلمان اروپا و در دنيا هستند اجازه ندهند افراط گراياني مانند صهيونيست‌ها و برخي کشورها زمينه‌سار به نتيجه نرسيدن مذاکرات باشند.
وي با بيان اينکه مذاکرات هسته‌اي بايد بين مذاکره کنندگان به نتيجه برسد، تاکيد کرد: هرگونه دخالت غير از مذاکره‌کنندگان مي‌تواند در مذاکرات مداخله ايجاد کند به طوري که حتي پارلمان ايران در زمينه مذاکرات هسته‌اي از خود خويشتنداري نشان داد و تلاش کرد تا از آن در راستاي منافع ملي حمايت کند.
رئيس گروه روابط پارلماني جمهوري اسلامي ايران با پارلمان اروپا، افزود: ما بايد از الان به دوران جديد پس از توافق احتمالي بينديشيم.
دکتر جلالي با اشاره به وضعيت منطقه در شرايط کنوني، گفت: در مسائل منطقه‌اي و حوادثي که در آن رخ مي دهد بايد به صورت جدي متمرکز شويم تا اين مسائل حل شود.
وي ادامه داد: حضور تروريست‌ها و داعش درعراق و سوريه و جنايت‌هاي تروريستي آنها در اين کشورها و همچنين اقدامات ضد حقوق بشري عربستان با حمله به يمن مسائلي است که وضعيت منطقه را پيچيده کرده است.
رئيس مرکز پژوهش‌هاي مجلس با بيان اين که اتفاقات منطقه جنگ بين شيعه و سني نيست، توضيح داد: بيش از هزار سال است که شيعه و سني در منطقه به صورت مسالمت‌آميز با يکديگر زندگي مي‌کنند و اتفاقاتي که امروز در منطقه رخ داده ناشي از دست‌هاي ديگري است که وارد منطقه شدند.
وي با اشاره به وقايع رخ داده در يمن، تصريح کرد: اقداماتي که عربستان در يمن انجام داده است و کشتار مردم بي‌دفاع و تخريب زيرساخت‌هاي اين کشور، با هيچکدام از قوانين و قواعد بين‌المللي سازگار نيست.
رئيس گروه روابط پارلماني جمهوري اسلامي ايران با پارلمان اروپا با اشاره به موضوع توليد مواد مخدر در افغانستان و ترانزيت آن، گفت: در چند سال اخير توليد موادمخدر در افغانستان بيش از 50 برابر شده است که اين نگراني‌هايي را در خصوص مبارزه با قاچاق اين مواد به وجود آورده است چرا که ايران به تنهايي با حجم عظيم مواد مخدري که به سمت ساير کشورها به ويژه اروپا ترانزيت مي‌شود، مبارزه مي‌کند.
«الماربروک» در اين نشست با ابراز خوشحالي از حضور در ايران و انجام گفتگوهاي دو جانبه، گفت: جهان و کشورهاي منطقه به نتيجه مذاکرات هسته‌اي ميان ايران و 1+5 چشم بسته‌اند و براي ما نيز بسيار مهم است که نتيجه مذاکرات چه خواهد شد.
وي با بيان اين که پارلمان اروپا از نتيجه مذاکرات حمايت مي‌کند، گفت: اميدوار هستيم تا مذاکرات در زمان تعيين شده به نتيجه مثبتي برسد تا بر مبناي آن چارچوبي را براي روابط خود در نظر بگيريم.
رئيس کميسيون سياست خارجي پارلمان اروپا، داعش را شکل جديدي از تروريست خواند و گفت: بايد براي رفع مشکل داعش در منطقه راه حل مناسبي پيدا کنيم.
بروک تاکيد کرد: راه حل اين مشکل از داخل خود منطقه به دست مي‌آيد نه از طرف ما و بايد اين تغيير سياست را قبل از آنکه دير شود، انجام دهيم.
وي افزود: بايد از جنگ‌هاي گذشته و اتفاقات ناخوشايندي که در آن زمان رخ داد درس گرفته شود تا ازبروز جنگ و خونريزي جلوگيري کنيم.
رئيس کميسيون سياست خارجي پارلمان اروپا تصريح کرد: با وجود اختلاف نظرهايي که وجود دارد بايد با نشست‌هاي دو جانبه، سطح همکاري و تعامل دو طرف ارتقا پيدا کند.
عابد فتاحي در اين نشست در تشريح مسائل منطقه، گفت: فرق ايران با ساير منطقه اين است که جمهوري اسلامي ايران باثبات‌ترين، توانمندترين و قدرتمندترين کشور منطقه است.
وي افزود:هيچ اقدام نظامي و اقتصادي در منطقه بدون درنظر گرفتن ايران به نتيجه نخواهد رسيد.
عضو کميسيون بهداشت درمان مجلس يادآور شد: هدف از ايجاد اختلافات بين منطقه راه‌اندازي جنگ بين شيعه و سني است اما رهبر معظم انقلاب اسلامي در بيانات خويش تاکيد نمودند که اختلاف بين شيعه و سني را حرام مي‌دانند.
وي ادامه داد: اميدوارم سطح همکاري هاي دو پارلمان ايران و اروپا به جايي برسد که تراژدي کشتار انسان‌هاي بي‌گناه و قتل در منطقه با نتيجه‌اي مثبت به پايان برسد.
سيامک مره‌صدق در اين نشست با اشاره به وضعيت فعلي منطقه، گفت: تبديل کردن اقدامات تروريستي داعش در منطقه به جنگ شيعه و سني با واقعيت‌هاي موجود متفاوت است.
