تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 13 مرداد 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هرگاه نيت فاسد شود، بلا و گرفتارى پيش مى آيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید ابزار دقیق

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

الکترود استیل

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1809312714




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

علائم افزايش فشار مغز چه هستند؟


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


دانستنی های مفید؛
علائم افزايش فشار مغز چه هستند؟
سردرد گرفتن در نتيجه خوردن تعدادي از غذاها، علامتي است که بسياري از افراد را نگران و سردرگم مي‌کند. در اين زمينه اعتقادي شايع شده است که مي‌گويد اين غذاها سبب افزايش فشار مغز مي‌شوند. از آنجايي که افزايش فشار مغز اختلال خطرناکي است و درصورتي‌که به‌موقع تشخيص داده نشود، سبب بروز آسيب‌هاي جبران‌ناپذيري در فرد مي‌شود.




به گزارش سرویس علمی جام نیوز به نقل از سلامت نیوز، براي دانستن درست يا غلط بودن اين تفکر و چگونگي تميزدادن سردردهاي ناشي از افزايش فشار مغز با ساير سردردها، با سيد مسعود نبوي، نورولوژيست و عضوهيات مديره انجمن مغز و اعصاب ايران گفتگو کرديم.
آيا سردرد ناشي از خوردن برخي مواد خوراکي، نشانه بالا رفتن فشار مغز است؟ خير. تابه‌حال در دنيا موردي از افزايش فشار مغز با خوردن مواد غذايي گزارش نشده است و اين سردردها ناشي از فعال شدن مرکز ميگرن در مغز افراد است. خوردن بعضي از غذاها ممکن است، مرکز ميگرن را در مغز کساني که زمينه ميگرن يا سابقه آن را دارند فعال کند و باعث شروع يا تشديد سردرد شود. البته هر يک از افراد بسته به سيستم ميگرني خود با غذاهاي متفاوتي دچار سردرد مي‌شوند، براي مثال موز، آجيل، مرکبات، قهوه، پنيرهاي کهنه و ادويه‌جات ازجمله غذاهايي هستند که بيماران ميگرني بيشتر از آنها شکايت دارند و ما به آنها توصيه مي‌کنيم که اگر طبق تجربه‌شان اين غذاهاي باعث شروع سردردشان مي‌شود، از آنها پرهيز کنند. در ضمن افزايش يا کاهش ارتفاع و پرخوابي و کم‌خوابي و بي‌غذايي و استرس هم از عوامل تشديدکننده سردردهاي ميگرني هستند.   چه عواملي باعث افزايش فشار مغز مي‌شوند؟ هر عاملي مانند تومور، التهاب، عفونت يا فقر آهن ممکن است، فشار مغز را بالا ببرد. گاهي مصرف داروهاي ضدبارداري يا داروهاي ضد آکنه مانند تتراسايکلين و همچنين زمينه اختلالات هورموني يا التهاب مفاصل هم سبب افزايش فشار مغز مي‌شود. اما بيماري هم به نام سودوتومورسربري وجود دارد که فشار مغز بدون وجود اين عوامل بالا مي‌رود و بيشتر زنان و دختران جوان که به‌يک‌باره افزايش وزن پيدا مي‌کنند به آن دچار مي‌شوند.   علائم افزايش فشار مغز چه هستند؟ مهم‌ترين علامت افزايش فشار مغز، سردرد است و اگر اين افزايش فشار تدريجي باشد، سردرد هم به‌صورت تدريجي تشديد مي‌شود. سردرد ناشي از فشار بالاي مغز در تمام سر منتشر مي‌شود و ممکن است، همراه با استفراغ و تهوع باشد و ازآنجاکه به عصب بينايي فشار مي‌آيد، فرد دچار اختلال و تاري ديد و گاهي دوبيني مي‌شود. نکته مهم اين است که فشار بالاي مغز به اعصاب حرکت دهنده چشم فشار آورده و آنها را فلج مي‌کند و بيمار دچار عدم تعادل مي‌شود يا حتي ممکن است نابينا شود. در بعضي موارد هم ممکن است بيمار حتي به کما برود، اما بايد گفت که افزايش فشار مغز به‌ندرت سبب سکته مغزي مي‌شود. البته همه اين علائم به اين بستگي دارد که افزايش فشار مغز چقدر تدريجي و ناگهاني باشد. در نتيجه آنچه گفته شد، روشن است با توجه به تبعات خطرناک ناشي از اين بيماري، بايد به‌سرعت آن را شناسايي کنيم و فشار مغز را کاهش دهيم. مهم‌ترين عامل ايجادکننده بيماري سودوتومورسربري افزايش وزن است و ما هميشه توصيه مي‌کنيم، بيماران و به‌خصوص خانم‌هاي جوان وقتي بهبود پيدا کردند و وزن خود را کاهش دادند، دوباره به افزايش وزن دچار نشوند.   چگونه مي‌توان افزايش فشار مغز را از ميگرن تشخيص داد؟
علائم اين بيماري با ميگرن متفاوت است. معمولا سردردهاي ميگرني دوره‌اي و منقطع هستند و بيمار پس از بهبود سردرد، ديگر درگير علائم بيماري نيست و شرايط عادي دارد. در ضمن ميگرن معمولا مانند افزايش فشار مغز تاري ديد و دوبيني نمي‌دهد، اما زماني که فشار مغز بالا است، بيمار دچار دردهاي ‌پيش‌رونده مي‌شود، سردرد او آرام آرام تشديد مي‌شود و علائم بعدي بيماري به همين شکل در او افزايش پيدا مي‌کند. در نتيجه بيمار به‌هيچ‌وجه بهبود پيدا نمي‌کند و علائم ثانويه متعددي پشت سرهم بر او حادث مي‌شود. در ضمن زماني که فشار مغز بيمار بالا است، سردردها معمولا به مسکن هم جواب نمي‌دهد و تنها راه علاج هم اين است که فشار مغز را پايين بياوريم.  
2013



۱۵/۰۳/۱۳۹۴ - ۱۰:۰۰




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 149]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن