محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844449772
صادق: امام مخالف بستن رسانه ها بود/ دولت اسیر عملیات روانی نمی شود
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: صادق: امام مخالف بستن رسانه ها بود/ دولت اسیر عملیات روانی نمی شود
مشاور رسانه ای رئیس جمهور تاکید کرد: شخصیت امام (ره) باید برای نسل هایی که زمان ایشان را درک نکردند به درستی معرفی و شناسایی شود.
به گزارش نامه نیوز محمدرضا صادق، مشاور رسانه ای رئیس جمهور با پایگاه خبری جماران گفتگویی داشته که مشروح آن در ادامه می آید:
* با توجه به گذشت بیست و شش سال از رحلت حضرت امام(ره) به نظر شما نسل امروز جوان ما چه وجوهی از شخصیت حضرت امام را بشناسند بهتر است ؟
- به نظر بنده ، شخصیت چند بعدی و متعالی امام راحل می بایست همراه با تبیین شرایط روزگار حیات آن بزرگوار برای نسل هایی که زمان ایشان را درک نکرده اند، به درستی معرفی و شناسانده شود. امام تنها یک فقیه و یا فیلسوف نبودن، بطوریکه شاگردان برجسته ودیگر نزدیکان صدیق ایشان نقل می کنند در حوزه های گوناگون معرفتی، معنوی وعملی تسلط و اشراف به هنگام و ممتازی داشتند. باید این ابعاد برای نسل جدید وآیندگان بازشناسی شود و رسانه ها نقش و رسالت خود را در این زمینه ایفا کنند مخصوصا سایت جماران و پرتال امام خمینی(س) در این مسیر پیشتاز باشد و بطور مستمر بازشناسی ابعاد شخصیتی و اندیشه های حضرت امام را به زبان و ادبیات روز انجام دهند.
از باب یاد آوری عرض کنم که حتی در زمان حیات امام راحل بسیاری از زوایای اندیشه ای و شخصیتی ایشان برای مریدان بی شمارش ناشناخته بود، مثلا کمتر کسانی در جامعه ای که عاشق امام بود به تسلط ایشان در حوزه ادبیات، وسرایش شعر و بحث های ادیبانه آگاه بودند تا اینکه پس از رحلت ایشان گوشه هایی از این جنبه آشکار شد که البته به نظر بنده به خاطر تواضع، اخلاص و پرهیز از صحنه های نمایشگرانه ای بود که امام خودشان مراعات می کردند. یک مقدار هم شاید به دلیل التهابات دهه اول انقلاب بود که موضوعات و مسایل متنوع دیگری مطرح بود.
* به نظر شما ما باید کدام بعد و چهره از امام را ترسیم کنیم ؟
- با توجه به اینکه امام در حوزه های گوناگون اندیشه ای، زیست فردی و اجتماعی از ویژگیهای ممتازی برخوردار بودند، لذا نمی توان فقط به یک بعد از شخصیت امام پرداخت. مثلا صرفا فقاهت یا رهبری سیاسی و یا استقامت و مبارزه انقلابی و امثالهم. امام در حوزه ها و قلمروهای مختلف دارای اندیشه وتوانایی های بسیار نابی بودند که تبیین وترسیم تنوع وچیستی این ابعاد خود پروژه ای مهم است و باید برای نسل امروز وآیندگان انجام شود.
به نظر بنده باید مشابه آنچه که در دنیا مرسوم است و برای شناخت اندیشه های بزرگان کرسی های دانشگاهی و مراکز معظم پژوهشی ایجاد کرده اند، مکتب علمی وسیره عملی امام خمینی را با قرائتی صحیح به همان گونه که ایشان قرائت راستین اسلام ناب را در بحبوحه تضادهای اندیشه ای والتقاطی آن زمان مطرح ساختند، بازشناساند، مخصوصا در شرایط کنونی که تفکرات ضد اسلام به نام اسلام ارایه می شود. بازشناسی دیدگاهها و ابعاد گوناگون نگرش و سیره امام شفابخش است .
*آقای صادق، در دهه اول انقلاب هم در بخش رسانه ای کشورمان شما فعال بودید. در آن زمان بخش هایی از حرفهای امام را به صورت گزیده پخش می کردند یا یک جاهایی به صورت مکتوب ارائه می کردند که این موضوع باعث شده بود برخی به دنبال ایجاد این تصور باشند که امام اساسا با فضای باز رسانه ای و فعالیت حرفه ای رسانه ای خیلی موافق نبودند! با توجه به تجربه ای که شما در حوزه رسانه دهه اول انقلاب داشتید این موضوع می تواند با واقعیت همخوانی داشته باشد ؟ نگاه امام به رسانه ها چگونه بود ؟
- بنده قادر نیستم در قالب چند جمله فشرده در یک مصاحبه این چنینی حق مطلب را درباره این بعد از شخصیت امام ادا کنم، ولی در حد مختصر و اجمالی عرض می کنم که حضرت امام دارای زوایا و افق دید بی بدیلی بودند، امام در دوران اوج گیری نهضت خود موفق شدند با بهره گیری از پتانسیل و ابزارهای اطلاع رسانی در یک فرصت نسبتا کوتاهی جهان را تحت تاثیر اندیشه ها واکنش های خود قرار دهند. امام در زمان رژیم ستم شاهی هنگامی که از تبعیدگاه عراق حرکت کردند و نگذاشتند ایشان از عراق به کویت بروند با دور اندیشی ژرف خود، کنش اعجاب برانگیزی را نشان دادند وبه قلب اروپا هجرت کردند و در یک روستا در فرانسه مستقر شدند و طوری عمل کردند که هم انقلاب را در داخل ایران با رسانه اعلامیه و نوار صوتی و اطلاعیه عمومی رهبری می کردند وهم افکار عمومی جهان را مدیریت می کردند.
پس از پیروزی انقلاب خاطره ای را بعضی مدیران رسانه ای که خدمتشان رسیده بودند نقل می کردند که امام به آنان گفته بودند " آن مقداری که شما تصویر من را برجسته می کنید و خبر من را تیتر یک می کنید، صحیح نیست. بروید اقدامات مثلا یک کشاورز که به کشور خدمت می کند تولید کشور را ارتقا می دهد آن را برجسته کنید ". حقیقتا امام شخصییت بی نظیر برای همه نسلها ونسل من بودند. جوانهایی که در زمان حیات ایشان به دیدارشان میرفتند، وقتی امام شروع به سخنرانی می کرد نمی توانستند احساساتشان را کنترل کنند، واقعا نمی توانستند من قسم جلاله می خورم، خودم توفیق داشتم چندین بار بطور عمومی در حسینیه جماران و دو بار از نزدیک امام را ببینم، چون تمام حواس من متمرکز در چشمم بود که آن سیمای الهی را بتوانم بیشتردرک کنم، انقدر تحت تاثیر قرار می گرفتم که همزمان کلماتی که ایشان می گفتند را فراموش می کردم و بعد از دیدارها از طریق رسانه سخنان ایشان را باز آموزی می کردم یا آن چه که در استقبال سال 57 ویا تشییع و تدفین امام اتفاق افتاد واقعا بی نظیر بود. امام از ابزارهای تبلیغاتی برای تبلیغ خودش اصلا استفاده نمیکرد، ولی رسانه ها و ابزارهای تبلیغاتی ناگزیر بودند که این گوهر را بنمایانند.
اینکه بگوییم امام به بستن رسانه و محدود کردن آنها تمایل داشت، صحت ندارد. البته در شرایطی که جنگ را عراق به ایران تحمیل کرده بود وضعیت خاص وًاستثنایی حاکم بود وکشور هم نیازهای خاص خودش را داشت. به یاد دارم در عملیات والفجر 10 و یا در عملیات مرصاد به لحاظ وظیفه ای که در رابطه با امور اطلاع رسانی وتبلیغاتی بر عهده داشتم، بطور ملموس می دیدم که قبل، حین و بعد ازعملیات چگونه امام نظراتشان را از طریق مرحوم حاج احمد آقا رحمه الله علیه برای اینکه افکار عمومی داخلی و خارجی درست هدایت شوند به فرماندهان عالی منتقل میکردند با پیامهایی که امام می دادند و نکته هایی که در آنها بود معلوم می شد رسانه ها و وضعیت افکار عمومی را رصد می کنند و معلوم بود خودشان شخصا بررسی می کنند. با اینکه امام تشکیلات پیرامونش یک تشکیلات محدودی بود، ولی با این حال تسلط خود ایشان و البته اتصالات معنوی هم به ایشان کمک می کرد. در دوران دفاع مقدس شرایط بسیار ویژه ای در کشور حاکم بود، ولی حضرت امام به بستن رسانه اعتقاد نداشت، بلکه به اطلاع رسانی صحیح به مردم عنایت داشتند.
* فکر نمی کنید الان رسانه های ما بسته تر از آن دوران شده اند؟
- این را باید مورد به مورد بررسی کنیم.
* ارزیابیتان در بحث رسانه چیست؟
- رسانه های ما به لحاظ کمی خیلی توسعه پیدا کردند، شاید دهها وحتی صدها برابر افزایش داشته اند.
* بله، رسانه های ما توسعه داشته است، ولی خیلی جاها نیز به ضرر هم تمام شد؟
- بله، در هر مورد که مراعات منافع ملی و اصول حرفه ای نشود، همینطور است .
دولت در مسائلی که مطرح میکند منفعل نمیشود
* شما در دولت سمت مشاور رییس جمهوری در امور اطلاع رسانی را به عهده دارید. در این دولت ظاهرا به نظر می رسد خیلی از موضوعاتی که توسط مسئولان دولتی از رسانه ها و صداو سیما پخش می شود، بعد از مدتی بدون هیچ واکنش ونتیجه مشخصی رها می شود از جمله مسئله روغن های پالم، بحث بورسیه ها و حتی بحث پولهای کثیف که آقای وزیر کشور مطرح کرد، ولی الان تمامی این موضوعات و حتی موضوعات دیگر که در سایه سپری می شود. دلیل اصلی این موضوع چیست ؟ این اشکال از رسانه ها و صدا و سیما است و یا خود دولت؟
- این سوال را به این شکل که شما مطرح کردید، قبول ندارم. سعی می کنم با یک توضیح سوال و پاسخ را در هم آمیزم. مثلا تصور بفرمایید یک رسانه یک بخش از یک سخنرانی مفصل از یک مسوول دولتی را منعکس می کند و بعد، آن بخش را برجسته سازی و تبدیل به سوژه خاص می کند و بدین ترتیب می کوشد که هم دولت را منفعل کند و هم تاثیرگذاری که مد نظر خودش هست را ایجاد کند . و این در حالی است که دولت اهتمام اش این است که بتواند وظیفه قانونی اش را انجام بدهد، نه اینکه دنباله رو و منفعل بشود .
دولت درباره بورسیهها مثل یک جناح سیاسی عمل نکرد
* در بحث بورسیه ها چطور؟
- به نظر بنده، این مسئله درحالیکه بحث حقوقی و از جنس تطبیق ضوابط و قانون بود، مطرح شد؛ ولی ماهیت سیاسی پیدا کرد. اگرشما موضوعاتی از این قبیل که سال گذشته مطرح شد را ریشه یابی کنید، به همان نتیجه ای که گفتم می رسید. دولت در حدی که لازم بود اطلاع رسانی کرد، اما خیلی پژواک پیدا نکرد. ولی آنهایی که میخواستند بحث خودشان را برجسته سازی کنند، برداشت های سیاسی خودشان را پیگیری و مرتب تکرار می کنند و یک نکته دیگر هم اینجاست که ما مواضع و برنامه های دولت را باید مستقیم و در شکل رسمی خودش دریافت کنیم.
دولت یک جناح سیاسی نیست که بخواهد یک کنش صرفا سیاسی داشته باشد بلکه دولت وظایف بسیار مهمی بر عهده دارد و باید برای کشور اندیشه کند. البته در اینگونه موارد رسانه ها می توانند درتنویر افکار عمومی کمک کنند. اگر دولت در موضوعاتی که شما اشاره کردید دیدگاهش را گفت، ولی رسانه ای به همان صورتی که گفتم برجسته سازی کرد و کوشید که دیگران را هم دنبال خودش بکشید آنگاه رسانه هایی که در چارچوب منافع ملی کار می کنند باید حقیقت را آشکار کنند و راه را بر آنهایی که کار سیاسی محض می کنند و مصالح مردم را قربانی آن می کنند ببندند چون رسالت اصلی رسانه تنویر افکار عمومی است .
* با توجه به بیانات رهبر انقلاب، دولت باید اقدامات و کارهای خود را به مردم گزارش بدهد، ولی ما شاهد هستیم صدا و سیما توجهی به این موضوع ندارد، ارزیابیتان چیست؟
- توصیه می کنم بروید از مسئولین خود صدا و سیما سوال کنید ببینید چه جوابی می دهند .
* به نظر شما صداوسیما سیاست های خود را که در قبال دولت قبل دنبال می کرد همچنان و در دولت یازدهم ادامه می دهد، چراکه شاهد بودیم صدا و سیما اقدامات دولت قبل را به خوبی پوشش می داد.
- جواب بنده در یک کلام این است" ممنون" .
*آیا اقدامی از سوی دولت در این مورد انجام شده است یا خیر؟
- نکات و موارد لازم از طرق مختلف به مسئولان ذیربط منعکس می شود. امیدواریم در دوره جدید مدیریتی صدا و سیما مسئولان این سازمان بتوانند خواست مردم را انجام بدهند.
* یعنی صدا و سیما آن چیزی که مردم می خواهند را محقق کند نه انچه دولت می خواهد؟
-ما معتقدیم دولت بر اساس خواست مردم پدید آمده است و رسانه هم برای مردم است و باید به خواست مردم پاسخ بدهد .
سخنگوی دولت درباره تغییر کابینه توضیح داد
* اخیرا صحبت هایی از سوی آقای آشنا درباره تغییر کابینه و استانداران مطرح شد که بازتاب گسترده ای در رسانه ها داشت. ارزیابیتان از این موضوع چیست ؟
- سخنگوی دولت در این خصوص اعلام موضع کرد.
* ارزیابی شما از اینکه نسبت به عملکرد وزارت کشور و شخص وزیر کشور انتقاد می شود، چیست؟
- بنده در جایگاه این نوع ارزیابی نیستم.
دولت در تغییرات کابینه اسیر عملیات روانی نمی شود
* به نظر شما دولت بعد از گذشت 2 سال از عمر دولت، آیا نیاز به ترمیم کابینه احساس نمی شود؟
- دولت کاری را که لازم باشد به موقع خودش انجام می دهد و منفعل و اسیر کنش های عملیات روانی نمی شود.
* شاهد هستیم در سیستم اطلاع رسانی، روابط عمومی و بخش رسانه نهاد ریاست جمهوری و دولت چندین نفر مستقر هستند، اما با این وجود به حوزه رسانه ای و اطلاع رسانی دولت انتقادهایی وارد می شود، وجود چندین فرد رسانه ای برای حوزه اطلاع رسانی باعث موازی کاری و بروز اینگونه انتقادات نمی شود؟
- اینطور که گفتید نیست. اشخاصی هم که از آنها نام برده می شود هر کدام جایگاه خدمتی و وظیفه مشخص ومتمایزی دارند.
*دچار مشکل نمی شوید اینکه هرکسی نظری داشته باشد ؟
- مگر شما در اینجا تفاوت ایده و اختلاف نظر ندارید؟ ولی وقتی به یک تصمیم اداری و یک تصمیم سازمانی بر مبنای سیاست کلی تشکیلاتتان می رسید، همه باید همان را صادقانه وپرتلاش دنبال کنند.
سیاست های دولت باید براساس خواسته های رییس جمهور باشد.
* اینجا حرف آخر را در بحث خبر سردبیر می زند، انجا حرف آخر را چه شخصی می زند؟
- سیاست ها و اقدامات در بخش های گوناگون دولت باید بر همان اساسی باشد که رئیس جمهور تعیین می کنند.
دولت توقعات مردم در سفرهای استانی را محترم می شمارد
* در رابطه با نحوه سفرهای استانی آقای روحانی متاسفانه همان شکل قبل انجام سفر در دولت قبل ادامه دارد و نکاتی که از آن اول مورد انتقاد بود همچنان هست از استقبال مردمی و بحث بنرها و پوسترها و هزینههای ناشی از آن و متاسفانه به تازگی ها در دو سفر آخر بحث حضور دانش آموزان در مراسم استقبال که مورد انتقاد بود به این موارد اضافه شده است. چرا درصدد جلوگیری از روشهای اشتباه گذشته برنیامدید؟
- واقعا اینطور که گفتید نیست. دولت کار خودش را انجام می دهد. وقتی هم که سفر استانی می رود توقعات مردمی برای دیدار ها وبازدیدها وجود دارد که آنها هم باید محترم شمرده شود. شما قاعدتا می دانید که وضعیتهایی هم هست که این دولت وارث آنها نیست و تدبیر این است که در بستر زمان و متناسب با خواست مردم اقدامات صحیح سامان داده شود. دولت سعی می کند که کارکردش صحیح باشد. مثلا اگر قرار است تصمیمی برای استانی گرفته شود و خدماتی به واسطه سفر استانی داده شود از قبل مطالعه و بررسی کارشناسی میشود. بر اساس امکانات ومقدورات ارزیابی ها صورت می گیرد، سپس اعلام یا شروع یا تکمیل شدنش اعلام می شود. یعنی اگر در این 17 سفر گذشته شما بررسی کنید قول هایی که داده شده متکی به برنامه ریزی های کارشناسی است این یک جنبه از این سفرها است .
در سفر های استانی حق مردم است با رئیس جمهوری و دولتی که انتخاب کردند ارتباط بگیرند. در سفرها بطوریکه مطلع هستید آقای رئیس جمهور دیدارهای گوناگونی دارند؛ مثلا در نشست با نخبگان علما ایثارگران و شخصیت های مختلف می نشینند، آنها حرف می زنند آقای رئیس جمهور گوش می دهد. در سفرهای استانی وزرا و اعضای دولت به شهرستان ها ومناطق مختلف استان می روند و علاوه برکنترلها واقدامات میدانی حوزه های کاری خود نظرات آحاد مردم و نخبگان مناطق را جمع می کنند می آورند و در خلال برنامه سفر به آقای رئیس جمهور گزارش می دهند همچنین شورای اداری تشکیل می شود و برنامه هایی که قبلا بررسی کارشناسی شده نهایی و تصمیم گیری قطعی آنجا اعلام می شود. اینها نمونه هایی از بهبود بخشیدن به روند ها است البته ممکن است در حاشیه هم یک وقت هایی اشکالی همینطور که شما می گویید پدید آید این مثل بقیه کشور است.
۱۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۴۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]
صفحات پیشنهادی
باهنر: نزدیکترین مشاوران امام نمیفهمیدند ایشان چرا حرف از رفراندوم میزنند /کسی بین دولتمردان نمیگوید قانون
باهنر نزدیکترین مشاوران امام نمیفهمیدند ایشان چرا حرف از رفراندوم میزنند کسی بین دولتمردان نمیگوید قانون را قبول ندارم نایب رییس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجلس از نظر حقوقی و بر اساس اختیاراتی که قانون اساسی به آن داده در راس امور است گفت که در حال حاضر در بین دولماجرای دیدار وزیر خارجه فرانسه با امام خمینی(ره)/ فکر نمیکردم فرانسه تحت استعمار دولت ایران است
ماجرای دیدار وزیر خارجه فرانسه با امام خمینی ره فکر نمیکردم فرانسه تحت استعمار دولت ایران است امام جمعه یزد گفت وزیر خارجه فرانسه در دوران تبعید در پاریس با امام دیداری داشت و به ایشان گفت ما به علت سخنان شما تحت فشار هستیم امام نیز به وی گفت من فکر نمیکردم فرانسه تحت استعمصادق خرازی: به روحانی و دولت کمک می کنیم |اخبار ایران و جهان
صادق خرازی به روحانی و دولت کمک می کنیم کد خبر ۵۰۵۵۰۹ تاریخ انتشار ۱۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴ ۱۴ - 02 June 2015 دیپلمات سابق وزارت امور خارجه گفت سعی میکنیم به دولت کمک کنیم و همراه دولت باشیم تدبیری که دو دولت سازندگی و اصلاحات در فاصله سالهای 1990 تا 2003 میلادی طی 13 سال انجاممعاون پژوهشی دانشگاه امام صادق(ع): امروز اقتصاددانهای ایران نباید اسیر نئوکلاسیک شوند / مهمترین پیامد اقتصاد
معاون پژوهشی دانشگاه امام صادق ع امروز اقتصاددانهای ایران نباید اسیر نئوکلاسیک شوند مهمترین پیامد اقتصاد مقاومتی احیای هویت اسلامی ـ ایرانی استمعاون پژوهشی دانشگاه امام صادق ع گفت امروز اقتصاددانها و تئوریسینهای اقتصادی ایران نباید اسیر نئوکلاسیک و رویکردهای نئوکلاسیکیعملیات شناسایی و روانی پهپادها و عملیات تکاوران نزاجا برگزار شد
یکشنبه ۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴ ۰۱ در سومین روز رزمایش بیت المقدس 27 عملیات شناسایی و روانی توسط پهپادهای نیروی زمینی ارتش و تک شبانه و عملیات تکاوران نیروی زمینی ارتش انجام شد به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا یگان پهپادی نیروی زمینی ارتش در سومین روز از رزمایشامام جمعه قم: زیادهخواهیهای آمریکا عامل شکست احتمالی مذاکرات خواهد بود/اجازه بازرسی و بازجویی نمیدهیم
امام جمعه قم زیادهخواهیهای آمریکا عامل شکست احتمالی مذاکرات خواهد بود اجازه بازرسی و بازجویی نمیدهیم امام جمعه قم گفت زیادهخواهیهای آمریکا عامل شکست احتمالی مذاکرات خواهد بود به گزارش نامه نیوز آیتالله سید هاشم حسینی بوشهری ظهر امروز در خطبه نخست نماز جمعه این هفته قم دحضور دلواپسان از برگزاری تجمعات غیرقانونی تا شعار علیه دولت در سالگرد ارتحال امام / پرونده
حضور دلواپسان از برگزاری تجمعات غیرقانونی تا شعار علیه دولت در سالگرد ارتحال امام پرونده سیاست > دولت - نزدیک شدن به سوت پایان مذاکرات و توافق احتمالی ایران و غرب بر سر پرونده هسته ای دلواپسان را دچار بیش از پیش به تحرک وا داشته است زینب صفری دلواپسان در دو هفتهعملیات روانی پهپادها در رزمایش نزاجا
عملیات روانی پهپادها در رزمایش نزاجا جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت یگان پهپادی نیروی زمینی ارتش در سومین روز از رزمایش بیت المقدس 27 با حضور در منطقه نصرآباد اصفهان ضمن عکسبرداری از منطقه به اجرای عملیات شناسایی پرداخته و اطلاعات خود را بصورت آنلاین در اختیار نیروهای سطحیوزیر دادگستری: دولت یازدهم با مردم صادق است
وزیر دادگستری دولت یازدهم با مردم صادق است وی احیای دریاچه ارومیه را از جمله طرحهای مورد توجه دولت ذکر و خاطرنشان کرد در جریان سفر دو روزه هیات دولت بودجه ویژهای به این امر مهم و حیاتی اختصاص مییابد آفتاب وزیر دادگستری دولت یازدهم را دولتی صادق با مردم و صرفهجو دانست ویادگار امام: جامعه ما ارتجاع نمیخواهد
یادگار امام جامعه ما ارتجاع نمیخواهد یادگار امام راحل گفت جامعه اسلامی میخواهد هم دیندار هم مستقل و هم آزاد باشد و نمیخواهد ارتجاعی را که ما در برخی کشورهای عربی میبینیم شاهد باشد این جامعه استبداد نمیخواهد و خواهان این است که پیشرفته باشد و روی پای خود بایستد و در ضمامام جمعه موقت تهران: سیره عملی امام (ره) قابل تحریف نیست/انکارامام زمان به بهانه مخالفت بانظام
امام جمعه موقت تهران سیره عملی امام ره قابل تحریف نیست انکارامام زمان به بهانه مخالفت بانظام امام جمعه موقت تهران گفت برخی در دانشگاهها سخنرانی میکنند کتاب مینویسند و در مخالفت با نظام اسلامی و اصل ولایت فقیه به جایی کشیده میشوند که اصل وجود امام زمان عج را انکار میکنندمعاون پارلمانی روحانی: بحث تغییرات در دولت تولید رسانههاست/ تعداد سؤال از وزرا از حد متعارف فراتر رفته است
معاون پارلمانی روحانی بحث تغییرات در دولت تولید رسانههاست تعداد سؤال از وزرا از حد متعارف فراتر رفته است معاون پارلمانی رئیسجمهور گفت بحث تغییرات در دولت که در چند روز اخیر در سطح روزنامهها و رسانهها مطرح شده تولید خود آنها بوده است به گزارش نامه نیوز حجتالاسلام مجید انگزارش جماران درباره حذف بخشی از مصاحبه سیدحسن خمینی با صداو سیما و ادبیات زرد و سیاسی رسانه ملی در تخریب دستاو
گزارش جماران درباره حذف بخشی از مصاحبه سیدحسن خمینی با صداو سیما و ادبیات زرد و سیاسی رسانه ملی در تخریب دستاورد افتتاح حرم مطهر امام خمینی س صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران شب گذشته دو فراز مهم از سخنان حجت الاسلام و والمسلمین سید حسن خمینی را سانسور کرد که در سال های گذشته باهشدار جدی دولت به مخالفان درباره انتخابات
هشدار جدی دولت به مخالفان درباره انتخابات اسحاق جهانگیری معاون اول رئیسجمهور گفت هیچ نهاد اداری و حاکمیتی حق ندارد در انتخابات دخالت کند گاهی برخی سعی میکنند خبرهای دروغ را در رسانههای خود بپردازند و دولت را منفعل کنند اما آنها نمیتوانند با این اخبار ما را بترسانند دولت بروحانی: با توطئهها، حرکت دولت در سیاست خارجی کُند نمیشود /نخواهیم گذاشت اخلاق زیر پا گذاشته شود
روحانی با توطئهها حرکت دولت در سیاست خارجی کُند نمیشود نخواهیم گذاشت اخلاق زیر پا گذاشته شود رییس جمهوری گسترش فساد برای ظهور منجی عالم را نادرست دانست و گفت امام راحل ره تفسیر واقعی انتظار را در نیمه خرداد سال 1342 اعلام کرد به گزارش نامهنیوز حجتالاسلام و المسلمین حسنلاریجانی در نشست فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت: حل مساله هستهای تنها بر عهده دولت نیست/مذاکرات بدون دخالت
لاریجانی در نشست فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت حل مساله هستهای تنها بر عهده دولت نیست مذاکرات بدون دخالت مجلس حل نمیشودرئیس مجلس شورای اسلامی گفت حل مساله هسته ای فقط بر عهده دولت نیست و یک پای کار برای حل این مشکل مجلس است به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری فارس به نقل از خاایران هیچ گاه حمایتهای دولت و ملت سوریه را در طول دفاع مقدس به کشورمان فراموش نمیکند
لاریجانی در دیدار با رئیس مجلس مردمی سوریه ایران هیچ گاه حمایتهای دولت و ملت سوریه را در طول دفاع مقدس به کشورمان فراموش نمیکند رئیس مجلس شورای اسلامی گفت ما مبارزه با تروریسم را در عراق و سوریه مبارزهای میدانیم که برای آینده بشریت مهم است به گزارش خبرنگار پارلمانی باشگاه خ-
سیاسی
پربازدیدترینها