محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830038329
یادداشت/ داوود گودرزی جنبش دانشجویی باید چه عکس العملی نسبت به مسائل مطروحه در زمینه مذاکرات نشان دهد؟
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: یادداشت/ داوود گودرزی
جنبش دانشجویی باید چه عکس العملی نسبت به مسائل مطروحه در زمینه مذاکرات نشان دهد؟
سرپرست سازمان بسیج دانشجویی در یادداشتی عنوان کرد: ما مخالف مذاکرات نیستیم و از هر روشی که گرهی از مشکلات مردم را باز کند استقبال میکنیم اما هر توافقی را نمیپذیریم و توافقی را خوب میدانیم که متضمن عزت و استقلال ملی باشد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی،داوود گودرزی سرپرست سازمان بسیج دانشجویی در یادداشتی عنوان کرد: در شرایط کنونی که همه نخبگان و دلسوزان نظام به خصوص تشکلهای دانشجویی و بدنه جنبش دانشجویی در قبال تحولات و اخباری که از محتوای مذاکرات منعکس میشود احساس مسئولیت کرده و بدنبال ایفای نقش مؤثر و تاثیرگذار هستند، سوال مهم و اساسی این است که چه عکس العملی به مسائل مطروحه در خصوص مذاکرات مناسب است؟ و چه رفتاری باید از خود نشان دهیم؟ برای پاسخ به این سوال نیازمند یک نگاه واقعبینانه و درک درست از تحولات داخلی و منطقهای هستیم.
وی در این یادداشت به مرور نکاتی پرداخت که این نکات در رسیدن به نگاه جامع و واقع بینانه کمک میکند.
الف- وضعیت طرف امریکایی در این برهه از زمان بدین شرح است:
1- اوباما در سال آخر دوره دوم ریاست جمهوری خود ناگزیر از این است که به هر طریق ممکن وانمود کند که ایران را متوقف کرده است.
2- به اعتراف صریح اوباما برای تحقق این سناریو(وانمود کردن متوقف شدن ایران) گزینه توافق با ایران تنها گزینه عملی امریکا است و گزینه های حمله نظامی و فشار مضاعف امکان تحقق ندارد (مصاحبه اوباما بلافاصله بعد از بیانیه لوزان حاوی این اعتراف سنگین است).
3- اصرار در حد التماس امریکا در طول 3 سال گذشته برای مذاکره با ایران یکی از نشانه ها و دلایل وجود این سناریو است.
4- امریکا علیرغم صرف وقت و هزینههای فراوان در منطقه مهم غرب آسیا و شمال آفریقا عملاً این منطقه را از دست داده میبیند و میداندار اصلی و بازیگر اصلی را کشورهایی به غیر از خود و هم پیمانانش مشاهده میکند. در طول 15 سال گذشته همه استراتژیها و عملیاتهای ایالات متحده در این منطقه با شکست مواجه شده و در برخی نتیجه عکس داده است(حضور امریکا در عراق با چه هدفی بود و چه نتیجه ای داشت؟ حمله به جنوب لبنان و نوار غزه با چه هدفی صورت گرفت و نتیجه آن چه شد؟ بحران در سوریه و عراق و شکل گیری داعش با چه هدفی بود و نتیجه آن چه شد؟ و...)
5- بحرانسازی در محور مقاومت (فلسطین، سوریه، لبنان، عراق، یمن و ایران) و ترغیب کشورهای عرب منطقه برای درگیری با این محور آخرین حربه و تنها گزینه نظام سلطه به سرکردگی آمریکا در شرایط کنونی است. عملیاتی شدن این گزینه 4 فایده اصلی برای آنها دارد:
1/5- برای اسرائیل تنفس مصنوعی است و برای مدت زمانی افکار عمومی مسلمانان را از این رژیم اشغالگر و کودک کش غافل میکند.
2/5- قدرت ایران در منطقه دچار فرسایش شده و بخش عمدهای از آن صرف تقویت و حفظ کشورهای محور مقاومت خواهد شد و در مدیریت جهان اسلام و گسترش بیداری اسلامی توفیقی نخواهد داشت.
3/5- هزینه این سناریو از کشورهای منطقه پرداخت میشود و طرفین درگیری نیز همه مسلمانند و چهره اسلام به عنوان اصلیترین رقیب لیبرال دموکراسی خدشه دار خواهد شد.
4/5- تداوم این بحرانها و سرعت تحولات در منطقه برای افکار عمومی دنیا و مردم امریکا موجب پنهان کردن یک واقعیت و حتی قلب یک واقعیت بسیار مهم خواهد بود و آن این است که: «از ابرقدرتی ایالات متحده فقط ژست رسانهای آن باقی مانده است. هژمونی امریکا رو به افول است، لیبرال دموکراسی دچار اضمحلال و در حال فروپاشی است.»
در همین راستا بهترین کار برای انحراف افکار عمومی امریکا و کشورهای غربی پرداختن به یک مسئله خارجی و ایجاد بحران در خاورمیانه و بزرگنمایی مسئله هستهای ایران و انعکاس بیش از حد آن در رسانه هاست.
6- با توجه به نکات فوق در این شرایط امریکا بدنبال توافق و تبادل امتیاز با ایران نیست. خوی استکباری و میز خالی اوباما اجازه یک توافق واقعی را به آنها نمیدهد، اوباما بدنبال این است که در این شلوغی منطقه با افزایش تهدید و فشار به ایران محاسبات مسئولان ایران را عوض کرده و مذاکره با ایران را به عنوان توقف ایران وانمود کند. (مصاحبه اوباما پس از توافق ژنو و بیانیه لوزان دقیقاً با همین منطق صورت گرفت، اوباما صرف نظر از محتوای توافقات و بیانیهها بدنبال این بود که اعلام کند «همانطور که وعده داده بودم به غیر از راه حل نظامی ایران را متوقف کردم» لذا مصاحبههای متعدد مسئولان امریکایی پس از بیانیه لوزان را در قالب مصادره به مطلوب کردن نتیجه مذاکرات باید تحلیل کرد نه آنچه که در فحوای مذاکرات رخ داده است. به عبارتی هر متن دیگری در بیانیه لوزان قرائت میشد باز هم اوباما همین مصاحبه را انجام میداد.)
7- امریکا در داخل ایران دو راهبرد اساسی را دنبال میکند:
1/7- ایجاد اختلاف و شکاف در سه سطح -شکاف بین رهبری و دولت
-شکاف بین دولت و نیروهای ارزشی
-شکاف بین نیروهای ارزشی و مردم
2/7- تقویت جریان اصلاحات و گفتمان سازش و عدم پیروزی اصولگراها و گفتمان مقاومت در انتخابات بعدی.
بر اساس این نکات، امریکا که قصد دادن امتیاز در صحنه عمل را ندارد از طرفی مذاکرات را هم به بن بست نمیکشاند و بدنبال این است که در روند مذاکرات فضای اختلاف و شکاف را در هر سه سطح مذکور تشدید کرده و در نهایت در متن توافق بخش اندکی از تحریمها را با گذاشتن قیود متعدد و تنها روی کاغذ نه در عمل تعلیق کند.
ب- علت عجله و شتاب دولت آقای روحانی برای رسیدن به یک توافق چیست؟
1- تحقق شعار انتخاباتی آقای روحانی مبنی بر چرخیدن سانتریفیوژ همزمان با چرخیدن چرخهای کارخانهها و اقتصاد یکی از دلایل اصلی این عجله است. آقای روحانی و مشاوران و نزدیکانش بر این اعتقاد هستند که زودتر و بهتر از این میشد با دنیا! تعامل کرد و دیوار بی اعتمادی را برداشت، کار ویژه و امتیاز خود را در مذاکرات و تعامل مناسب با سایر کشورها میبینند. لذا عجله دارند که هرچه زودتر این توانمندی و این نوع اقدام را به رخ دیگران و دولتهای قبلی کشانده و از آن به عنوان یک برگ برنده برتر و راهبردی بهرهبرداری کنند.
2- مبانی فکری مشاوران دولت در نگاه به دشمن و در اقتصاد مشکل جدی دارد:
در برخی از صحبتها و نوشتهها به صراحت بیان میکنند که ما مشکل مبنایی با امریکا و انگلیس نداریم و سطح منازعه ایران اسلامی با نظام سلطه را به یک تنش و بی اعتمادی تقلیل میدهند. این مبنای فکری، خوشبینی و اعتماد به طرف غربی را به دنبال دارد و در رفتار دولتمردان اثر میگذارد.