وي ادامه داد: داعش و بقيه گروه هاي تروريستي در عراق و سوريه تنها شيعيان را مورد کشتار قرار نمي‌دهند بلکه مسيحيان، آشوريان، و ايزدي ها را نيز به قتل مي‌رسانند و آثار باستاني موجود در اين مناطق مانند کليساهاي قديمي را نيز مورد تخريب قرار مي‌دهند.
نماينده کليميان در مجلس، يادآور شد: زندگي مردم ايران نشان داده است که اديان و مذاهب و اقوام مختلف مي‌توانند به راحتي، بدون درگيري و به صورتي مسالمت‌آميز در کنار يکديگر زندگي کنند به شرطي که انحصارگرايي و زياده خواهي باعث نشود صلح بين آنها ازبين برود .
وي افزود: تروريست يک روز پوششي سني پيدا کرده و به شکل داعش بروز پيدا مي کند و يک روز به شکل يهود تحت عنوان صهيونيست ظاهر مي‌شود همانگونه که روزي نيز با عنوان گروهک تروريستي MKOظاهر شد.
عضو کميسيون بهداشت و درمان توضيح داد: بهترين راه حل مشکلات منطقه اهميت دادن به آرامش، مدارا و تحمل يکديگر براي زندگي مسالمت‌آميز است.
لاله افتخاري در اين نشست با اشاره به اين که جمهوري اسلامي ايران ثمره خون بسياري از شهيدان است، گفت: از اين که امروز مي‌بينيد که جمهوري اسلامي ايران به رغم جنگ تحميلي و تحريم به خوبي پيشرفت کرده است، خوشحاليم .
وي افزود: امروز هم اگر کشور ما بمباران نمي‌شود کساني که از طرف دشمنان ما تقويت مي‌شود دانشمندان هسته‌اي ما را مي‌کشند در حالي که براي همه ثابت شده است که دانش هسته‌اي جمهوري اسلامي ايران صلح آميز است .
عضو کميسيون فرهنگي مجلس خاطرنشان کرد: در ايران شيعه و سني مسلمان و غيرمسلمان در کمال آرامش با يکديگر زندگي مي‌کنند به طوري که ايران مينياتوري زيبا از زندگي مسالمت‌آميز اقوام و مظاهر مختلف است.
يوناتن بت کليا دراين نشست با بيان اين که آشوريان ايران در کنار ساير اقوام مذاهب در صلح و آرامش زندگي مي کنند، گفت: آشوريان در ايران بيش از 100 کليسا تنها در منطقه اروميه دارند که تمام اين کليساها جزو آثار باستاني هستند و با بودجه جمهوري اسلامي ايران نگهداري و مرمت مي‌شوند در حالي که کليساهايي نظير آن در عراق در دوران صدام تخريب شدند.
وي افزود: يهوديان، مسيحيان و زرتشتيان در ايران در کنار ساير اقوام و مذاهب در کمال آرامش زندگي مي‌کنند که اين زندگي همراه با صلح و مدارا تابلويي زيبا را به وجود آورده است در حالي که ما در رژيم گذشته با مشکلات بسياري روبرو بوديم.
عضو کميسيون عمران مجلس خاطر نشان کرد: چگونه است که وقتي يک کشيش آشوري توسط تروريست‌ها کشته مي‌شود واکنشي از جانب غرب نشان داده نمي‌شود اما زماني که يک صهيونيست کشته مي‌شود فرياد شما بلند مي‌شود.
بت کليا تاکيد کرد: دنيا تا چه زماني مي‌خواهد منتظر بنشيند تا آمريکا يک تصميمي بگيرد و بعد همه دنبال آن حرکت کند.
«ماريچه اسخاکه» نماينده هلندي و عضو گروه ليبرال هاي پارلمان اروپا در اين نشست با اشاره به گفت و گوهاي گذشته پارلماني هاي دوطرف، گفت: ما درباره مسائل زيادي گفتگو کرده‌ايم و اگر مذاکرات هسته‌اي به نتيجه برسد اقدامات عملي در به نتيجه رسيدن اين نشست‌ها صورت خواهد گرفت.
وي با اشاره به وقايع رخ داده در سوريه، تصريح کرد: يکي از اقداماتي که در اين زمينه بايد صورت بگيرد جلوگيري از حضور اروپايي ها در داعش است وبسيار علاقمند هستيم که بدانيم چگونه مي توان جلوي کشتار مردم بي دفاع اين کشور گرفته شود.
اين عضو پارلمان اروپا تاکيدکرد: معتقدم وقتي که گفتگوهايي درباره سوريه در حال انجام است بايد جمهوري اسلامي ايران نيز در آن حضور داشته باشد و اميدوارم جامعه بين‌الملل اين موضوع را مورد توجه قرار دهد.
وي ادامه داد: بعضا افرادي خارج از کشور سوريه تلاش مي‌کنند تا به اختلافات فرقه گرايانه در اين کشور دامن بزنند که ما بايد از بروز آن جلوگيري کنيم.
«آندري پلنکويچ» نماينده کروات پارلمان اروپا در اين نشست گفت: امروز در برهه حساسي قرار گرفته‌ايم دوراني که زمان ايجاد اعتماد بين دو طرف است.
وي افزود: فرصتي که پس از توافق احتمالي هسته‌اي بين ايران و گروه 1+5 به وجود خواهد آمد مي تواند همکاري هاي دو جانبه را توسعه دهد.
معاون کميسيون سياست خارجي پارلمان اروپا با اشاره به اينکه ايران کشوري بزرگ و تاريخي است، تاکيدکرد: بايد دوطرف از فرصت به وجود آمده در جهت توسعه و گسترش روابط دو جانبه استفاده کنند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن