واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۶ خرداد ۱۳۹۴ (۱۵:۶ب.ظ)
پيش بيني جمع آوري بيش از 300 ميليون تومان زکات در شهرستان رومشگان موج - خرم آباد - همايش زکات شهرستان رومشگان با حضور امام جمعه موقت، فرماندار و اعضاي شوراي زکات اين شهرستان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج از خرم آباد، قاسم رستمي، مدير کميته امداد شهرستان رومشگان، در همايش زکات اين شهرستان که با حضور امام جمعه موقت، فرماندار، روحانيون، بخشداران، دهياران، اعضاي شوراي اسلامي و هيات امناي مساجد برگزار شد، ضمن ارائه گزارش عملکرد شوراي زکات اين شهرستان در سال 93 از عدم حضور برخي از اعضاي شوراي زکات در امر تبليغ و ترويج اين فريضه الهي انتقاد کرد و افزود: بر اساس قانون، وظايف هر کدام از اعضا مشخص شده و کميته امداد به عنوان دبير شورا مي باشد و ساير اعضا هم بايستي در اين زمينه احساس وظيفه بيشتري داشته باشند.
رستمي افزود: زکات يک امر حکومتي است که هم جنبه فردي دارد و هم جنبه اجتماعي، که جنبه فردي آن همان طور که انسان بدن خود را با آب تطهير مي دهد به وسيله زکات روح خود را صفا و جلا و مال خود را پاکيزه نگه مي دارد و به آرامش مي رسد و در روز جزا هم از ثواب آن بهره مند مي شود چرا که خداوند در مال اغنيا سهمي براي فقرا معين کرده و اغنيا بايد آن را بپردازند تا مالشان پاکيزه شود، اما؛ جنبه اجتماعي زکات باعث از بين رفتن فقر، کمک به ايتام و نيازمندان، برابري و برادري، توازن و همبستگي اجتماعي و کمک به ساخت پروژه هاي عمراني و عام المنفعه و... است.
وي ضمن اشاره به آيات و رواياتي در بحث دستگيري از ايتام و نيازمندان خواستار سوق دادن زکات و هزينه نمودن آن در زمينه کمک به نيازمندان شد و گفت: پروژه هاي عمراني و ساخت مساجد بايد در اولويت هاي بعدي قرار گيرند.
رستمي با اشاره به اينکه با تلاش همه عوامل در سال 93 حدود 260 ميليون تومان زکات در اين شهرستان جمع آوري شده است، گفت: هرچند خشکسالي امسال و کمبود بارش باعث وارد آمدن خسارات به کشاورزي منطقه شد، اما؛ پيش بيني مي شود در سال جاري با همت همه عزيزان و توجه به زکات مستحبي و فطره بيش از 300 ميليون تومان زکات در اين شهرستان جمع آوري شود.
در ادامه محمدي نژاد فرماندار شهرستان رومشگان ضمن تقدير از فعاليت هاي شوراي زکات؛ بويژه کميته امداد در جهت توجه به فريضه زکات، افزود: هر چيزي زکاتي دارد، اعضا و جوارح و حتي علم انسان نيز زکات دارد و ما همه بايستي تلاش نماييم با فرهنگ سازي اين فريضه الهي را نهادينه نماييم.
وي به آثار و برکات زکات و عواقب ناشي از عدم پرداخت زکات اشاره کرد و گفت: همين خشکسالي هاي اخير از عواقب ناشي از عدم پرداخت زکات مي باشد و بخشداران و دهياران و همه عوامل بايد با همدلي همراه با کميته امداد در جهت ترويج اين فريضه الهي قدم بردارند.
در ادامه حاج آقا امرايي، امام جمعه موقت رومشگان، ضمن اشاره به آيات و روايات متعدد در رابطه با زکات افزود: در قرآن بيش از 32 بار لفظ زکات همراه با نماز آمده که نشان از اهميت موضوع مي باشد.
وي با بيان اين که پيامبر اکرم (ص) شرط قبولي نماز را پرداخت زکات دانسته است، گفت: پرداخت زکات در حکومت اسلامي يکي از راه هاي اداره کشور مي باشد که از همان زمان پيامبر مورد توجه قرار گرفته و پيامبر بعد از تشکيل حکومت اسلامي در مدينه عده اي را مامور جمع آوري زکات کرد و ما بايستي در امر هزينه کرد آن توجه خود را به فقرا و نيازمندان معطوف نماييم.
وي از تلاش هاي امداد در جهت توجه به فرائض و شعائر ديني؛ خصوصاً تبليغ و ترويج زکات تقدير و تشکر کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]