(باید از مشاوران ریاست جمهوری پرسید 200 سال جنایت انگلیس و 60 سال جنایات امریکا علیه ملت ایران را چگونه میتوان نادیده گرفت و اگر این جنایات در حق ملت ایران دشمنی نیست باید معنای دشمنی را دوباره تعریف کرد. 17000 شهید ترور، 000/300 شهید جنگ تحمیلی، محاصره و تحریم اقتصادی از ابتدای انقلاب تاکنون، حمله نظامی به هواپیمای مسافربری و نفت کشهای ایرانی و ... را چگونه میشود تعبیر کرد)
در مسئله اقتصاد نیز در دو سال گذشته به خوبی ثابت شده است که دولت به همان اقتصاد لیبرالی و بازار آزاد معتقد است و همتی برای افزایش تولید داخلی و مؤلفههای اقتصاد مقاومتی از خودش نشان نداده است.
در این مدل از اقتصاد دولت نقش حداقلی دارد و عرضه کننده و تقاضا کننده بازار را تنظیم مینماید و نیازی به سرمایه گذاری دولت برای تقویت تولید داخلی نیست لذا باید موانع تجارت و ورود و خروج کالا به سرعت رفع شود تا تاجر که اولی بر تولیدکننده است با کمترین دردسر به تجارت بپردازد، با این نگاه بایستی عجله کرد و به هر صورت ممکن توافق کرده و تحریمها را رفع کرد.
3- تبدیل شدن مسئله هستهای و مذاکرات به مسئله اول کشور و ایجاد فضای دوقطبی موافقان و مخالفان فرصت خوبی برای دولت است که از پاسخگویی به سایر وظایف خود در عرصه اقتصاد و فرهنگ کشور شانه خالی کند و افکار عمومی نیز مطالبه درست و هوشمندانهای در سایر مسائل مهم کشور از دولت نداشته باشند و این امر این موضوع را بیش از پیش تقویت کرد که دولت به غیر از حوزه سیاست خارجی آن هم موضوع هستهای برنامه مدون و جامعی برای اداره جامعه و برخورد با معضلات جدی اقتصادی و فرهنگی در داخل ندارد.
4- جذب بدنه اجتماعی مهمترین دغدغه جمعی از حامیان و مشاوران آقای روحانی است. آنها به خوبی میدانند که به زودی اصلاحطلبان از آقای روحانی عبور خواهند کرد(مرور رسانههای جریان اصلاحات در روزهای اخیر این نکته را به خوبی نشان میدهد) لذا دولت در تلاش است که برای خود بدنه اجتماعی و اقبال عمومی کسب کند. برخی مواضع و گفتار آقای روحانی و عجله در رسیدن به یک توافق(حتی حداقلی) که بتواند بخشی از مشکلات اقتصادی مردم را حل کند متاثر از همین دغدغه یعنی تلاش برای ایجاد بدنه اجتماعی است.
حال با این مقدمه میتوان به سراغ پاسخ به سوال اصلی این نوشتار رفت که وظیفه ما چیست و چه کاری در این شرایط مناسب است:
1- جهت اصلی کشور مبارزه با استکبار است. اکنون پس از 11 سال مذاکره در دولتهای قبل و حدود 18 ماه در این دولت زمان بسیار مناسبی است که آحاد مردم ایران اسلامی، بیمنطقی، بیصداقتی و بدعهدی امریکاییها را به صورت ملموس درک کنند. همه باید بدانند ما با چه دشمن فریبکار و دروغگویی مواجه هستیم. قدرت پوشالی و شکست هیمنه امریکا و استیصال او در منطقه را همه باید بدانند و .... لذا صاحبان قلم و تریبون و کسانی که انقلاب، مردم و منافع ملی را دوست دارند باید پرداختن به دشمن اصلی را اولویت و سرلوحه فعالیتهای خود قرار دهند. جنبش دانشجویی و فعالین سیاسی متوجه هستند که نقد و مطالبه از دولت نباید ما را از امریکا غافل کند. حرف حق ما نباید پازل دشمن را کامل کند. اگر شکاف و اختلاف بین ما برای دشمن راهبردی است، نباید در این اختلاف بدمیم یا کاری کنیم که ماحصل آن تحقق راهبرد دشمن باشد و ...
صنعت هستهای باید مظهر همدلی و همزبانی دولت و ملت باشد و نباید آن را به مظهر اختلاف تبدیل کنیم. ما باید در این مسئله نسبت به دولت حامی منتقد باشیم.
2- اصرار و پافشاری روی خطوط قرمز مذاکرات وظیفه بعدی هر ایرانی است که عزت، استقلال، شرف و منافع ملی خود را دوست دارد. همه مردم و بخصوص نخبگان، دانشگاهیان و مراجع افکار عمومی همه یک صدا باید شرایط یک توافق خوب را از دولت مطالبه کنند. (نپذیرفتن نظارت فراتر از معاهده NPT، رفع همه تحریمهای اقتصادی و مالی بصورت یکجا و در روز توافق و تعداد سانتریفیوژهای فعال در نطنز و فردو به تعدادی باشد که نیاز صنعتی و تحقیقاتی کشور تامین شود، حفظ فرآیندهای تحقیق و توسعه از جمله ویژگیهای یک توافق خوب است)
ما مخالف مذاکرات نیستیم و از هر روشی که گرهی از مشکلات مردم را باز کند استقبال میکنیم اما هر توافقی را نیز نمیپذیریم. توافقی را خوب میدانیم که متضمن عزت و استقلال ملی باشد و منافع ملی را تامین کند.
3- با نکاتی که در مقدمه گفته شد همه میدانند که راه حل مشکلات اقتصادی در مذاکرات نیست و داشتن این انتظار که در نتیجه این مذاکرات تحریمها رفع میشود و سپس همه مشکلات کشور برطرف میشود انتظار بیجایی است. اگر هنوز در کشور کسانی هستند که امیدواری کاذب برایشان ایجاد شده باید با کار تحلیلی و تبیینی که توسط نخبگان بخصوص جامعه دانشجویی و دانشگاهی صورت میگیرد آنها را با واقعیات آشنا کنیم.
راهکار حل مشکلات همان تقویت قدرت درونی و تعمیق آن در کشور است به عبارتی همان اقتصاد مقاومتی، به این معنی که همه آحاد مردم باید در شکوفایی اقتصادی نقش ایفا کنند. دولت به تنهایی و ملت به تنهایی نخواهند توانست بلکه دولت و ملت با همدلی و همزبانی باید وضعیت اقتصاد کشور را بهبود ببخشند به این ترتیب که مصرفکننده، توزیعکننده، تولیدکننده، دولت، مجلس، قوه قضائیه و همه دستگاهها و نهادها هر کدام وظیفه خود را به خوبی در اقتصاد انجام دهند. اقتصاددانان داخلی و خارجی معتقدند تحریمها حداکثر 30 درصد در اقتصاد ایران نقش داشته اند، لذا با فرض اینکه همه تحریمها رفع شود باز هم به تنهایی برای شکوفایی اقتصاد ایران کافی نیست و این در حالی است که برداشتن همه تحریمها توسط امریکا امری محال است و...
4- برای رساندن این پیامها به بدنه مردم و دولت، نباید فقط بر تجمعات خیابانی متمرکز شد، بلکه از هر روش و وسیله ارتباطی باید استفاده کرد: شبکههای اجتماعی موبایلی، بیانیهها، طومارها، نشریات، جلسات سخنرانی، مناظرهها، گعدههای خودمانی و زمان، زمان سکوت و انفعال نیست. باید فرصتها را غنیمت شمرد و از هر ظرفیتی برای روشنگری افکار عمومی استفاده کرد اما با رعایت مصالح انقلاب مواظبت از عدم سوء استفاده دشمن.
انتهای پیام/
94/03/16 - 19:00
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 121]
صفحات پیشنهادی
جنبش دانشجویی در این مقطع حساس کشور به وظیفه دینی و ملی خود عمل کند
دبیران سابق اتحادیههای دانشجویی جنبش دانشجویی در این مقطع حساس کشور به وظیفه دینی و ملی خود عمل کند دبیران سابق اتحادیههای دانشجویی در نامهای سرگشاده خطاب به دانشجویان انقلابی و تشکلهای دانشجویی تاکید کردند در این مقطع حساس و تاریخی کشور این نقش و رسالت جنبش دانشجویی مسلمابازار راکد خودرو چه عکسالعملی در برابر افزایش وام خودرو نشان میدهد؟
بازار راکد خودرو چه عکسالعملی در برابر افزایش وام خودرو نشان میدهد تاریخ انتشار چهارشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۴ ۵۲ زمزمههای افزایش قیمت خودرو چند روزی است که رنگ و بوی دیگری را به خود گرفته است براساس شنیدهها خودروسازان درخواست افزایش قیمت ۱۵ درصد را به شورای رقابفراهانی: دوم خرداد وامدار جنبش دانشجویی بود | خبرگزاری ایلنا
ویژه دوم خرداد 76 فراهانی دوم خرداد وامدار جنبش دانشجویی بود وقتی مطرح شد که رئیس دولت اصلاحات قرار است به دانشگاه بیاید همه مسئولان دانشگاه مخالفت کردند و ما هم اعلام کردیم که برنامه را در حیاط دانشگاه برگزار خواهیم کرد و در واقع در مقابل عمل انجام شده توانستیم جمعیت را به آنجیادداشت ظریف برای ایرانیان مقیم کویت+عکس
یادداشت ظریف برای ایرانیان مقیم کویت عکس یادداشت ظریف برای ایرانیان مقیم کویتمحمد جواد ظریف در پاسخ به سخنان سفیر ایران در کویت و در پاسخ به ایرانیان مقیم آن کشور دست خطی نوشت که علیرضا عنایتی سفیر ایران آن را در فضای مجازی منتشر کرد آفتاب علیرضا عنایتی در صفحه شخصی خود در فیسحیدری از بسیج دانشجویی رفت/ گودرزی سرپرست شد
حیدری از بسیج دانشجویی رفت گودرزی سرپرست شد سیاست > احزاب و شخصیتها - پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی نوشت رسول هادی پور مسئول روابط عمومی سازمان بسیج دانشجویی از انتصاب داود گودرزی بهعنوان سرپرست جدید سازمان بسیج دانشجویی خبر داد وی اظهار داشت ریااظهار امیدواری نسبت به حل مسائل باقیمانده دریای خز در آستانه
در چهلمین نشست گروه کاری تدوین کنوانسیون رژیم حقوقی دریای خزر عنوان شد اظهار امیدواری نسبت به حل مسائل باقیمانده دریای خز در آستانه خبرگزاری پانا نماینده ویژه رییس جمهوری در امور دریای خزر گفت امیدواریم در اجلاس سران که یک سال و نیم دیگر در آستانه پایتخت قزاقستان برگزار می شوداختصاصی فارس/ ودودحیدری با بسیج دانشجویی خداحافظی کرد/گودرزی سرپرست شد
اختصاصی فارس ودودحیدری با بسیج دانشجویی خداحافظی کرد گودرزی سرپرست شدمحمدودود حیدری صبح امروز از سازمان بسیج دانشجویی خداحافظی کرد و گودرزی سرپرست این سازمان شد به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس محمدودود حیدری از سازمان بسیج دانشجویی خداحافظی کرد و داوود گودرزی که تابه همت بسیج دانشجویی دانشگاه علامه صورت گرفت آغاز فعالیت جنبش «ما را نشناختهاید» در دفاع از حقوق هس
به همت بسیج دانشجویی دانشگاه علامه صورت گرفتآغاز فعالیت جنبش ما را نشناختهاید در دفاع از حقوق هستهایجنبش مردمی ـ دانشجویی ما را نشناختهاید به همت بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی در دفاع از حقوق هستهای و ترویج عزت ملی و غیرت اسلامی تشکیل شد به گزارش خبرنگار گروه دانشگاهجنبش عدالتخواه دانشجویی خطاب به سیدحسن خمینی: برخی اقدامات نشاندهنده نگاه شعاری مسئولان به آرمانهای امام (ره
جنبش عدالتخواه دانشجویی خطاب به سیدحسن خمینی برخی اقدامات نشاندهنده نگاه شعاری مسئولان به آرمانهای امام ره استجنبش عدالتخواه دانشجویی اعلام کرد متاسفانه برخی از اقدامات شاهدی است بر این مدعا که هنوز برخی مسئولین در جمهوری اسلامی صرفاً نگاه شعاری به آرمانهای امام روح الله دادوم خرداد وامدار جنبش دانشجویی بود | خبرگزاری ایلنا
مجید فراهانی دوم خرداد وامدار جنبش دانشجویی بود میثم سعادت بعید است هیچوقت نامی از جریان دوم خرداد برده شود و یادی از نقش دانشجویان در پدید آمدن این حماسه نشود نقش تاثیرگذار «دانشجویان» حقیقتی است که به هیچ عنوان قابل کتمان نیست از طرفی دیگر در هیچ مقطعی از تاریخجنبش دانشجویی در گذار از اصلاحات | خبرگزاری ایلنا
جنبش دانشجویی در گذار از اصلاحات ایلنا اعتراضها و تجمعهای صنفی دانشجویان در سالهای ۷۶ تا کنون نشان میدهد که زنگ خطر نظام آموزش نوین در تمام دانشگاههای دولتی و غیر دولتی به صدا درآمده است هسته مرکزی مقاله حاضر سخن از جنبش دانشجویی در ایران است بنابراین نخست باید چیستی مفهعکس/ گودرزی بر بالین مایلیکهن
عکس گودرزی بر بالین مایلیکهن محمود گودرزی به همراه حمیدرضا گرشاسبی مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران صبح امروز به عیادت محمد مایلیکهن پیشکسوت فوتبال ایران رفتند 94 3 9 - 17 25 - 2015-5-30 17 25 05یادداشت میزبانی فوتسال باشگاههای آسیا؛ سبب خیر یا زمینهساز اختلاف؟
یادداشتمیزبانی فوتسال باشگاههای آسیا سبب خیر یا زمینهساز اختلاف با وجود اینکه کمیته فوتسال بر برگزاری مسابقات جام باشگاههای آسیا در اصفهان تاکید دارد ابهاماتی در این خصوص به وجود آمده و گمانهزنیها از بروز مشکلات برای تکمیل سالن 25 آبان خبر میدهد به گزارش خبرگزاری فارس ازکاهش تعداد تقاضای نقل و انتقال دانشجویی نسبت به سال گذشته
مقام مسئول وزارت علوم خبر داد کاهش تعداد تقاضای نقل و انتقال دانشجویی نسبت به سال گذشته شناسهٔ خبر 2667029 - جمعه ۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰ ۳۳ حوزه و دانشگاه > دانشجویی معاون دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان گفت تعداد تقاضاهای نقل و انتقال نسبت به سال گذشته کمتر بوده و امیدواریطلاب نسبت به مسائل سیاسی بیتفاوت نباشند
پنجشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶ ۰۷ مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور با انتقاد از برخی بی مهریها نسبت به حوزه علمیه همگان را به ایجاد انگیزه برای آینده با نشاط طلاب توصیه کرد به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه قم آیتالله سیدهاشم حسینی بوشهری در هفتمین جشنوارهرتبه نخست كشوري گيلان در زمينه نسبت سرانه خودرو به تعداد جايگاه ها
۷ خرداد ۱۳۹۴ ۱۵ ۲۳ب ظ استاندار گيلان عنوان کرد رتبه نخست كشوري گيلان در زمينه نسبت سرانه خودرو به تعداد جايگاه ها موج - در پي تک نرخي شدن قيمت بنزين استاندار گيلان صبح امروز از جايگاه هاي CNG رشت بازديد کرد و گفت گيلان در زمينه نسبت سرانه خودرو به تعداد جايگاه ها رتبه نخستباهنر: در زمینه مسائل هسته ای اختلاف سیاسی در کشور نداریم
باهنر در زمینه مسائل هسته ای اختلاف سیاسی در کشور نداریم دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین با بیان اینکه سرداران دیپلمات ما و نظام بر رعایت خطوط قرمز جدی هستند گفت ما در خصوص مسائل هستهای در کشور اختلاف سیاسی نداریم و مسئله مذاکرات سیاسی نیست که بین جناحهای مختلف تقسیم شود-
سیاسی
پربازدیدترینها